27719
-
#252 nem
-
sublimaze #251 Na jó ez talán túlzás, de nem tartom valószínűnek... :D -
sublimaze #250 Az egy red dead redemption lenne kábé... Kétlem. -
#249 Mostmár számomra is tény, hogy a V betű egy bankó emblémáját mutatja, wikipedián is ezt írják.
Mi a véleményetek arról, hogyha a story 1907 -ben játszódna ?
De szerintem full hülyeség. -
sublimaze #248 Én jobban szeretem a sokszínű környezetet. Legyenek lepukkant meg puccos helyek is... :D -
#247 Belegondolva egy Las Vegasi környezetbe helyszínnek, eléggé csillogó lenne, meg ugye a nők és a kaszinók... hmmm -
#246 fasza lenne -
#245 Több helyen azt olvastam hogy Las Venturas lesz a következő helyszín. És mivel ahogy írtátok is, van pénzre utaló megjelenése a logónak, ezért nem tartom kizártnak. -
sublimaze #244 Ezért jó san andreas mert magába öleli a nyugati partot ami több ottani várost is magába foglal többek között san fransisco-t(san fierro) is. Bár nem bánnám ha városonként(los santos, san fierro, stb...) kapnánk akkora helyszíneket mint a IV-ben liberty city... :D -
#243 szerintem jó lenne San Francisco :) -
#242 Tisztán arról van szó, hogy mindig is a konzolra hozták ki előbb a játékot, plusz gondolom te is rongyosra nézted a trailerjeit a iv-nek, erre szinte trollkodási szándékkal szánt nemben azt mondod, hogy "na majd kiderül a trailerből, hogy mire jön ki"? :DDDD Bazz, EGYIK trailerben se volt benne, hogy melyik platformra jön ki.
Sry, csak gta iv topikban is mostanában ment mindenféle trollkodás stb. -
#241 az érdekes lenne, ha GTA V London lenne :DDD -
#240 Amcsik gyűlölnek minden európai dolgot úgy általánosságban, véletlenül se fognak ilyet szerintem belerakni a játékba. Szvsz engem se dob fel az ötlet, hogy ott legyen, tök unalmas szar az egész, semmi olyan korszaka nincs a modern korban, ami elég autentikus egy gengszteres játékhoz. Akkor már inkább Moszkva vagy ilyesmi, de az meg túl kelet-európai fő helyszínhez ugye... -
#239 normál hangnemben:
a GTA IV késett a konzoloshoz képest, így valszeg a GTA V is fog (ahogy az LA Noire is késett) -
#238 Igazából már San Andreas után is Londont vártam helyszínnek. Ha már sorrendben végig vették az ős GTA városait (liberty, vice, san andreas), akkor illő lenne az ős GTA London-t is figyelembe venni :) -
#237 számomra a V betű stílusa san andreasos, fekás részt sejtet :/// az egyetlen gta, amit nem toltam végig :/// (najo, az első kettőt se :) ) -
#236 Szerintem engem összekeversz a gumiszobába firkáló haverjaiddal.
Nem vagyok teljesen tisztában a GTA V PC -re való érkezésével kapcsolatban, ezért feltettem egy kérdést, te meg szítod a flémet, gondolkozz már el hogy ki beszél itt hülyeséget. -
sublimaze #235 Mért beszélne hülyeségeket azért mert nem maximálisan tájékozott a témával kapcsolatban? Szerintem is túlzás ilyen facepalm képekkel oltani ezért... -
#234 te meg hülyeségeket ne beszélj -
#233 Visszavehetnél a stílusból haver.
-
#232 -
#231 Ja értem. Akkor várom a trailert még jobban, mert ott úgy is ki lesz írva a végén hogy mire jön majd. -
sublimaze #230 Arra gondol, hogy pc-re mindig nagyobb késéssel jön... Csak nehogy red dead legyen belőle... :D -
#229 ?
GTA III, Vice City, San Andreas és jelenleg a IV -et tolom és a dlc-it. -
#228 gondolom eddig nem játszottál gta-val -
sublimaze #227 Ezér érdemes a pc mellé tartani egy konzolt is mer arra általába minden jön... :DD -
#226 És miért csak konzolra lehet előrendelni ? Ha PC re nem fog kijönni az kemény lesz. :O -
#225 rohadt xfos -
#224 És ára is van! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
#223 már elő is lehet rendelni :DDDD
Grand Theft Auto V -
morzsi555 #222 -
#221 #202 -
Ulthane #220 Hivatalos GTA V bejelentés!!
!!!! -
sublimaze #219 forgalomban lévő 5 dollároson* -
sublimaze #218 Nem, az 1899-1914-ben forgalomban lévő dolláron volt ez a logó, a "kígyóbőr" minta pedig a bankó háttérmintázata. -
#217 A V betű kigyó(sárkány)bőr mintás, a Five meg egy kendőre van írva. Lehet hogy ázsiai lesz a főszereplő ? -
ldavid #216 arra, hogy pénzről fog szólni -
#215 Amúgy az V, és díszítése jellegéből ti mire következtettek ? -
#214 Hát akkor a November 2 a szent nap ! :D -
ldavid #213 váh, twitteren kétszer is trending topic 2. és 6. helyen +10. a san andreas