1611
Saints Row: The Third
-
#251 belepörgettem.Ez volt már.itt: #107
amúgy ez aSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!bankrablós rész -
#250 Én gyenge vagyok:D
Megnézem -
#249 Én is megvárom, meg sem nézem a videót. -
mans #248 link
Itt az első 12 perc,én inkább megvárom a gamet. -
#247 7:48-nál ott telefon vagy pda.tehát a belső menü.Elég sok funkciója lesz. -
#246 -
#245 Maximálisan egyetértek! -
#244 hát. Sok köze nincs hozzá sajna. Orosz barátaink ügyködhetnének már valamit. :D Krva cod helyett inkább ezzel foglalkoztak volna :P :) -
#243 sorry.csak gondoltam ha már ez kinn van akkor várhatunk a SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!-reCrack -
#242 ahh már kezdtem örülni hogy pc téren van valami mozgolódás :) -
#241 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![XBOX360] Saints Row - The Third jtag-es -
#240 "cssssshh don't wake the bitcheees"
Ez mekkora már? -
ratgab #239 -
#238 Kellett volna a végére afterparty videó is amelyben: "cssssshh don't wake the bitcheees" :D -
ratgab #237 Én bizakodom benne, hogy ezúttal az optimalizációra kínosan ügyeltek. Ha nem az baromi nagy leégés lesz, főleg a lentebbi előrendelések függvégényében.
Némi új infó, legalábbis nekem az volt! -
#236 A procid erősebb mind az otthonimnál (E8400), mind az itteninél (AMD 6000+). A VGA-d újabb az otthonimnál (HD4850), és sokkal erősebb az itteninél (GF8500).
Nos, bízom benne, hogy a Te rendszereden nagyon fog hasítani, és akkor van remény arra, hogy ezen a csotrogányon - kompromisszumokkal - játszható lesz. -
ratgab #235 Azt már most leírom:
-Core 2 quad q6600
- 3 gb ddr2 800 mhz
- ati 5770 soc 1 gb-s
Mindez egy win 7 32 bit-es Ultimate edition oprendszeren. -
#234 És amint Te meggyőződtél róla - és leírod milyen géppel - én is megrendelem :))) -
ratgab #233 Helyes- helyes! Továbbra sem merek vakon belevágni az előrendelésbe az optimalizáltság tüzetes ismerete nélkül, de amint meggyőzödtem róla, hogy minden rendben már veszem is! -
#232 A Saints Row: The Third aratni fog
A várakozások szerint a Saints Row: The Third aratni fog, ez nemcsak az előrendeléseken látszik. A játék az Xbox Magazine-tól 9.5 pontot kapott a tízes skálán, míg a napokban megjelent Initiation Station nevű karakterkészítővel 750 ezer karaktert készítettek a rajongók. A THQ úgy véli, a harmadik negyedév (vagyis a karácsonyi szezon) a legjobb lehet a vállalat történetében, ebben közreműködik majd a WWE '12 és uDraw táblakiegészítő PS3-as és Xbox 360-as változata is.
Forrás:gamekapocs.hu -
#231 -
#230 O_o :)
-
#229 Játék megjelenése akkor most 08 vagy 18? pcguru 08-at ír. boltokba és steamen meg 17-18 van. nembirom ki addig. (xx) -
#228 Szolnok mellett lakok, és elég sok hülyeséget kitalálnak. szóval nem lehetetlen :) -
#227 Hát azért szerintem egy próbát majd teszek vele. -
ratgab #226 Akkor szolnokias ratgab szleng.... (Egyébként én Szolnokon hallottam először és ott mondták, hogy ez szolnokias... Akkor átvágtak.... A szemetek! ) -
#225 Szolnokiasan, itt (szolnokon) senki nem használ olyat csak te! xD :D -
ratgab #224 Optimalizációról még nem tudni, de az agyatlanság továbbra is szerves része lesz! Szóval, ha a 2 nem jött be, akkor én a 3-at élből ki is hagynám a helyedben. -
mans #223 Tök jó lenne ha saját zenét is rakhatnánk a gameba,slipknotra meg mansonra élmény lenne gázolni,bár mozart-ra is elég jó. -
-
#221 Mennyivel lesz másabb ez a rész, mint a 2? Az nekem pl. nagyon nem tetszett, egyrészt csúnya volt és ennek örömére még szarul is futott, ráadásul a bohóckodáson kívül nem láttam túl sok értelmét. -
ratgab #220 Ezmiez? Sidequest vagy a történet része?
Egyébként meg emellett a Dead Island és a Dead rising is elmehet a pitsába....
Hm... Asszem elkaptam a Saintsrowitiszt! -
ratgab #219 -Hey Zimos!
-Shhhh... Don't wake the bitches!
Burt Fucking Raynolds???
Volition! Imádom a humorod!!!!
Ez a trailer Szolnokiasan szólva Odabax!
Hogy bírom ki, hogy ne rendeljem meg azonnal (Nyugodj meg, vegyél mély levegőt, próbáld ki a warezt, nehogy árnyékra vetődj ha szar az optimalizálás...).
Ok, most már jobban vagyok... -
ratgab #218 Úgy legyen, én is örülnék neki! -
#217 "A THQ vezérigazgatója, Brian Farrell, azt nyilatkozta, hogy nem tart a GTA-tól, mert az továbbra is komoly hangvételű, míg Saints Rowban őrült dolgok vannak, más a két játék pozícionálása. A Saints Row: The Thirdöt már négyszer annyian rendelték elő, mint a második részét. Három millió eladott példányra számítanak ebben a pénzügyi évben.
A PC-n elég rosszul futó második rész után a Volition a Saints Row: The Third hivatalos blogján azt írta, hogy ezúttal a játék nem portolás lesz, együtt készül a konzolos változatokkal. A PC-sben lesz videórögzítési lehetőség, AMD Eyefinity, Crossfire és SLI támogatás és továbbfejleszett effektek."
info: Hardwired
Bizakodhatunk!
-
haxoror #216 -
#215 Szerintem 1:22 másodperc tömény besz4rás. -
#214 én nem bírom már,az orosz főrumokat lesem hátha valamit már meg mókuráltak az exe-n de semmi:D -
#213 ahhhhahh.. legjobb -
#212 Ez annyira szar, hogy már jó. :) Remélem lesz valami normális történet is nem csak ez az esztelenkedés.