27719
-
#292 fog az sajnos :S bár nem tudom miért, a max payne 3 is egyből jön pc-re, de volt vmi régi cikk hogy a gta 4-nél se érte meg a konzol exkluzivitás így hátha jön pc-re is egyből -
#291 pedig akörül várható a leghamarabb, jövőre még kimennek vele az E3-ra és utána év végefele kiadják vmikor -
#290 [URL=http://www.rockstarinformer.com/article/GameStop-is-at-it-again-lists-fake-date-for-Grand-Theft-Auto-V/89]"GameStop is at it again"[/URL]
Az online áruház 2012 Szept. 2 -át nevezte meg a megjelenés dátumának, a Rockstar szerint FAKE. -
#289 Még pár infó: a fejlesztésről.
-
#288 -
janihunk #287 Hát ha olyan lesz mint a 4. rész hogy törünk zúzunk mindent, de sokkal jobban lesz optimalizálva és szép grafóval. Akkor nyert ügyük van. Főleg ha végre nem csúszna a PC-s verzió akkor aztán tényleg jó lenne. -
#286 Egyre nagyobb anyagi siker minden rész, hivatalos forrás van, hogy jön egy következő epizód, várhatóan ez is nagyon sikeres lesz, ennyi. -
#285 mindegyik rész óriási siker lett, ennyi a magyarázat -
#284 Elemezők szerint akár 25 millió példány is elkelhet belőle.
Egy valamit nem értek.
Van eddig egy hivatalos logó, pár megerősített pletyka, és hatalmas érdeklődés így az év végi játékviharban.
Ok hogy ünnepli a Rockstar a GTA III évtizedfordulóját, de ettől függetlenül a média miért állít fel ekkora sikert az 5-ik résznek ? Végülis lehet bukta is mint mikor megjelent a IV, igaz, az eladási mutatók ezt többnyire cáfolják. Vélemény ? -
#283 Itt van egy részletesebb!
-
#282 Én a Vice City óta várok mégegy Vice Cityt, kedvenc rész hangulatban. :)
Los Santos (LA) is jó helyszín, de a korszakra kíváncsi leszek, az sokmindent meghatároz, bár az én megérzésem az, hogy maradunk nagyjából a jelenben GTAIV-hez hasonlóan. -
#281 A pénz szerepnövelése nem ártana, bár magamból kiindulva a GTA IV -ben annyi lóvét elköltöttem fegyverekre az utcai háborúzáshoz, hogy másra már nem igen jutott volna. :) 100-200K $ nálam hamar eltűnt. -
#280 vicea city szerű környezet nekem is tetszene. Jó lenne ha a pénz kicsit nagyobb szerepet kapna a játékban. (Vehessünk kocsit, ingatlant,) -
#279 Visszatérve a jelenlegi témához én egy új Vice Citynek pl nagyon örülnék, de egy új San Andreas se lenne rossz -
#278 Az eddigi pletykákról egy összefoglaló magyar cikk gamekapocs.hu -
#277 Érdekesség: Felszöktek a Take Two részvények a GTA V bejelentésének köszönhetően. -
#276 Az LA Noire "MotionScan" technológiájáról kérdezték a Rockstart.
"Az L.A. Noire nagy dobása a MotionScan technológia volt, melynek segítségével elképesztően részletes arcmimikát tudtak varázsolni a karakterekre - vajon más játékokban is használni fogja a Rockstar?"
Gamer365 verzió magyarul. -
sublimaze #275 Bár tény, hogy az nfs-eknél fényévekkel jobb... :D -
sublimaze #274 Persze, ez teljesen rendben van, de árkád játékok között is van ami számomra már már esetlen... :D -
#273 Nekem egy feltevésem az, hogy lesz benne eksön, de nem fog látszani, hogy mi a helyszín direkt, aztán 1 hónap múlva lesz új trailer, addig meg megint lehet elemezni az egészet. Persze majd elrejtenek nagyon-nagyon fifikás utalásokat (akár ellentmondóakat) a videóban, hogy legyen min csámcsogni egész hónapban.
Erre elég nagy sanszot adok most :D -
Bullitt #272 Mi van, ha a jövő heti teaser-ben bemutatják a R* logót, majd bejön a Grand Theft Auto V felirat, amit kiadtak, aztán meg egy Coming Soon és csá. Igazi trollkodás lenne :D:D -
#271 Los Santos, meglássuk.
TeamXbox persze jobban is belemegy a pletykákba. Tőlem bizonyos RPG elemek is visszatérhetnek, bár megvoltam nélkülük a IV-ben is. -
EnxTheOne #270 Ruszki várost akarok, vagy esetleg svéd, norvég, holland. :D -
#269 Akinek esetleg akadozik az angol tudása, annak itt van magyarul is pár infó: konzolcenter.hu -
#268 Official számláló!
Akár mehetne bannerba. :)) -
#267 Az IGN tulajdonában lévő TeamXbox.com is megerősítette a hírt a helyszínt illetően. -
#266 hát pont ez az! :) nem tudtam nyugodtan rambózni, mert menni kellett visszafoglalni állandóan :(( -
#265 Attól, hogy egy játékban autók vannak, nem feltétlen szánják ám szimulátornak ;)
Szvsz zseniális játék volt az MCLA - én is elviseltem volna jobb fizikát, nagyobb realitást, de így is jól szórakoztam. -
#264 Érdekes cikk:
Grand Theft Auto V Will Be Set in Los Angeles, May Star Multiple Characters
Egy belsős forrásra hívatkozva itt azt írják hogy Los Angeles lesz a következő helyszín. A forrás az L.A. körül terjengő pletykákra reagált. -
sublimaze #263 Az MC:LA-el csak az volt a baj, hogy autóverseny létére egy forintot nem ért benne a fizika... :D -
#262 A területfoglalósdi egy elég jelentős esemény volt, nekem tetszett, félmeztelenül rambóztam a városban egy AK társaságában.
Mindenesetre a legsokszínűbb játék a GTA -k sorában, ha akartál akár belemehettél egy légi csatába is, ha akartál mentél roulettezni, ha akartál tuningolhattál egy autót és versenyezhettél, bemehettél egy kisboltba 2D -s játékokat játszani, mehettél lóversenyezni is, vonatot vezetni is, bármit... a legjobb rész eddig. -
#261 eleinte tetszett, kigyurtam a négerem, csináltam a missziókat... de aztán bejött a területfoglalósdi és ott mondtam azt, hogy na állj :) -
#260 Ha a San Andreast nem toltad ki, akkor hatalmas veszteség ért téged. A legjobb GTA ami eddig kijött. -
#259 Mérges voltam annó mikor a Midnight megjelent, hogy miért nem adták ki PC -re. Ha belekevernék az új GTA részbe, az sokat dobna a játékon.
New York ugyan már át van rágva 1000x, de San Francisco, Las Vegas, Los Angeles hármas szerintem bőven beleférne az új részbe mint egyéni terület, de ha mind a három belekerül, és kapunk egy San Andreas 2 -t, az lenne leginkább amire minden GTA fan vágyik, szerintem.
De egy Miami újradolgozás se lenne rossz. -
#258 Aztaku**va,bjelentették?
Király!
Remélem London lesz,legalább a The getaway 3 elkaszálása után valamicskét enyhítene a fájdalmamon! -
ldavid #257 állítólag "Rush" kódnéven fejlesztik/tették, amiből inkább LA-re lehet következtetni, és még ehhez jön ugye a Hollywoodos pletyka is
lehet újrahasznosítják a Midnight Club Los Angelest -
#256 láttam, azon a dolláron nem pont az a V van :D
1907-ben gta? :D! tuti jelenkor lesz mint a 4-ben -
#255 Végre bejelentették :) -
#254 #249 :)) -
#253 ha rendesen leakarnák modellezni nem lenne jó választás,állítólag nagyon unalmas város az 1-2 ismert főutcáján kívűl