587
Transformers 3 - The Dark of the Moon
-
Csaba007 #347 -
#346 Hali, valaki megmondaná mi a címe annak a zenének ami ebben az előzetesben kb 1 perctől hallható?(természetesen transformers-es:)
Transformers 3 trailer -
#345 jó, az egy baki volt, lehet megesik máskor is :D
a tíz órási premieren nem hiszem hogy sok a kölök, ha meg igen, akkor leugatod őket a picsába, ennyi -
Csaba007 #344 Ez a jelent pont ide illik nagyon nagy.Félek kijön belőlem az állat :D
-
Csaba007 #343 Én premierre sohasem megyek.Egyszer éjfélin a die hard 4-nél a felénél elment a hang,és kiderült a kezelő hazament.volt lázangás.
Meg premierekre járnak a kis kölkök akik végigdumálják az egészet.Így inkább kibírom és várok 2-3 napot. -
#342 egyes mozikban már egy hét múlva látható a TF3, pl a debreceni Cinema City már vetíti, este 10-től, gondolom amolyan premier előtti izé -
Vrahno #341 Én nem tudok ellenállni. Eddig egyik spoilernek se tudtam.
Talán mert nem számítok rá, hogy moziban megnézem, így mindegy nekem, hogy mennyit tudok a filmből előre. -
Csaba007 #340 Én több videót nem nézek meg, így is sok volt már. -
Vrahno #339 És még egy reklám új Sokkolós jelenettel, egy másik Optimusz Energon-baltáival, meg ez a kosárlabda reklám Optimusszal. -
Szabi1991 #338 ferrai 458 italia a piros neve :D -
Vrahno #337 TV spot csuklyás Megsszel meg a piros Autobottal, akinek zavaros a neve. -
Csaba007 #336 Miért kérdezed,ha nem hiszed el? :) -
ba32107 #335 Aham, hát én cinemacity-hu-n néztem, ott még nincs kint.... 29-e amúgy szerda, és csütörtökönként szokott lenni váltás. De akkor a lényeg, hogy nem ezen a héten :) -
Csaba007 #334 kint 28-a, nálunk 29-től adjá ha jól tudom. -
ba32107 #333 Üdv, mikor lesz a premier? Nem követtem a híreket. -
Vrahno #332 Amiért BW-s vagy, már nem is kell bocsánatot kérned. -
#331 még mindig az van, ifjú padawan
már csak egy bőőőő hét, áléáléáléóóó -
A6 Intruder #330 Most belegondolva fura, hogy pont én, egy Beast Wars-fan, panaszkodok emiatt. Bocs srácok, ostoba voltam! -
A6 Intruder #329 Na igen. A közelharcokhoz valóban hatásosak, de ezzel a hüvellyel kvázi azt sugallják, hogy a lőfegyvereik hasonlóan működnek, mint a mijeink. Jó lett volna, ha teljes egészében visszatérnek az energia fegyverekhez, mint pl.: plazma, lézer, fúziós ágyú, de jelzem, hogy ettől még számomra nem dől össze a világ. Bár az első részben is vicces volt, amikor a flashback-ben Megatron egy dárdával ölt meg egy Autobotot. -
Vrahno #328 Ha működik, mér' ne használják? A kardok, kampók meg öklök is hatásosak. -
#327 nem, de van olyanjuk is, te tudatlan :D -
A6 Intruder #326 Húú na ezek a spot-ok is büntetnek!
A töltényhüvelynél meg az arcomhoz kaptam. Egy több millió éves faj puskapor-golyó alapú fegyvereket használjon?! -
#325 Optimus két trailerben is mond valamit: today we take a battle to them?
vagy én hallom rosszul? pl az uccsó végén is mondja, mikor egy baszott nagy töltényhüvely esik lefele :D -
Vrahno #324 Kutya meg a macska rúgja meg, hány Álca csépelést akarnak még el-spoiler-ezni ezekben? -
Csaba007 #323 6 új tv spot
Elég sok új jelenet! -
Bhalage #322 hahaha uristen
:o -
#321 Debrecenbe én még sehol se láttam egy darab TF reklámos :S -
#320 gondolom nem a debreceni Kikára gondolsz :D -
#319 Megálltok a Kikának háttal, jobbra néztek és ott van kurva nagy molinón a reklám :) -
Vrahno #318 Itt a Megatronos reklám. Nyomokban Csatárt és Acélfejt tartalmaz. -
Vrahno #317 Végre adják nálunk is a reklámokat. Másodpercek alatt két adón is elkaptam két különböző szinkronos TV spot-ot. -
Csaba007 #316 -
Csaba007 #315 Azt kérdezted nem ugyan az -e és nem ugyan ez...:S Téged kéne bannolni ha csak kötekedni jársz ide. -
#314 Mert ha valaki belinkeli akkor nem szerzünk róla tudomást csak ha beszúrod videóként értem -
Csaba007 #313 Nem mert egy link lesz,ha meg beszúrjűk akkor megjelenik itt a videó. -
#312 szerintem kár is, majd a filmben látunk mindent :D -
Vrahno #311 Nem is tudom, mennyi reklám van még. Amíg másfelé néztem, kijött vagy kettő-három, csak még senki sem vette fel őket. Állítólag az egyikben már Megatron is szerepel. Képtelenség lépést tartani... -
#310 Valaki előtted belinkelte az nem ugyanazt a végeredményt hozza mint ha te beszúrod ? -
Csaba007 #309 Dehogy baj :)
Transformers: Dark of the Moon Opening Early in 3D and IMAX.
Már június 28-án bemutatják kint.
-
Vrahno #308 Nem baj, ha ezeket se szúrom be? Nincs időm vacakolni velük, ha nem sikerülne.
Egyik reklám, másik reklám, kissé pocsék felvételben. Ám van bennük rengeteg új jelenet.