293
WRC 3 - 2012
-
#253 jogos
a WRC 3-ra (mostanira) gondoltam :)
legközelebb nem írok commentet reggeli sport után -
atiwrc #252 http://www.youtube.com/watch?v=yiCafGL5_yo&feature=plcp -
balazsgigi #251 A multit próbáltátok már? -
WinStar #250 naaaa,a WRC 2011 a 2. része a WRC-nek :)
Ez pontosabban WRC 3 :P -
#249 RBR után a No. 1 rally game a WRC 2011, így van :)
-
balazsgigi #248 Nekem RBR után,ez tetszik a legjobban kormánnyal.
Pedig félve próbáltam ki,az első kettő rész után.
Igaz én a játékban az ffb-t levettem nullára,mert az valahogy nem az igazi.
Egy kis centering spring-et kapott azért,meg 540fok-ot.
-
#247 Jó hát!, nem tudom sokan miért fikázzák, vagy nem ültek még autóban.
Szerintem pont jó átmenetet nyújt a szim és az arcade között. Nekem bejön a fizika is, csak belső nézetből toltam eddig. Nálam is RBR az alap, de most hosszú idő után ez az egyetlen értelmes valóban rallys game szerintem.
A szakaszok nem annyira tempósak, kicsit sok a visszafordító eddig, de ettől függetlenül teljsen élvezhető. -
#246 jó a gém :D
-
ntex #245 Ja közben már megtaláltam :) Neki is fogok állni elölről majd, megnézem mit tud legnehezebben :D -
WinStar #244 nyomd fel a beállításokba a legdurvábbra :D xD -
ntex #243 Championship módban a nehézséget viccnek szánták a készítők? Nem vagyok nagy rally játékos de mire végig érek egy országon 1-1,5 percet ráverek a mezőnyre... Road to Glory módban néhány pályán rendesen megizzasztott az első hely megszerzése, itt meg röhögve megy... -
janihunk #242 Saját:
-
ntex #241 Ja és köszi :D -
ntex #240 Én sem folyamatosan ezzel nyomtam, csináltam mást is közben. Pár verseny azért megizzasztott rendesen hogy meglegyen az összes csillag :) -
#239 Én sem értelek, ha neked nem jött be az egy dolog, de azért másnak tetszhet ugye? (köztük nekem is)
ntex: Grat, nekem azért ennyi türelmem nem volt vele szórakozni :D De majd még a hiányzó versenyekre visszatérek azért :) -
ntex #238 Most nem értem mit kell beszólni, nekem tetszett oszt' akkor mi van? -
#237 Fú de jó vagy, ilyen játékból pedig ez a 3 is sok volt. -
ntex #236 Na ez is megvolt :) Nem unatkoztam, kéne még pár ilyen játék, meg egy még hosszabb karrier mód :P
-
#235 bazz. -
ntex #234 Oké megvan, Manual sebváltóval csinálja ezt. Semi-Auton megy. Enyhe programozási malőr -
ntex #233 Köszi, ez érdekes, a mentéseddel megy... Nem tudom mi a gyík lehet vele -
#232 Perzse, tess
van bent még 1-2 befejezetlen verseny, de a kérdéses pályán túljutottam. -
ntex #231 Gondolom nem bolti verziód van neked sem (nálam SKIDROW). Megtennél annyit hogy a mentésedet feltöltöd valahová? Kíváncsi vagyok úgy megy-e -
#230 Én az előbb a végére értem, nem volt vele probléma. -
ntex #229 Én is rosszul írtam. Az utolsó előttinél is HtH event van de az előtte lévőnél is és az sem megy...
Íme a hiba:
-
#228 jah bocs félreértettelek. :)
Ott még nem tartok :D (az elsőt gyaktam le eddig csak) -
#227 A lila ruhással? Aha épp az előbb nyomtam le (piszok könnyű) -
ntex #226 Nálad megy a Head to Head event az utolsó előtti csávóval? -
ntex #225 Elég gáz hogy emiatt nem tudom folytatni, pedig már összeszedtem 450 csillagot... -
ntex #224 Road to Glory-t nyomja valaki? Nálam bugos az utolsó előtti vagy az az előtti head to head challenge, startnál az előttem lévő autó elindul, nekem meg csak pörög a motor mint az állat és semmi nem történik -
#223 Köszönet!!
-
Csokis #222 Users\felhasználói név\AppData\Roaming\Milestone\WRC3\ -
#221 Hol találom a mentéseket?? -
#220 Ezzel már azért lehet neki csapatni
Ecsém ez a survival content meg milyen szinten beteg elme szülötte már.
Menni kell mint az állat (közben összeszedni a javítózsetonokat) különben szétesik a kocsi -
#219 Lehet, ha a jatek ugy akarja eppen. -
#218 steering dead zone-t lehet állítani a játékban? rátettem kormányra a gémet,mert billel totál kalap szar az egész,és még finoman fogalmaztam. Erre a hányadékra(minden szempontból az) képesek emberek pénzt adni? -
#217 Jó játék!!! -
#216 Utoljára a Shift 2 csinálta ezt, amikor az előre belőtt Momo Racing beállítást akartam használni, ha manuálisan állítottam be, akkor viszont flottul ment. Itt az se segít. :/ -
#215 te vmit félreértettél :)
nekem teccccc a WRC 3 minden hibája ellenére
az RBR-t etalonként mondtam
az RBR-nek egy dolgot kellene átvennie innen
a WRC 3-ban mondjuk 90 km/h valós vizuális élményt ad
az RBR-ben a sebességérzet picit gyenge -
nehez osszehasonlitani a kettot, ha jol sejtem dirt3-ban fix idok vannak, amiket 75%-os tapadassal nehez lenne hozni, nem? Messze Nem sikerult par probalkozasra...
A havas palya, ha nem lattam volna tv-ben mit szerencsetlenkednek ossze montecarloban az autok 10-el a jegen, azt mondanam hihetetlen, de ugy csuszik, hogy az rbr-ben jobban tapad a havon a kocsi. Eloszor azt sem tudtam biztosan mukodik-e az allitas 75 %-a, mert azert igy sem nehez az uton maradni, igy atallitottam 1 %-ra, vicces volt latni, ahogy a rajtal az egyhelyben allo autok, lecsusztak a lankas uton:)
Amugy erezhetoen konnyebb a wrc3, mintha egy kisangyal mindig az uton tartana, termeszetesen minden assist off, mindket jatekban. Megneztem fin palyakat, ott is ugyanez az erzes, ami vicces ez meg be is szaggadt es cserebe jo csunya is, most kedvet kaptam dirtozni, olyan mintha egy a kategorias filmet egy b kategoriashoz hasonlitanank szinte minden szempontbol.
Felbuzdulba rbr-t is elinditottam, erdekes 2004-ben nem okozott problemat a kormanyomat kezelni, csak 2012-re felejtettek el az olaszok...
Kulfoldi forumokat olvasva, szidjak rendesen a jatekot, de ami meglepo szamomra egy reteg, azt irja majd a wrc4-be beleteszik az kuplung kezeleset es olyan apro dolgokat ami mar az elso reszben kotelezo lett volna, des elorendeltek, es minden fasza... mintha kozben nem huztak volna ki a zsebukbol x zsetont ezert a ... jatekert.