1611
Saints Row: The Third
-
#451 Gyertek b+
-
#450 Ez a játék elmebeteg, a szó legpozitívabb értelmében. Marhára jó! A látvány is lenyűgöző szerintem (minden max-on értendő). -
#449 Basszus ez tényleg nem lesz rövid. Eddig kb 6 órám van a játékba, és 17%-nál tartok :)
Mondjuk tegyük hozzá hogy főmisszióból valami 4-et csináltam, a többi időt az "ektivitikkel" lőttem el.
Más: Akinek szarul fut, vegye le a fényhtaásokat high-ról lowra (med nincs) SEMMI különbség a 2 beállítás között látványvilág téren, (csináltam sotikat és összehasonlítottam) viszont fps-ben egy 30-40% gyorsulást biztos hoz. -
mans #448 Az ini be vagy valahol lehet azon állítani hogy hol álljon a karakter?mert jó lenne ha középre kerülne.Meg le van írva valahol hány küldetés van? -
#447 "Videok alapján..."
Két másodpercet nem játszottál, de már oltod a játékot. Öregem, you're a troll. -
#446 Bár az autók irányítása hagy némi kívánnivalót maga után, viszont szeretném kiemelni a helikopter kezelhetőségét. Az első sandbox stílusú játék amiben tökéletesen tudom kezelni a légijárműveket is A gtaiv ezen része számomra krva nagy szenvedés volt. -
ratgab #445 Szerintem meg nincs igazad. -
#444 "A GTA4 egy unalmas szar."
Ez meg egy komolytalan szar. Az elsővel játszogattam, a második már sajnos túlságosan "őrült" volt. Ez a harmadik - videok alapján - tovább száguld a lejtőn. Szerintem.
Kár érte. -
mans #443 Hát eléggé megváltozott a kettőhöz képest,azt se tudom mi hogy van,hogy lehet csak simán mászkálni?muszáj felvenni a küldetést,vagy valamit rosszul csináltam,azt az útjelző zöld vonal meg kék útmutatót ki se lehet kapcsolni,a karakter meg balra van rakva,így ám rohadt jó,középen is láttam volna mi van előttem. -
#442 Valahogy a game kozben léesznek új verekedési stílusok mint a 2.részben? -
1-2 hét. -
Matth3w #440 Hat koszonom de a valaszt nem talaltam meg, es sokaknak is ez a baja. Otlet?! -
#439 Mikorra várható az új ati driver? -
#438 Még pár kép :)
-
#437 Off topikban ott van a válasz a kérdésedre ! -
Matth3w #436 Sziasztok nemtudjatok mitol lehet az a problema, hogy nem tudok menteni! Mindig azt irja h nincs eleg lemezteruletem holott van meg 90giga! Es vagy csereljem a mentesi helyet vagy nem tudok menteni -
#435 Ezek betegek :) -
ratgab #434 Én restellem, de ennyiért én is begyűjtöttem. Most előtölt, holnap game. -
Csokis #433
-
BongoBácsi #432 Hol ? -
#431 Már most 3660 FT ! xD -
#430 nah leszedtem én is d.előtt,most raktam fel nemrég,nagyon beteg játék,tipikus "na,leülök játszok egy kicsit vele" és 3 óra úgy elrepül,hogy észre se veszem :D szép,egyszerű,rohadt jó játékélménnyel,zenékkel,cutscene-ekkel,télen hideg estékre tökéletes :D talán ha nyárra lemegy 3-4k-ra,akkor beruházok egyre -
#429 DLC, crib-ből elérhető :] -
#428 vadászrepcsit hol találtad? -
#427 Pár kép tőlem is. :) Egészen szépen megy 720p-ben dx11-gyel maxon, a városban hajlamos 30 FPS alá esni, egyébként jóval felette van. Kíváncsi vagyok a beígért új Ati driver ezen mennyit fog javítani...
plusz ráadás, de CSSHHHH!
-
#426 Baromság a nő akkor is nő nem egy löttyedt tasak tökmindegy milyen korban játszódik a játék, pl a Dragon Age vagy a Witcherben is jobban ki vannak dolgozva, egyszerűen bénák a Bethesdás alkotók de ezt már megszokhattuk tőlük eddig is. -
#425 dx9 low, és kis felbontás mellett talán. -
#424 Hú, majdnem kitettem az ebédet... :) -
Csokis #423 Azért ebben is vannak érdekes bugok.
-
IXEMGabeo #422 ilyen nagy ennek a gépigénye?
Dual Core E6700, 2 GB RAM, Geforce GT 240 DDR 5 1024 MB alatt elfutna ez a GTA klón? -
#421 azért mert a Skyrim idején még nem voltak elribancosodva a nők...xD -
#420 Saint's Row The Third Video Walkthroughs - Youtube
-
#419 ugyan azok a ruhák vannak meg pár új ami nem volt benne a szerkesztőbe -
mans #418 Avval a vga-val nem csoda,de írhatnátok az eddigi tapasztalatokról,milyen a város,mennyivel nagyobb mint a 2 be,vannak e itt is ruhaboltok,lehet e úgy öltözni mint a 2 be,vagy csak azok az egybe ruhák vannak mint a szerkesztőbe? -
#417 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1301464123&no=409]#409[/URL]
Igen, AMD nem erősködik a driverek terén... -
#416 már megint mi szivunk:( akkor ezek szerint jobban kéne futnia mint most
http://www.gamestar.hu/saints-row-the-third-uj-amd-driver-a-normalis-futtatashoz.html -
Csokis #415 Egész jól megy nálam FullHD-n DX11 Ultra presettel(8xAA+16AF). 45fps átlag, szóval oké. Rosszabbra számítottam, ráadásul FullHD-re elég pl. a 2xAA is, tehát 60 meg lesz szvsz. -
#414 http://en.wikipedia.org/wiki/Ambient_occlusion -
Leky #413 Ez a ambient occlusion mit takar? -
Leky #412 Nekem nagyon tetszik. Egyébként ki lehet kapcsolni ezt az elmosódás effektet?