WRC 3 - 2012

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Wireless Speed Wheel -el tökéletes!
grebber
Asszem boxról törlöm is és majd pc-n kell játszanom!
Konzolon eddig kb 10x csináltam meg ugyanazt a pályát és full utolsó azaz a 26. helyrõl nem tudok elmozdulni!
Kontrollerrel valahogy nem érzem az irányítást,no de majd pc-n!

Next PC upgrade: 2022

visszajátszás? 😊

grebber
Amikor két kézzel fogom az xbox 360 kontrollert nehezen tudnék bármilyen videot felvenni.

azért gameplay videókat dobhatnál majd,ha van kedved hozzá 😊

grebber
Én ilyen téren nem vagyok jó "teszter" én tudom irányítani nincs vele gondom aztán nekem ennyi elég is.

Muttley
ha játszottál a
Richard Burns Rally-val (PC)
v. Forza 4 all-assist-OFF
nagyon érdekelne a véleményed az autók fizikájáról
ha megvan az 1. benyomás - shoot 😊

Just do it :)

hmmm,amúgy nem egyszerre jelenik meg PC,XBOX360,PS3-ra? 😄 xD

grebber
WRC.World.Rally.Championship.XBOX360-COMPLEX

k0trapali
Én a DiRT 3-at mai napig azért nem játszom mert benne van a GYMkhana szarság... pedig megvettem! <#sir>
Maxtreme
jajj már ebben i lesznek iylen gymkhamas meg gate crasher-es szarságok? (persze ha nem túlozzák el, akár még jól is elsülhet)
A grafika egyébként megint nincs a toppon, de épp emészthetõ kategória.

Október 12-én.

Maxtreme
hmm hmm, még a végén jó lesz ez.

mikor is jelenik meg pontosan?Október 13.-án?

Muttley
a WRC 3 autólista elég zsír
úgyhogy jó lenne, ha alápakolnának normális fizikát és nem fûnyíró hangja lenne minden autónak
ami teccccc az eddigiek alapján, h sokkal inkább valódi rally helyszínekkel dolgoznak, mint az amerikai happyboyos roadshow feelinges Dirt 3

Just do it :)

ajem kisa

így elsõ ránézésre nem lesz rossz.....kiváncsian várom a PC demót,majd a full verziót.

Állítólag PSN-en már elérhetõ a WRC 3 demója, és Xbox Live-ra is jön pénteken! Van itt PS3-al rendelkezõ? Megnézné, hogy tényleg van-e, és hogy milyen lett?! <#smile>

grebber

grebber

ez egy szar videó lett...

Adam Jonas
Ez nem tudom, volt-e már, ha igen, akkor bocsesz:

http://www.youtube.com/watch?v=Th_OVkttH0g&feature=player_embedded#!

Mindenesetre a végén azért érdekes, hogy mi a srácok véleménye. 😊

10 óra azért ne 😄
De egy szakasz 4 perces,v.Lehetne legalább 10 perces egy szakasz.

Véleményem az hogy a mai játékok túl rövidek,nincs tartalmuk.Anno azt szerettük egy PC-s játékban hogy jó volt a játékélmény(hosszú játékidõ,jó tartalommal)
Manapság meg mi a fontos?Pl. egy autós játéknál:
Grafika,irányíthatóság...bezzeg régen,azok a régi szép idõk 😊

Fehercsoki
Rossz nézni ezt a videót:S

szabii98
hát lehetnének 😞 de akkor meg 1 verseny lenne 10 óra... mértékkel, mondjuk 10 perces szakaszok

I met God. She's black

nekem nagyon tetszik,én már várom 😊
Bár a szakaszok lehetnének hosszabbak is...még mindig.

grebber
Fehercsoki
Richard Burns Rally-t próbáld ki.

szabii98
hehh
a játék fizikája....eléggé kaki lesz, csóri gyerek megakarta úsztatni párszor a Ford seggét, dehát egybõl betapadt 😞
1 pozitívum lehetne benne, mégpedig az hogy hosszabbak lehetnének a szakaszok , mint pl a DiRTekben(eddig 'Rally' játékkal csak azzal játszottam <#idiota>) mert azért egy való rally nem 2 perc..mondjuk a wrc-vel még nemjátszottam, de a fenti hibák miatt nem is akarok

I met God. She's black

visszajátszás,még mindig külsõ kamerával.....nem fraps-al lett felvéve.

szabii98
A wrc3 logo is rángatózik, az pedig nem hiszem hogy benne lesz a játékban..

I met God. She's black

van eszetek,szerintetek miért rángatózik a kamera? 😊 Hm?Valami ötlet? 😊

Fehercsoki
LoL, próbálja keresztbe tenni az autót, de úgy tapad, hogy inkább csak S alakban tud menni, meg hát ez a rángatózás tényleg nem értem mi lehet, meg ki veszi ezt meg? Miért kell ebbõl 3at is csinálni?

grebber
WRC 3 Gameplay Hát ez valami förtelem azzal a rángatózással!

grebber
WRC 3 - Pár új kép

Megjelenés október 12.

Mayorpapa
Vettem egy Genius Speed Wheel 5 pro kormányt, amit ha bedugok, a játék nem indul el, exe hibával kilép. Valamit nem állítottam be, vagy mi lehet a gond? (drivere fel van telepítve, op. rendszer felismeri).

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

lac coo
Húúúú, ez valami szörnyû, semmi autóra emlékeztetõ nincs amit azok a dobozok csinálnak ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

grebber

ajem kisa
Remélem a tvájlájt 34.részével együtt jön ki egyidõben, mert akkor nemtudnék dönteni melyiket lenne érdemesebb megnézni!<#idiota><#banplz><#eplus2>

grebber

Ja tényleg ha már úgyis itt vagyok. A rajtnál lévõ autó körül kamerázást ki lehet kapcsolni valahogy? Olyan rajtot szeretnék mint a Suliban van ott nincs ilyen csicsa hülyeség. Ezt mondjuk én nagyon ellenzem ha a kocsit akarom nézegetni akkor fotó mód és kész...

Szerintem próbáld ki. Véleményem szerint nem csak, hogy fényévekkel jobb a tavalyinál ez egy majdnem jó játék lett, de szerintem már bõven a szórakoztató határán belül van. Nem tudom miért fikázzák annyian, ez egy arcade és annak pont elmegy. A grafika tényleg elavult, de hogy õszinte legyek pont leszarom, hogy a távolban lévõ fák lombja mennyi poligonból áll. A többi része meg tûrhetõ. Mondjuk én teljesen jól elvagyok egy CMR 2005 vagy RBR szintû graffal. Ráadásul engem pont azzal nyert meg amit a Dirt sorozat elhagyott, hogy tényleg van rally benne. Egyszóval szerintem ez egy jó játék lett. Nem tagadom, bõven van még hova fejlõdni, de ha így haladnak hát lesz mit nézni azt hiszem.

ejj,nemtudom...ha telepítés közben írja ki a hibát akkor az nem directix probléma,ott sztem a DVD-vel lesz a baj...sztem :S

Szia! Igen tudom, hogy fel kell telepíteni. De ha felakarom telepíteni hibát ír ki és azt nem tudom miért lehet...?