27719
  • Büdös Bohóc
    hm mondjuk elég sok tényleg amit találtak és nem annyira rettentően fifikás dolgok, hogy x+y*z+100/10 féle képlettel jön ki a dátum , egyszerűen csak egyszerű :D
  • hungary27
    "Szerintem meg egyszerűen csak Sam Houser egoista, és mindenhova becsempésztette a játék készítőivel születésének dátumát
    "24051972" 1972.05.24.."
  • tommygear
    jajj ezek a bebeszélések is
  • Snexi
    biztos hogy erre a generációra jön,hisz még be sem jelentették az új generációsakat
  • berczely
    Nem tudunk még semmit, mert nem volt még róla semmi!
  • tommygear
    még nem
  • kakaoskalacs
    AZt lehet tudni miylen platformokra jön? jelenlegi xbox360,ps3 , vagy köv gen? Pc-az nyilvánvaló üdv
  • sublimaze
    Nah igen, lehetne többbféle kameraállás... :/
  • morzsi555
    Igen, de ott legalább középen volt a kamera, 4-ben meg el van tolva balra. Szerintem rohadt idegesítő. Bár ha jól láttam az egyik L.A. Noire-os videóban is úgy volt beállítva a kamera, úgyhogy gondolom az 5-ben is így lesz...
    Igen, az is idegesítő, hogy forgatni kell a kamerát vezetés közben. Nem értem miért nem lehet választási lehetőséget adni ezekre az optionsben.
  • eightmiles
    nincs az idiótán megoldva, vagyis nem ebből a szempontból. én csak konzolon játszottam vele, ott az zavart, hogy a jobb analog stick-et mindig tartani kellett, hogy lássak is valamit a kocsi mögül, bár a végére már azt is megszoktam, és tök faxán ment
  • vk90
    Találtam is egy videót róla. Claude ugyanúgy viselkedik ahogy szokott egy szót sem szól :)

morzsi555: SA-ban is szar volt a kamerakezelés kocsinál. Mindíg húzni kellet egérrel a képet a kanyaroknál.
  • morzsi555
    Szerintetek ebben a részben is olyan idiótán lesz megoldva vezetésnél a kamerakezelés, mint a 4-nél, hogy nem az autóra fokuszálnak a kamerával, hanem a játékosra?
  • Sir Quno Jedi
    Yakuza 3-ban is (legalábbis az usa+euban) vannak "lányok" akikkel ha leállsz ismerkedni, akkor kapsz plusz küldiket, elég tanulságosokat is.
  • eightmiles
    arra még szerintem várhatsz :D
  • Büdös Bohóc
    várom már, hogy mikor jelentik be a megjelenési dátum(oka)t.. TŰKÖN ÜLÖK VAZE!
  • eightmiles
    True, ezeket nem szabad kihagyni :) Poén, amikor felhívod 3 csillagos körözöttségnél a csajt, hogy már megint üldöznek, és fogalmad sincs, miért, aztán meg hirtelen leszakadnak rólad :Ð

Jó a banner
  • Bronx South
    Igen ? Én még nem vittem végig a IV -et jelenleg pihentetem valahol 70% nál, de ezeket jó tudni. Én azt hittem hogy csak spontán ide-oda kell majd vinni őket, más + al nem jár a dolog, de akkor ezeket meg fogom csinálni, thx az infót legközelebb akkor már nem hadonászok a fegyverrel. :D
  • Sir Quno Jedi
    Azok nem kurvák voltak, hanem szingli csajok és ha összejöttél velük és le tudtad őket nyűgözni pár alkalom alatt (kocsi, ruha, szórakozóhely, mindnek más prefernciái voltak), meg dumáltál velük eleget, akkor mindnek volt külön spéci küldije is, ami jó exp/sztori és poén is volt. Aki ezeket nem csinálta végig, az le is maradt jópár melléküldiről. Arról nem is szólva, hogy ha már közelebbi baráttá váltak és bíztak benned (meg a leköteleztteiddé váltak), akkor adtak pluszokat, volt amelyik kijött gyógyítani, ha lesérültél, volt amelyik a bíróságon el tudta kenni a dolgokat, ha bevittek stb. szakmájuk szerint. Igen hasznos apróságok.
  • Büdös Bohóc
    jajj jóvan ok úgy látszik egy kicsit elfáradtam a nap végére mire ezeket benyögtem...

vk90 jaja emlékszem, nem is egyszer, mikor versenyezni kellett asszem párszor a japán "csapatnak"(?), akkor a versenyek előtt ott mutogatta magát Claude pár csajjal, stb.
  • tommygear
    olyan rég játszottam vele, hogy már el is felejtettem :D de am ja most, hogy mondod beugrott h benne volt pár percig
  • Malakai
    LA volt abban a "koszos niggeresben", akárcsak SF és Vegas.
    Persze pont a három város összesűrítése miatt elég alacsony szinten kidolgozva.
  • Hugh Hefner
    yaaay, la : )

ez a trailer eléggé eltalált... a gta 4-el pont akkor játszottam mikor hazajöttem usa-ból, és kiköptem amit épp ittam, mikor megláttam, hogy hogy csinálták meg. ez a trailer is árulkodik arról, hogy mennyire részletesen modelleztek le mindent. alig várom már.

akik meg amiatt nyafognak, hogy miért nincs benne sf meg vegas, azok gondoljanak már bele, hogy amúgy la mekkora város az összes kis részével együtt, és mekkora vegas meg sf. ez nem az a szint ahol leraksz pár igénytelenül kidolgozott épületet meg utakat mint a 3-ban és már nagy a terület. mint az utolsó gta 3 kiegészítőben, abban amiben vmi koszos niggert játszottál a biciklivel meg a hoodie kidekkel, nem is emlékszem mi volt a címe, annyira borzalmas volt. Vice cityt meg minek lőnék el mégegyszer, már volt egyszer egy hawaii inges 90-es évek feelinges gta, nagyvárost érdemes volt újracsinálni újabb technikai szinten, la még nem volt.
  • Bronx South
    Hát pedig Michellehez felmehettél többször az alapjátékban, továbbá volt egy weboldal ahol qrwát lehetett összekaparni, egyszer el is mentem egy találkozóra csak csayozás helyett véletlenül elsült a stukker párszor fejbe. :D
  • vk90
    Lol, San Andreas-ba bennt volt Claude ti tudtátok?
  • tommygear
    itt is írják, hogy mekkora erőltetett hülyeség amit az IGN nyomat
  • Büdös Bohóc
    ja jó de az sem az alapjátékban ugye és azok se kurvák voltak, hanem ribancok :D
  • tommygear
    de te felmehettél hozzá
  • Büdös Bohóc
    amúgy jó lenne, ha alap adatokat meg nem ilyen béna szar blogokról linkelnétek és azzal érvelnétek, tegnap még azt is felhozták itt páran, hogy az xy oldal megerősítette, hogy a R* megerősítette, hogy nem csak los santos lesz és ezt mind kerek perec igaznak vettétek. Ma meg csak elolvastam egy HIVATALOS R* oldalán látható kisebb bejelentést, amiben azt is írják, hogy hol lesz a játék... és los santos, továbbá a környékbeli hegyek és a tengerpart van említve. Erre látom berakta valaki valamelyik blogot ismét, ami ezt az infót lehozta. Ne adjatok már minden szar hülyeségnek hitelt, először a hivatalos oldalt nézzétek meg, ha valami új infót akartok itt a másokkal megosztani, aztán lehet kisbetűvel zárójelben megosztani a sok faszságot, amit a kis szar blogok írkálnak meg....
  • Büdös Bohóc
    mi az, hogy olyan IS, 4-ben nem lehetett felhívni csajt, csak kocsiban lehetett... :D
  • Malakai
    Nagyon sok GTA-nak le kéne mennie szerintem, hogy amerikán kívülre helyezzék a játékot. :)
  • wollnerd #1303
    Ezt én nem is tudtam hogy ilyen is van a játékban ! :D
  • wollnerd #1302
    London kimaradt!
    Én Londont vártam az V-be...
  • gabo91
    És a vágott szemű sárgaságok... ők kit irányítsanak?
  • tigeroo
    ha nem is ebben a formában, de jó lenne viszontlátni őket:)

tommy vercetti junior??

lehet normális életet akart a fiú, de meg kell bosszulnia az apját stb. akármilyen történetet kitalálhatnak ,kíváncsi leszek!
  • tigeroo
    uh szerintem a világ eddigi legjobb számítógépes játéka fog eljönni
  • Ryder62
    Ott a pont. A GTA 4-et is úgy vártam. Aztán kijött és hatalmas csalódás. 1 évet vagy többet kellett várnom hogy normálisan tudjak gémelni vele. 13 fpssel és grafikai bugokkal megfűszerezve nem lett volna öröm végig vinni.
  • zaki
    de jó lenne, ha jönne a vice cityből és a san andreasból egy hd remake
  • sublimaze
    Én meg valszeg konzolon fogom tolni... :D Jöhet a kövezés... :D
  • berczely
    Én meg úgy vagyok vele ha nem fog futni rendesen a gépen, olyan szinten, hogy elbírjam viselni a grafikát és érdemesnek tartsam vele a játékot szóval nem a hányinger kerülget akárhányszor elindítom akkor játszom vele, ha nem fut ilyen szinten akkor nem játszom vele! Gépet 1 játék miatt nem fejlesztek...
  • tomo05
    Ja igen szerintem is jó lett a banner!!!