27719
  • tommygear
    nem

• sublimaze
    Na jó ez talán túlzás, de nem tartom valószínűnek... :D
  • sublimaze
    Az egy red dead redemption lenne kábé... Kétlem.
  • Bronx South
    Mostmár számomra is tény, hogy a V betű egy bankó emblémáját mutatja, wikipedián is ezt írják.

Mi a véleményetek arról, hogyha a story 1907 -ben játszódna ?

De szerintem full hülyeség.
  • sublimaze
    Én jobban szeretem a sokszínű környezetet. Legyenek lepukkant meg puccos helyek is... :D
  • Bronx South
    Belegondolva egy Las Vegasi környezetbe helyszínnek, eléggé csillogó lenne, meg ugye a nők és a kaszinók... hmmm
  • Büdös Bohóc
    fasza lenne
  • Bronx South
    Több helyen azt olvastam hogy Las Venturas lesz a következő helyszín. És mivel ahogy írtátok is, van pénzre utaló megjelenése a logónak, ezért nem tartom kizártnak.
  • sublimaze
    Ezért jó san andreas mert magába öleli a nyugati partot ami több ottani várost is magába foglal többek között san fransisco-t(san fierro) is. Bár nem bánnám ha városonként(los santos, san fierro, stb...) kapnánk akkora helyszíneket mint a IV-ben liberty city... :D
  • Krisztiam #243
    szerintem jó lenne San Francisco :)
  • Büdös Bohóc
    Tisztán arról van szó, hogy mindig is a konzolra hozták ki előbb a játékot, plusz gondolom te is rongyosra nézted a trailerjeit a iv-nek, erre szinte trollkodási szándékkal szánt nemben azt mondod, hogy "na majd kiderül a trailerből, hogy mire jön ki"? :DDDD Bazz, EGYIK trailerben se volt benne, hogy melyik platformra jön ki.

Sry, csak gta iv topikban is mostanában ment mindenféle trollkodás stb.
  • Krisztiam #241
    az érdekes lenne, ha GTA V London lenne :DDD
  • Büdös Bohóc
    Amcsik gyűlölnek minden európai dolgot úgy általánosságban, véletlenül se fognak ilyet szerintem belerakni a játékba. Szvsz engem se dob fel az ötlet, hogy ott legyen, tök unalmas szar az egész, semmi olyan korszaka nincs a modern korban, ami elég autentikus egy gengszteres játékhoz. Akkor már inkább Moszkva vagy ilyesmi, de az meg túl kelet-európai fő helyszínhez ugye...
  • szabii98
    normál hangnemben:
    a GTA IV késett a konzoloshoz képest, így valszeg a GTA V is fog (ahogy az LA Noire is késett)
  • Kmarha
    Igazából már San Andreas után is Londont vártam helyszínnek. Ha már sorrendben végig vették az ős GTA városait (liberty, vice, san andreas), akkor illő lenne az ős GTA London-t is figyelembe venni :)
  • arty
    számomra a V betű stílusa san andreasos, fekás részt sejtet :/// az egyetlen gta, amit nem toltam végig :/// (najo, az első kettőt se :) )
  • Bronx South
    Szerintem engem összekeversz a gumiszobába firkáló haverjaiddal.
    Nem vagyok teljesen tisztában a GTA V PC -re való érkezésével kapcsolatban, ezért feltettem egy kérdést, te meg szítod a flémet, gondolkozz már el hogy ki beszél itt hülyeséget.
  • sublimaze
    Mért beszélne hülyeségeket azért mert nem maximálisan tájékozott a témával kapcsolatban? Szerintem is túlzás ilyen facepalm képekkel oltani ezért...
  • Büdös Bohóc
    te meg hülyeségeket ne beszélj
  • Bronx South
    Visszavehetnél a stílusból haver.

• Büdös Bohóc
  • Bronx South
    Ja értem. Akkor várom a trailert még jobban, mert ott úgy is ki lesz írva a végén hogy mire jön majd.
  • sublimaze
    Arra gondol, hogy pc-re mindig nagyobb késéssel jön... Csak nehogy red dead legyen belőle... :D
  • Bronx South
    ?

GTA III, Vice City, San Andreas és jelenleg a IV -et tolom és a dlc-it.
  • Büdös Bohóc
    gondolom eddig nem játszottál gta-val
  • sublimaze
    Ezér érdemes a pc mellé tartani egy konzolt is mer arra általába minden jön... :DD
  • Bronx South
    És miért csak konzolra lehet előrendelni ? Ha PC re nem fog kijönni az kemény lesz. :O
  • Büdös Bohóc
    rohadt xfos
  • wollnerd #224
    És ára is van! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Krisztiam #223
    már elő is lehet rendelni :DDDD

Grand Theft Auto V
  • morzsi555
  • Bronx South
  • Ulthane
    Hivatalos GTA V bejelentés!!

!!!!
  • sublimaze
    forgalomban lévő 5 dollároson*
  • sublimaze
    Nem, az 1899-1914-ben forgalomban lévő dolláron volt ez a logó, a "kígyóbőr" minta pedig a bankó háttérmintázata.
  • Bronx South
    A V betű kigyó(sárkány)bőr mintás, a Five meg egy kendőre van írva. Lehet hogy ázsiai lesz a főszereplő ?
  • ldavid
    arra, hogy pénzről fog szólni
  • Bronx South
    Amúgy az V, és díszítése jellegéből ti mire következtettek ?
  • Bronx South
    Hát akkor a November 2 a szent nap ! :D
  • ldavid
    váh, twitteren kétszer is trending topic 2. és 6. helyen +10. a san andreas