293
WRC 3 - 2012
-
#133 Én a DiRT 3-at mai napig azért nem játszom mert benne van a GYMkhana szarság... pedig megvettem! -
#132 jajj már ebben i lesznek iylen gymkhamas meg gate crasher-es szarságok? (persze ha nem túlozzák el, akár még jól is elsülhet)
A grafika egyébként megint nincs a toppon, de épp emészthető kategória. -
Csokis #131 Október 12-én. -
Csokis #130 -
#129 hmm hmm, még a végén jó lesz ez. -
WinStar #128 mikor is jelenik meg pontosan?Október 13.-án? -
#127 a WRC 3 autólista elég zsír
úgyhogy jó lenne, ha alápakolnának normális fizikát és nem fűnyíró hangja lenne minden autónak
ami teccccc az eddigiek alapján, h sokkal inkább valódi rally helyszínekkel dolgoznak, mint az amerikai happyboyos roadshow feelinges Dirt 3 -
#126 -
WinStar #125 így első ránézésre nem lesz rossz.....kiváncsian várom a PC demót,majd a full verziót. -
Csokis #124 -
WinStar #123 -
Csokis #122 Állítólag PSN-en már elérhető a WRC 3 demója, és Xbox Live-ra is jön pénteken! Van itt PS3-al rendelkező? Megnézné, hogy tényleg van-e, és hogy milyen lett?! -
#121 WRC 3 Jövőhéten jön a demó (Konzolra) -
#120 WRC 3 képek -
WinStar #119 ez egy szar videó lett... -
Csokis #118 -
#117 Ez nem tudom, volt-e már, ha igen, akkor bocsesz:
http://www.youtube.com/watch?v=Th_OVkttH0g&feature=player_embedded#!
Mindenesetre a végén azért érdekes, hogy mi a srácok véleménye. :) -
WinStar #116 10 óra azért ne :D
De egy szakasz 4 perces,v.Lehetne legalább 10 perces egy szakasz.
Véleményem az hogy a mai játékok túl rövidek,nincs tartalmuk.Anno azt szerettük egy PC-s játékban hogy jó volt a játékélmény(hosszú játékidő,jó tartalommal)
Manapság meg mi a fontos?Pl. egy autós játéknál:
Grafika,irányíthatóság...bezzeg régen,azok a régi szép idők :) -
#115 Rossz nézni ezt a videót:S -
#114 hát lehetnének :( de akkor meg 1 verseny lenne 10 óra... mértékkel, mondjuk 10 perces szakaszok -
WinStar #113 nekem nagyon tetszik,én már várom :)
Bár a szakaszok lehetnének hosszabbak is...még mindig. -
Csokis #112 -
#111 WRC 3 fejlesztői naplón a stilus és a grafika -
#110 Richard Burns Rally-t próbáld ki. -
#109 hehh
a játék fizikája....eléggé kaki lesz, csóri gyerek megakarta úsztatni párszor a Ford seggét, dehát egyből betapadt :(
1 pozitívum lehetne benne, mégpedig az hogy hosszabbak lehetnének a szakaszok , mint pl a DiRTekben(eddig 'Rally' játékkal csak azzal játszottam ) mert azért egy való rally nem 2 perc..mondjuk a wrc-vel még nemjátszottam, de a fenti hibák miatt nem is akarok -
WinStar #108 visszajátszás,még mindig külső kamerával.....nem fraps-al lett felvéve. -
#107 A wrc3 logo is rángatózik, az pedig nem hiszem hogy benne lesz a játékban.. -
WinStar #106 van eszetek,szerintetek miért rángatózik a kamera? :) Hm?Valami ötlet? :) -
#105 LoL, próbálja keresztbe tenni az autót, de úgy tapad, hogy inkább csak S alakban tud menni, meg hát ez a rángatózás tényleg nem értem mi lehet, meg ki veszi ezt meg? Miért kell ebből 3at is csinálni? -
#104 WRC 3 Gameplay Hát ez valami förtelem azzal a rángatózással! -
#103 WRC 3 - Pár új kép
Megjelenés október 12. -
#102 Vettem egy Genius Speed Wheel 5 pro kormányt, amit ha bedugok, a játék nem indul el, exe hibával kilép. Valamit nem állítottam be, vagy mi lehet a gond? (drivere fel van telepítve, op. rendszer felismeri). -
#101 Húúúú, ez valami szörnyű, semmi autóra emlékeztető nincs amit azok a dobozok csinálnak ... -
#100 WRC 3 Trailer! -
#99 Remélem a tvájlájt 34.részével együtt jön ki egyidőben, mert akkor nemtudnék dönteni melyiket lenne érdemesebb megnézni! -
Októberben érkezik a WRC 3 -
Sponnyabob #97 Ja tényleg ha már úgyis itt vagyok. A rajtnál lévő autó körül kamerázást ki lehet kapcsolni valahogy? Olyan rajtot szeretnék mint a Suliban van ott nincs ilyen csicsa hülyeség. Ezt mondjuk én nagyon ellenzem ha a kocsit akarom nézegetni akkor fotó mód és kész... -
Sponnyabob #96 Szerintem próbáld ki. Véleményem szerint nem csak, hogy fényévekkel jobb a tavalyinál ez egy majdnem jó játék lett, de szerintem már bőven a szórakoztató határán belül van. Nem tudom miért fikázzák annyian, ez egy arcade és annak pont elmegy. A grafika tényleg elavult, de hogy őszinte legyek pont leszarom, hogy a távolban lévő fák lombja mennyi poligonból áll. A többi része meg tűrhető. Mondjuk én teljesen jól elvagyok egy CMR 2005 vagy RBR szintű graffal. Ráadásul engem pont azzal nyert meg amit a Dirt sorozat elhagyott, hogy tényleg van rally benne. Egyszóval szerintem ez egy jó játék lett. Nem tagadom, bőven van még hova fejlődni, de ha így haladnak hát lesz mit nézni azt hiszem. -
WinStar #95 ejj,nemtudom...ha telepítés közben írja ki a hibát akkor az nem directix probléma,ott sztem a DVD-vel lesz a baj...sztem :S -
SzabiAti #94 Szia! Igen tudom, hogy fel kell telepíteni. De ha felakarom telepíteni hibát ír ki és azt nem tudom miért lehet...?