1611
Saints Row: The Third
-
ratgab #291 Videóból kiderül, hogy bizony fizetősek lesznek, de lesz egy bizonyos Season Pass nevezetű pakk, mely 3 küldetés DLc-t (egyik MR Genki-s örültködés lesz, melyben a figura átveszi Steelport iránítását, 2-ban a Szentek az űrbe mennek, ez gyakorlatilag egy sci-fi téma lesz, 3. pedig a Klónprobléma néven fog futni, amiben nem tudom mi lesz, nem értettem, de mintha macskákat emlegetnének) és egy autós,ruházkodósat fog tartalmazni ( 1 autó, 1 motor, 2 ruci).
Ennek a fentebbi pakknak 20 dolcsi körül fog mozogni az ára (így gyakorlatilag féláron lehet megkapni ezt a 4 DLC, ami azt jelenti, hogy a 4 egyenként 10 dolcsis áron fog megjelenni, összesen 40 dolcsit kell majd érte pengetni annak, akinek nincs Season Pass-e).
Ha jól értem jövő év elején fognak jönni az első DLC-k (vagy lehet, hogy a pakk lesz, akkor kapható, ez nem elég egyértelmű a videóból szerintem.)
-
#290 Hááát!Majd kiderül!
Am GT Review
Egy kicsit keveset kapott!
http://www.gametrailers.com/video/review-hd-saints-row/723889 -
#289 A kérdés, hogy fizetős vagy ingyenes megoldásban... -
#288 DLC áradatban most sem lesz hiány!
-
#287 A VGA egy GeForce 8500 GT 512 MB VRAM-mal.
A minimum a játékhoz GF 8800-as. -
vzajcev #286 Menni fog az,nekem is csak 320mB a kártyám. Egy pár játék már meköhögte a telepítésnél,de aztán megy rajta minden. Buhera cfg. egyebek bejátszanak Tény hogy ez manapság már tényleg kevés. -
#285 Nos, úgy néz ki, a könyvtári (netes) gép a VGA-n vérzik el:
-
#284 Nem bírom tovább! most akarom, MOOST! :) -
#283 Bezony.Hosszú öt nap lesz! -
#282 már csak 5 nap a megjelenésig? -
#281 na jó, kérek én is új hajakat. régi karakterem újraalkotása még megy is kb (bár az orrokon változtattak valamit, mert... brrr), de a hajak szörnyűek... The Cheerleader (egy az igen ritka hosszúak közül) olyan, mintha vízfejű lenne a szegény karakterem
mind1, remélhetőleg mire a PC gaming master race számára is elérhetővé válik SR3, addigra kapunk pár extra sérót -
#280 Hollywood ready vagy mi az elég közel állt ha jól emlékszem.
nekem csak az csípi a szemem, h nincs már többrétegű öltözködés, ami miatt kicsit nehézkes lesz elérnem, h karakteremnek mindkét karján virítsanak a tetoválások és közben jól is nézzen ki -
mans #279 link
Én meg Őt akarom megalkotni újra,de a demoba nem volt ilyen haj:)
-
#278 Készül a 4. rész! -
#277 -
#276 dobozosok megnyalogathatják a bal golyómat
ellenben: ahogy elnéztem karaktergeneráló demót, második részhez képest szinte minden csúszka ugyanaz... ami reményeim szerint azt jelenti, hogy második részbeli (mondjuk ez nem a végleges verzió, de ezt találtam most, innen Fox kisasszony adta az alapot) karakteremet újrakreálhatom -
#275 Aztakú... -
loál -
#273 -
#272 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Fuck Da XBOX360 warez -
#271 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Saints Row The Third XBOX360-SPARE -
haxoror #270 SR2-nél ha jól emlékszem nem lehetett a kocsiban a kameranézetet váltogatni, a 3-ban majd lehet? -
#269 Na még egy utolsó!
-
#268 Ez kész!
-
#267 -
#266 ilyen utolsó infók ezek már szerintem.azért a top kommentekben ott az a 1122h played dolog eléggé durva:D
-
#265 Én is megnéztem. Nagyon erős film. S nem attól, hogy tudjuk mi fog történni... -
mans #264 Mint ha javult volna a vezetés,a kettőbe elég beteg volt,Én örültem volna valami vidéki résznek,vagy erdőnek pl,de a térképet nézve nem hiszem hogy lenne,mármint ebbe a harmadik részbe. -
#263 Am azért vannak elég spoileres részek! -
#262 Egy kis kocsikázás!
-
#261 Melancholia nálam pont az esti program lesz. -
#260 DE majd Tirexi... ő letölti, és filmet csinál belőle...
Igaz, a topikjára jó ideje rá se néztem - 2159 új üzenet - él még az az ember?! -
#259 'KoD' nálam a MW2-vel (MW 1 pont 1) elvágta magát.
Ez a MW 1 pont 2 már annyira sem érdekel, hogy letöltsem az interaktív film része miatt...
Helyette inkább nézek Star Trek-et, vagy mondjuk most a "Melancholia", otthon. -
#258 Hát a 3DM verzióval xar sajna,na de elég az off-ból,
skacok?Pc-s gameplay van egyeltalán?
Mert mintha azt még nem láttam volna eddig! -
vzajcev #257 Vércodos-e vagy? /tudja hogy Bf/ -
#256 Engem nem érint a MW3, de már 1 órája kinn van hozzá egy jobb törés... -
#255 Jah,ráadásul nagy xar bugos az a crack! -
#254 ez már csak szenvedés:D
-
haxoror #253 már alig bírok várni! -
ratgab #252 Igen! Az a játék eleje.