Saints Row: The Third

← ElőzőOldal 33 / 33

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solid Snake
<#hehe>
link

Az elsõ trailer,hát ha ezen nem látszik a cell shaded graf,kb mint a második rész,majd kiderül.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

Calver
dehogy túlzás - konkrétan a GTA és társai (modern ejjderealisztikus játékok) szürke trutyival leöntött, csöppet unalmas világa után megmutatta h "bazdmeg, a videójátékok feladata a szórakoztatás!"
valamint remekül rájátszott arra a tényre, hogy a játékosok seggfej szociopaták - és még bátorította is õket <#vigyor1>

konkrétan a top 10-es listát állítanék össze az összes általam kijátszott videójátékból, az SR2 második helyen lenne, rögtön a Baldur's Gate elsõ része után. szerintem ennyire kibaszottul jó volt <#szeret>

"The trees move. Do you not see it?"

gabo91
Hát azért ez kicsit erõs. Voltak benne jó ötletek meg jó lehetett volna ha az irányítás, jármûvek irányítása normálisabb lett volna. Számomra nagy csalódás volt.
Minden esetre várom a folytatást.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Calver
én is kicsit húztam elõször rajta a számat, de képeken jól néz ki, na meg õszintén szólva illik a Saints Row realitásra elképesztõen magas ívben tojó és helikopterbõl kiugorva seggel arcraérkezõs játékmenetéhez <#idiota>

IMYke2.0.0.0
Nem az volt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rowlend
Elsõ két részben is az volt nem?

GET OVER HERE!

haát nem tudom hogy ennek a cell-shaded grafikának örüljek e...

Szeretem a cicákat

Calver
a "The Third"-nél lehetettek volna kreatívabbak, viszont a Saints Row 2 nagyon konkrétan az elmúlt évtized legjobb játéka volt - szóval jöhet a folytatás <#vigyor1>

Solid Snake
xDD<#nezze>
grebber
"A nyílt-világú akciójáték PC-re, Xbox 360-ra, PS3-ra érkezik majd a karácsonyi szezonban. A játékban egy elite bûnözõi csoport fejesei leszünk, tehát nem alulról kell indulni, mint sok hasonló kategóriájú játékban. Nem kell pizzát kihordani, nem kell Taxis missziókkal bajlódni. Ehelyett a Third Streets Saints összes hatalmával rendelkezünk majd és így viharként zúdulhatunk az egész világra - ezt nyilatkozta a játékról Danny Bilson a THQ alelnöke."

info: Gamestar

Cell-shaded grafikával érkezik a játék!

Next PC upgrade: 2022

← ElőzőOldal 33 / 33