27719
  • ldavid
    úgy lenne jó, mint valamelyik guy ritchie filmben (talán a blöff volt), 3 történet és a végén összetalálkoznának
  • tommygear
    persze jön a max payne 3 márciusban, de előtte kiadják januárban a gta 5-öt :D
    leghamarabb jövő szeptember október környékére várható, am ez egy nagyon régi kamu kép
  • Büdös Bohóc
    én amúgy egyáltalán nem örülnék, ha a történet ugrálna több szereplő közt, max azt, ha 2-3 irányból is ki lehetne játszani a játékot... valahogy elveszne a beleélés, ha más bőrében kellene folyamatosan játszani.
  • Büdös Bohóc
    jjjjjjjjjjjjah
  • ldavid
    fiktív <-- a szó, amit keresel

#361: több hónapos (nyilván fake) kép
  • Bronx South
    Hát 25 óta beszúrtam pár cikket, 264 -es hsz volt az első, és az első pletyka is amit a Kotaku egy névtelen informátorra hívatkozva tett közzé, azóta nincsenek újabbak. Ez a magyar cikk amúgy összefoglalja az eddigi fontosabb dolgokat.
  • Büdös Bohóc
    huh sry, túl sok volt már az üzenet a napokban, amúgy gyanús volt, hogy már berakta valaki
  • Bronx South
    #264 :)
  • Büdös Bohóc
    erősödik a pletyka, miszerint a fiktikus los angeles lesz a helyszín, továbbá azt rebesgetik, hogy több játszható karakter lesz ALAPBÓL a játékban.
  • Büdös Bohóc
    hát ez mocsokszar :D
  • Büdös Bohóc
    ez a kép vice cityre akar nekem hajazni C:
  • Bronx South
    Ez elvileg a Gamestop megjelenési listája, ami azért érdekes mert az online áruházukban volt már egy őszi dátum amit a Rockstar hívatalosan is tagadott, ez meg már igen januári megjelenés ha igaz.

Ez pedig elvileg egy kirakadott részlet a trailerből, túl sokat nem mond, meg 100 hogy fake is.
  • Büdös Bohóc
    funkcionálisan am nekem az volt a favorit, de a csíterek.... remélem valahogy ki tudják majd baszni őket normálisan ezek után :@
  • sublimaze
    Hát nemtom, én nem tartok különösebb igényt egy gta mmo-ra... :D
  • tutituti
    Jó az is.Nem azt mondom,de a samp jobban bejött(több lehetőség,nagyobb testreszabhatóság)
  • tommygear
    én se tudom mi baja van itt egyeseknek a 4 multijával
  • sublimaze
    Én teljesen megvagyok elégedve a IV multijával... :P
  • tutituti
    Hát legyen inkább Sa:mp mint gtaIV szerű multi...
  • Büdös Bohóc
    lol már
  • byzhouse
    legyen jó multi,mint SA-ban és biztos vétel (Y)
  • Büdös Bohóc
    Hát én meg leszarom, úgy vártam azt a játékot, mint a messiást, alap, hogy előrendeltem (első teljes árú eredeti játékom volt, azóta se warezolok kb már...)
  • arty
    tudom, hogy ócska lett a port, de illuzióink se legyenek, hogy egy jobban futó gta-ból több nagyságrenddel jobb eladások keletkeztek volna (megjelenéskor)

eleve olyanért nem szeretek teljes árat fizetni, ami más platformon már "régi", talán nem vagyok vele egyedül :)
  • Büdös Bohóc
    A gyenge eladás szerinted minek tudható be? Olvass vissza a IV topikjában, egy halom ember eltántorodott tőle, mert a többiek benyomták az infót, miszerint kurvaszarul megy a játék... Az előrendelések száma kb annyi volt, mint várható, a további eladásokat baszta el a szarul optimalizálás.
  • Bronx South
    Midnight Club LA
  • bakkerman
    elején egy kis driver san francisco,aztán egy kis james bond,egy kis TDU,egy kis true crime hong kong :DDD amúgy 2:00-nál az melyik játék???
  • Bronx South
    A fanmade trailerek készülnek ám rendesen, ebbe is aztán kevertek mindent. :D

• Bronx South
    Az valószínűleg a cikk kiegészítője (mást én se tudok rá kitalálni), ott tovább lehet lépni egy cikkre ami a Kotaku online magazin névtelen forrás által közzétett infójára utal.

Amúgy én is írtam hogy nem mondott semmi konkrétumot, csak két érdekességet az egyik a V betűvel kapcsolatban, a másik a fejlesztési fázissal kapcsolatban.
  • morzsi555
    De nem mondott semmi konkrétumot Dan Houser, a cikk írója pl odaírja ezt: "L.A. appears to be the frontrunner for GTA 5's main city.", most ezt mégis honnan szopta? Semmi olyat nem mondtott Dan Houser, amiből ez következne.
  • Bronx South
    Ha a Rockstar akár névtelen, akár névvel ellátott emberei Interview -ekben közzé tesznek valamit az már kevésbé pletyka szintű. :)

Jelen esetben van egy névtelen, és két névvel ellátott forrás.
  • arty
    vagy a konzol eladás is kevesebb lenne. az epic irta anno, hogy a gears of war konzolos eladásai is visszaestek, amikor megjelent a játék pécére is - ha hiszünk nekik, akkor belátható, hogy csomo konzolos pécén sokszor inkább warezol, miközben konzolra eredetit vesz (nehezebb feltörni, gari és netes szolgáltatások ugranak, stb)
  • morzsi555
    A trailerig csak találgatásokkal, pletykákkal fogsz találkozni. Nem nagyon érdemes foglalkozni a témával addig, mert csak csalódni fogsz.
  • tommygear
  • Bronx South
    Ezeket én már közzétettem itt korábban, viszont a fejlesztőkkel való beszélgetésekből lehet véletlen infókat, részleteket elkapni.
  • arty
    vgchartzot semmiképpen, szánalom hasraütéses banda
  • arty
    #319-ben én irtam, hogy a kiegért fizetett az MS, a gta4-ért nem. nem olvasol?

az alapjátékért senki nem fizetett (csak aki megvette), márpedig itt arról beszéltünk... ugyhogy nem kell jönni a "konzolexkluzivitással jól befürödtek" dumával.
  • tommygear
    http://www.gtaplace.hu/index.php
  • Bronx South
    Még tanuló fázisban van az angolom :) mindenesetre én próbálom a lehető legtöbb infóval ellátni a topikot, de elkéne egy ember aki részleteket pontosan kitudna emelni ilyen cikkekből. A magyar online magazinok még csak ott tartanak hogy bejelentették a GTA V -t... lol
  • tommygear
    szééép is lenne :D
    beindult a marketinggépezet azt meg nem kezdik el olyan játékkal ami a nullán van, már a 4 befejezése után rövid idővel hozzáláthattak az 5-höz, nagyon a végén járhatnak már
  • morzsi555
    Nem. Nem azt írja, hogy most kezdik, csak általánosságban beszél arról, hogy hogyan fejlesztik a játékaikat.
  • Rayden02