27741
  • ldavid
    DC szvsz kizárt, meg a kotaku "közeli forrása" miatt már LA szinte biztosra vehető
  • Bronx South
    Ahogy olvasom a neten a dolgokat két helyszín van ami nagyon erős, és több érvel is alá vannak támasztva.

Az egyik az ugye Los Angeles, a másik Washington DC. Egy utóbbira kíváncsi lennék, Los Angelest el tudom képzelni hogy milyen lenne de egy Washington... Egyből a fehér házban történő vérontások jutnak eszembe, az lenne a törzshelyem.
  • Bronx South
  • wollnerd #391
    LOL :D :D :D
  • morzsi555
  • vk90
    Van működő emulátor hozzá :)
  • tutituti
  • Bronx South
    Gondoltam ha már megosztottam néhány hírt, és én is tagja lettem az új részt várók táborának, én is offolhatok egyet mint mások. De semmi probléma kolléga garantálom hogy folytatom a hírek szúrkálását és nem offolok többet, de legközelebb másra is szólj rá hogy esetleg maradjon a mederben és ne a gta iv konzolon való eladásáról tárgyaljon fél oldalon keresztül, na peace.
  • Büdös Bohóc
    gta iv topikba rakhatod is, itt nem érdekel senkit
  • Bronx South
    NA egy kis off. Saját házi videóm! :)

Ez ugyanaz eredetileg a youtubeon, csak sajnos a WMG tiltotta a hangot.

• Büdös Bohóc
    nincs psp-m sem és ps2-m sem...
  • sublimaze
    Losangeles tökéletes...
  • kommersz
    ha ennyire bejott nektek a vc,toljatok a vcs-t kibaszott hangulatos rengeteg otletes kuldetessel/mellekkuldetessel.
  • Büdös Bohóc
    én is azt szeretném amúgy, vc-nek volt a legesleges legjobb hangulata. Komolyan ha majdnem ugyanazt megcsinálnák csak változatosabb nagyobb és kicsit másabb várossal mostani motorral... már azt megvenném.
  • Malakai
    Liberty Cityt is igen erősen átdolgozták, valószinüleg ugyanezt tennék Vice Cityvel is, úgyhogy szerintem mindegyik nyújtana újdonságot, de igen, lehet így többet. Csak azt akartam azzal mondani, hogy aki Vice Cityre vágyik az még örülhet majd Los Santosnak, mivel a város jellegéből adódóan lehet hasonló hangulatú. Persze sok múlik azon, hogy milyen korszakban fogunk játszani.
  • Bronx South
    Hát más az hogyha van egy nagy terület 3 elnagyolt várossal, és az is más hogyha van egy darab város részleteiben kidolgozva, mint akár a GTA IV.
    Ilyen szempontból Los Angeles is lehet újdonság, egy Vice City meg maximum a modern grafika miatt lehetne, esetleg kap pár + területet, városrészt (na meg már régen volt).
  • Malakai
    Nálam is GTA:SA kullog leghátul hangulatban, de attól mert Los Santos a helyszín nem jelenti azt, hogy SA-ra fog hajazni a játék. Los Angeles hangulatában simán közel kerülhet akár Miamihoz, meglássuk.
  • Bullitt
    Csudálatos. LA Noir, meg Midnight Club LA után minek kell GTA LA? :D
    Legyen már végre egy Vice City, annak van csak igazi hangulata, nálam legalábbis az vitte a pálmát eddig az összes rész közül.
  • ldavid
    nagyobb dologra gondoltam
  • Malakai
    Habár amazonból én azért nem indulnék ki, de szerintem is pc-re fél-egy éves késéssel lehet várni sajnos (eg leghamarabb 2013).
  • Bronx South
    Úgy tűnik hogy a PC -re való érkezés tekintetében az V -se lesz kivétel.
  • sublimaze
    Már az EFLC is ilyen volt a 4-hez képest.
  • ldavid
    úgy lenne jó, mint valamelyik guy ritchie filmben (talán a blöff volt), 3 történet és a végén összetalálkoznának
  • tommygear
    persze jön a max payne 3 márciusban, de előtte kiadják januárban a gta 5-öt :D
    leghamarabb jövő szeptember október környékére várható, am ez egy nagyon régi kamu kép
  • Büdös Bohóc
    én amúgy egyáltalán nem örülnék, ha a történet ugrálna több szereplő közt, max azt, ha 2-3 irányból is ki lehetne játszani a játékot... valahogy elveszne a beleélés, ha más bőrében kellene folyamatosan játszani.
  • Büdös Bohóc
    jjjjjjjjjjjjah
  • ldavid
    fiktív <-- a szó, amit keresel

#361: több hónapos (nyilván fake) kép
  • Bronx South
    Hát 25 óta beszúrtam pár cikket, 264 -es hsz volt az első, és az első pletyka is amit a Kotaku egy névtelen informátorra hívatkozva tett közzé, azóta nincsenek újabbak. Ez a magyar cikk amúgy összefoglalja az eddigi fontosabb dolgokat.
  • Büdös Bohóc
    huh sry, túl sok volt már az üzenet a napokban, amúgy gyanús volt, hogy már berakta valaki
  • Bronx South
    #264 :)
  • Büdös Bohóc
    erősödik a pletyka, miszerint a fiktikus los angeles lesz a helyszín, továbbá azt rebesgetik, hogy több játszható karakter lesz ALAPBÓL a játékban.
  • Büdös Bohóc
    hát ez mocsokszar :D
  • Büdös Bohóc
    ez a kép vice cityre akar nekem hajazni C:
  • Bronx South
    Ez elvileg a Gamestop megjelenési listája, ami azért érdekes mert az online áruházukban volt már egy őszi dátum amit a Rockstar hívatalosan is tagadott, ez meg már igen januári megjelenés ha igaz.

Ez pedig elvileg egy kirakadott részlet a trailerből, túl sokat nem mond, meg 100 hogy fake is.
  • Büdös Bohóc
    funkcionálisan am nekem az volt a favorit, de a csíterek.... remélem valahogy ki tudják majd baszni őket normálisan ezek után :@
  • sublimaze
    Hát nemtom, én nem tartok különösebb igényt egy gta mmo-ra... :D
  • tutituti
    Jó az is.Nem azt mondom,de a samp jobban bejött(több lehetőség,nagyobb testreszabhatóság)
  • tommygear
    én se tudom mi baja van itt egyeseknek a 4 multijával
  • sublimaze
    Én teljesen megvagyok elégedve a IV multijával... :P
  • tutituti
    Hát legyen inkább Sa:mp mint gtaIV szerű multi...