Transformers 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Hát igen, ez meg a másik, hogy nem is látja mindenki a 3D-t vagyis õk eleve ki vannak rekesztve.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Szolnokboy1
egyetértek. egyébként ha valóban 3D-ben forgatnák a filmeket (mint az Avatart pl) akkor érthetõ lenne a pluszköltség, mert a 3D-ben való forgatás drágább. de a 3D-s filmek 90%-a konvertált, ami abból áll, hogy a kész filmet belerakják egy programba és rányomnak a "Convert to 3D" gombra és persze elkérik a 1,5 szeres árat, az eredmény meg állítólag szar is lesz. na ez a parasztság!

én ráadásul egy gyerekkori mûtét miatt nem is látom a 3D-t és ezért vagyok felháborodva nagyon most, mer már minden 3D itt, 3D amott, már vidéken is csak 3D van. idén nekem az egyik legjobban várt film a Thor volt, de ahhoz hogy 2D-ben (!) nézhessem, fel kellene mennem pestig. szóval nekem ez a 1,5 szeres ár triplán nem éri meg.

mellesleg a Transformers 3-at tudtommal 3D-ben is forgatták és nem konvertált lesz.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Shep
Hát nem ájultam el tõle pedig ájmexben néztük. Egyszer jó volt de az árát nem érte meg az sem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

szomferi
azért az Avatar odabaszott 3D-ben 😄
na meg ez is oda fog úgy érzem... legalábbis nagyon remélem 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Shep
Hát ilyen alapon miért nem egybõl a duplája a jegyár az a pár száz Ft, vagy legyen egybõl a 4x-ese az a pár ezer is ide-oda. Az a helyzet, hogy nem mertek simán jegyárat emelni, mert így sincs már annyi mozilátogató, mint régen. Ezért fogták magukat és kitalálták ezt a parasztvakító 3D szarságot és így bátran elkérhetnek másfélszeres árat mondván, hogy Hát de 3D apukám ez kell nektek benne vagyol a fímbe érted-é? Pedig az élmény messze nem nõtt a másfélszeresére.

szomferi
diákjegyet vennék úgy is 😄
na meg a párszáz forint, olyan sok mindent nem tudsz vele kezdeni

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Shep
Jó hát aki szarja a pénzt annak könnyû 😄

szomferi
õszintén megmondom, leszarom mennyivel több az ára a 3D-nek, bár nem is lényeg hogy legyen 3D, engem az eredeti hangok érdekelnek a mozi hangrendszerén, mikor a belemet kirobbasztja a hangtechnika egy-egy robbanásnál

Shep
Hát akkor ki kell várni a DVD megjelenést. Egyébként én nem nézem moziban (bár lehet rábeszélnek majd), mert nem vagyok hajlandó +50%-ot fizetni a retek 3D-ért.

LasDen
szarok rá...😄 lényeg, hogy lássam....majd utána itthon megnézem angolul...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szomferi
de csak magyar szinkronnal lehet moziban megnézni, a MOM-ban talán lesz feliratosan is... na ez a baj, hogy nincs meg a lehetõség erre

Magoo
Az ilyen szinkronok nagyban segitettek abban a dontesben hogy elkoltozzek M.o-rol 😄

Shep
Ti állandóan a szinkronnal vagytok megáldva. Nem muszáj azzal nézni ennyire egyszerû a dolog. Amúgy meg legalább annyi következetesség van bennük ,hogy a szereplõk hangjait nem variálják, hagyják azt amivel elkezdték a szériát, így legalább ugyanazt a "minõséget" kapjuk 😊

Victor1103
Szerintem is ritka pocsék, mint a 2ben. Nagyon le tudja húzni magát a filmet egy ilyen szinkron...

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

szomferi
ilyen szinkronhangokat, te jóóó isten...
szégyen bazdmeg, szégyen

szomferi

kill3r21
üdv, tudna nekem valaki direkt linket 1080p trailer2õhõz angolhoz?
megköszönném, addigis itt a szinkronos trailer

bírom hogy ilyen hülyeséggel foglalkozol😄
Nem hiába volt deja vu érzésem, nézzétek csak!

Bírom,, hogy mindenre megyx a rinya nemtetsziiiik nemjóóóó alig mutattaaaak valamiiiit (jóhogynem már az összes jelenetet ellõtték a trailerben nem?!) Crysis 2ben ellõtt téma meg különösen no comment szedjétek már össze magatokat olyanok vagytok mint a kislányok! 😄
es aki messzirol se latta a crysis2t? mitn pl en?
nekem uj lesz lol

anti hero

Szolnokboy1
te komolyan gondolod, hogy a 2 hónapja megjelent játékban látták elõször az ötletet és azután rakták bele a filmbe? semmiképpen sem 1,5 évvel korábban, amikor a storyboardot rajzolták és a forgatókönyvet írták?

azt el tudom képzelni, hogy a látványtervezõk alkalmazásánál van átfedés és talán vándorolhatnak ötletek, de azért a majmolás nem itt kezdõdik.

Victor1103
Azt a csápos izét ami mozog a földben meg összeroppant egy többemeletest már a Crysis 2-ben is ellõtték. Hát ennyire nincs már fantázia Hollywoodban, hogy egyik a másikát majmolja?
Jónak tûnik meg remélem a történetet is helyrerázzák, de eredetiség még ígyis 0 lesz szvsz.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

a csaj tenyleg ugyanugy nez , mint a megan fox a elozo reszek dramai pillanataiban

nagoyn lolz

anti hero

szomferi
bazze a hideg kirázott
nagyon durva leeeesz

Ettõl az elõzetestõl sem lettem okosabb, többre számítottam. Új robotot alig mutattak, de a régebbiekbõl se sokkal többet. Csata jelenetek: kis fekete pontok lõnek kis fekete pontokat, és erre rájön még Bay Parkinson-kórja. Shia ismét hozza a szerepét, teljesen ua, mint az elõzõ filmben. Néz ki a fejébõl, kiabál: "Optimusz!", aztán kapaszkodnak, mint anno, amikor majdnem kizuhant a kocsiból, szóval dermesztõ, hogy mennyire nem fejlõdik a "játéka". Az új csaj is csak bámul, mint...na mind1. Egyszerûbb lett volna ha zöldre festik az arcukat és õk is kapnak egy kis CGI-t. Az óriás giliszta viszont tetszik, zabálja a betont és ketté fûrészel egy épületet, ez igen! Rögtön a Dûne jutott az eszembe.

LasDen
az enyém jobb...<#hehe> najó nem...😄 de szerintem egy kicsit magas...vagy nemtom.....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

na erre naggggyon kíváncsi leszek

anti hero

berczely
Csináltam egy bannert unalmamban, ha tetszik rakassa ki valaki!

berczely
Szolnokboy1
hát ez állat volt, csak ne basszák el. jó dárkosnak tûnik.

suffering: megatron benne lesz a filmben, csak kevesebb lesz a szerepe.

ha jol veszem ki, akkor Megatronnak rohadtul semmi köze nem lesz a storyhoz, szerintem a filmben sem fog szerepelni.

LasDen
azé jó hogy itthon csütörtökön vannak a premierek...😄 bár valsz csak szombaton fogom nézni...de moziba a mindenit....😄

Trailer

Nekem olyan összevisszaságnak tûnik, a Cgi meg már nem olyan szép mint az elõzõ részekben.

AAAAAAAAAAAAAAAAsztak*rvaszentségit!😄
toysoldier
:o
egyre jobban várom

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Just B

Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!

Szolnokboy1
pfff. na mind1, legalább megvan, hogy mi lesz az elsõ dolgom holnap reggel. 😊

Trailer Time Info
04/28/2011
April 28, 2011

LA 4PM
Denver 5PM
Chicago 6PM
New York 7Pm

29 April 2011

London Midnight
Paris 01:00
Berlin 01:00
Tel Aviv 02:00
Moscow 03:00
New Delhi 06:00
Sydney 07:00
Tokyo 09:00

Nekünk még hajnali 1-ig várnunk kell :S
Szerintem meg ez a kép inkább passzolna a videojátékba, mint a filmbe. De van még idejük, hogy egy olyan élethû látvány orgiát hozzanak létre, mint például az elsõ filmben, amikor Csonttörõ lelökte Optimuszt az autópályáról.

Looooser
mert? szerintem fincsi 😄

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Nos ezen még dolgozniuk kell.

énis arra vártam 😞

Szolnokboy1
de jó neked. élnék ott én is. 😊

trailer holnap lesz az apple-nél. ez már tuti, ki van írva oda is.

Szentinel másodlagos alakja egy osztrák gyártmányú Rosenbauer Panther tûzoltó kocsi.
Egy kis ízelítõ az elõzetesbõl:

Az angol Fast 5 elõtt nem volt Transformers trailer.

szomferi
akinek jól megy 😄

Magoo
Californiaban elek 😊