27719
-
sublimaze #1384 Gondolom semmi sem igaz belőle... Am értem mire akarsz kilyukadni, ha nem lehet megölni az állatokat és kutyát küldenek rád a rendőrök az szívás... :D -
#1383 "- A játékban vannak állatok, de nem lehet őket bántani."
Kontra
- A rendőrök nagyon sokat fejlődtek. Füstgránátot, könnygázt, kutyákat és rohamfelszerelést használnak. Betörik a ház ajtaját, ahová elbújtál.
Most akkor mi van? -
sublimaze #1382 Azok sztem sosem lesznek... :D -
#1381 gyerek npc- k nincsenek? Van a régebbi játékokhoz olyan mod hogy gyerek karakterek is vannak? -
#1380 Egy csomó pletyka -
#1379 Az nem lenne baj, Csak tudjak játszani rajta. -
#1378 Elfutna hidd el. De akkor meghalna a hardverpiac. -
#1377 CSinálják meg úgy hogy egy gyengébb P4 esen is fusson minimum beállításokon. :D Akkor megveszem. -
sublimaze #1376 Nem azért adják előbb konzolra, hogy vegyék a konzolokat. Az a pár + gép már nem oszt nem szoroz amit a gta miatt vennének(ha van olyan hülye aki egy játék miatt vesz konzolt), viszont sokan lewarezolnák pc-re(olyan is akinek van konzolja). -
#1375 Csak konzolra? Nem hülye a Rockstar! Ez volt a GTA IV-nél is... Egy ilyen nagy ismert gémet sok ember megvesz! Pl. én is majd ha olcsóbb lesz. :) :) :) Csak először muszáj konzolra... hogy vegyék a konzolokat. -
#1374 ez csak vicces video, más kinect promo videokbol összevagdosva, semmiféle "trollkodás" nincs benne -
Szabi1991 #1373 nem látok se új se érdekes dolgot a képen, ráadásul lehetetlenek tartom hogy ilyen recés legyen a térkép széle, ennél jobb térképet is párperc alatt összelehet dobni aztán telefonnal lefényképezni a monitorról -
#1372 Merek fogadni hogy a videó feltöltője egy megszállott konzolos, aki csak azért vágta össze ezt a szemetet hogy keverje a szart a neten. Még a Rockstar nem említette hogy mire jön ki, akkor ő honnan tudná ? Xbox exkluzív ?? Hagyjukmár... -
#1371 Na toljátok a véleményeket. :) Kotaku
-
#1370 Autós gameket nyilak, bal shift, bal ctrl. A GTA meg elsődlegesen nem autós játék, ráadásul egeret is kell használni így itt a wasd a legmegfelelőbb. -
#1369 LOL
Ez is fail. Persze nem véletlen, ehhez is készülhet Kinect verzió...
-
Szabi1991 #1368 -
#1367 mondtam, hogy csak konzolra lesz:D
-
#1366 úristen azért mi nem vagyunk hardkór szimulátorosak...:D -
IXEMGabeo #1365 fogadjunk, hogy az A - forward, y - backward, , - left, . - right nálad is:) bár én inkább kontrollerrel tolom az autós game-eket...GTA-ban szerintem a nyilak a jók -
#1364 Csak azt a kibaszott F -et ne szoktam volna meg a ki-be szálláshoz, van mikor félrenyomom, azt száltam már ki küldetés közben helikopterből, üldözés közben autóból, más problémám nincs vele. -
#1363 Konkrét autós játékokban nálam felejtős a WASD, de a GTA -t kezdetektől fogva így tolom szal a megszokás az úr, nagyon nem is foglalkozok az irányítással. -
ldavid #1362 vannak azért olyan helyzetek ahol én mondjuk már latinul káromkodnék a kamera miatt
igaz, csak jobb kézzel tudok normálisan vezetni, szóval a WASD nálam felejtős többnyire (de gondolom ez nem sokakat érint) -
#1361 Én még sokkal jobban is vezettem SAban hogy egérrel irányítottam a kamerát. -
#1360 mivel a lövés a kocsiból teljesen szabad minden irányban, ezért egyébként is nem árt az egeren tartanod a kezedet, tehát miért is kéne, hogy kövesse a kamera a kocsit? ... első 10 percig zavart, aztán már nem -
morzsi555 #1359 Nem a kamera forgatással van a baj, hanem azzal, hogy késleltetve követi a kamera az autót és ezért kell forgatnod vezetésnél, ha látni is akarod hogy mi van előtted. -
#1357 Én szeretem forgatni a kamerát arra amerre akarom, de hát options lehetőségnek berakhatnak mást is. -
#1356 nagyon unalmasak már ezek a légből szedett faszságok (már bocsánat), mint pl ez is, nem lehetne, hogy egy darabot se rakjatok be ezekből mostantól?..... -
#1355 azért elavultnak nem nevezném,simán fut rajta minden -
#1354 Az is elavult már most. -
#1353 Hát remélem majd egy phenom 4 magos procival jól el fig futni,mert épp arra gyűjtök! -
#1352 460 és 5830 már egyel régebbi generáció most is -
#1351 Nagyon szívesen! Amúgy mondasz valamit Berczely... kell a marketing is. -
#1350 Én meg már az autóválasztékot is BIZTOSRA tudom!!!4 -
#1349 5830? Tuti legújabb (2012-ben legújabb) széria kell majd hozzá vagy legalább is azt fogják oda írni nvidia, amd részről egyaránt! -
Blum #1348 Szerintem menni fog ez XP-n is. -
#1346 hát köszönjük szépen -
#1345 Szerintem valami ilyesmi lesz a gépigény: ( GTA IV-hez képest csináltam)
Minimális konfiguráció:
Windows 7 / Windows Vista - Service Pack 1
Intel Core 2 Duo E7400 2.8Ghz, AMD Phenom II X2
3 GB Ram
20 GB szabad hely a merevlemezen
512MB NVIDIA 8800 / 512 MB AMD 3870
Ajánlott konfiguráció:
Windows 7 / Windows Vista - Service Pack 1 /
Intel Core i5, AMD Phenom II X4
4 GB Ram
20 GB szabad hely a merevlemezen
NVIDIA GTX 460 / AMD HD 5830 -
#1342 sztem ez még egy fokkal jobb találgatás, mint némelyik más pletyka, mert valami látható oka van neki és nem az, hogy valaki beköpött valamit mert "neki egy titkos informátor" megmondta, miközben nem mondott neki semmit, csak a haverjának a haverjának a testvére a neten látta, hogy valakinek egy titkos informátor mondott valamit és azt leközli a neve alatt... -
#1341 ugyanerre gondoltam énis, vmi jelentős dátum a r* életében ennyi