WRC 3 - 2012
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza.
Üdv:
Segitsen valaki!
Betölt a jaték addig minden jó katt a "Road to the Wrc"re, amikor inuldna a verseny az alábbi hibával kilép!
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: WRC2.exe
Alkalmazásverzió: 1.1.0.0
Alkalmazás idõbélyegzõje: 4e846d0b
Hiba – modul neve: XAudio2_7.dll
Hiba – modul verziója: 9.29.1962.0
Hiba – modul idõbélyegzõje: 4c0641e5
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 00024717
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 0a9e
További információk 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
További információk 3: 0a9e
További információk 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
"Patch v1.1 solves the following issues: the game no longer crashes when customizing characters in "The Road to the WRC" game mode; corrupted custom livery for Subaru Impresa has been fixed; frame Car option in photo mode no longer causes camera to get 'dizzy'."
Én megtaláltam benne a jó dolgot...fõleg hogy a legnehezebbe tolom,úgy elég érdekes,és elég nehéz is,de élvezem,mert már 2 gyõzelmet szereztem a Minivel 😄
Segítsetek Please!
Most kezdtem el a játékot, megcsináltam 2 versenyt és azt írja, hogy válasszam a calendar (naptár)-at, hogy tovább mehessek, de hogy kell beleenni a naptárba?
Mert nincs külön calendar, mint Pl. Options! 😞
Proci: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz Ram: 2048 Gb Videokártya: GeForce 7600 GS 256 mb Shakes&Fidget S3 --> Fireman97
Értékelhetetlen
Kár hogy reggel nyomtam pár szakaszt RBR-n, <#vigyor3>#vigyor3>
az most nagyon lehúzza az értékelésemet.. <#idiota>#idiota>
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Az a snapshot rész jó de formátum nélküli fájlokba menti a képeket pedig ott jobbak készülnek mint frapsal 😞
Next PC upgrade: 2022
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
És nem mondtam hogy nem bírom a negatív kritikát,de attól hogy ilyen,még el lehet vle játszani,nem azt mondom hogy napokig,órákig de el lehet 😊
szal pl a legjobb hivatalos rallyjátékot tavaly is a BlackBean készítette 😄
Forza.
LOL, ha nem birod a negativ kritikát a kis kedvencedrõl, ne olvass fórumot.
Forza.
Igazan atadhatnak egy tehetsegesebb csapatnak a stafeta botot.
szerintem
WRC 2 Official Trailer - Gamescom 2011
info: Gamestar
mert akkor ne akard, hogy átmenjek, mert sose szabadulsz meg tõlem 😊))
Forza.
csak az RBR-re reagáltam
a többiben osztom a véleményed
RBR-rõl meg még csak annyit, h ha úgy adódik
egyszer megmutatom, hogy az a "körítés" mit jelent a valóságban 😊
hozzál magaddal egy bukósisakot, meg hideg élelmet
a bukósisakot becsatoljuk, nehogy az állad nagyot koppanjon a földön, a hidegélelmet meg azért, mert nem fogsz akarni hazamenni 😉
Just do it :)