Transformers 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaj, azt a kritikát egy akkora fajankó írta... évek óta az IMDb-re ír, eddig minden támadás ellen védte a filmeket, de amikor kirúgták Megant, elpattant az agyában egy ér, és azóta le sem száll a filmrõl, és folyamatosan ostorozza.

Folyton rajta nevet a többi tag, kész röhej az alak, valóságos legenda.
]Transformers 3. (2011)

Megjelenés: 2011
Játékidõ: 154 perc
Mûfaj: Akció Kaland Sci-fi
IMDb: 7.3

Szereplõ(k):
Shia LaBeouf (Sam Witwicky)
Rosie Huntington-Whiteley (Carly)
Peter Cullen (Optimus Prime hangja)
Josh Duhamel (William Lennox)
Hugo Weaving (Megatron eredeti hangja)
Leonard Nimoy (Sentinel Prime eredeti hangja)
John Malkovich (Bruce)
Patrick Dempsey (Dylan)
Frances McDormand (Marissa Faireborn)

Leírás:
Shia LaBeouf viszatér Sam Witwicky szerepében a Transformers 3-ban. Amikor a Föld múltjának egy titokzatos eseménye berobban a jelenbe, az olyan nagy háborúval fenyegeti bolygónkat, hogy még a Transzformerek sem lesznek képesek megmenteni minket.
Victor1103
Én az 1-et a moziba néztem meg a 2-t is és a 3-at is a moziba fogom megnézni. Nem várok olyan szintet mint az 1, de ha már egy kicsit jobb lesz mint a 2 akkor nekem OK

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Most jót nevettem! IMDB-n az egyik nézõi kritikában azért kapott két csillagot a tízbõl, mert nincs benne Megan Fox.

Idézet a kritikából:

"But to get back to my point, robots even with a soul cannot replace the cute face of Megan Fox."

😊

Szia!

Én anno az Avatart az elsõ sorból néztem, és semmi bajom nem volt vele, Az a terem úgy van kialakítva, hogy mindenhonnan ugyanúgy élvezhetõ legyen.

jah jogos 😄 mindegy holnap 8kor kiderül
Shep
Akkor kérdezd a játék szervezõit melyik jegyet nyerted 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

és ha nyereményjátékon nyertem 😄
Shep
Ha a drágább jegyet vetted akkor igen, megtarthatod.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

még 1 kérdés az szemüveg megtartható v. vissza kelladni?
ok ez biztató reméljük megéri holnap a 9k üzemanyag azért hogy premier elõtt megnézzük
UnknownAsshole
Hali!
Foglaltunk jegyet a 7órai vetítésre az IMAX moziban.
Mivel még nem jártam ott azt szeretném kérdezni, hogy milyen az élmény a legelsõ sor szélérõl? (vászonhoz közelebb) Sajnos csak ott volt már hely és ha esetleg valakinek van onnan tapasztalata akkor megoszthatná.
Mert ha közép-középrõl 2x jobb nézni a filmet, akkor lemondom és várunk még vele egy kicsit 😊
Nem a piros/kék cuccot.Bemész és kapsz.

hogy megy mostanában egy 3d-s vetítés? adnak szemüveget? és ha igen még mindig a piros/kék cuccot?
Másik kritika, hihetetlenül negatív, és azt állítja, ugyanazok a film hibái, mint az eddigi filmeké, csak több van benne. Ugyanakkor az írója rosszalló politikai agendát is vélt felfedezni a filmben, ami miatt nem tudom olyan komolyan venni.

Ám úgy látszik, az undorító poénok visszatértek. Ráadásul úgy olvastam, a befejezést megváltoztatták a regény adaptációhoz képest, ami megint csak csökkenti a lelkesedésem a film iránt.
Érdekes mód a kritikákban mindig azokat a filmeket szidják amiknek van valami értelme az ilyen herri kukler féle baromságokat agyon dicsõítik szal kb annyi valóság alapja van egy filmkritikának, hogyha meg se nézné akkoris írna róla...
Csak a másodiknál jobb legyen, az meg nem nehéz...
LasDen
szarok a kritikákra....megnézem majd eldöntöm én....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Kritika.
3/5-öt kapott.És szidják rendesen a csajszit,aki szerintem iszonyat csúnya...és már az elõzetesekben idegesítõ volt.

IMDb-be sose bízz az ilyen témákban, majd csak ha kijött a film. Tele van az oldal kamu bemutatókkal meg értékelésekkel, amiket jóval az orosz premier elõtt írtak.

Én eddig csak két valós véleményt olvastam, ami közül az egyik két szóból állt: "It sucks."

A másik egy rendes kritika volt, de olyan ember írta, akit nem nagyon érdekelnek a robotok, ezért nem is olyan pozitív (így is jobbnak mondta a második résznél).
szomferi
na akkor jól láttam, arra pedig tehettek volna feliratot :/

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Én általánosságban azt olvasom, hogy a másodiknál sokkal jobb, ami engem máris megnyugtatott valamennyire 😄

Én úgy láttam valahol,lesz 2D-s változat is.

Elsõ kritikák alapján elég megosztó. Valakinek nagyon tetszik,valakinek nagyon nem.Az imdb-n 7.2,ami csak lejjebb fog menni szerintem.

Még egy reklám. Megatron szétlövi a Lincoln szobrot, Optimusz meg egy új kemény szöveget mond.

"The day will never come that we forsake FREEDOM! We will kill them all."

Komolyan, ezt mondja.
szomferi
a felir. szó azért van ott mert vagy szinkron, vagy felirat, olyan csoport nincs hogy eredeti hang, ezért feliratot tették oda, de mivel a film után ott van hogy OV, azaz Original Version, így angolul lesz csak, de ha a filmre rámész, ott is írni fogja

pedig de jó is lenne :/
azt láttátok hogy lesz nem 3D-s verzió is?

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Met
Mom park Transformers 3 3D OV Felir.
Még is csak lesz feliratos?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Igen,meg Jeremy Rennerrel.

szomferi
tom krúzzal?

Az új Transformers elõtt debütál a Mission: Impossible - Ghost Protocol elõzetese.

Gratulálok!

Spoiler-es spot-ok helyett itt egy videó az ezerarcú Shia LaBeouf-rõl.

letöltöttem a játékot voda liverõl
szomferi
irigyellek apám 😄
hogy lehet nyerni?

ááá most nyertem a Vodánál 2 jegyet keddre a mom parkba premier elõtt re.... ÁÁÁ
Kamerás reklám felvétel új anyaggal. Ûrdongót belülrõl látni átalakulni Sam körül.
Magoo
Mar sikeresen lefoglaltam az itteni legelso vetitesre a jegyet...ami kedden ejjel 0:05-kor lesz. Whaaaa...alig varom mar.

Hát, a nem beszélõs részrõl kiderült, hogy téves riasztás. Beszél, csak ha teheti, a tetteit hagyja beszélni maga helyett.

Interjú, amiben kiderül, hogy Sokkoló alig beszél (vagy talán nem is), és gazdag arc mimikája van, hogy kifejezze az érzelmeit.

JackSparrow88
Hali, valaki megmondaná mi a címe annak a zenének ami ebben az elõzetesben kb 1 perctõl hallható?(természetesen transformers-es😊
Transformers 3 trailer

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

szomferi
jó, az egy baki volt, lehet megesik máskor is 😄
a tíz órási premieren nem hiszem hogy sok a kölök, ha meg igen, akkor leugatod õket a picsába, ennyi

Ez a jelent pont ide illik nagyon nagy.Félek kijön belõlem az állat 😄

Én premierre sohasem megyek.Egyszer éjfélin a die hard 4-nél a felénél elment a hang,és kiderült a kezelõ hazament.volt lázangás.
Meg premierekre járnak a kis kölkök akik végigdumálják az egészet.Így inkább kibírom és várok 2-3 napot.

szomferi
egyes mozikban már egy hét múlva látható a TF3, pl a debreceni Cinema City már vetíti, este 10-tõl, gondolom amolyan premier elõtti izé

Én nem tudok ellenállni. Eddig egyik spoilernek se tudtam.

Talán mert nem számítok rá, hogy moziban megnézem, így mindegy nekem, hogy mennyit tudok a filmbõl elõre. <#pardon1>
Én több videót nem nézek meg, így is sok volt már.

És még egy reklám új Sokkolós jelenettel, egy másik Optimusz Energon-baltáival, meg ez a kosárlabda reklám Optimusszal.
ferrai 458 italia a piros neve 😄