293
WRC 3 - 2012
  • WinStar
    ha nem telepíted fel a directix-t akkor el se indul a játék?Directix 9 c kell a játéknak.
  • SzabiAti
    Hy!Tud valaki segíteni....feltelepítem a játékot eredeti játék amugy,amikor megkérdezi hogy a dirctx-et is karom e telepíteni akkor kattintok ogy igen és valami hibát dob ki!probáltam letöltött direcx.el is ugy se joi:( mi lehet a gond????
  • szabii98
    itt is írták
  • arty
    te TÉNYLEG holmi gémszar (játékipar sztori magazinja) véleményére adsz ?
  • szabii98
    Tényleg szar az irányítás? Ki se próbálom...pedig szerettem volna..:/
  • sherlock1

• sandorz
    Próbáld meg az első képernyőn az audio srttings-ben a setup voice-t állítgatni. Nekem sikerült.

Üdv:
  • csaby1982
    Sziasztok!
    Segitsen valaki!
    Betölt a jaték addig minden jó katt a "Road to the Wrc"re, amikor inuldna a verseny az alábbi hibával kilép!

Probléma-aláírás:
    Problémaesemény neve: APPCRASH
    Alkalmazásnév: WRC2.exe
    Alkalmazásverzió: 1.1.0.0
    Alkalmazás időbélyegzője: 4e846d0b
    Hiba – modul neve: XAudio2_7.dll
    Hiba – modul verziója: 9.29.1962.0
    Hiba – modul időbélyegzője: 4c0641e5
    Kivételkód: c0000005
    Kivétel – eltolás: 00024717
    Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.1
    Területibeállítás-azonosító: 1038
    További információk 1: 0a9e
    További információk 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
    További információk 3: 0a9e
    További információk 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
  • berczely
    Ennél még az előző rész is jobban nézett ki... förtelem az egész játék!
  • Csokis
    Kijött az 1.1-es patch a játékhoz!

"Patch v1.1 solves the following issues: the game no longer crashes when customizing characters in "The Road to the WRC" game mode; corrupted custom livery for Subaru Impresa has been fixed; frame Car option in photo mode no longer causes camera to get 'dizzy'."
  • WinStar
    az elején csak 3 cuccli közül választhatsz,nyilván az első lesz,belemész és kiadja a naptárat,ha jól emlékszem az első verseny az finnországban lesz és ha pontosan tudni akarod a dátumot akkor 18.-án és 19.-én lesz :D ennyire emlékszem csak,de holnap megnézem neked :)
  • WinStar
    Nekem tetszik a játék :D
    Én megtaláltam benne a jó dolgot...főleg hogy a legnehezebbe tolom,úgy elég érdekes,és elég nehéz is,de élvezem,mert már 2 győzelmet szereztem a Minivel :D
  • topike97
    Hello!
    Segítsetek Please!
    Most kezdtem el a játékot, megcsináltam 2 versenyt és azt írja, hogy válasszam a calendar (naptár)-at, hogy tovább mehessek, de hogy kell beleenni a naptárba?
    Mert nincs külön calendar, mint Pl. Options! :(
  • kemszi2
    uraim ez a játék....iszonyatosan rossz lett.nem hogy javult volna szerintem sokkal rosszabb mint az első,leszámítva egy pár jó ötletet,és hogy előszedtek pár olyan autót ami talán még nem is nagyon szerepelt az eddigi játékokban (gondolok itt a 91-es Deltára, a Peugeot 504-re vagy a 3as evo-ra) De még ezeket sem csinálták meg normálisan ,legalább is a Deltát biztosan nem ,mert a beltérnek aztán nem sok köze van az eredetihez.
    Értékelhetetlen
  • pajti
    Nem sok minden változott az elődjéhez képest.
    Kár hogy reggel nyomtam pár szakaszt RBR-n,
    az most nagyon lehúzza az értékelésemet..
  • grebber
    Csak egyről tudok ->FLT!
  • palinho96
    milyen crecket használsz? :D
  • WinStar
    én is szedem,most FLT-be.Remélem jobb mint a tavalyi,bár sokat nem várok el tőle.
  • z0ty4
    Kormányzás milyen? FFB van már ?
  • morzsi555
    Az előző résznél ezerszer élvezetesebb lett a játék, de grafikailag még mindig nagyon elavult (főleg dirt 2-3 után).
  • grebber

Az a snapshot rész jó de formátum nélküli fájlokba menti a képeket pedig ott jobbak készülnek mint frapsal :(
  • [HUN]FaTaL
    Kijött, valaki próbálta már?
  • WinStar
    nekem is tetszett a 2010-es..a lényeg hogy legalább rally,és csáó.....el lehet minden játékkal játszani,sztem.
  • arty
    na, erre nem gondoltam :)
  • Mayorpapa
    a 2010-es még most is a gépemen van, ha jön egy-egy rali verseny, elő is veszem, ha hiszed, ha nem nekem tetszik, szeretem :) a 2011-ből láttam már korábban is képeket, sőt, in-game videót is, ezekre alapoztam a véleményem. Nálam tuti vétel! (annál is inkább, mivel nem sok rally játék van)
  • arty
    ezt igy levontad pár beállitott kamuképből?

vagy nem próbáltad a 2010est? :DD
  • Mayorpapa
    nem lesz ez rossz, sőt kifejezetten jó lesz :) thx a képeket!
  • grebber
    Pár új kép
  • WinStar
    nehgoy azt hidd az ea már rögtön a csúcson kezdte......minden kezdet nehéz,majd belejönnek.De ha tudsz náluk jobbat csinálni akkor csinálj :D
    És nem mondtam hogy nem bírom a negatív kritikát,de attól hogy ilyen,még el lehet vle játszani,nem azt mondom hogy napokig,órákig de el lehet :)
  • arty
    szerintem az is borzalom, persze tudom, hogy minden relativ...

szal pl a legjobb hivatalos rallyjátékot tavaly is a BlackBean készítette :D
  • RYO21
    Azért az SBK szériájuk eléggé jó, csak sajnos egyre árkádosabb.
  • arty
    nem lehet megemliteni, hogy kóklerek készítik az egyetlen, hivatalos rally játékot? :D

LOL, ha nem birod a negativ kritikát a kis kedvencedről, ne olvass fórumot.
  • WinStar
    nemtudom hogy mit kell hisztizni,örülj neki inkább hogy van,ha meg nem tetszik ne játsz vele.
  • alma2
    Ez a black bean csapat egy gyalazat, az osszes autos-motoros-kinectes jatekaval.
    Igazan atadhatnak egy tehetsegesebb csapatnak a stafeta botot.
  • szabii98
    Nyóc perces videó:
  • WinStar
    ismét arcados irányitás :)
  • grebber
    "Most pedig nézzük, hogy mit villantott a Black Bean Games a Gamescom-on, ami nem más, mint 50 másodpercnyi anyag a WRC 2-ből. Ebben a rövidke intervallumban láthatjuk a Citroen DS3 WRC-t, a Mini Clubman WRC-t, és a Ford Fiesta WRC-t is, amint szilárd, és szórt burkolaton gurigáznak erre-arra. A WRC 2 a falevelek hullásával egy időben, azaz októberben fog érkezni, mégpedig 15 különböző helyszínnel, és 90 pályaszakasszal. Autók tekintetében mind a modern négykerekűek, mind pedig a hatvanas évek legendás szörnyetegei képviseltetni fogják magukat."

WRC 2 Official Trailer - Gamescom 2011

info: Gamestar
  • WinStar
    jó igen...de sztem semmi új pálya nem lesz....gondolok arra hogy a 6 szakasz ugynaz,és az utolsó 3 az első szakasz lesz csak visszafele..
  • Reg5
    Nagyon fasza nézetből játszik, pont az autót nem látni menet közben.
  • Fehercsoki
    Valóságban is minden évben ugyanott mennek nem?(nem szoktam nézni,szóval nem tudom,csak más autós sportokban is így van)