27719
-
#212 lehetne európai helyszín.
De új vice citynek örülnék én is.Egy san andreas méretű mappal.aztán jóság van. -
sublimaze #211 Tényleg a five felirat fontja egy az egyben olyan mint az 5 dollároson meg a hálóminta is. -
#210 meg sorrendben is illene a dolog -
Bullitt #209 Nekem meg 5 dolláros jutott eszembe a zöldről és a grafikáról. De egyébként én magam Vice City-t szeretnék már régóta látni, annak lenne igazán feelinge. Ráadásul a "V" miatt még illene is a címbe :P -
sublimaze #208 Nekem inkább írnek tűnik, esetleg egy képzeletbeli boston-t tudnék elképzelni mellé(ha amerika, bár lehet anglia lesz belőle és ír lesz a főszereplő... :DD). -
sublimaze #207 Azt leszarom, h CJ e, de nekem egy új san andreas bejönne... -
#206 Kíváncsi vagyok mikor fog játszódni, és hol. Valamiért Las Vegas jut eszembe ebből a V-ből. :) -
#205 remélem nem CJ kalandjai folytatódnak mert akkor hányok -
#204 fuck yeah -
#203 ha már én is megtaláltam,belinkelem
http://gamers.hu/megaton-grand-theft-auto-v-bejelentve -
gosumofo #202 -
#201 igaz, de nem is annyira sandbox, meg nagy -
sublimaze #200 A grafika simán odabasz a gta3-nak szerintem... -
#199 Mondanám hogy próbáld ki egy PCs Dreamcast emulátorral (pl chankast vagy nullDC) a Shenmuet, de a probléma ezzel csak annyi lenne, hogy ami 1999ben nagy játék volt, az 2011ben nem biztos hogy átjön, úgy mint ma a GTA 1-2 lenne, viszont érdekes azt a játékot összehasonlítani a 2 (3?) évvel későbbi első gta3al. -
#198 Nem rég óta van konzolom, így a ShenMue nem mond nekem sokat. De majd demó kipróbálása után többet fogok tudni:) -
#197 pedig van benne érdekes történet kis nyomozás, kicsit olyan mint a ShenMue, mondjuk a GTAhoz csak a maffiás téma és a minimális sandbox játékmenet miatt hasonlít. -
#196 Nem is tudtam, hogy fent van a demó PSN-en. Majd hétvégén rákeresek, amit eddig videót láttam, mind verekedésről szólt, az meg nem igazán vonz:) -
#195 akkor én a 3 demoját láttam :) -
#194 a youtube videók alapján pedig szépnek tűnik a yakuza4 (a játékmenet más kérdés, a yakuza2ben még nagyon jó volt)... -
#193 vagy a 3 vagy a 4 demot néztem, de az elég ps2sen nézett ki és a játékmenet is nagyon "japán" volt :)
de minél többet gondolok egy gta tokyo-ra, annál jobban tetszik az elképzelés :) kár, h erre esély sincs és n+1. alkalommal is "USA" lesz a helyszin -
#192 na igen a téma hasonló van benne jó sok mászkálás a városban, kis "nyomozással", de simán A kategóriás. Mondjuk csak a yakuza2t láttam. -
#191 az egy C kategoriás "verekedős" cucc, nagyon nem gta - én pl autósüldözésre és lövöldőzésre vágyok :) és tényleg jó lenne valami uj szintér a sok usa helyszín után... -
#190 Ha Tokyo kell, arra ott a Yakuza 3-4 az szerintem eredetibb mint egy gta tokyo lehetne...
a dolog szépséghibája hogy csak psre van. -
#189 A R* bakizott!
GTA V - Utalás a Social Club kódjában.
Viszonylag kétes eredetű pletykák után ezúttal maga a Rockstar vétett hibát, amennyiben továbbra is a titkolózást alkalmazzák. Nemrég frissítettek a Rockstar Social Club oldalán, viszont egy szemfüles felhasználó az egyik XML fájlban GTA V-re utaló sorokat talált.
A GTAForums-on IsItFridayAlready néven szereplő user a Social Club frissítése után kíváncsiságból beleturkált a weboldal fájljaiba, és érdekes felfedezést tett: néhány .xml fájlban a "GTA V", illetve "Grand Theft Auto V" nevek is szerepeltek. Amint a hír elterjedt a fórumon, a Rockstar eltüntette a szóban forgó sorokat, de természetesen screenshot is készült.
IsItFriday elmondása alapján a screenshotokat a Social Club szerverén lévő xml-ekből mentette le, amelyek konfigurációs fájlként szolgálnak a weboldal videó playeréhez. A "Grand Theft Auto V" bejegyzést azért adták hozzá, hogy esetleges opcióként szolgáljon a lejátszóhoz, ami azt jelenti, hogy talán már a játék Social Clubbal való integrációját tesztelik.
http://socialclub.rockstargames.com/widgets/common/videostar/xml/EN.xml
http://socialclub.rockstargames.com/xml/MultiplayerEvent/Schedule.xml -
ldavid #188 ott most van, decembertől meg nyár lesz -
#187 Öö miért gondolod, hogy délen nincs tél?:) -
ldavid #186 vagy lehet, a déli féltekére vonatkozik :D -
#185 Ha igaz, akkor van rá kemény 2 hetük, mert azután vége a nyárnak:) -
#184 GTA V bejelentés még a nyáron?
Az amerikai Official Xbox Magazine úgy tudja, hogy a Rockstar még idén nyáron le fogja leplezni a Grand Theft Auto V-öt.
Napról napra egyre biztosabb, hogy a Rockstar hamarosan bejelenti a következő Grand Theft Autót -- igaz, semmi konkrétum nem hangzott el magától a fejlesztőktől, de a széria stílusához illő poénos doménregisztrációk, a Take-Two színészkeresése, és a humorista Gilbert Gottfried azóta már törölt twitter-üzenete nagyon is arra utal, hogy már javában készül a játék.
A CVG szerint a Grand Theft Auto V a modern Los Angelesben/Los Santosban fog játszódni, a legfrissebb pletyka szerint pedig a Rockstar még ezen a nyáron hivatalosan is bejelenti a játékot. Az időpont persze szokatlan, hiszen egy ilyen komoly bejelentést az E3-on illene megejteni, ugyanakkor ne felejtsük, hogy az L.A. Noire PC-s átiratának létezéséről egy átlagos hétköznapon értesültünk.
Forrás: pcguru.hu -
#183 Ez csak spekulálás,hogy Niko San Andreasba repül,amúgy ebből a vidiből van a kép: -
hegege #182 Az miért van,hogy az icenchancer működik szépen gta4-el meg a kieggel is , de sajna a cars mod(800 megás vehicle.img file) csak a kieggel jó az eredetit eldobja hibával... -
#181 San Andreas, jól látom? -
#180 De hogy tudod látni hogy az GTA V? -
#179 Érdekes!
-
#178 Ha még így se, a GamesCom egy európai játék expo, ahol a Rockstar egy elég méretes helyet bérelt, ergó valamit mutatni akar. :)
Ami persze nem feltétlen jelenti azt, hogy GTAV-ről lesz szó, lehet csak Agent-et, meg Max Payne 3-at mutogatnak. -
morzsi555 #177 http://www.gamescom-cologne.com/en/gamescom/ausstellersuche/suche/suche.php?&fw_goto=aussteller/details&&kid=0040087282&values={%22start%22%3A80} -
#176 Ezt nem vágom.... -
#175 huhúú.Na akkor ezt is várjuk. -
#174 -
#173 Háhá mit találtam!
Gamescom!