Transformers 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy a Mattel, a Hasbro vagy a film hibája-e a dolog, gõzöm sincs. De a legújabb hírek szerint az van, hogy a Hasbro önkényesen nevezte el a filmfeldolgozásban szereplõ karaktereket és a játékokat, közben a filmesek saját nevekkel rukkoltak elõ, amik felülírják a Hasbro döntését. Szóval ha minden egyes merchandise darab azt állítja, hogy a robot neve "XYZ-bot", az lényegtelen, mert a film "123-tron" neve az igazi.
És mindennek tetejébe a Hasbro jogi ügyek miatt nem tud rendes játékot kiadni a Ferrari-ról, csak egy átalakított, Ferrari-szerûségre hasonlító játékot (ez történt Sideways-zel is a ROTF-ban, akit ráadásul meg sem neveztek a filmben).
Kérdezhetitek, akkor miért tettek egy ilyen kocsit egy Hasbro szériára alapuló filmbe. Azért, mert a Hasbro a filmes dolgokban mindig mellékes, és ha a Paramount egy Ferrarit akart a filmbe, akkor Bay bele is tette, annak dacára, hogy a film alapjául szolgáló játéksorozat jogi okok miatt hozzá sem nyúlhat egy Ferrarihoz.
Ez az egész csak egy gumicsont, elõzetes helyett ezt adják a népnek az utolsó hónapban. És úgy csinálnak, mintha ez lenne az elsõ eset a TF univerzumban, hogy egy robot Ferrari-vá alakul pff. Mindenesetre, ha nevet változtatnak csak remélem, hogy nem Dreadbox lesz a befutó.
Elvileg amíg a játékként kiadott és filmfeldolgozásokban szereplõ piros, Ferrari-SZERÛ Autobot neve Mirage, addig a filmben feltûnõ piros Ferrari Autobot (aki ugyanúgy néz ki, csak rajta van a hivatalos Ferrari embléma) valami más karakter, mivel a filmesek és a Hasbro nem egyeztettek, vagy valami.
anti hero
Bay emberei szerint a piros Ferrari Autobotot semmilyen forrás nem nevezi Mirage-nak (azaz Délibábnak), annak dacára, hogy mind a képregény, mind a film alapján készült könyvek, mind pedig a játékcsomagolás így nevezi. De azt állítják, nem ez lesz a neve a filmben.
Elvileg azért, mert a Ferrari játékok készítésének jogával a Mattel rendelkezik, és nem engedik, hogy egy Hasbro témakörhöz tartozó nevet adjanak a kocsinak.
Szerintem már csak b*szakszanak velünk, hogy folyjon a beszéd a filmrõl. Vagy pedig ez is egy olyan eset, mint amikor az elsõ filmben Brawl-t Devastator-nak hívták, vagy a második film stáblistáján Demolishor nevét Wheelbot-nak, Rampage-ét meg Skipjack-nek írták.
mondom pffff
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Egyébként a hivatalos források szerint ennyi elõzetest kapunk. Jó sokat eltitkolnak, ami nem is baj, mert a ROTF-nál rengeteg jelenetet ellõttek reklámokban (pl. Sideways halálát).
Viszont az Aerialbot-ok szereplésérõl szóló pletyka tudtommal megdõlt.
Délibábot elnézve nekem van egy olyan érzésem, hogy megkapjuk TF😛rime Sziklaugró filmes változatát. Kíváncsi leszek rá, hogy képes lesz-e láthatatlanná válni. Persze Acélfej se tud fagyasztani, de ki tudja...
de remélem nem állít minket válaszút elé a UIP...
de ezek is olyan cigányok, nem írtak volna vissza hogy héé, lesz vagy nem lesz feliratos verzió, basznak visszaírni, pedig ez a 2. levelem volt
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Mellesleg tényleg szemétség a UIP-tól, hogy elveszi a választás lehetõségét.
Nem is meglepõ, mert tény, hogy ha kijön valami Transformers média, annak a magyar változata nagy valószínûséggel pocsék lesz (jó példa erre a magyarul csak most futó TF: Armada sorozat, aminek a szinkronja már nevetségesen rossz). És annak idején én is megszámlálhatatlan alkalommal kitárgyaltam a témát, fõleg az elsõ film iszonyatos magyarosítását, szóval megértem, miért fél itt annyira szinte mindenki attól, hogy szinkronosan kell megnézni a filmet.
Tán csak én látom úgy, hogy a film mozivásznon, 3D-ben való megtekintése némileg ellensúlyozza a szinkront. Na meg, a második film magyar változata is mértékrendekkel felülmúlta az elsõét, úgyhogy ki tudja, hátha azóta is történt némi javulás.
A TF-et azért vágja haza szinkron, mert ezzel a egyetlen jó dolgot öli meg a filmben: Peter Cullen hangja. Én csak emiatt néztem meg, és emiatt fogom a 3. filmet, na meg jó lesz Nimoy újra TF filmben.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
de nézz nagy filmeket, sehol sincs baj a magyar szinkronnal
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
I will use google before asking stupid questions.
a második részben meg Ironhide egyszer Ironhide volt, máskor meg Acélfej. trágya egy munka, az tuti.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
2. szarok a szinkronhangok (karakterhez nem illõ hangok, pl. amikor a tv-ben volt az 1 véletlenül odakapcsoltam és Sam vinyogott herélt hangon, hogy ûrdongóóó, hát köszi de nem...)
Amúgy sokan lustán (vagy nem tudnak) olvasni és azért mennek be a szinkronos filmre
I will use google before asking stupid questions.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
az az a vén faszi, nem?
én inkább kivárnám a BD jelenést az angol hangsáv miatt, szerintem értékelhetetlen a magyar szinkron, és most se lesz másképp <#rinya>#rinya>
most néztem meg gyors a sample-t az elsõ részbõl, és pont az elejérõl volt kivágva, mikor a reptéren pusztít a jómadár, meg utána hogy Sam a suliban kipakolja a cuccokat az õsérõl, és mivel angolul néztem a sample-t, megszólalt a tanár, egybõl felismertem hogy Taub az, mert a House-t is angolul nézem, mondom erre nem is emlékeztem, de jó 😄
na UIP erõltesd meg magad, és csináltass feliratot és úgy küldjétek a MOM Parkba meeeert szét lesztek vágva
jobb az eredeti, de nem halok meg ha magyarul látom...inkább mint hogy valami szar kamerással nézzem meg....
One shall stand, one shall fall....
DE
a 2. részben Röptûz magyar hangja sokkal jobb volt mint az eredeti....😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
szóval ajánlom MINDENKINEK a lehetõ legjobb minõségben leszedni/megvenni, aztán megnézni felirattal, ha végeztél, kapcsolj át magyarra, nem fogod bírni 5 percnél tovább a magyar szinkront, garantálom
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Bár lehet, nem nekem kéne ilyenekbe belebeszélnem, mivel valószínûleg én is csak letöltöm a filmet eredeti nyelven (aztán esetleg magyarul kíváncsiságból), nem pedig moziban nézem meg...
Egyébként kiadták a film regény változatát, és a terjedõ spoilerek már hihetetlen részletességben írják le a film eseményeit. Jobb vigyázni, mert vannak, akik figyelmeztetés nélkül elárulják, hogy melyik szereplõ hogy végzi, meg hasonlók.
Aláírom, hogy pocsék a szinkron, de én akkor is látni akarom Sokkolót és Optimuszt miközben óriási robot gilisztákat õl. <#beka3>#beka3>
meg hogy a 3D kell-e, mert vetítik simán is... na a Transformers trailerre gecikíváncsi leszek 😄