27719
-
Tomy Lee #2315 Lehet csajszi is DE csakis mint mellékszereplő!Mondjuk egy nagy dudás Jackie Brown hasonmás?:D -
#2314 Nekem ami hiányzott a GTA IVből az az, hogy nagyon sokszor lehetőségünk volt geciknek lenni és rossz útra terelni Nikot, néha pedig a bevágásokban is kicsit könyörtelen volt. Azonban a történetre nem hatott és felidegelt, hogy mikor a pénzéhes köcsög módjára választottam az utat akkor is maga a karakter maradt valamennyire erkölcsös. Remélem, hogy sikerül úgy megcsinálni ezt a játékot, hogy a jelleme is másmilyen lesz emberünknek. Lehet éntőlem full ugyanaz az összes küldetés kb, persze néha eltérések kellenek, de ne legyen már az, hogy megadják a lehetőséget a választásra, de nekem azt kell nézni, hogy hogyan vergődik a lelki világa a főhősnek.Ha geci vagyok, legyek is az. Tommy Vercetti alakja is ezért tetszett, nem volt könyörtelen, de kétségkívül nem volt olyan jellem, mint Niko, igazából oda lehetett az alak mögé 2 karaktert is képzelni.
Geci mekkora poén lenne, ha csaj karakter lenne XDDDD Más ötlet: teljesen erkölcsös és jól szituált embert levinni a poklok bugyrába és legyen belőle igazi alvilági ember, kb ilyen max payne szintű lelki vergődéssel (a fenti kommentem figyelembe vételével persze!) -
Tomy Lee #2313 Na ja.Vagy ott van Tony Montana aki milyen jól festett maffiavezérként öltönybe ahoz képest,hogy ő is szakadt viseletbe volt és hogy nézett ki:)
Nekem így is úgy is jó teljesen mind1 mibe van vagy hogy néz ki ha a sztori jó -
#2312 nemtudom mit vagytok kiakadva az öltönyön, a gta 3 óta mindig arról szól a történet hogy 0-ról indulva meghódítod a várost a végén pedig igazi alvilági kiskirály leszel.
lehet hogy a mostani hősünknek már megvan mindene, de biztos vagyok benne hogy csóriként fogjuk kezdeni (feldobják a zsaruknak, ellopják a pénzét, stb.) -
#2311 lehet hogy tomyt megkapjuk jó 40-50 évesen, aztán ilyen max payne sztílóban még kikell nyírnia a los santosi szervezettbűnözők felét hogy újra a hatalomra juthasson (esetleg pár régi/új ismerőssel szövetkezve)
végülis poén lenne szerintem ahogy 2 tűzharc között a csípőjét fogná :D -
sublimaze #2310 Ráadásul ez most megint azt sugallja, hogy neked csak az a fontos, hogy tiéd legyen az utolsó szó és igazad legyen, pedig ez nem egy olyan téma amiben bárkinek is igaza lehet, vagy valakinek igaza kéne, hogy legyen. Rég túl lenne már ezen az egészen mindenki ha nem akadtál volna fent annyira a dolgon. -
sublimaze #2309 Akárhogy csűröd csavarod többször nekifutottam, hogy elmagyarázzam mi a "problémám" és mindenkinek világos volt csak neked nem. Az élőfába is stílust még csak-csak elviselem, de hogy csak úgy csípőből lebaromságozzák a véleményemet már nem. Egyébként külsőre is lehet valaki karakteres vagy nem. Valamint mire te reagáltál a témában már bővebben kifejtette még noodlee is és én is, hogy ki mire gondolt, így csak az értette félre aki félre akarta érteni. A legszomorúbb az egészben pedig az, hogy olyan agresszívan álltál az egészhez mintha ez a két vélemény határozná meg a játék fejlesztését és elrontana valamit számodra... -
#2308 fizimiska <> karakter
talán olvasd el a hsz-t ujra, amit +1-eztél :)) -
#2307 azt nem várom hanem kell:D -
Tomy Lee #2306 Lenyiratjuk majd a haját,rádobunk valami bazi nagy szemüveget beöltöztetjük valami Los Santosi-Panamai göncbe(már ha itt fog játszódni) azt meg nem mondja senki,hogy ez egy öltönyös krapek volt valaha:D -
#2305 De Te még mindig nem tudod felfogni, hogy nem arról van szó, h egy arcú vagy többarcú? xDD Neki nem jön be alapból a feje a csávónak. Nem arról van szó, h egyarcú vagy többarcú. Az utóbbi hozzászólásában bennt van a lényeg. Olvasd el és gondolkozz rajt, ha még mindig képtelen vagy felfogni miről van szó xDD Egy GTA topikban nem ilyen baromságról kéne veszekedni xD Ez olyan, mint a Hitman absolution topikban, hogy arról szólt a vita egy napig h nem kéne 14 évesen 18+ játékon játszani, meg nem kellett volna már 5-6 éves koromtól kezdve, mert ezért, meg azért... Ilyenek az emberek. Mi közük van hozzá, h ki mikor mivel játszik meg h kinek mi a véleménye miről... Ott is egy ember ellenem fordult jött a többi is ugyan avval a baromsággal álszentkednek.. Mert nincs jobb dolguk. Szal haggyuk már ezt az egészet, mert nem vezet sehová, nincs semmi értelme... -
sublimaze #2304 Szerintem meg te vagy a barom amiért képtelen vagy elfogadni mások véleményét. Itt vergődsz folyamatosan csak, hogy igazad legyen holott leszarja mindenki. Nekem nem tetszik a pofa és ez a lényeg. Nem értem mi ebben a baromság. Nem az volt a kérdés, hogy miből áll egy karakter, hanem arról, hogy fizimiskára nem lennék elégedett a figurával mint játszható karakter. Már tényleg nem tudom, hogy a f*szba magyarázzam el neked, hogy megértsd. Ez egy tetszik/nem tetszik féle vélemény, nem valami tézis. Azzal, hogy te a véleményemet megalapozatlan baromságnak tartod csak önmagad minősíted. Ha nem szeretem a tökfőzeléket gondolom az is megalapozatlan baromság... kretén -
#2303 a véleménye egy megalapozatlan baromság :) egy karakter nem egy arcból áll. -
Noodlee #2302 Ne hantázz!
És a The War Z? -
#2301 Az hatalmas lesz!
Ezt a két játékot várom.
Mindegyikben van potenciál.
Nem lesz kötelező erőszakkal megoldani mindent.Lehet silent assassinban is megcsinálni. -
#2300 meg a remember me -
#2299 2013 vége vagy 2014 eleje, már ha megéljük xD -
Noodlee #2298 Várós az is. :) -
#2297 Én meg azt remélem, hogy a Watch Dogs 2013 elején vagy legkésőbb tavaszán jön :D (Le lehet szólni!!! :D) -
#2296 Remélem jön a tavasszal.:) -
Noodlee #2295 Mennyi láma omg.
Senki nem tudja, hogy hogy is fog kinézni a karakterünk. Ha meg az a figura lesz mégis, akiről beszélgettünk/veszekedtetek, akkor is, ki nem szarja le, hogy Józsinak tetszik, és Bélának nem?
Ilyenen flémelni, de komolyan.
Szerintem tucat arca van, nem karakteres, ennyi.
Másnak tetszik nekem nem.
Mindenki maga dönti el, hogy bejön neki, vagy nem.
Ne értem, hogy miért kell ilyenért nekiesni a másiknak. -
#2294 Nem mindenkinek egyezik a véleménye a tieddel, és attól még az nem biztos, hogy baromság.. Ezt fogadd el szerintem -
sublimaze #2293 köszönöm! -
#2292 Ne mondd a véleményére, h baromság... Szíve joga eldönteni, hogy ő szívesen irányítaná e azt a fickót (ha egyáltalán azt kellene), vagy nem.. Egy képről ezt meg nagyon könnyen el lehet dönteni... -
sublimaze #2291 Te miről beszélsz? Annyit mondtam, hogy ha ez lesz a player karakter annak nem fogok örülni mert...(elmondtam már a véleményemet több ízben is a dologgal kapcsolatban). Te jössz itt a faszságaiddal mert fáj, hogy valakinek nem tetszik valami ami neked igen. -
#2290 én azt nem tudom megemészteni, hogy egy kép alapján beszélsz baromságokat :) -
sublimaze #2289 Nem kell annyira zseninek lenni, hogy legyen némi elképzelésed a dologról. Ott az EFLC választhatsz, hogy a lost-al vagy a gay tony-val játszol, ha 2 karakter is lesz a játékban én így képzelem el. -
#2288 HEJJ! Tényleg te zseni vagy, nem az volt valamelyik pletyka, hogy lehet, hogy több irányítható karakter lesz? Mert akkor így már kezd összeállni a kép is. -
sublimaze #2287 Nah igen, neki rögtön beismerő vallomást tennék csak kíméljen a kérdéseitől. :D -
Interstate 95 #2286 Az úgy már unalmas lenne, többet kérdezne mint ahány lépést tenne. -
sublimaze #2285 De nem is értem mért kell érvelni mellette. Nem én döntök a rockstarnal, hogy milyen legyen a player karakter, csak kinyílvánítottam a nemtetszésemet... :D -
sublimaze #2284 Értem én csak leszarom ahogy mondani szokás. :D Szebben fogalmazva nem győznek meg az érveitek. -
#2283 Ahogy te se érted meg hogy mikkel érvelünk.
Természetesen a te dolgod hogy véleményezd a játékot. -
sublimaze #2282 Vagy mindjárt columbo. -
Interstate 95 #2281 Akkor már Harry Brown. -
sublimaze #2280 Mást nem is nagyon tudunk csinálni azon kívül, hogy várunk, valamint én amúgy sem szoktam teljesen leírni egy játékot (általában)ameddig nem játszottam vele. -
#2279 Pediglen jó lenne egy Piszkos Harry jellegű vén, dörzsölt, hótnyugis zsernyák/gengszter főkarinak. Esetleg adnak mellé párnak egy fiatal lótifuti, mindekitlelövős, karatéjozós csődört (avagy csajt) és máris megvan a két irányítható karakterünk. -
Interstate 95 #2278 Várjuk ki a végét, ugyanis a több karakter irányíthatóságáról nem véletlenül volt szó. -
sublimaze #2277 Nem arról van szó, hogy magam alá szarok ha mégis ez a forma lesz a player, de attól még nem örülök neki és nálam ez néhány pont minusz. Nem értem mért akarják itt páran rámerőltetni a saját véleményüket. -
#2276 (#2268 - rohangászós autósüldözős stb karakternek nem 50-es való tényleg, ő is úgy értette tuti, hogy jellegtelen)