587

Transformers 3 - The Dark of the Moon
  • Csaba007
  • JackSparrow88
    Hali, valaki megmondaná mi a címe annak a zenének ami ebben az előzetesben kb 1 perctől hallható?(természetesen transformers-es:)
    Transformers 3 trailer
  • szomferi
    jó, az egy baki volt, lehet megesik máskor is :D
    a tíz órási premieren nem hiszem hogy sok a kölök, ha meg igen, akkor leugatod őket a picsába, ennyi
  • Csaba007
    Ez a jelent pont ide illik nagyon nagy.Félek kijön belőlem az állat :D

• Csaba007
    Én premierre sohasem megyek.Egyszer éjfélin a die hard 4-nél a felénél elment a hang,és kiderült a kezelő hazament.volt lázangás.
    Meg premierekre járnak a kis kölkök akik végigdumálják az egészet.Így inkább kibírom és várok 2-3 napot.
  • szomferi
    egyes mozikban már egy hét múlva látható a TF3, pl a debreceni Cinema City már vetíti, este 10-től, gondolom amolyan premier előtti izé
  • Vrahno
    Én nem tudok ellenállni. Eddig egyik spoilernek se tudtam.

Talán mert nem számítok rá, hogy moziban megnézem, így mindegy nekem, hogy mennyit tudok a filmből előre.
  • Csaba007
    Én több videót nem nézek meg, így is sok volt már.
  • Vrahno
    És még egy reklám új Sokkolós jelenettel, egy másik Optimusz Energon-baltáival, meg ez a kosárlabda reklám Optimusszal.
  • Szabi1991
    ferrai 458 italia a piros neve :D
  • Vrahno
    TV spot csuklyás Megsszel meg a piros Autobottal, akinek zavaros a neve.
  • Csaba007
    Miért kérdezed,ha nem hiszed el? :)
  • ba32107
    Aham, hát én cinemacity-hu-n néztem, ott még nincs kint.... 29-e amúgy szerda, és csütörtökönként szokott lenni váltás. De akkor a lényeg, hogy nem ezen a héten :)
  • Csaba007
    kint 28-a, nálunk 29-től adjá ha jól tudom.
  • ba32107
    Üdv, mikor lesz a premier? Nem követtem a híreket.
  • Vrahno
    Amiért BW-s vagy, már nem is kell bocsánatot kérned.
  • szomferi
    még mindig az van, ifjú padawan

már csak egy bőőőő hét, áléáléáléóóó
  • A6 Intruder
    Most belegondolva fura, hogy pont én, egy Beast Wars-fan, panaszkodok emiatt. Bocs srácok, ostoba voltam!
  • A6 Intruder
    Na igen. A közelharcokhoz valóban hatásosak, de ezzel a hüvellyel kvázi azt sugallják, hogy a lőfegyvereik hasonlóan működnek, mint a mijeink. Jó lett volna, ha teljes egészében visszatérnek az energia fegyverekhez, mint pl.: plazma, lézer, fúziós ágyú, de jelzem, hogy ettől még számomra nem dől össze a világ. Bár az első részben is vicces volt, amikor a flashback-ben Megatron egy dárdával ölt meg egy Autobotot.
  • Vrahno
    Ha működik, mér' ne használják? A kardok, kampók meg öklök is hatásosak.
  • szomferi
    nem, de van olyanjuk is, te tudatlan :D
  • A6 Intruder
    Húú na ezek a spot-ok is büntetnek!
    A töltényhüvelynél meg az arcomhoz kaptam. Egy több millió éves faj puskapor-golyó alapú fegyvereket használjon?!
  • szomferi
    Optimus két trailerben is mond valamit: today we take a battle to them?
    vagy én hallom rosszul? pl az uccsó végén is mondja, mikor egy baszott nagy töltényhüvely esik lefele :D
  • Vrahno
    Kutya meg a macska rúgja meg, hány Álca csépelést akarnak még el-spoiler-ezni ezekben?
  • Csaba007
    6 új tv spot
    Elég sok új jelenet!
  • Bhalage
    hahaha uristen
    :o
  • jetblack
    Debrecenbe én még sehol se láttam egy darab TF reklámos :S
  • szomferi
    gondolom nem a debreceni Kikára gondolsz :D
  • Met
    Megálltok a Kikának háttal, jobbra néztek és ott van kurva nagy molinón a reklám :)
  • Vrahno
    Itt a Megatronos reklám. Nyomokban Csatárt és Acélfejt tartalmaz.
  • Vrahno
    Végre adják nálunk is a reklámokat. Másodpercek alatt két adón is elkaptam két különböző szinkronos TV spot-ot.
  • Csaba007
  • Csaba007
    Azt kérdezted nem ugyan az -e és nem ugyan ez...:S Téged kéne bannolni ha csak kötekedni jársz ide.
  • jetblack
    Mert ha valaki belinkeli akkor nem szerzünk róla tudomást csak ha beszúrod videóként értem
  • Csaba007
    Nem mert egy link lesz,ha meg beszúrjűk akkor megjelenik itt a videó.
  • szomferi
    szerintem kár is, majd a filmben látunk mindent :D
  • Vrahno
    Nem is tudom, mennyi reklám van még. Amíg másfelé néztem, kijött vagy kettő-három, csak még senki sem vette fel őket. Állítólag az egyikben már Megatron is szerepel. Képtelenség lépést tartani...
  • jetblack
    Valaki előtted belinkelte az nem ugyanazt a végeredményt hozza mint ha te beszúrod ?
  • Csaba007
    Dehogy baj :)
    Transformers: Dark of the Moon Opening Early in 3D and IMAX.
    Már június 28-án bemutatják kint.
  • Vrahno
    Nem baj, ha ezeket se szúrom be? Nincs időm vacakolni velük, ha nem sikerülne.
    Egyik reklám, másik reklám, kissé pocsék felvételben. Ám van bennük rengeteg új jelenet.