WRC 3 - 2012
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
Hamarosan rajtol a VSR DiRT Rally országos bajnoksága! A 6 fordulós, fordulónként 15 szakaszból álló versenyeken 3 kategória autóit eresztjük össze. VSR szervertagsággal kell rendelkezni, ha WRC autóval szeretnél menni, ha KitCar vagy a '70-es évek sztárjai mellett döntesz, akkor pedig ingyenesen is részt tudsz venni a bajnokságban. Várunk sok szeretettel!
>Bajnokság információk és jelentkezés<
Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké
Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3
Amugy meg a Milestone-nak sosem volt igazán szimulátornak tûnõ autós játéka.
A 3. résszel azért már el lehetett játszogatni, de nem mondanám szimulátornak.
Igazából az hogy hogyan mozog nagyon kamera függõ is. Pl ennél is megmozdul a kocsi és hamar visszarántja oda a kamerát az eredeti pozíciójába, ugratáskor szintúgy. Pl az RBRben ezt sokkal jobban, lágyabban csinálja, több kilengést enged mozdulás nélkül.
Csak érdekességképpen mondanám hogy pl a 3. részben, a mexico-i (vagy argentin) pályák közül van egy 7 km-es. Az összes többi (kivéve a SSS-t) ennek egy kurtitott része......
ezt hivjak 100%-os ujrahasznositasnak :)
szerintem
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Lehet ezt a hibát valahogyan orvosolni??
Nem kér serial számot a játék :)
No.
WRC 3: East African Safari Classic DLC
Nalam javult az iranyitas tole. Kicsit talan tul nehezkes az auto, viszont kevesebb varazslat tart az uton (az alapvaltozat szerintem kicsit olyan, mintha tele lenne segitsegekkel - akkor is ha ki vannak kapcsolva a menuben).
Erdekes lesz latni, hogy mit tudnak kihozni belole.
Hogy tudom eltávolítani,mert szétcseszte nagyon az írányítást?
Viszont a belsõ nézet az lehet olyan,mint a módban van.
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Össze vissza vannak a nevek! Melyik akkor most a 3. részé? Rendszerezni kéne vagy a többit törölni és 1be menne a 3 rész.
Annyi lenne a baj csak hogy akárhol keresem a kurva screenshotokat nem találom meg:( Néztem már mindenhol,tényleg.És nincs...Win7 64es magyar.
Elõre is köszi.
:) Semmi okosság :P
a WRC 3-ra (mostanira) gondoltam :)
legközelebb nem írok commentet reggeli sport után <#zavart1>#zavart1><#nevetes1>#nevetes1>
Just do it :)
Ez pontosabban WRC 3 :P
Pedig félve próbáltam ki,az elsõ kettõ rész után.
Igaz én a játékban az ffb-t levettem nullára,mert az valahogy nem az igazi.
Egy kis centering spring-et kapott azért,meg 540fok-ot.
Szerintem pont jó átmenetet nyújt a szim és az arcade között. Nekem bejön a fizika is, csak belsõ nézetbõl toltam eddig. Nálam is RBR az alap, de most hosszú idõ után ez az egyetlen értelmes valóban rallys game szerintem.
A szakaszok nem annyira tempósak, kicsit sok a visszafordító eddig, de ettõl függetlenül teljsen élvezhetõ.
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.