27719
  • cataflam02
    Én megvárom a megjelenés utáni infókat, hogy fut konzolon, van-e fps drop stb.. ha fasza akkor veszek egy boxot :D
  • Fpocok
    Mondjuk tök mindegy... előző rész után szerintem itt is lesz vagy még 3 év, mire játszható lesz nálam :D
  • Ryder62
    Tényleg, ma jön. Teljesen elfeledkeztem róla.
  • cataflam02
    aha
  • Fpocok
    Trailerig?
  • cataflam02
    3 és fél óra !!!
  • Interstate 95
    Ez így igaz. Ha jól tudom a Rockstar már azért is kapott feljelentést, mert a Nico részegen is vezethetett a GTA IV -ben. Talán az alap gameben még nem is volt benne (ez csak az én feltételezésem) hogy körözést kaptál a játékban ittas vezetésért. Vicc kategória.

Grand Theft Auto IV: dől a pénz és áll a bál
  • Ryder62
    GTA 3-ban meg a Vice Cityben is voltak öregek. A 3-ban tuti.
  • jackoneill90
    Vice city storiesba volt egy nyomorék gyerek.
  • ldavid
    volt bizony. bár inkább csak egy előzmény, VC-hez nem sok köze van.
  • ProGabe #3388
    Mia a f*sz, mi a f*sz, mi a f*sz?!?!
    A GTA:SA-hoz anno volt egy olyan kisfilm, ami összeköti a Vice City-vel? D: Erről nem is tudtam!
    Hivatalos, az amcsi SE-hez és a soundtrackhez adták egy CD-n.

• ProGabe #3387
    Az más, mert ott támadnak. Ezzel, hogy lesznek állatok egy újabb szintet lépnek. Volt más játékban is, pl. Carmageddonban is el lehetett ütni teheneket, de az már csak a grafika miatt sem vehető komolyan, de tudjuk milyen a játék.

A next-gen GTA-k lényege pont az, hogy valósághűek. Rengeteg savat fognak emiatt kapni állatvédőktől! Nem mellesleg öregek sincsenek a GTAk-ban (b+ soha nem tudok ilyet hogyan kell ragozni! :D), de őket még talán láthatunk valamikor (nekem nem hiányoznak), de egyvalamit 10000000% hogy soha: gyerekeket.

Amúgy a GTA 3-ban eredetileg voltak öregek, ill. egy terrorista is, de 9/11 miatt ezeket kivették. A tenorista küldetéseiből lettek aztán a frenzy-k. Ezekről EBBEN esik szó.
  • Rayden02
    2 új kép!

• gosumofo
    codban elég sok kutya torkát vágtam el :D
  • kill3r21
    pedig az RDR-ben is van, és hidd el, a játékosok zöme, aki meglát egy kutyát, az nem megsimogatni fogja :D
  • IXEMGabeo
    nem preferálnám az állatkínzást a játékokban...Szerintem te se kívánd elég lelőni a maffiózókat:D
  • Grove4
    nem néztelek hülyének... na jó mégis :$
  • kill3r21
    két kommentel lejebb olvashatod a gondolatmenetem...de ha groove hozzászolásád nézed, ő ezért a gondolatmenetért hülyének nézett, és hidd el lesz bőven aki kutyákat foglövöldözni D:
  • tutituti
    hát az igazán "jó" lenne.Kutyákat ölni..
    Azért téged se az eszedért szeretnek!
  • kill3r21
    vagy megszabadítod őket a szenvedéstől, de miértne lehetne választani...:D
  • Grove4
    jaja, mint a Kis Jézuska -.-'
  • kill3r21
    "A sorozatban először a teljes térkép elérhető lesz, már rögtön a játék
    elejétől. (Nem lesznek hidak lezárva, úgy mint a korábbi részekben.)"
    Azthiszem az első 10-20játékóra sem a sztorira fog nálam menni :D

Ettől viszont félek....:D
    Kutyák megerősítve, háziállat és kóbor fajtát is találsz majd.
    Erre simán épitenék egy feladatot, bekéne fogni a kóbor kutyákat, és bevinni őket egy menhelyre...:D
  • kill3r21
    egy ekkora játék tekintetében, egy 1,5 perces trailer olyan mindha, elefántnak adna egy pofont egy légy :D
  • Grove4
    Addig lazuljunk!

• ldavid
    olyan hosszú biztos nem lesz pedig, viszont a következőig már nem kell majd megint egy évet várni
  • vk90
    Remélem nem ez is másfél perces kis trailer lesz. Lehetne 3-4 perces minimum
  • Rayden02
    LOL
  • Malakai
    Valószinüleg valami karakbemutatós trailer lesz a játékhoz igazodva átugrálva köztük, utóbbi meg az ahogy a kamera kimozdul róluk. :)
  • ProGabe #3370
    Má' csak hunszonháromóraharmincegypercéshuszonhétmásodperc!

Rockstar Games: "Trailer #2 will show the main characters Trevor, Franklin and Michael and landscape of Los Santos and surroundings." #GTAV
  • Rayden02
    Gondolom,ugyan abban az időben jönnek mint tegnap!
    4-5 óra körül!
  • kill3r21
    nah mivan? semmi kép meg hír? :D
  • Fpocok
    Nahát... ezt sem sokan mondhatják el: Elcsapta a levegőben egy ufó.
  • cataflam02
    Ez a játék istentelen jó lesz.. és most belegondolni abba, ha kijönnek az új konzolok.. milyen lesz a GTA 6 Oo
    És még ott lesz a Just Cause 3 is huhu
  • Interstate 95

• cataflam02
    A demó alatt voltak framerate hibák, de ezeket még javítják a végleges verzióig.
    Hát remélem a pc-s verzióba nem lesznek :D
  • Rayden02
    Még nem volt belinkelve,de gondolom,legtöbben fölöslegesnek tartják belinkelni,mert úgy is ezzel kezdi az ember!
    Bár a frissítésekre azért érdemes odafigyelni!
  • Stockbauer33 #3362
    Ha volt már sry
  • Rayden02
    Hát igen!
    "Ketyeg az óra haver"
  • Ryder62
    Ez marha jó egy éven keresztül egy trailerrel és pár képpel kellett beérnünk, most meg már közzé tettek vagy 30-at az elmúlt pár napban + jön a trailer #2 nemsoká.
  • Stockbauer33 #3359