1611
Saints Row: The Third
-
ratgab #131 Saints Row = logikátlan, agyatlan, eszetlen őrült gta klón iszonyat mennyiségű szórakoztatási faktorral. Nincs parkoló autó, mert nincs és kész . Mikor meztelenül szaladgálva lepankrációzod a népet, vagy Mr Genkinek öltözve egy hatalmas rózsaszín dildóval ütöd a csöveseket hidd el téged se fog zavarni. (mellesleg annál logikátlanabb nem kell, mint az Insurance Fraud minijáték...) -
mans #130 Parkoló kocsik miért nincsenek?a 2 be se voltak,a tárgyak meg itt is akkor jelennek meg amikor előre haladunk,ezt megoldhatták volna valahogy,de amúgy egész szépen néz ki,remélem lesz itt is hegy,meg ilyen jó helyek. -
vzajcev #129 Ez kész,adja rendesen -
#128 -
#127 ma jött "meg".Türelmesen várok:) -
#126 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
NOTE:HAVE TO WAIT FOR CRACK.......
-
#125 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Saints.Row.The.Third.RETAIL.DVD.MULTI10-ALI213 8.5 GB -
#124 és most nov. 15-ig a falat kaparjuk
visszasírom a régi szép időket, amikor játékok módszeresen a hivatalos megjelenés előtt egy hónappal előkerültek virágbolti verzióban... -
#123 Saint Rows The Third STEAM LEAK READNFO-P2P -
mans #122 Nekem ez a sok fasság amit mutattak eddig már sok,de gondolom majd nem muszáj művelni,ha olyan lesz a főszál mint a 2 be akkor jó lesz,na meg jó lenne megtudni mi van a másod rész magyarításával,mert már majdnem kész volt de nem volt idő befejezni i2k-nak. -
#121 "A FUCKING TIGER?"
nincs. az. az. isten. hogy. ez. nem. lesz. zseniális. -
#120 ilyen apróságokat én megbocsájtok,ha élvezni fogom a játékot.ÉS nagy valószínűséggel javítják eme csúfondáros hibát.
de igen,ez azért nem kis bogár. -
#119 Saints Row The Third Preview.
-
mike01010101 #118 Azért remélem egy jó főtörténet is lesz benne, nem csak az agytalankodás. -
ratgab #117 Azt a beteg mindenit neki. De a verda tuning legalább még mindig igen jónak tűnik! -
#116 Nekem meg az verte ki a biztositékot ,mert látszik nem igen ugy tervezték hogy pucéran fogunk rohangálni benne.Mert ha jól láttam volt a "szarás" után (amit persze nem is látni) egy animáció amikor felhuzza a nadragot vagy alsót kinek hogy tetszik ami ugye rajta sincs.
-
#115 Pucérkodás nagyon beteg.a kocsira kulázásnál ledobta az ékszíjat az agyam:D -
#114 FaiL,zombi hang,bocsesz,rosszul mondtam! -
#113 Az a alien hang milyen beteg már! -
#112 -
#111 Bf3 topikból:DDD
-
#110 -
#109 le kell mute-olni és np.
sok spoiler nem volt benne.de elég sok minden kiderült!
még videó csak azért is.
-
#108 Rohadt francia gagyogás miatt 50 másodpercig bírtam.
Amúgy sem szeretnék magamnak még több poént lelőni. -
#107 több mint 10 perces gameplay.Gyorsan mert t-on már törölte is a THQ! -
#106 -
#105 Újabb vidi!
-
#104 bizonybizony.Nem ronthatják el a portolást.Óriási hiba lenne.Mert most erre gyűjtök hogy valami special editiont vegyek meg(bf3 mellé,bár gép nincs még hozzá XD ). -
#103 Hátát,optimizálás terén reméljük a legjobbakat! -
#102 A minimum meg van itt a könyvtári gép esetében.
Ez kecsegtető. -
#101 Minimale Systemanforderungen:
CPU: Dual-Core-Prozessor mit 2,0 GHz
RAM: 2 GB
GPU: Shader Model 3.0 mit 320 MB VRAM
DirectX: 9.0c
HDD: 10 GB
Empfohlene Systemanforderungen:
CPU: Quad-Core-Prozessor mit 3,0 GHz oder besser
RAM: 4 GB
GPU: Shader Model 4.0 mit 1 GB VRAM
DirectX: 11
Koop-Modus:
Nvidia Geforce 8800 oder besser (640 MB VRAM)
AMD Radeon HD 3800 oder besser (1 GB VRAM) -
#100 Ez de beteg játék lesz! -
#99 -
#98 -
#97 Ez az:DD
Elborult lesz,ez kell nekem!
De a vége zene nagyon kellene már:)
-
#96 Hát ez kész!
-
#95 Na a beta diverben már van valami a játékkal kapcsolatban:
New in Release 285.38
Increases performance in Battlefield 3 by up to 38%i. Note: Battlefield 3 requires Windows Vista or Windows 7.
Improves overall stability and image quality in Battlefield 3.
Added or updated SLI profiles for Battlefield 3, Dead Island, Diablo III, Dragon Age 2, Need for Speed: The Run, and Saints Row: The Third.
Fixed a performance regression found with 285.38 beta in Crysis 2 (DirectX 9).
Other Details
Supports GeForce 6, 7, 8, 9, 100, 200, 300, 400, and 500-series desktop GPUs as well as ION desktop GPUs.
Installs PhysX System Software to version 9.11.06.21.
Installs HD Audio driver to version 1.2.24.0.
Supports OpenGL 4.2 for GeForce 400 series and 500 series GPUs and OpenGL 3.3 for GeForce 8-series and later GPUs.
Supports single GPU and NVIDIA SLI technology* on DirectX 9 and OpenGL.
*Note: The following SLI features are only supported on Windows Vista and Windows 7: Quad SLI technology, 3-way SLI technology, Hybrid SLI, and SLI multi-monitor support.
i - Performance measured vs. GeForce 285.38 driver on GeForce GTX 570 at 2650x1600 (DX11). -
#94 azt még nem tudom.vagy steamen holiday leárazáskor vagy valami akcióban. -
ratgab #93 Hol veszed? -
#92 Vagy ezt vettem volna meg vagy a Rage-et,de rageben csak szimpla multi lesz két játékossal,no coop single...
Tehát valszeg ez lesz a bestbuy!