WRC 3 - 2012
-
pont ezen filoztam, hogy regen lattak fantaziat a rallys jatekokban, xbox-ra is irt meg a nagy DICE is, ami nem is volt olyan rossz anno.
Par eve, amikor rally ehsegemet probaltam csokkenteni eloszedtem az osszes pc-re irt rallys jatekot, sot meg a ps2-t is kolcson kertem, hogy a sokat dicsert wrc szeriat megnezzem kormannyal. Az az igazsag, hogy pl ez a jatek azert hozza azt a szintet mint, mondjuk a sok eves wrc ps2-n, ha emlekeim nem csalnak, sot a regi nagy nevek sem voltak azert hude realisztikusak vezetes szempontjabol, talan a rallytrophy-t elveztem a legjobban. Az ido azert nagyon sok mindent megszepit, es akkor mas volt az igeny is, (pl ma a kezere csapnek annak aki billentyuvel akar autos jatekot jatszani, hallod grebber :) de az rbr elott nekem sem volt kormanyom, sot azt is toltam billel egy ideig)
Na de eltelt 10-15 ev es semmi fejlodes azert az bosszanto. Mondjuk ugyse birom megallni kirpobalom kormannyal is, az az acropolisos palyak rejtenek kihivast magukban, nem tudom ezek benne voltak-e a regiben vagy sem.