27719
-
sublimaze #2275 Szeretem a keresztapa trilógiát csak, hogy az más téma, más idő, stb... Valamint mondom nem az öltönyön van a hangsúly, a IV-ben is lehetett ruhát cserélni, nem azon fogok fennakadni. Noodlee jól megfogalmazta, npc-nek megy el max az az a forma. -
#2274 Mondjuk úgyis csak a hátát látod majd a játékban, tehát ez nem jelenthet ekkora problémát ugye. -
sublimaze #2273 Egyébként nem az öltöny a lényeg hanem egyszerűen a faszinak jellegtelen hivatalnak feje van. Nem értem mért nem lehet megemészteni, hogy valakinek nem tetszik. Ha neked igen, örülj neki, ezzel is jobb élményt nyújt majd a játék... -
Interstate 95 #2272 The Godfather mond neked valamit ? Az is semmitmondó figura nem ? -
sublimaze #2271 Ennyi erővel a 47-es ügynök is lehetne a főhős bazmeg! -
#2270 pia,nők és a ráfröcssenő vér az arcre öregit?:D -
#2269 lehet, hogy egy közepes harmincas, csak a stresszes bűnözői életmód.... :D -
#2268 mondjuk az arca tényleg elég jellegtelen a pasasnak és a ránézésre tippelt kora alapján nem illik bele abba a képbe, hogy mész vele mint az őrült és gyilkolsz és van erőd mindenre. Jó 50-es arcnak néz ki. Abban azért reménykedek, hogy a régi hősök visszatérnek majd :) -
öltönyös, fehér és jellegtelen, bazmeg. -
#2266 Én szerintem se,egyszerűen csak bespawnolták,tesztelésre,ennyi! -
ldavid #2265 mondjuk pletykálják ezt is már régen -
#2264 Nekem már az tetszene ha CJ-vel összefutnánk Groove Streeten -
#2263 Értem.
Gondolom a testreszabással megváltoztatható ez.
Mert azért egy 50es éveiben járó karakter csak nem ül bringára és üldözi a huligánokat.
Szvsz nem ő lesz a főhős. -
#2262 és ha több szálon fog futni a sztory? és mondjuk lesz 2 iránmyitható karakter? -
Noodlee #2261 Kb. ilyen arcú emberek rohangáltak az eddigi részekben az utcákon, mint NPC-k.
Én elvárnám, hogy jellegzetes kinézete legyen a karakternek.
A semmitmondót a kinézetére értettem, nem a jellemére, vagy bármi másra, áfkorsz. -
Tomy Lee #2260 Nem az lesz a karakterünk aki a piros autóban ül?Mutatják 2× is ugyanúgy mint az öltönyöst. -
sublimaze #2259 Mondjuk mexikói. Tisztában vagyok a fehér galléros bűnöző fogalmával, de gta a piszkos melókról szól, bebaszna ha iroda szimulátor lenne. De egyébként nem azon van a hangsúly, hogy fehér vagy fekete, hanem egy gengszter szimulátorban nekem nehéz azonosulni egy hivatalnok karakterével... -
#2258 Ezeket hívják fehérgalléros bűnözőknek.
Ül az irodában miközben lop,csal,hazudik.
Csak a laikus számára semmitmondó:)
Kíváncsi vagyok neked milyen karakter jön be.Mert azért feka azért elég rossz húzás lett volna.Az orosz megint kilőve meg sleeping dogs miatt a csíkszem is eléggé negatív. -
sublimaze #2257 Nem kell semmit se levonni. Ezek vélemények. Én ránézek és nekem is semmitmondó, max egy irodában tudnám elképzelni... -
#2256 volt róla 1 másodperces videóbevágás a trailerben (maszk nélkül) meg most egy kép és te ebből azt vonod le, hogy semmitmondó karakter? :D És mindezt honnan? -
sublimaze #2255 +1 -
Noodlee #2254 Szerintem baromira semmitmondó, karakter nélküli figura.
Én remélem nem vele kell majd játszani :) -
#2253 Ez aztán jó szöveg -
#2252 Am ez a teljes változat:
Coming soon – official Epsilon online Study Program. Coming even sooner – official Epsilon Program merchandise. Coming at end of universe – official paradigm shift! #InvestInEternity! -
#2251 Én a marketing megkezdésére gyanakszom,de nyugodtam cáfoljatok meg,ha nem így van!
-
#2250 És ez mit takar ? -
#2249 Epsillon twitter:
Coming soon – official Epsilon online Study Program. Coming even sooner
-
Annihilator100 #2248 Trailer-ban látható nyerges vontatórol. -
#2247 és azt miből szűrted le? -
Annihilator100 #2246 Jól néz ki , tuti vétel lesz.És végre úgy nézki, ismét lehet pótot akasztani kamionra. -
ldavid #2245 csak az irányítás ne legyen olyan, mint a SA-ban -
Tomy Lee #2244 Egész meggyőző képek.Nagy rész lesz ez érzem -
#2243 úúú országúti! atyaéég! Csak bicóval fogok közlekedni az egész játékban :D
-
BIZ0906 #2242 Mások már 3 képből egy oltári nagy baromságot állítanak össze szánalmas ennek a videónak semmi értelme! -
#2241 Te ezt most a rendszámból szűrted le! LOL -
#2240 most látom, vagy május hatodikán vagy április negyedikén jön a game!!!444
utóbbi jó lenne, akkor jövőre nem a felszabadításunkat ünnepelném!!444 :D -
Interstate 95 #2239 Ez már a trailernél nyilvánvaló volt. -
#2238 Mások is így gondolják!
-
#2237 Nagyon úgy tűnik! -
Borg #2236 Az öltönyös ürge van a repcsiben, aki a videóban is volt... szerintem ő lesz a karakterünk...