587
Transformers 3 - The Dark of the Moon
-
Csaba007 #307 De nem volt BESZÚRVA. most mit kell értetlenkedni... -
#306 micsoda?? ott a link -
Csaba007 #305 És? De nem volt berakva. -
#304 8 hozzászólással van alattad, kicsit figyelhettél volna -
Csaba007 #303 -
Vrahno #302 Aha, és ez került be a regény feldolgozásba is, ha jól tudom. Meg a képregényből is rémlik egy ilyen jelenet. Aztán meg a képregény folytatásában Barikád már élt.
Egy fórumon a forgatókönyvíró egyébként azt mondta, azért nem volt benne a filmben Barikád haláljelenete, mert elfelejtették leforgatni, és ő nem volt ott aznap, hogy emlékeztesse a rendezőt.
Eh, elég gagyi magyarázat. -
Bhalage #301 legalabbis olvastam valami ilyet anno -
Bhalage #300 jaj igazad van!!!! de mennyire!
de amugy a filmforgatokonyv szerint meg epp optimus oli meg..
de azt is kihagytak
ki erti ezt vazze... -
Vrahno #299 Barikád szerepel az autópályás jelenetben is, amikor a városba tartanak, de aztán eltűnik. Innen a könyvek és képregények mind máshogy értelmezték a sorsát: vagy Optimusz ölte meg, vagy nekiment egy oszlopnak és elájult, vagy mittudomén, stb.
Aztán a ROTF egyik írója mondta, hogy elvileg visszatér a filmben, de láttuk, hogy mi lett belőle: semmi. És gyanítom, ebbe a filmbe sem tervezték betenni, csak az animátorok döntöttek úgy, hogy legyen már valami befejezése Barikád történetének, és odarakták a háttérbe.
Vagy, ahogy elvileg a regény adaptáció írja, az igazából egy új Álca, ami egy rendőrkocsi alakját vette fel. Bár akkor fura lenne, hogy ugyanolyan rendőrkocsit választott. -
Bhalage #298 barrikád a játék(ok)ban ami feldolgozza a film eseményeit pl, na ott az űrdongós csatában azon a tartálytelepen/gyártelepen vivott csatában kihal... de a filmben cska annyi van, hogy a dongó jön vissza. -
rocsikzoli #297 A zenés videóból egy kép, erősen gondoltam rajta, hogy 18+ jelölést állítok be rá, mert a fiatalabbak fejlődésére rossz hatással lehet :) Az új szépség látható rajta :D
http://kephost.hu/kep/2011/06/epic.jpg -
A6 Intruder #296 Arhh pedig megfogadtam, hogy több előzetest már nem nézek meg.. Érdekes, én nem láttam Barikádot a forgatási videókban. A kérdés csak az, hogy ő az a robot-e, aki eltűnt az első részben, vagy ő is csak egy hasonmás, mint a kettőben egy másik Csonttörő?
1:11-nél az a sikoly, na erre mondják szakszóval, hogy "priceless", bár szerintem ez nem is az ő hangja volt. -
Vrahno #295 Valami zenés videó, egy rakás új jelenettel, és némi spoilerrel.
Látható benne: Fülelő VS Űrdongó, Sam és Lennox VS Üstökös, több jelenet a fúró izéről, Dread-ekről, és az egyik résznél a háttérben ott kuksol Barikád! Ám az egyik főbb robot holtteste is észrevehető. -
Vrahno #294 Nekem tök mindegy, engem a robotok érdekelnek. -
#293 Nekem egzotikusabban hat ez az új csaj mint a volt róka :D -
Csaba007 #292 Szerintem tök irritáló,meg most komolyan ez a nő szép? Szerintem csúnya,azzal a szopós szájával..Megan Fox sokkal jobb lett volna. -
Vrahno #291 Itt meg egy klip Sam és Carly szerelmi életéről, a film elejéről. Hát, Megannál hihetőbben színészkedik az új csaj. Illetve pontosítok: VAN valami színészi játék-félesége. -
#290 na akkor meg se nézem inkább :D -
#289 de miért pont gandalf meg hermione hal meg?? -
Vrahno #288 Új TV spot, csak ez is egy gagyi kamerás felvétel, és sajnos spoiler-es: két jelentősebb szereplő halálát is lelövi. -
#287 kezdtek az agyamra menni....:D -
#286 Kár volt... ez gagyi! -
#285 Debrecenben nem lesz original TF3, úgy néz ki ez csak Pest kiváltsága :D
de a faszi mondta, hogy a trailer és mozi szinkronok nem feltétlen ugyanazok, remélem a filmben nem ilyen silány a szinkron mint a trailerben... -
#284 Az E3-on leadtak egy trailert
http://www.gametrailers.com/video/exclusive-launch-trailer/716234 -
Vrahno #283 Sentinel remekül néz ki. -
Csaba007 #282
-
Csaba007 #281 -
Vrahno #280 Vagy ő, vagy Wheeljack/Que. Bay szerint a film elején csak poénból lesz benne, de később visszatér valami komolyabb szerepben. Legalábbis úgy emlékszem, ezt olvastam.
Hogy mi köze van Wheeljack/Que-hoz, mivel igen hasonlít az övére a feje, azt nem tudom. Kissé fura, hogy két ilyen fejű karakter is van a filmben, és mindkettőjüknek az agyakhoz van köze. -
A6 Intruder #279 Micsoda kis troll baba! Nem ő lesz az, aki Einstein-re fog hajazni? -
Vrahno #278 Új reklám, megszólal benne "Brains". -
#277 hát akkor én nem megyek moziba
KEDVES KIADÓ LE FOGOM TÖLTENI A FILMET A ZINTERNETRŐL, JÖHETNEK A CSENDŐRÖK -
Vrahno #276 Ja, és némi (óvatosan használom a szót) "filmzene" meghallgatható a hivatalos oldal nyitólapján. -
Vrahno #275 CGI képek a Wrecker-ekről (ha bejönnek):
Tipikus sztereotip Nascar rajongók után mintázták őket (sörhas, sildes sapka, napszemüveg, stb.), de nekem nagyon tetszenek, mert annyi egyéniségük van. -
#274 igen, de az is elég fura volt ahogy rémlik, meg a kép szélén volt
na meg nem végig volt, csak pár mondta erejéig volt felirat :D
amúgy én kajak leszarom a 3D-t, inkább lenne feliratos 2D verzió, sokkal jobban örülnék neki
bár lehet azért is mert szemüveges vagyok, és így kicsit szar a 3D :D
na meg a szinkron, bah
lehet megnézem előbb angolul ha Debrecenben lesz, aztán majd IMAX Pesten -
#273 ezt már máskor is hallottam, de nem egészen értem.....oké elfogadom hogy nehéz, de nem lehetetlen....tavaly az avataron is volt felirat....de mindegy nekem elég hogy 3d-be láthatom majd...:D -
#272 na gyerekek fújhatjuk a feliratos verziót, szinkron és original lesz, felirat nélkül, a 3D miatt nehéz megcsinálni a feliratozást... majd a BR-en élvezkedek itthon felirattal mikor kijön, muszáj leszek magyarul nézni... de előtte innom kell valamit, mert Sam és a robotok hangját józanul nem lehet elvilesni :D -
A6 Intruder #271 Egy játék kép Leadfoot-ról, alias Padlógázról. -
#270 A legjobbak akkoris azok akik a moziban vacsoráznak -
#269 -
#268 szólj rájuk, hatásos módszer :D
moziünnepen pofáztak mellettünk is a 14-15 éves kis taknyok, na mondom vagy elkussoltok vagy tarkón lesztek rúgva, kuss lett :D