27719
-
#412 kurvanagy játék volt, a végén a hangulat kicsit kezdett vegyülni és romlani, főleg a (mellesleg amúgy élvezetes, de) irreális küldetésekkel, ufók, 1 személyes vadászrepülős titkosügynökös faszságok :) stb... lol :)
2. trailer volt a kedvencem, megnéztem egymás után vagy 100x, a zene nagyon jól oda lett rakva alá.
-
#411 Ez kimaradt!
-
#410 Hát ez kész!XD -
Robi546 #409 Jaja az is jó. :DDDD -
#408 igen,meg amikor a fekete ruhás srác az elején elfut:DD
Az éles hirtelen forduláson is röhögtem -
Robi546 #407 ;D Elején a legjobb amikor ott a képernyő szélén ugrik egyet az ember pont úgy mint a GTA IV-ben. :DDD -
#406 :'DDD
Sírok baszki -
Robi546 #405 Én is. :DD -
#404 Ezen beszartam. :DD -
#403 LA torzított mása nem lenne rossz hisz az is pálmafás, tengerpartos helyen játszódna mint Vice de itt kapnánk egy gettót is.
Bár nem tudom milyen korszakban játszódna de a '92-es Los Angelesi lázadásban szívesen részt vennék. Ugyan a San Andreas már előtte egyszer de ugye azóta sokkal reálisabb lett a GTA sorozat. Sőt ha úgy nézzük állam leesne hogyha azt látnám hogy az emberek tömegesen törik be a kirakatokat, gyújtogatnának, randalíroznának. És a szél meg fújná szanaszét az utcán az újságpapírokat, parázs szemcséket. A rendőrök egész utcákat zárnának le és pajzsokkal egy sorban szorítanák vissza a lázadókat. A tűzoltók meg a közeli tűzcsapból vizet véve oltanák a kigyulladt hiper marketeket.
Fincsi lenne.
A GTA 4 hátránya pont ez volt: Hiába volt egy hatalmas nagy város, teli élettel, mikor úgy éreztem hogy csak én vagyok az egyedüli gonosz és a városban mindenki békeszerető polgár. Pl teljesen háttérbe szorultak az utcai bandák. De a sztoriból pedig kiderült hogy fél Liberty gengszer. Azt is hiányoltam hogy nem látni rendőrös üldözést.
Számomra unalmas hellyé tették így Libertyt mert ha én nem provokálok akkor semmi nem történik. Azért pl SA-ban jó volt nézni ahogy lövöldözés tör ki a rendőrök és a bandák között vagy csak két rivális banda eset egymásnak. De ugyan így volt a GTA 3-ban (építkezés környéke) és a Vice Cityben is (kubai és haiti bandák) hogy a játékostol függetlenül történtek az események az utcán. -
Robi546 #402 LOL!
Ez mekkora XDDDDDDDDDDDDD
Videó:
nézzétek meg. xD :DDD -
#401 rockstar nem szarakodik semmitmondó teaser-ekkel, trailer lesz -
#400 Remélem ez is fincsi lesz pc-n. -.- -
#399 Én is mikor megláttam és végre kézhez kaptam,le voltam nyűgözve hogy újabb sok évet várhatok mire lesz hozzá gépem amivel tudom is játszani. -
#398 emlékszem amikor először láttam a gta 4 trailerét mennyire le voltam nyűgözve,remélem most is hasonló lesz -
#397 -
#396 nem jellemző rájuk:
-
#395 Tuti az lesz majd 2-án kiszúrjak a szemünket ilyen fos teaser szarral ami lesz vagy 30 másodperces és abból is 18-at a logok vesznek majd el!
3 másodperc ingame többet ér! -
ldavid #394 DC szvsz kizárt, meg a kotaku "közeli forrása" miatt már LA szinte biztosra vehető -
#393 Ahogy olvasom a neten a dolgokat két helyszín van ami nagyon erős, és több érvel is alá vannak támasztva.
Az egyik az ugye Los Angeles, a másik Washington DC. Egy utóbbira kíváncsi lennék, Los Angelest el tudom képzelni hogy milyen lenne de egy Washington... Egyből a fehér házban történő vérontások jutnak eszembe, az lenne a törzshelyem. -
#392 -
#391 LOL :D :D :D
-
morzsi555 #390 -
#389 Van működő emulátor hozzá :) -
#388 -
#387 Gondoltam ha már megosztottam néhány hírt, és én is tagja lettem az új részt várók táborának, én is offolhatok egyet mint mások. De semmi probléma kolléga garantálom hogy folytatom a hírek szúrkálását és nem offolok többet, de legközelebb másra is szólj rá hogy esetleg maradjon a mederben és ne a gta iv konzolon való eladásáról tárgyaljon fél oldalon keresztül, na peace. -
#386 gta iv topikba rakhatod is, itt nem érdekel senkit -
#385 NA egy kis off. Saját házi videóm! :)
Ez ugyanaz eredetileg a youtubeon, csak sajnos a WMG tiltotta a hangot.
-
#384 nincs psp-m sem és ps2-m sem... -
sublimaze #383 Losangeles tökéletes... -
#382 ha ennyire bejott nektek a vc,toljatok a vcs-t kibaszott hangulatos rengeteg otletes kuldetessel/mellekkuldetessel. -
#381 én is azt szeretném amúgy, vc-nek volt a legesleges legjobb hangulata. Komolyan ha majdnem ugyanazt megcsinálnák csak változatosabb nagyobb és kicsit másabb várossal mostani motorral... már azt megvenném. -
#380 Liberty Cityt is igen erősen átdolgozták, valószinüleg ugyanezt tennék Vice Cityvel is, úgyhogy szerintem mindegyik nyújtana újdonságot, de igen, lehet így többet. Csak azt akartam azzal mondani, hogy aki Vice Cityre vágyik az még örülhet majd Los Santosnak, mivel a város jellegéből adódóan lehet hasonló hangulatú. Persze sok múlik azon, hogy milyen korszakban fogunk játszani. -
#379 Hát más az hogyha van egy nagy terület 3 elnagyolt várossal, és az is más hogyha van egy darab város részleteiben kidolgozva, mint akár a GTA IV.
Ilyen szempontból Los Angeles is lehet újdonság, egy Vice City meg maximum a modern grafika miatt lehetne, esetleg kap pár + területet, városrészt (na meg már régen volt). -
#378 Nálam is GTA:SA kullog leghátul hangulatban, de attól mert Los Santos a helyszín nem jelenti azt, hogy SA-ra fog hajazni a játék. Los Angeles hangulatában simán közel kerülhet akár Miamihoz, meglássuk. -
Bullitt #377 Csudálatos. LA Noir, meg Midnight Club LA után minek kell GTA LA? :D
Legyen már végre egy Vice City, annak van csak igazi hangulata, nálam legalábbis az vitte a pálmát eddig az összes rész közül. -
ldavid #376 nagyobb dologra gondoltam -
#375 Habár amazonból én azért nem indulnék ki, de szerintem is pc-re fél-egy éves késéssel lehet várni sajnos (eg leghamarabb 2013). -
#374 Úgy tűnik hogy a PC -re való érkezés tekintetében az V -se lesz kivétel. -
sublimaze #373 Már az EFLC is ilyen volt a 4-hez képest.