27719
-
xido #1253 nem béna ez,teljesen korrekt,nekem eszembe se jutott volna:) -
IXEMGabeo #1252 Disneyland is sokkal nagyobbra és szebbre lesz megcsinálva gondolom:)
főszereplőről van valami hír? -
#1251 -
ldavid #1250 csináltam pár béna összehasonlító képet. azért nem kicsit látszik a különbség... :)
-
IXEMGabeo #1249 Kíváncsi leszek erre a game-re, kicsit nagyon San Andreas remake-nek tűnik...
Miami 2011-nek jobban örültem volna:) -
sublimaze #1248 Végül is eddig jól meg volt magyarázva a story alapján, ha most is így lesz akkor nem lesz vele gond... :) -
#1247 -
ldavid #1246 Deconstruction volt a címe -
#1245 ja igen, már keverem a dolgokat, de ezzel nem lettem okosabb :P -
#1244 A Gta 3-ba az elején kiesiek egy kocsiból a bomba az első hídon, a második híd építkezés alatt volt. San Andreasba meg Tempeni felügyelete alatt voltál. -
sublimaze #1243 Az a legbénább megoldás... :)
Én álatalába már az elején elkezdem a küldiket és magamtól nem nagyon császkálok céltalanul ahova nem kell, max ha már végigtoltam... :)
-
#1242 Ezt viszont osztom. -
#1241 Én jó dolognak tartom a lezárásokat, nagy fíling az amikor már régóta csak egy városban mászkálsz (mintha csak egy város lenne a játkban) és hirtelen belecsöppensz egy új helyre, ahol új lehetőségek vannak. Kell ez a GTA-ba. -
xido #1240 Driver SF-ben volt megoldva meg a Maffia 2-ben,hogy egy energiamező szépen visszafordított az útközepén:) -
#1239 Hát kinek mi, engem nem zavart eddig, az se érdekelne ha nem lenne lezárás.
Amúgy a sztori alapján mi indokolta a lezárásokat ? Azt tudom hogy a Vice Cityben hurrikán figyelmeztetés volt, és ezért voltak lezárva a hidak, a GTA IV fősztorijában meg valami bevándorló terroristák miatt, és miután megnyitják a hídakat a liberálisok egyből kereszttűzbe is kerülnek, de a többiben mi volt ? GTA III, San Andreas -al már nem vagyok képben, a GTA IV dlc sztorijait meg még csak most fogom tolni. -
sublimaze #1238 Én hülyeségnek tartom ezeket a lezárásokat... :/ -
#1237 "részben a hidak voltak lezárva" - Mindegyikben a hidak voltak lezárva, Los Angeles esetében egy gond van, hogy nincsenek olyan hidak, amin kizárólag lehet eljutni egyik részről a másikra. :D San Andreasban is Los Angeles egyből bejárható volt, és a városból kivezető utak voltak lezárva. Ilyen szempontból viszont érdekes ez a lezárósdi. -
#1236 Az a SA-ban van. -
#1235 VC-ben ugye van egy küldetés amikor be kell betonozni egy csávót, ennek ak üldetésnek mi a neve? -
#1234 A GTA 3 óta fokozatosan nyílnak meg a városrészek pont ezért hogy legyenek újdonságok is. És ugye mindig mindegyik részben a hidak voltak lezárva és ugyan az SA óta (mióta tudunk lubickolni) átlehet úszni a másik partra bejárni a lezárt városrészt de csak rendőri kisérettel. :D
Végre megoldhatnák már azt hogy ne legyen feldarabolva a térkép csak azért hogy pár híd összekösse amit le tudnak zárni. -
#1233 -
sublimaze #1232 Engem nem érintene hideg zuhanyként ha egyből el lehetne jutni mindenhova, mert a céltalan császkálást megunom még azelőtt, hogy felfedeznék minden érdekes helyszínt... :) -
#1231 Ha csak egy hasonlót kapunk, sztem már jól jártunk :) -
#1230 Csak arra lennék kíváncsi, hogy vajon egyből mindenfelé el lehet jutni a városba?
Vagy egy ideig nem lehet eljutni bizonyos városrészekre, de lehet hogy vidékre sem lehet egyből kimenni.
Mert ugye ha egyből el lehet jutni mindenhová, akkor később már nem lesz elég újdonság a játékban. -
sublimaze #1229 Nah egy rugóra jár az agyunk... :D -
#1228 nemsemmi terület volt ez -
sublimaze #1227 Lehet simán lesz akkora mint SA, ha pedig a SA kopár, sivár, kidolgozatlan területeinek helyén egy nagy részletes Los Santos lesz az még jobb mint egy elnagyolt SA... :) -
#1226 Azt is eltudom képzelni hogy maga az egész V akkora lesz majd mint a régi San Andreas területe.
Mert ugye a San Andreas mai szemmel már igen elnagyolt. -
sublimaze #1225 Én úgy képzelem el, hogy egyfelől a tenger lesz a határ, egyfelől pedig a hegyvidék... De majd kiderül.
Egyébként Tommy már csak azért sem lehet benne egy újabb részben mer nem tud úszni... -
#1224 Nem probléma, bár én jobban örültem volna egy teljes San Andreas Remakenek, de jó lesz ez így is.
San Andreas map - Tulajdonképpen megkapjuk Los Santos és környékét felnagyítva, részletesen kidolgozva, a Rockstar nem piti kis területről ír. -
#1223 Amúgy akkor ezúttal végre nem a tenger lesz a határ? Mert rüheltem hogy mindig egy szigeten parádézunk. -
#1222 Ha akkora lesz mint LC, simán jöhet. Meg ugye lesznek még vidéki területek is. -
#1221 Jaja, főleg ha a vidéki terület is jó nagy lesz. Azok a hegyek ott a háttérben biztos nem kis helyen vannak "elhelyezve". -
#1220 örülök, inkább dolgozzanak ki komolyan 1 várost mint legyen benne több szegényesebb -
sublimaze #1219 Azt, hogy simán jó, ha az az 1 kurva nagy lesz... :D -
#1218 Mit szóltok ahhoz, hogy csak egy város lesz az V-ben? -
#1217 első videót beraktam amit találtam :D -
#1216 -
#1215 Még külön ki is választhattad hogy szopjon vagy dugjon :DDDD
Ám voltak szebbek is mint itt az 1211-ben lévő videón. -
Iiiigen :)