27719
  • tomo05
    Nekem szerintem nem kell aggódnom a gépigény miatt. Addigra úgyis beszerzek majd lehet egy Phenom II X4-et. Bár, ahogy nézem nektek sem lesz probléma. :)
  • sublimaze
    Engem a IV-ben annyira nem zavart, elég jól volt felépítve az egész ahhoz, hogy ezt annyira ne érezzem... :) tommygear légtérzár ötlete elég jó... :)
  • Ryder62
    Amúgy nagyon igényes lett a banner.
  • tomo05
    Egyetértek! De csak nem lesz akkora gépigénye, hogy ne menjen el egy közepes gépen.
  • Ryder62
    Ha Ha.

Nézd meg a Call of Duty 4 és a legújabb rész gépigényét. Majdnem háromszor nagyobb a CoD 8-é. Jah és kb semmi nem változott a motoron, nem lett szebb, még mindig az ótvar robbanás effektet kell nézegetni, még mindig nincs fizika etc.

Hogy ebből mit akarok kihozni? Azt hogy ha nem is igényelne többet mint a IV tuti hogy mesterségesen emelni fogják a gépigényt. Úgyhogy aki azt hiszi azon a gépen amin a IV elfutott és ezért az V is gondtalanul megy majd az hessegesse el ezt a gondolatot mert csúnyán csalódni fog :)

Az utóbbi fél évben csúnyán emelkedtek a gépigények. Nicsak, csak nem pangás van a hw piacon?
  • tomo05
    Gépigény szerintem kb a GTA IV-é lesz. Vagy egy kicsit erősebb. Gondolom ezt is a RAGE hajtja majd.
  • Yoda001
    lesz épp elég visszatérő helyszín...:)
  • Snexi
    jó lenne már ha nem egy szigeten játszódna,elég illuzióromboló
  • ldavid
    én a láthatatlan falakat nagyon utálom. vagy legyen víz, vagy üres, végtelen szárazföld
  • Snexi
    azért remélem,hogy visszatérő helyszínek is lesznek a sa-ból,bár nem valószínű
    nehéz összeegyeztetni ezt a szinte teljes la másolatot a san andreasban lévő nyomokban hasonlítóra
  • tommygear
    légtérzár bizonyos határ után és szétlőnek vadászgépekkel :)
  • berczely
    Azt nem tudom elképzelni, hogy a határokat hogy oldják meg ha nem tengerrel? Olyan hegy lesz amire már nem tud felmászni az ember? Arra meg úgy is valamit kitalálnak azt lesz bug meg repülővel átrepülöd és akkor mi van mögötte?
    Nem vagyok elég kreatív határalkotás téren?
  • IXEMGabeo
    Annak tűnt a trailer és a képek alapján, mellesleg köszönöm az infót. Szóval Los Santos...
  • Blum
    100-200 év? Hű de optimista vagy :))
  • Bronx South
    Nem értem miért gondolja mindenki azt hogy ha lesz is valami 2012 -ben, akkor a Föld fog pusztulni ? Inkább az ember, a Föld meg 100-200 év és kiheveri. Na de ez off szal dobtam is :D
  • Bronx South
    Hagy kontrázzak. Ott van még a vidék is, a trailerben nem semmi mekkora végeláthatatlan területeket mutattak, az a hegység pedig ahol volt a 3 kiránduló meg odabasz.
  • Master91
    Csak most hasra ütve mondtam 2 évszámot :D Szerintem is napjainkba, vagy legalább is az elmúlt 2 év tuti.
    Vagy ki tudja, lehet 2012be, és az utcsó küldi hogy éld túl a Föld pusztulását
  • berczely
    Egy részletesen kidolgozott élő, lélegző Los Angeles és környéke fog ebből kisülni! Bízom a készítőkben!

Nem tudom amúgy mi bajuk van egyeseknek azzal, hogy csak Los Santos-t kapjuk és nem az egész San Andreas-t! A negyedik részben is 1 város volt New York és rohadt jól megcsinálták nekem nem hiányzott több helyszín!

Los Angeles-nek sok kerülete van.(Santa Monica, Beverly Hills stb.) Ha a fele, háromnegyede (szvsz az összes) belekerül akkor már egy színes és érdekes várost kapunk amihez nem feltétlen kell Fransisco és Vegas!
  • Bronx South
    a folytatás XDDDDDDDD

• Ryder62
    Mivel a IV-ben minden utcának volt neve (kiírta jobb lent) jó lesz viszont látni ott majd a Groove st feliratot. :)
  • Bronx South
    Miután kezembe lesz az irányítás, a Groove street lesz az első amit majd megnézek. :)
  • Yoda001
    egyébként komolyan mondom, már jobban tetszik és jobban várom a játékot mint a trailer legelső megnézése után :)
    a groove street is úgy-ahogy emlékeztetni fog a SA-s groove-ra... remélem azért lesznek új autók, meg egyáltalán
  • tommygear
    98? szerintem egyértelmű, hogy a jelenben fog játszódni
  • ldavid
    a hullámvasútat meg kihagyják? pedig látszik az is a muscle beach-es képen
  • Ryder62
    GTA 3 és a IV esete = inkább csak egy újrafeldolgozás Liberty Citynek. Ugyan most mindenki next gen Vice Cityt várt de nem tudom mi sül ki egy csonkított San Andreasból avagy only Los Santosból.

Remélem kiegészítőkkel eljön majd SF és LV is. Úgy viszont ütne a cucc rendesen. :D
  • Bronx South
    Akkor már abból is kiindulhatunk, hogy a feltűnő R8 Spyder az 2009 -es verda nem ?
  • tomo05
    Aki hirtelen fellelkesedett, amikor azt hitte, hogy Vice City lesz a GTA V annak van egy jó hírem. Nézzük meg a GTA Mapokat sorrendbe: Liberty City, Vice City, San Andreas - Liberty City, San Andreas így tehát a GTA VI nagy velószínűséggel Vice City lesz! Persze ez kb 5 év! :) Fel a fejjel! ;) Addig jó lesz ez a GTA is! GTA 4eVer!
  • morzsi555
    Opened in 2010, The Ritz-Carlton, Los Angeles link
  • Bronx South
    Ha már Los Angeles, akkor Hollywood, a közelmúltban majdnem csúnyán végezte a felirat. Itt van a megmenekülésének a története.
    Régen a terület beépítését célzó ingatlanbiznisz reklámja volt, ma meg már milliárdokat ér és műemlék.
  • Master91
    "Valószínűleg az LA Ritz hotel épülete, a játékban még épül"

Na! Ki kell nyomozni, hogy mikor épült! A képen olyan 70%os lehet kb. Tehát ha például '95-2000-ig épült, akkor olyan '98 körül játszódhat a game.
  • berczely
    Remélem a tetoválás és a fodrász is benne lesz!!
  • Bronx South
    Muscle Sands (nyitott edzőterem) - hogy újra lehet majd gyúrni az tetszik.
  • tommygear
    korrekt kis oldal ez
  • berczely
    Egyesek mikre nem érnek rá és miket meg nem figyelnek! Szép kis összehasonlítás! Egy trailerből mit ki nem lehet hozni!
  • Yoda001
    áh, jó ez :)
    GTA V helyszínek a játékban és az életben
  • Bronx South
    Főleg hogy egy db város lesz kiemelve részletesen, bandák, és niggerkedésről eddig szó sem volt, bár felőlem jöhet az is.
  • sublimaze
    annyi
  • berczely
    Semmit sem tudunk a történetről, se a szereplőkről! Eddig annyi van meg hogy Los Angeles(Los Santos) és környéke a helyszín. Te meg már egyből remake szóval dobálózol... GTA III - GTA IV helyszín ugyan az mégsem lett remake!
  • sublimaze
    Mitől tűnik san andreas remake-nek a helyszínt leszámítva?
  • vk90
    Van különbség rendesen kivéve az alsó képet, bár az égbolt sokkal szebb rajt.