293
WRC 3 - 2012
  • grebber
    Aki billel tolja az tud top 3 lenni? Mert sajnos nem vagyok otthon nem tudom tesztelni de xboxon azota sem tudtam 9. nél jobb időt menni.
  • Csokis
    Csináltam egy No Intro fix-et a játékhoz.
  • alma2
    az nfs szeriaval szemben mar vettek a batorsagot es ha vizes a palya, akkor egy masik (bena) karakterisztikat huznak ra a kocsi "fizikajara" attol fuggetlenul epp milyen az utviszony grafikai megvalositasa, igy fog mukodni az egesz palya alatt. Jaj istenem, Jo jatekot azert mindenkinek aki ezt benyalja:)
  • alma2
    bar ugye ez az idei jatek topikja, de ha mar ide iratatok, egy gyokeresen ellentetes velemeny a wrc3-rol.
    Mar remenykedtem, hogy elhamarkodva temettem elore ezt a jatekot megjelenes elott, mert sok videoban dicsertek, sot mar-mar mesterien megvagtak es megteveszettek az ember fiat, uj grafikai enginenek hala meg mindig a szanalmas 2d-s fűcsomoikat pakoljak a jatekba, igen foghijasan ami borszasztoan nez ki, a fak lombjai is hasonloan mukodnek. Egyszeruen osszkepre borzalmas. A 8 eves rbr (bar ott is minden 2d-s, megis sikerult jol osszerakniuk ezeket) igy jobban nez ki osszkepre, egy kis grafikai tuninggal mint ez a borzadaly, a tulszaturalt termeszettol elrugaszkodo szinekrol nem is beszelve. Bar itt is nagyon valtozo az orszagok palyainak kidolgozasanak minosege.
    Aztan azt is emlitettek a regi palyakat amiket csak atemeltek az elozo reszbol, nem terveztek ujra, foleg az utviszonyokra gondolva, igy azok bar fold utnak vannak alcazva, gyakorlatilag jobb minoseguek mint a magyar aszfalt utak.
    De ezeket mind megbocsatanam neki, ha fizika karpotolna cserebe, de ez bejegyezes is ures maradt volna, mert ami nincs arrol nem lehet beszelni, olyan mint mobilon a reckless racing2-ben, de mig ott elvezetes tapicskolos jatekot var az ember, amit meg is kap, itt ez edeskeves szerintem.
    Persze szorakozni el lehet vele, de aki egy uj rally szimulatorra vart, az meg varhat par evet.
    Az alkalmi jatekosok eloszerettel jatszak kulso hatso kamera nezetbol a jatekot, ami szamomra fura, de itt nagyon jol alkalmazhato, hiszen kinezem a legrovidebb utat a celig es arkon bokron keresztul maris elorebb vagyok, par kanyart levagva, mintha probalnam az utat meglovagolni.
    xbox kontrollerrel probaltam ki, mar terveztem elokapom vegre a kormanyom, vegre leporolhatom, de elvetettem az otletet, ezert kar lenne.
    Igen negativan festettem fel a jatekot, sok embernek biztos meguti a mercet, akik nfs-t vartak megkaptak foldutakra.

A fizika, ami nincs
  • Maxtreme
    Én gyorsba rálestem.
    Nyomtam vele kb (Road of Glory módba) 5 menetet, nagyon tetszik. Sokkal hangulatosabb mint az elődök, sőőt kimerem jelenteni hogy sikerült felnőnie a nagyokhoz! :) (dirt, nfs, stb széria)
    Egy valamiben marad el az előbb említett konkurenciáktól, ez pedig a látványvilág. De ez sem vészes, pont elfogadható szint.
  • WinStar
    az szép :)
    Kár hogy most megyek melózni :( :D Nah majd este :)
  • kemszi2
    egy biztos az alvásnak reszeltek :D
  • kemszi2
    a kormányra leszek kíváncsi azzal még nem próbáltam
  • grebber
    Szedjük, kíváncsi vagyok billel jobban megy-e az irányítása!
  • kemszi2
    és kint van XD
  • WinStar
    dettó ugyanezen a véleményen vagyok.Kicsit drágára sikerült,míg a második részt már 3000-ért meg lehetett kapni....kicsit röhejes árra lett belőve :)
    Még 4-5k reális lenne érte.
  • kemszi2
    majd egy fél év múlva lesz érdekes 3-4 ezer forintért,annyira nem jó ,hogy 9 ezret adjak érte
  • WinStar
    HOLNAPTÓL KAPHATÓ A GALAXISNETNÉL 8990 fT
  • WinStar
    kipróbáltam a WRC 3 demóját.Télleg nagyon jó lett.remélem a full is ilyen lesz :)
    Sok mindenben fejlődött a 2.rész óta,télleg megéri letölteni és kipróbálni :)
    S reméljük hogy holnap már megkapjuk a full-t tört verzióba,és kipróbálhatjuk hogy vajon hosszú távon is nyújt-e akkora élményt mint a demo :)
  • WinStar
    reméljük hogy ma este,vagy holnap lesz tört verzió :)
  • Maxtreme
    sajna nincs, és amit látod a 16:10 sem az igazi :)
  • RYO21
    4:3 képarány még mindig nincs benne ugye?
  • Maxtreme
    Akkor kicsit bővebben :D

- Nehezebb lett, jóval.
    - Az irányítás nekem az elődnél jobban tetszett. (kikapcsolt segítségek mellett értendő)
    - A grafika ismét nem egy nagy etwas, épp hogy csak elmegy kategória.
    - A vasigény kb ugyanaz mint a második résznél, ergo nem nagy.
    - A hangok ezúttal szerintem nagyon rendben vannak, bár a navigátor szinkronja az elődnél szerintem jobb volt.
    - Fizika oks, kocsi törik, és kb reálisan is viselkedik.

A végére pár kép tőlem:

• Maxtreme
    ejjha, ez biza nem lett rossz, sőőőőt
  • Maxtreme
    Wrc3 Demo!
  • WinStar
    jaaa,azért az is jó.Legalább ilyen téren javult a 2-höz képest,mert ott csak 12 versenyző volt...
  • grebber
    Rendes bajnokságba nem tudom hogy mennyi megy ,mert amíg nem vagyok állandóan az első 3-ba addig csak random pályát tolok és ott 26 versenyző van!
  • WinStar
    meg a szekot időket időpontoknál..de én úgy értettem a kérdést hogy akkor már nem 12 versenyző indul a versenyen,hanem 24..vagy több,nem?(mármint láthatatlanba...csak időbe megy az egész)
  • grebber
    Senki nincs a pályán csak az idejüket írja a végén!
  • WinStar
    wow,akkor végre nem csak 12-13 autó indul egy pályán? :)
  • grebber
    Kontrolerrel nem igen tudok autos játékot irányítani világ életemben minden játékot pc-n billel toltam.
    De mint látható ha gyakorlom javulok mert a 26. hely után a 9. helynél már vagy 45 másodpercet vertem magamra de még mindig kell vagy 25 sec az első helyhez!
  • Fehercsoki
    Videók alapján nagyon árkád, szóval nem hiszem hogy a játék ilyen nehéz.
  • Maxtreme
    nebaszki, ennyire nehéz lett?
    A Wrc2-ben (medium fokozaton) eddig 2 season-ön vagyok túl, és mindössze 1 versenyt kellett újrakezdenem mert második lettem. A többit mind csont nélkül nyertem.
    Akkor a 3-nál rendesen átestek a ló túloldalára :D
  • grebber
    Na eddig a legjobb helyezésem 9.
    Addig nem is megyek rendes versenyt amíg nem tudom magam az első 3-ba állandósítani! Bár sanszos hogy az nem konzolon lesz!
  • WinStar
  • Csokis
  • ricsa008
    Wireless Speed Wheel -el tökéletes!
  • grebber
    Asszem boxról törlöm is és majd pc-n kell játszanom!
    Konzolon eddig kb 10x csináltam meg ugyanazt a pályát és full utolsó azaz a 26. helyről nem tudok elmozdulni!
    Kontrollerrel valahogy nem érzem az irányítást,no de majd pc-n!
  • WinStar
    visszajátszás? :)
  • grebber
    Amikor két kézzel fogom az xbox 360 kontrollert nehezen tudnék bármilyen videot felvenni.
  • WinStar
    azért gameplay videókat dobhatnál majd,ha van kedved hozzá :)
  • grebber
    Én ilyen téren nem vagyok jó "teszter" én tudom irányítani nincs vele gondom aztán nekem ennyi elég is.
  • Muttley
    ha játszottál a
    Richard Burns Rally-val (PC)
    v. Forza 4 all-assist-OFF
    nagyon érdekelne a véleményed az autók fizikájáról
    ha megvan az 1. benyomás - shoot :)
  • WinStar
    hmmm,amúgy nem egyszerre jelenik meg PC,XBOX360,PS3-ra? :D xD
  • grebber
    WRC.World.Rally.Championship.XBOX360-COMPLEX