27741
  • tommygear
    ezt nem én találtam ki, több helyen volt erről cikk régen, egyáltalán nem fogytak jobban a konzolok az exkluzivitás alatt, ez volt a lényege
  • arty
    elírtam :)

szal: ötletem sincs, honnan veszed, hogy nem érte meg jóideig konzol exklunak tartani a gta4-et
  • tommygear
    nem pletyka, valós kép
  • Bronx South
    Nagyon pletyka szintű fotó, de ki tudja mi az igazság ?

• tommygear
    nálam semmi probléma vele
  • tommygear
    mit nem értessz?
  • Rayden02
  • arty
    de, patchekkel is problémás a gta4pc :/

és a konzolok jóformán már a 4-et se bírták el, nagyon sokszor beesett 30fps alá :(
  • arty
    nyilván egy bruteforce AA több erőforrást eszik, mint egy játékba implementált!

pláne pl dx11 alatt vannak eljárások, melyeik virtuálisan semmiféle teljesítménycsökkenést nem okoznak! (vagy csak észrevehetetlenül minimálist)
  • arty
    nem értem meg?! ezt így honnan?
  • Snexi
    biztos nem lesz óriási ugrás grafikában de szerintem jóval szebb lesz mint a 4 (tekintve,hogy az igazán nem is volt az)
  • tommygear
    a rage már egy kiforrott engine, sztem jobban lesz optimalizálva mint a 4, mert ugye patch-ekkel már azzal sincs probléma, a grafikában meg nemhinném, hogy hatalmas fejlődés lenne, nem igen bírnának már ennél többet a szaros konzolok
  • Bronx South
    Ami viszont engem mindennél jobban érdekel, az a gépigény. A GTA IV szerencsére már elfut max grafon problémamentesen, de ugye kijött egy Battlefield 3 ami a GTA IV gépigényét is felülmúlja, így félelemmel tölt el hogy gépigényből sosincs plafon, nekem meg a low és a medium graf nem játszik: egyrészt mert a rögeszmém, másrészt nem ezért vesz új gépet az ember. :)

Továbbá nem tudom hogy motor függő -e az élsimítás, de ha lesz, akkor egyből csökkennek majd az fps értékek a GTA IV -hez képest. Ez a következtetés onnan jön, hogy a GTA IV -nek Enbseriessel be lehet lőni az élsimítást, az fps mindjárt csökken vagy 30-40 -et, és ez tapasztalat, de az is lehet hogy ettől még az V jobban optimalizálva lesz.
  • janihunk
    Azért hagytam ki mer angol tudásom gyenge mindjárt le szövegfordítózom
  • tommygear
    valszeg igen
  • Bronx South
    Kihagytad a #289 -es hsz-t. :) A rockstarinformer a bizonyos RAGE engineről ír, a Max Payne 3 pedig úgy tudom hogy a RAGE 2.0 -át fogja használni, így feltételezem hogy ugyanezt kapja majd a GTA V -is.
  • janihunk
    Akkor dx11 kilőve?
  • tommygear
    rage, ugyan azzal mint a 4
  • janihunk
    Am szerintetek milyen motorral készül a játék? Én a Frostibe 2 nek örülnék. De kétlem hogy az lenne alatta.
  • janihunk
    Nem hát és még a GTA IV: Complete Edition-is nagyon sokan megvették. sőt aszem hétvégén volt valami akció steam-on hogy 2000ft volt az eddigi összes gta. Na ezt is megvették jó páran biztos.
  • Santata
    1-2 hónap csúszás biztos lesz. Nézd meg majd minden nagyobb játéknál szokott lenni egy kisebb PC-s csúszás, így akinek van konzolja is azt veszi meg inkább és nem warezol. Plusz lehet PC-re is megveszi.
  • janihunk
    Jaja remélem az E3 ra hoznak valami demó féleséget.
  • tommygear
    fog az sajnos :S bár nem tudom miért, a max payne 3 is egyből jön pc-re, de volt vmi régi cikk hogy a gta 4-nél se érte meg a konzol exkluzivitás így hátha jön pc-re is egyből
  • tommygear
    pedig akörül várható a leghamarabb, jövőre még kimennek vele az E3-ra és utána év végefele kiadják vmikor
  • Bronx South
    [URL=http://www.rockstarinformer.com/article/GameStop-is-at-it-again-lists-fake-date-for-Grand-Theft-Auto-V/89]"GameStop is at it again"[/URL]

Az online áruház 2012 Szept. 2 -át nevezte meg a megjelenés dátumának, a Rockstar szerint FAKE.
  • Bronx South
    Még pár infó: a fejlesztésről.

• Bronx South
  • janihunk
    Hát ha olyan lesz mint a 4. rész hogy törünk zúzunk mindent, de sokkal jobban lesz optimalizálva és szép grafóval. Akkor nyert ügyük van. Főleg ha végre nem csúszna a PC-s verzió akkor aztán tényleg jó lenne.
  • Malakai
    Egyre nagyobb anyagi siker minden rész, hivatalos forrás van, hogy jön egy következő epizód, várhatóan ez is nagyon sikeres lesz, ennyi.
  • tommygear
    mindegyik rész óriási siker lett, ennyi a magyarázat
  • Bronx South
    Elemezők szerint akár 25 millió példány is elkelhet belőle.

Egy valamit nem értek.

Van eddig egy hivatalos logó, pár megerősített pletyka, és hatalmas érdeklődés így az év végi játékviharban.

Ok hogy ünnepli a Rockstar a GTA III évtizedfordulóját, de ettől függetlenül a média miért állít fel ekkora sikert az 5-ik résznek ? Végülis lehet bukta is mint mikor megjelent a IV, igaz, az eladási mutatók ezt többnyire cáfolják. Vélemény ?
  • Rayden02
    Itt van egy részletesebb!
  • Malakai
    Én a Vice City óta várok mégegy Vice Cityt, kedvenc rész hangulatban. :)

Los Santos (LA) is jó helyszín, de a korszakra kíváncsi leszek, az sokmindent meghatároz, bár az én megérzésem az, hogy maradunk nagyjából a jelenben GTAIV-hez hasonlóan.
  • Bronx South
    A pénz szerepnövelése nem ártana, bár magamból kiindulva a GTA IV -ben annyi lóvét elköltöttem fegyverekre az utcai háborúzáshoz, hogy másra már nem igen jutott volna. :) 100-200K $ nálam hamar eltűnt.
  • gabo91
    vicea city szerű környezet nekem is tetszene. Jó lenne ha a pénz kicsit nagyobb szerepet kapna a játékban. (Vehessünk kocsit, ingatlant,)
  • Skypack
    Visszatérve a jelenlegi témához én egy új Vice Citynek pl nagyon örülnék, de egy új San Andreas se lenne rossz
  • Bronx South
    Az eddigi pletykákról egy összefoglaló magyar cikk gamekapocs.hu
  • Bronx South
    Érdekesség: Felszöktek a Take Two részvények a GTA V bejelentésének köszönhetően.
  • Bronx South
    Az LA Noire "MotionScan" technológiájáról kérdezték a Rockstart.

"Az L.A. Noire nagy dobása a MotionScan technológia volt, melynek segítségével elképesztően részletes arcmimikát tudtak varázsolni a karakterekre - vajon más játékokban is használni fogja a Rockstar?"

Gamer365 verzió magyarul.
  • sublimaze
    Bár tény, hogy az nfs-eknél fényévekkel jobb... :D