Saints Row: The Third

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tutituti
Melancholia nálam pont az esti program lesz.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

IMYke2.0.0.0
DE majd Tirexi... õ letölti, és filmet csinál belõle...
Igaz, a topikjára jó ideje rá se néztem - 2159 új üzenet - él még az az ember?!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
'KoD' nálam a MW2-vel (MW 1 pont 1) elvágta magát.
Ez a MW 1 pont 2 már annyira sem érdekel, hogy letöltsem az interaktív film része miatt...

Helyette inkább nézek Star Trek-et, vagy mondjuk most a "Melancholia", otthon.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rayden02
Hát a 3DM verzióval xar sajna,na de elég az off-ból,
skacok?Pc-s gameplay van egyeltalán?
Mert mintha azt még nem láttam volna eddig!<#fejvakaras>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Vércodos-e vagy? /tudja hogy Bf/ <#hehe>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

IMYke2.0.0.0
Engem nem érint a MW3, de már 1 órája kinn van hozzá egy jobb törés...

Rayden02
Jah,ráadásul nagy xar bugos az a crack!<#lama>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

tutituti
ez már csak szenvedés😄

már alig bírok várni! <#gun>

Igen! Az a játék eleje.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

tutituti
belepörgettem.Ez volt már.itt: #107

amúgy ez a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
bankrablós rész

tutituti
Én gyenge vagyok😄
Megnézem

IMYke2.0.0.0
Én is megvárom, meg sem nézem a videót.

link

Itt az elsõ 12 perc,én inkább megvárom a gamet.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

tutituti
7:48-nál ott telefon vagy pda.tehát a belsõ menü.Elég sok funkciója lesz.

tutituti

IMYke2.0.0.0
Maximálisan egyetértek!<#eljen>

Maxtreme
hát. Sok köze nincs hozzá sajna. Orosz barátaink ügyködhetnének már valamit. 😄 Krva cod helyett inkább ezzel foglalkoztak volna 😛 😊

tutituti
sorry.csak gondoltam ha már ez kinn van akkor várhatunk a
Crack
-re

Maxtreme
ahh már kezdtem örülni hogy pc téren van valami mozgolódás 😊

tutituti
Saints Row - The Third jtag-es

Rayden02
"cssssshh don't wake the bitcheees"
Ez mekkora már?<#hehe><#vigyor>

<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

broman191
Kellett volna a végére afterparty videó is amelyben: "cssssshh don't wake the bitcheees" 😄

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Én bizakodom benne, hogy ezúttal az optimalizációra kínosan ügyeltek. Ha nem az baromi nagy leégés lesz, fõleg a lentebbi elõrendelések függvégényében.

Némi új infó, legalábbis nekem az volt!

IMYke2.0.0.0
A procid erõsebb mind az otthonimnál (E8400), mind az itteninél (AMD 6000+). A VGA-d újabb az otthonimnál (HD4850), és sokkal erõsebb az itteninél (GF8500).

Nos, bízom benne, hogy a Te rendszereden nagyon fog hasítani, és akkor van remény arra, hogy ezen a csotrogányon - kompromisszumokkal - játszható lesz.

Azt már most leírom:

-Core 2 quad q6600
- 3 gb ddr2 800 mhz
- ati 5770 soc 1 gb-s
Mindez egy win 7 32 bit-es Ultimate edition oprendszeren.

IMYke2.0.0.0
És amint Te meggyõzõdtél róla - és leírod milyen géppel - én is megrendelem 😊))

Helyes- helyes! Továbbra sem merek vakon belevágni az elõrendelésbe az optimalizáltság tüzetes ismerete nélkül, de amint meggyõzödtem róla, hogy minden rendben már veszem is!

Rayden02
A Saints Row: The Third aratni fog

A várakozások szerint a Saints Row: The Third aratni fog, ez nemcsak az elõrendeléseken látszik. A játék az Xbox Magazine-tól 9.5 pontot kapott a tízes skálán, míg a napokban megjelent Initiation Station nevû karakterkészítõvel 750 ezer karaktert készítettek a rajongók. A THQ úgy véli, a harmadik negyedév (vagyis a karácsonyi szezon) a legjobb lehet a vállalat történetében, ebben közremûködik majd a WWE '12 és uDraw táblakiegészítõ PS3-as és Xbox 360-as változata is.

Forrás:gamekapocs.hu

Rayden02
<#szeret>

speed01
O_o 😊

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

speed01
Játék megjelenése akkor most 08 vagy 18? pcguru 08-at ír. boltokba és steamen meg 17-18 van. nembirom ki addig. (xx)

speed01
Szolnok mellett lakok, és elég sok hülyeséget kitalálnak. szóval nem lehetetlen 😊

Shep
Hát azért szerintem egy próbát majd teszek vele.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Akkor szolnokias ratgab szleng....<#nevetes1> (Egyébként én Szolnokon hallottam elõször és ott mondták, hogy ez szolnokias... Akkor átvágtak.... A szemetek! <#nevetes1>)

speed01
Szolnokiasan, itt (szolnokon) senki nem használ olyat csak te! xD 😄

Optimalizációról még nem tudni, de az agyatlanság továbbra is szerves része lesz! Szóval, ha a 2 nem jött be, akkor én a 3-at élbõl ki is hagynám a helyedben.

Tök jó lenne ha saját zenét is rakhatnánk a gameba,slipknotra meg mansonra élmény lenne gázolni,bár mozart-ra is elég jó.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

Maxtreme

<#vigyor3>

Shep
Mennyivel lesz másabb ez a rész, mint a 2? Az nekem pl. nagyon nem tetszett, egyrészt csúnya volt és ennek örömére még szarul is futott, ráadásul a bohóckodáson kívül nem láttam túl sok értelmét.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ezmiez? Sidequest vagy a történet része?

Egyébként meg emellett a Dead Island és a Dead rising is elmehet a pitsába....

Hm... Asszem elkaptam a Saintsrowitiszt! <#banplz><#zavart2><#nevetes1>

-Hey Zimos!
-Shhhh... Don't wake the bitches! <#nevetes1>

Burt Fucking Raynolds??? <#nevetes1>

Volition! Imádom a humorod!!!!<#nevetes1>

Ez a trailer Szolnokiasan szólva Odabax!

Hogy bírom ki, hogy ne rendeljem meg azonnal (Nyugodj meg, vegyél mély levegõt, próbáld ki a warezt, nehogy árnyékra vetõdj ha szar az optimalizálás...).

Ok, most már jobban vagyok...<#nevetes1>

Úgy legyen, én is örülnék neki!

grebber
"A THQ vezérigazgatója, Brian Farrell, azt nyilatkozta, hogy nem tart a GTA-tól, mert az továbbra is komoly hangvételû, míg Saints Rowban õrült dolgok vannak, más a két játék pozícionálása. A Saints Row: The Thirdöt már négyszer annyian rendelték elõ, mint a második részét. Három millió eladott példányra számítanak ebben a pénzügyi évben.

A PC-n elég rosszul futó második rész után a Volition a Saints Row: The Third hivatalos blogján azt írta, hogy ezúttal a játék nem portolás lesz, együtt készül a konzolos változatokkal. A PC-sben lesz videórögzítési lehetõség, AMD Eyefinity, Crossfire és SLI támogatás és továbbfejleszett effektek."

info: Hardwired

Bizakodhatunk!

Next PC upgrade: 2022

broman191
Szerintem 1:22 másodperc tömény besz4rás. <#eljen><#hehe>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

tutituti
én nem bírom már,az orosz fõrumokat lesem hátha valamit már meg mókuráltak az exe-n de semmi😄

Maxtreme
ahhhhahh.. legjobb <#fogmosas>

Shep
Ez annyira szar, hogy már jó. 😊 Remélem lesz valami normális történet is nem csak ez az esztelenkedés.