6727
hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • dimre
    Az újdonságokból:
    Added more information and command hierarchy to player property menu.

Added list of platform NPCs to station menu (only available if you're in the same zone).
  • dimre
    Megjelent az új beta szépségtapasz:
    1.30 beta patch
  • kisiku
    S arra is kezdek rájönni, miért fagy annyiszor memóriára hivatkozva.
    Ti használtok swappet a windows alatt?Mert én 16 giga ram mellett teljesen kikapcsoltam, ráadásul a win7 nekem SSD-n van, nem akarom azt is terhelni egy folyamatos írás-olvasás folyamattal, mert állítólag az nem tesz jót neki.Mondjuk nekem 1.generációs az SSD, lehet az újak már kevésbé érzékenyek.
    Na, azt olvastam, hogy alapból be van kapcsolva az rebirth.exe-ben, hogyan használja a memóriát, de az fele-fele ram és swap memóriára vonatkozik.Na most nálam csak az egyik van meg.Lehet, hogy kipróbálom swappel is...

Idézet a steam fórumból:
    "LAA is already activated by Egosoft by default, i just checked it with CFF Explorer Suite."

LAA magyarázat
  • kisiku
    Az hogy elfoglalunk egy ekkora hajót még okés, mert elvileg egy kommandós csapatot dobunk rá, ami nálam 44 fő katona.
    Most ha számokat nem veszünk figyelembe, hogy egy ekkora hajónak mekkora lenne a legénysége...elég ha megnézzük a Starship Troopers c. filmet, ahol az ottani capital shipen kb 3-5 ezer ember szolgált, ja és kísértetiesen hasonlított az X2 Titan/Colossus hajóira :)
    Tehát ne nézzük ezt a részt.
    Persze, mivel maga a játékmenet más, mint korábban, balanszírozni kellett sok helyen.
    A mentést köszönöm, lehet, hogy igényt fogok rá tartani, de az is lehet, hogy kezdek egy újat.Én csak tudod abból indulok ki, hogy a patcheket ma már úgy készítik,hogy emiatt ne kelljen újratelepíteni, meg újraindítani az egészet, oldják meg úgy hogy ne kelljen szopnunk megint az elejétől, mert egy sandbox játékban ez kritikus.

A képek jók, épp az előbb mentem én is egy Arawn hasába :)Ez az új MCE szerintem jó lesz, de még sokat kell tolnom vele.
  • dimre
    Kisviku ha tesztelni akarsz, kezd az elején vagy free-t, ne a tavalyi bugos mentést használd. Nem fog működni az a kevés dolog sem amit "javítottak". Ha kell küldök free-s mentést amiben be van scannelve az összes szektor trade offer, és modok nélkül, még az 1.20 patchnél csináltam. Én is azzal kezdtem újra, és a hiba listádból egy-két opció nálam működik.
    Modokat is használok, pl. MCE, ebben levő parancsok a régebbi részekben gyárilag benne voltak, nálam a drop parancs nem működik. Rejtély számomra, ezen alapszintű irányítás funkciókat miért hagyták ki.

Le van butítva, hibás, hiányos az egész.
    Ez reális lenne?
    Tudom nem a méret számít, de adott egy hangya méretű hajó (a többihez képest), ezzel, ebben kell végigszenvedni magunkat az univerzumban.
    E csúcstechnikájú hajón egyszerre csak egy ágyút használhatunk (+rakéták, pár darab dron), adott egy másik több kilométer kiterjedésű hajó, ami kb száz darab ágyút képes egyszerre működtetni (+rakéták, sok-sok dron). Na most ez a hangyaf@sznyi lélekvesztő képes a nagy batárt leamortizálni ???, illetve elfoglalni, persze kell a sikerélmény, de sztm ez már hülyeség kategória. Elsőre tűnik nehéznek, utána már csak rutinfeladat megszerezni egy ilyen hajót, semmi kihívás, buta AI hagyja magát.
    A viszonyítás kedvéért a méretek:
    Első két kép egy Arawn hangárjában a Skunk, 3. kép Taranis mellett Skunk és egy drone ami majdnem akkora mint a mi hajónk.

• kisiku
    Kösz mindkettőtöknek.
    Bevallom engem is a kényszer visz rá (nem nagyon van elfogadható játék manapság), meg az, hogy én nehezen adom fel a dolgokat.
    De sajnos én a nyavalygásaimmal nem tudom előrébb gördíteni a fejlesztőket, csak elmondom másnak is, hogy ne szívjon annyit mint én.

• andraas0717
    Bár nem írok, azért én is olvasom az írásaid :)Sajnos még nem vagyok meggyőzve arról, hogy elővegyem megint. Még egy olyannal is, mint a Galaxy on Fire 2 inkább eljátszogatok, minthogy idegeljem magam ebben és ez sajnálatos :(
  • Z33noo
    Nem magadnak írsz, Érdeklődve olvasom írásaidat, majd én is írok megint ha hetedjére is előveszem. Kedvem nagyon lenne játszani vele, csak türelmem nincs :(
  • kisiku
    Úgy tűnik, már csak magamnak írok eme oldalon, de az is valami :)

Most úgy döntöttem, hogy szét tesztelem, még akkor is ha teljesen tönkreteszem az eddigi játékállásomat és minél több hajómat tüntet el,annál többet foglalok el, csakúgy mint tegnap.

Azonnal beindul a kereskedelem, amint hajót VESZEK, nem foglalok.Szintén beindul, ha hagyom, hogy az ellenfelek szétlőjenek mindent.Éppen ezért egyik tesztem erre irányul, elfogadok egyszerre több Cartel Boss és Cartel Raid/stb harci küldetést, majd hagyom őket gonoszkodni.
    Eternal Dawn-ban pusztán egy Aranka szétlőtte az egyik Heavy Sulomat, meg kábé 4-5 AI teherhajót.Arankát elfoglaltam, Heavy Sulból újat vettem,szektor egyből megtelt teherhajókkal (50-60 arab), így kell az alvó és sz*r gazdaságot egy kicsit fellendíteni.

Most rámegyek a korábban bemutatott új MCE-re, teszteredmények később.

• dimre
    A valaha volt legjobb játék.
  • kisiku
    Egyetértek mindennel.
    Viszont, ha már ilyen rossz ez a játék és ők nem is akarnak ebből jobbat,akkor adják ki a forráskódot vagy tegyenek fel tutorialt, hogy mit hogyan kell csinálni, majd mi megjavítjuk magunknak.A pénzt (termék árát) bebuktuk, de hát annyi átba*ás van az életben, hogy fel sem tűnik...

Szégyen, szégyen ez a játék.November óta mennyi idő telt el? 6 hónap, HAT hónap!
    Ha nincsenek modderek, ez a játék egy élvezhetetlen, játszhatatlan, használhatatlan roncs! Modderek jöttek rá, miket kell átírni, hogy működjön, modderek javították foltozták, amennyire szabad kezet adott nekik az Egosoft (Egomán-szoft), modderek javították a grafikát, a működést.Mit csinált közben a fejlesztő?Lopta el az ötleteket a modderektől, azoktól,akik ingyé' csinálták HELYETTÜK, csak hogy ne a kukában landoljon a játék dobozostul...

6 hónap alatt képtelenek voltak a következőkre:
    - Működő,fagyásmentes játszhatóság, ameddig akarok.
    - Grafikai,esztétikai javítások (pixeles highway,borzalmas karakterek)
    - Nem lehet parancsot adni a hajóknak
    - Amit lehet, az használhatatlan és beletelik 30-50 másodpercbe is
    - Építkezés még mindig akadozik, hibás
    - Kereskedelem nem működik
    - Ellenfelek gyengék, nincsenek
    - Sztori mód továbbra is teljesíthetetlen
    - A hajók mozgása, harca szánalmas
    - Squad ki-Squad be még mindig kell
    - Eltűnő hajók, objektumok
    - Gyárak kezelhetetlenek, nem lehet leállítani őket
    - Raktározás/raktárterület kihasználása borzalmas
    - Ha megtelik a raktár vége az állomásnak, többé se ki,se be nem tudsz pakolni
    - Eltűnő ikonok az állomásokon
    - Beakadó,beragadó AI hajók a Shipyardon
    - Eltűnő hangeffekt és billentyűzet kikapcsolása
    - Unalmas, idegesítő állomáshangok (főleg a kocsmazene)
    - Ugyanúgy néz ki minden állomás belülről, van 3 fajta, oszt' kész
    - Hiányzó kisebb hajók (nem megvásárolhatók,nem elfoglalhatók)
    - Anyagok ki bepakolása körülményes
    - Egyszerre több hajó nem tud ugyanoda kipakolni, inkább megáll örökre, majd a squad resettel oldod csak meg.
    - A saját állomások nem lőnek vissza fegyverrel
    - Az állomások elpusztíthatatlanok, akkor meg minek a hadihajó?
    - Nincs támadás, védekezés, védj engem,stb parancs a hajóknak, ami van,azt is modderek csinálták.
    - Ezen parancsok kiadása körülményes, mert az Ego nem enged egyszerűbbet.

Egyelőre ennyi jutott eszembe így kávézás előtt.

• Jóózsf István #3476
    Esett már szó róla régen, egy programozó matematikus ismerős elhatározta, hogy megtanít nekem néhány dolgot, amit kedvemre fejleszthetek. Mivel valóban némileg eltér az én gondolatmenetem, (legalább is az övétől) és a tudás mellett legalább annyira fontos a gondolkodás mód ebben a szakmában.
    Talán fel kéne vennie az Ego-nak néhány "tiszta" szellemet a soraikba, hogy csettintésre megjavuljon a produktum.
    De ez igaz minden szakmára. Az iskolákban addig sulykolják a dogmákat, amíg minden alkotó szellem ki nem vész a nebulókból, hogy aztán rendre ugyanabba a hibába essenek bele. A néhány renitens kivétel meg isteni magaslatokra jut valami őrült ötlettel.

A Ribösz súlyos beteg. Gépekkel életben lehet tartani egy ideig (plotok, tapaszok), de nem sok értelme van. Vagy jön egy kisebb csoda vagy egy "lámlenge" és akkor nem kell elmenniük a fauvé gyárba a szalag mellé betanított munkásnak.
  • kisiku
    Várjál,beírtam az előbb C64 Basicbe és bejött valami HEXIdecimális értek.Lehet hogy fel kéne hívnom Sóltész Gögy barátomat, mert ő tud gepikodban progamozni...

Lehet, hogy ő kéne Bernd mellé...Ja és megkérdezhetné, hogy dzsojsztikkal miért nem megy az Eksz Ribörsz...
  • kisiku
    Hát te őrült vagy!
    Menjél már el programozónak az Egohoz, szerintem 1 hét alatt készen lennétek...ha meg mégsem, legalább jó söreik vannak a németeknek...

• Jóózsf István #3473
    Megírtam neked a RE-Rebirth-öt! Remélem legalább annyira szórakoztató, mint az elődje:

10 RUN
    20 KISVIKU TULAJDONA
    30 REM TITUREL
    40 REM HEAVY SUL
    50 REM HEAVY SUL
    60 REM RAHANAS BULK
    70 MINDEN EGYÉB, KIVÉVE A GYÁRAK LÖVEGEI
    80 END
  • kisiku
    Hiba az építkezéssel most is csak a néha eltűnő fegyverzet, meg az obstruction.

De ez az eltűnő hajó...most pár órája nézegetem az xml-t, visszahelyeztem ugyanoda az eltűnt hajókat, ahol voltak, egyszerűen nem találom a játékban.
    Mintha egy olyan helyre rakná az xml fájlban, amit nem vesz figyelembe.Az összes kódsor színes, kivéve, ahol az eltűnt hajók szerepelnek, az mind fekete, olyan mintha commentként/megjegyzésként lennének,amit ugye futáskor nem vesz figyelembe.
  • dimre
    Majd figyeld meg az új játékban (mentésekben) nem lesz építkezésnél hiba, max. a nem tiszta építési terület. Igazából ez sem hiba, általában npc hajók lebzselnek a közelben, ez nem tetszik az építésznek.

• kisiku
    Hát sajnos ez van, még talán egy utolsó esélyt adok neki és kezdek egy újat freeplay-ben, bár nem hiszem, hogy bármi változna és most nagyon mérges vagyok.Jól mondod, majd talán pár év múlva,de szerintem nem fogják ezzel addig húzni.
  • mindero
    Hát sajnálom h még mindig ilyen sz@r.
    Én elkezdtem inkább az Xtended-TC-t Cadius shippakjával megspékelve. Elleszek egy darabig vele, elég király hajókat lehet szerezni benne.
    Foglalni még nem tudok, de már van 2 gyáram, pár UT.
    2 év múlva talán a Rebirth is jó játék lesz pár moddal.

Ezt nem értem mondjuk: volt egy kiforrott játékmechanizmusuk, hogy tudtak abból egy ekkora hányadékot csinálni...

Ez mondjuk egy jó alternatíva lehet (nagyhajók, kereskedés meg minden):
    Starport Gemini II
  • kisiku
    A szerkesztés nem hozott eredményt.Nem elég azt a közel 3-4 ezer sort copy+pasteval egyik savegameból a másikba átrakni, valszeg kellene még valami, de ezt oldják meg ezek a köcsög németek, én azt hiszem itt befejezem ezt a játékot, mert ez már élvezhetetlen...
  • kisiku
    Bocsánat tévedtem az előbb, NÉGY hajómat törölt ki ez a faszszopó játék.Egyiket sem lelőtték, hanem egyszerűen törölve lettek...

A már említett Titurelen kívül még két Heavy Sul és egy Rahanas Bulk tűnt el a faszba, na most van elegem ebből!Asszem visszaszerkesztem őket egy korábbi mentésből,ahol még megvoltak...
    Ilyen egy ócska hányadék játékot,most már tényleg betelt a pohár.Javításnak se híre,se hamva a közeljövőben...
  • dimre
    A Titusz megvan, mintha egy zóna lenne azon a helyen, vagyis terveztek oda amit nem csináltak meg. A junosztyon megjelent egy szöveg (mint a mentésekben xml_macro....), valamint Betty is közölte hogy beléptünk de a zóna nevét nem mondta.
    A hajót messziről simán láttam, közelebb érve eltűnt, sikerült elcsalogatni a hajógyárba, ott már teljes fényében pompázik, bár ez erős túlzás a Titusznál.

Nem kell szerkesztgetnem a mentést, építésnél nem tűnik el semmi, néha ki kell repülnöm a zónából az általam sokszor emlegetett "hiba" miatt.
    A fagyás előjeleit már kitapasztaltam én is, kilépek pár óránként fagyás előtt. A legmókásabb mikor Yisha feje hátra néz miközben teste előre, ezt még nem sikerült megörökítenem, eddig kétszer ha előfordult nálam.
  • kisiku
    Mivel megjött a Saving Failed, a hangpattogás, ezért még fagyás előtt kiléptem, hogy elmondjam, újra eltűnt egy hajóm, de csak úgy...megint egy Titurel.
    Megyek vissza hajót lopni, meg törni-zúzni mindenkit, mert nagyon elegem van már...
  • kisiku
    Ez meg valszeg nem fantomhajó, hanem grafikai hiba/bug.Nem fagyott le utána?Nekem amikor elkezd a textúra eltűnni, vagy már nem tölti be az állomások szerkezetét, akkor jön a minidump...

További fagyás előjelek:
    - A Trade menüben a hajó lista görgetésénél nem látszik a hajó adata
    - Taxizáskor a karakterek textúrája-objektuma félig látszik/eltűnik
    - Erős akadozás-képregényszerű FPS ott is ahol eddig simán futott
    - Beakadó menük
    - Eltűnő térkép
    - Zene alatt "pattogás", mintha rosszul érintkezne a hangfal csatlakozód
    - Lassan vagy nem jelentkező hajók
    - Amikor visszaülsz a skunk fülkéjébe, akkor darabos szaggatott mozgás
  • kisiku
    Nekem lefagyás az szinte csak a kék highwaynél fordul elő, illetve a 2-3 óránkénti kötelező kilépés/lefagyás.
    Kipróbáltam a munkahelyi gépemen is, ott valamivel jobb a helyzet, de nem sokkal, ott is borzalmasan beakad a kék highway, de legalább nem annyiszor fagy ki.
    Abban a gépben csak 8 giga ram van, meg valami 6xx-es nvidia kártya, viszont I5-4570, itthon 16 giga ram 280X/3Gb-s, viszont csak I5-750-es.
    A játékállás ugyanaz, mert szinkronizálja a Gőzön.
    Korábban gond nem volt ezekkel, sőt egy időben a pixeles highway sem volt, asszem 1.20-nál bas*ták el teljesen...

Az építkezés nálam a mai napig így megy:
    Új építésnél az első 2 modult megcsinálja, utána savagame szerkesztés:
    "obstructioncheck" szóra keresés, majd a Value=1 -ről Value=0 -ra módosítás.
    Ezt vagy javítsák meg vagy vegyék ki, mert felesleges...
    Meglévő építés-bővítésnél pedig már mindegy egyes alkalommal jön a fenti szerkesztés.
    Mellesleg obstructioncheck csak a saját gyárakra van, mivel az AI újat már nem épít (hál'Istennek), ezért könnyű is megtalálni a gigantikus .xml fileban.
  • dimre
    Nehogy örüljek, fantom hajó:
    (Titusz lenne ha látszana, ahogy elfoglaltam elkezdett itt a piros hol a pirost játszani velem. Legalább tíz percbe telt mire bedokkoltam rá, hogy a legénységet kirakjam.)

• dimre
    Egy pozitívum, kíváncsian vártam egy ideje, a managerhez rendelt hajó tankol-e, ha elfogy a nafta. A válasz: igen, tartottam tőle, hogy ez is egy hiányosság lesz, de tévedtem. Hasznos funkció, jó lenne a rejtélyes hajó "lefagyásokat" is orvosolnák, akkor szinte felügyelet nélkül működnének a gyárak, ez azért nagy dolog, e játék tekintetében.
    Véletlenül vettem észre, spriccelő tavaszból átsuhantam heves koronába, mert a gyogyó gyáram utolsó tracerért nem tudta az építész összetákolni, nem tiszta építési terület hiba miatt. A benzinkút mellett repkedve meglepődve néztem az egyik gyáramhoz rendelt hajóra, amint lassan átkecmereg a karikában. A menüjében olvashattam akciójáról, most én fagytam le a megdöbbenéstől, persze jó értelemben.
  • kisiku
    Örülök, hogy megtetszett, egyszerűen fantasztikus az a zene és teljesen véletlenül bukkantam rá egy-két hete :)
    Egyébként ennek a játéknak is van egy csomó olyan zeneszáma, ami nem is hallható a játék alatt, már megvan a teljes eddigi megjelent zenéje az X-Rebirth-nek.
  • kisiku
    Hmm én pont azt vettem észre, hogy minél jobban állsz, annál több harci küldetés jön, ráadásul egyet megcsinálsz, jön a többi szinte azonnal.

Amit találtál Arankát, az nem a sztoriból van ott?Vagy te freeplay-t nyomsz?Mert nekem van 2 álló Aranka, mellette 4 Balor Distress Reek-ben, azok a sztoriból maradtak ott.Mint a Vapour Streamben az Omicron-Devries kapunál csak díszként álló kettő.Ezeket pl. nem lehet elfoglalni, kommunikálni sem lehet, viszont ha belelősz, akkor megorrolnak rád.

Arra kíváncsi leszek, hogy megjavítják-e a gyáraikat.Én felhúztam egy URV Integration-t (Omicron), mert lehet, hogy rondább, viszont azokat az anyagokat használja, amit dögivel gyártok és nem tudok eladni, pl EM-Spectrometer, Podkletnov és Plasma Flow Regulator-ok.
    Tovább bővítettem a TechnoCore HI-E-t, a Pharma Lab-ot, most szerintem egy R&D Megacomplex építése jön, mert rohadt drága a Bio-Electric Neuron Gel, a Quantum Tube és a Plasma Pump.
    Három gyáram van Lava Flow-ban, egy Water Distillery, egy Pharma Lab és most a URV Integration.
    Tegnap foglaltam még egy Titurelt, alighogy megszereztem, megjelent még egy, de az egyik Tarhonyám rögtön megtámadta, így azt nem tudtam elfoglalni még, mert ott mentettem állást, hogy vagy hagyom megpusztulni vagy elfoglalom, csak még legénységet kell toboroznom.
  • dimre
    Kisviku, beszereztem Yakuro - Colors Of The Worlds albumot, vegyesen fut Vangelis-el játék alatt.

Ha valakit érdekel: Yakuro
  • dimre
    Egotól kárpótlásként tisztelet példányt kapsz.

Két napja vadászok cartel főnökökre, egész Albániát végig jártam.
    Sokba vannak a kőművesek, a múltkori nagy bevételem felét befalazták, pedig nem kezdtem új építkezésbe, befejeztem három gyárat, cirka kétszáz millióba fájt. Szóval megint adományt gyűjtök a devries munkanélküliek számára, vagyis munkahelyet teremtek nekik. Az az érzésem, ahogy növekszik a repum annál kevesebb zsíros küldetést találok, az albán szíveknél nyögve nyelősen haladok. Találtam egy lefagyott arankát a drágakő zónában ami az albán szív zászló alatt hajózik(na), a térkép listájában nincs benne, csak vizuális kontakt van. Kicsit megcsikiztem, erre nagyon berágtak, 20-as repum esett kettőt, pedig el sem foglaltam, jó ideje ott lebeg a hajógyár mellett sérülten. Ezért gondoltam elfoglalom, utána eladom nekik.
    A PMC-nél lassan istenkirály leszek, nehéz náluk jó küldetést találni, mindig unalmas szkennelőst akarnak rám tukmálni, azt nem tudom, mi abban a nagyon nehéz fokozat.
    A mai napom végre örömteli, több hete nem találtam tarhonyás killert. A kicsike nem volt rest leamortizálni egy fél gyárat foglalás közben, arankától még ilyet nem láttam, hiába dupla méret és fegyverek.

• Jóózsf István #3456
    Azonnal jelzem az ombudsmannak, hogy hátrányosan vagyok megkülönböztetve az Egosoft által!
  • kisiku
    Most,hogy játszom munkaidőben úgy veszem észre, mintha Nvidia kártyán jobban nézne ki a játék, mint otthon Ati-n.És itt csak egy 1280x1024-es régi monitorom van, otthon meg fullHD-s.
    Valahogy élesebb a kép vagy tisztább.Arról nem beszélve, hogy itt nem pixeles a highway (tudom,ezt már mondtam).S idebent még nem is valami hú de nagy extra Nvidia kártya van szemben az RX280-as Sapphire-ommal otthon.

Ha jól emlékszem a korábbi X részeknél is inkább az Nvidia-t favorizálta az Egosoft.
  • kisiku
    Na, akkor pár új mod:

Gyártó hajó.

Ez Reinforced Metal Plating-et gyárt,Ore és Silicon felhasználásával miközben bányászni is tudja őket.Egy átalakított Titurel.

Captain and Defense Officer Overhaul
    Elvileg a skillektől függően jobban-rosszabbul teljesítenek a hajók mind navigációban, mind harcban.Bétás, vigyázni vele.

Egyiket sem próbáltam még, majd később.
  • kisiku
    2.0-ás??
    Kedves István!Nézz be kérlek az egosoft-hoz, hogy az X3-hoz mikorra jött ki...asszem 3-4 évvel a megjelenés után

1.25-nél tartunk, ez azt jelenti, hogy van még hátra 75 patch, ha egyesével haladnak és nem 1.100 lesz belőle, hehe.
  • Jóózsf István #3452
    Már rögtön az elején rábiggyesztettem minden gyárra, mert azt hittem köze van a kereskedelemhez.

2.0-ás pecs nem jön még?
  • kisiku
    Végre más is feltette a kérdést és fél választ kaptam is rá,hogy mire való a radar az állomáshoz avagy a Command Relay?

Itt van a válasz.

Egyesek szerint így az állomás hamarabb értesül az ellenfélről, mások szerint meg egyáltalán nem megy a fegyverzet,amíg nincs radar...
    Kinek, mi a tapasztalata?Mert 3 milliót elkölteni egy nagyon szép radarközpontra nem olcsó mulatság.Jó, kapunk mellé még pár fegyvert, meg asszem egy rakétakilövőt is,de sosem jöttem rá, hogy mire való.
  • kisiku
    Hát igen, egyetértünk, Vangelis meg zseni.
  • dimre
    Ha nem a qrva pénz irányítaná a játékipart, a becsület, elhivatottság, a játékszenvedély hiányzik vagy kihalt a készítőkből.

Legalább úgy-ahogy megtanultunk egy félkész sz@rr@l játszani, de nevezhetném tesztelésnek is.

Ha már zene én is szoktam variálni, tegnap óta ez a háttérzene nálam. Nem tudom megunni, örök darab.
  • kisiku
    Szegény házigazdánk, Tomonor nem is idegesítette/idegesíti magát ezen.
    Dimre, neked meg aztán van kitartásod, ezt üdvözlöm :)
    Én nem búcsúbeszédet írok most, még fogok egy darabig ezzel játszani, mert mi Magyarok már csak ilyenek vagyunk: reménykedő nemzet, mindig várunk valami jobbat és a remény hal meg utoljára...

Egy kicsit offtopic leszek, de hallgassátok meg ezt a zenét, szerintem beleillik egy kicsit ebbe a világba.Vagy itt a másik.
    Hasonlít is Alexei Zakharov zenéihez.