27719
-
#3398 Én megvárom a megjelenés utáni infókat, hogy fut konzolon, van-e fps drop stb.. ha fasza akkor veszek egy boxot :D -
#3397 Mondjuk tök mindegy... előző rész után szerintem itt is lesz vagy még 3 év, mire játszható lesz nálam :D -
#3396 Tényleg, ma jön. Teljesen elfeledkeztem róla. -
#3395 aha -
#3394 Trailerig? -
#3393 3 és fél óra !!! -
Interstate 95 #3392 Ez így igaz. Ha jól tudom a Rockstar már azért is kapott feljelentést, mert a Nico részegen is vezethetett a GTA IV -ben. Talán az alap gameben még nem is volt benne (ez csak az én feltételezésem) hogy körözést kaptál a játékban ittas vezetésért. Vicc kategória.
Grand Theft Auto IV: dől a pénz és áll a bál -
#3391 GTA 3-ban meg a Vice Cityben is voltak öregek. A 3-ban tuti. -
#3390 Vice city storiesba volt egy nyomorék gyerek. -
ldavid #3389 volt bizony. bár inkább csak egy előzmény, VC-hez nem sok köze van. -
#3388 Mia a f*sz, mi a f*sz, mi a f*sz?!?!
A GTA:SA-hoz anno volt egy olyan kisfilm, ami összeköti a Vice City-vel? D: Erről nem is tudtam!
Hivatalos, az amcsi SE-hez és a soundtrackhez adták egy CD-n.
-
#3387 Az más, mert ott támadnak. Ezzel, hogy lesznek állatok egy újabb szintet lépnek. Volt más játékban is, pl. Carmageddonban is el lehetett ütni teheneket, de az már csak a grafika miatt sem vehető komolyan, de tudjuk milyen a játék.
A next-gen GTA-k lényege pont az, hogy valósághűek. Rengeteg savat fognak emiatt kapni állatvédőktől! Nem mellesleg öregek sincsenek a GTAk-ban (b+ soha nem tudok ilyet hogyan kell ragozni! :D), de őket még talán láthatunk valamikor (nekem nem hiányoznak), de egyvalamit 10000000% hogy soha: gyerekeket.
Amúgy a GTA 3-ban eredetileg voltak öregek, ill. egy terrorista is, de 9/11 miatt ezeket kivették. A tenorista küldetéseiből lettek aztán a frenzy-k. Ezekről EBBEN esik szó. -
#3386 2 új kép!
-
gosumofo #3385 codban elég sok kutya torkát vágtam el :D -
#3384 pedig az RDR-ben is van, és hidd el, a játékosok zöme, aki meglát egy kutyát, az nem megsimogatni fogja :D -
IXEMGabeo #3383 nem preferálnám az állatkínzást a játékokban...Szerintem te se kívánd elég lelőni a maffiózókat:D -
#3382 nem néztelek hülyének... na jó mégis :$ -
#3381 két kommentel lejebb olvashatod a gondolatmenetem...de ha groove hozzászolásád nézed, ő ezért a gondolatmenetért hülyének nézett, és hidd el lesz bőven aki kutyákat foglövöldözni D: -
#3380 hát az igazán "jó" lenne.Kutyákat ölni..
Azért téged se az eszedért szeretnek! -
#3379 vagy megszabadítod őket a szenvedéstől, de miértne lehetne választani...:D -
#3378 jaja, mint a Kis Jézuska -.-' -
#3377 "A sorozatban először a teljes térkép elérhető lesz, már rögtön a játék
elejétől. (Nem lesznek hidak lezárva, úgy mint a korábbi részekben.)"
Azthiszem az első 10-20játékóra sem a sztorira fog nálam menni :D
Ettől viszont félek....:D
Kutyák megerősítve, háziállat és kóbor fajtát is találsz majd.
Erre simán épitenék egy feladatot, bekéne fogni a kóbor kutyákat, és bevinni őket egy menhelyre...:D -
#3376 egy ekkora játék tekintetében, egy 1,5 perces trailer olyan mindha, elefántnak adna egy pofont egy légy :D -
#3375 Addig lazuljunk!
-
ldavid #3374 olyan hosszú biztos nem lesz pedig, viszont a következőig már nem kell majd megint egy évet várni -
#3373 Remélem nem ez is másfél perces kis trailer lesz. Lehetne 3-4 perces minimum -
#3372 LOL
-
#3371 Valószinüleg valami karakbemutatós trailer lesz a játékhoz igazodva átugrálva köztük, utóbbi meg az ahogy a kamera kimozdul róluk. :) -
#3370 Má' csak hunszonháromóraharmincegypercéshuszonhétmásodperc!
Rockstar Games: "Trailer #2 will show the main characters Trevor, Franklin and Michael and landscape of Los Santos and surroundings." #GTAV -
#3369 Gondolom,ugyan abban az időben jönnek mint tegnap!
4-5 óra körül! -
#3368 nah mivan? semmi kép meg hír? :D -
#3367 Nahát... ezt sem sokan mondhatják el: Elcsapta a levegőben egy ufó. -
#3366 Ez a játék istentelen jó lesz.. és most belegondolni abba, ha kijönnek az új konzolok.. milyen lesz a GTA 6 Oo
És még ott lesz a Just Cause 3 is huhu -
Interstate 95 #3365
-
#3364 A demó alatt voltak framerate hibák, de ezeket még javítják a végleges verzióig.
Hát remélem a pc-s verzióba nem lesznek :D -
#3363 Még nem volt belinkelve,de gondolom,legtöbben fölöslegesnek tartják belinkelni,mert úgy is ezzel kezdi az ember!
Bár a frissítésekre azért érdemes odafigyelni! -
Stockbauer33 #3362 Ha volt már sry -
#3361 Hát igen!
"Ketyeg az óra haver" -
#3360 Ez marha jó egy éven keresztül egy trailerrel és pár képpel kellett beérnünk, most meg már közzé tettek vagy 30-at az elmúlt pár napban + jön a trailer #2 nemsoká. -
Stockbauer33 #3359