WRC 3 - 2012
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Championship módban a nehézséget viccnek szánták a készítõk? Nem vagyok nagy rally játékos de mire végig érek egy országon 1-1,5 percet ráverek a mezõnyre... Road to Glory módban néhány pályán rendesen megizzasztott az elsõ hely megszerzése, itt meg röhögve megy...
Saját:
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Ja és köszi 😄
Én sem folyamatosan ezzel nyomtam, csináltam mást is közben. Pár verseny azért megizzasztott rendesen hogy meglegyen az összes csillag 😊
Én sem értelek, ha neked nem jött be az egy dolog, de azért másnak tetszhet ugye? (köztük nekem is)
ntex: Grat, nekem azért ennyi türelmem nem volt vele szórakozni 😄 De majd még a hiányzó versenyekre visszatérek azért 😊
ntex: Grat, nekem azért ennyi türelmem nem volt vele szórakozni 😄 De majd még a hiányzó versenyekre visszatérek azért 😊
Most nem értem mit kell beszólni, nekem tetszett oszt' akkor mi van?
Na ez is megvolt 😊 Nem unatkoztam, kéne még pár ilyen játék, meg egy még hosszabb karrier mód 😛

Oké megvan, Manual sebváltóval csinálja ezt. Semi-Auton megy. Enyhe programozási malõr <#banplz>#banplz>
Köszi, ez érdekes, a mentéseddel megy... <#idiota>#idiota> Nem tudom mi a gyík lehet vele
Perzse, tess
van bent még 1-2 befejezetlen verseny, de a kérdéses pályán túljutottam.
van bent még 1-2 befejezetlen verseny, de a kérdéses pályán túljutottam.
Gondolom nem bolti verziód van neked sem (nálam SKIDROW). Megtennél annyit hogy a mentésedet feltöltöd valahová? Kíváncsi vagyok úgy megy-e
Én is rosszul írtam. Az utolsó elõttinél is HtH event van de az elõtte lévõnél is és az sem megy...
Íme a hiba:
Íme a hiba:
Nálad megy a Head to Head event az utolsó elõtti csávóval?
Elég gáz hogy emiatt nem tudom folytatni, pedig már összeszedtem 450 csillagot...
Road to Glory-t nyomja valaki? Nálam bugos az utolsó elõtti vagy az az elõtti head to head challenge, startnál az elõttem lévõ autó elindul, nekem meg csak pörög a motor mint az állat és semmi nem történik
Users\felhasználói név\AppData\Roaming\Milestone\WRC3\
Ezzel már azért lehet neki csapatni <#bohoc>#bohoc>
Ecsém ez a survival content meg milyen szinten beteg elme szülötte már.
Menni kell mint az állat (közben összeszedni a javítózsetonokat) különben szétesik a kocsi <#ijedt>#ijedt><#idiota>#idiota>
Ecsém ez a survival content meg milyen szinten beteg elme szülötte már.
Menni kell mint az állat (közben összeszedni a javítózsetonokat) különben szétesik a kocsi <#ijedt>#ijedt><#idiota>#idiota>
steering dead zone-t lehet állítani a játékban? rátettem kormányra a gémet,mert billel totál kalap szar az egész,és még finoman fogalmaztam. Erre a hányadékra(minden szempontból az) képesek emberek pénzt adni?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Törölt felhasználó
Utoljára a Shift 2 csinálta ezt, amikor az elõre belõtt Momo Racing beállítást akartam használni, ha manuálisan állítottam be, akkor viszont flottul ment. Itt az se segít. :/
te vmit félreértettél 😊
nekem teccccc a WRC 3 minden hibája ellenére
az RBR-t etalonként mondtam
az RBR-nek egy dolgot kellene átvennie innen
a WRC 3-ban mondjuk 90 km/h valós vizuális élményt ad
az RBR-ben a sebességérzet picit gyenge
nekem teccccc a WRC 3 minden hibája ellenére
az RBR-t etalonként mondtam
az RBR-nek egy dolgot kellene átvennie innen
a WRC 3-ban mondjuk 90 km/h valós vizuális élményt ad
az RBR-ben a sebességérzet picit gyenge
Just do it :)
nehez osszehasonlitani a kettot, ha jol sejtem dirt3-ban fix idok vannak, amiket 75%-os tapadassal nehez lenne hozni, nem? Messze Nem sikerult par probalkozasra...
A havas palya, ha nem lattam volna tv-ben mit szerencsetlenkednek ossze montecarloban az autok 10-el a jegen, azt mondanam hihetetlen, de ugy csuszik, hogy az rbr-ben jobban tapad a havon a kocsi. Eloszor azt sem tudtam biztosan mukodik-e az allitas 75 %-a, mert azert igy sem nehez az uton maradni, igy atallitottam 1 %-ra, vicces volt latni, ahogy a rajtal az egyhelyben allo autok, lecsusztak a lankas uton😊
Amugy erezhetoen konnyebb a wrc3, mintha egy kisangyal mindig az uton tartana, termeszetesen minden assist off, mindket jatekban. Megneztem fin palyakat, ott is ugyanez az erzes, ami vicces ez meg be is szaggadt es cserebe jo csunya is, most kedvet kaptam dirtozni, olyan mintha egy a kategorias filmet egy b kategoriashoz hasonlitanank szinte minden szempontbol.
Felbuzdulba rbr-t is elinditottam, erdekes 2004-ben nem okozott problemat a kormanyomat kezelni, csak 2012-re felejtettek el az olaszok...
Kulfoldi forumokat olvasva, szidjak rendesen a jatekot, de ami meglepo szamomra egy reteg, azt irja majd a wrc4-be beleteszik az kuplung kezeleset es olyan apro dolgokat ami mar az elso reszben kotelezo lett volna, des elorendeltek, es minden fasza... mintha kozben nem huztak volna ki a zsebukbol x zsetont ezert a ... jatekert.
szerintem
Törölt felhasználó
Hiába állítom, ugyanazt csinálja..
Illetve havon állíthatod 5-10%al többre, kicsit csúszós tud lenni, pedig a "szöges" gumikkal elvileg annyira tapad az autó a havon mint "aszfalt" gumikkal az aszfaltra.
a jatek pont most ment fel. leszedtem ezt is amit emlitettel kiprobalom 75%-on, aztan beszamolok😊
szerintem
Dirt-höz legalább van tapadáscsökkentõ mod, azt beállítva olyan 75%-ra egész jók a tapadások, persze nem lesz tõle szimulátor, de ad egy kis kihívást.
nyomtam egy wrc bajnoksagot monte carloban, deafult beallitassal (ami tul hosszu sebessegeket hagy a tobbirol nem is beszelve) elsore vegig nyertem, szoval a rutinos vezetoknek nem sok kihivast jelent a jatek. A SS-en lettem masodik egyedul.
De az semmi, hogy az egyik szakasz ketszer van benne, oda-vissza, ahogy lent is irtak, hanem teljes palyaszakaszok atfedik egymast, vagyis osszesen nem sok kilometer van egy orszagban, ha mashol is igy van. A masik problema, eleg jellegtelenre sikerultek a szakaszok, a sok u turnrol nem is beszelve...
Ha mar eloszedtem a kormanyt es egy picit belemelgedtem egy ev utan, elokaparom a dirt monte carlos kiegesziteset megnezem, melyik adja a nagyobb elmenyt szamomra, mert ez nem sokat adott 😊
De az semmi, hogy az egyik szakasz ketszer van benne, oda-vissza, ahogy lent is irtak, hanem teljes palyaszakaszok atfedik egymast, vagyis osszesen nem sok kilometer van egy orszagban, ha mashol is igy van. A masik problema, eleg jellegtelenre sikerultek a szakaszok, a sok u turnrol nem is beszelve...
Ha mar eloszedtem a kormanyt es egy picit belemelgedtem egy ev utan, elokaparom a dirt monte carlos kiegesziteset megnezem, melyik adja a nagyobb elmenyt szamomra, mert ez nem sokat adott 😊
szerintem
Ja mert a gáz/fék pedált valószínûleg egy tengelyen érzékeli, át kell állítani ha ebben egyáltalán át lehet...
valaki a track.mix-eket áttudja küldeni??????
Törölt felhasználó
Sziasztok, Momo Racinggel próbálta valaki? Már a menüben hülyén érzékeli a kormányt, (folyamatosan ugrál a menüpontok között, mintha nyomnám a pedált) de ha ezen sikerül is átszenvedni magam, a játékban csak padlógázt érzékel.
Ja az berögzült a sok NFS Shift driftelgetés alatt... <#idiota>#idiota>
A kormanyos iranyiatashoz hozzajon amikor allitanam be a kocsit, nem tudok a masodik fulre menni sehogy sem, A front suspension-rol a back-re, semmily kormany mozdulattal, sem a valtoval, ahogy a jatek irja. Vegig nyomva a billentyuzetem, ott sem sikerult, ezert pluszba bekapcsoltam az xbox controllert, hogy at tudjak menni a masik menube, ez valami hihetetlen ismet...
szerintem
ohh, hogy szaradna le mar a milestone programozoinak a kezei... Ez tuti az eletben nem probaltak ki kormannyal..
radugtam a kormanyt g25, a kuplungot nem latja, cserebe meg a feket sem engedi ratenni. Amikor allitanad be a funkcio gombokat, es nincs ra fizikai gombot, nem lehet escapet nyomni, csak egy letezo gombot nyomhatsz a kormanyon, amit mar persze beallitottal masra.
A wheel opcioknal meg nem tudok fel le menni, veltlenszeruen raall az egyik opciora es mast nem tudok allitani, HIHETETLEN.
Ti siman tudok fel le mozogni a wheel optionban es pl a steering deadzone-t nullara allitani?
radugtam a kormanyt g25, a kuplungot nem latja, cserebe meg a feket sem engedi ratenni. Amikor allitanad be a funkcio gombokat, es nincs ra fizikai gombot, nem lehet escapet nyomni, csak egy letezo gombot nyomhatsz a kormanyon, amit mar persze beallitottal masra.
A wheel opcioknal meg nem tudok fel le menni, veltlenszeruen raall az egyik opciora es mast nem tudok allitani, HIHETETLEN.
Ti siman tudok fel le mozogni a wheel optionban es pl a steering deadzone-t nullara allitani?
szerintem
?
Teljesen jó ez az irányítás szvsz 😊 Jó kis játék ez <#wave>#wave>