587
Transformers 3 - The Dark of the Moon
-
Suffering #187 am mi ez? 3D mozijegy vásárlása esetén egy darab 3D szemüveg vásárlására is sor kerül annak érdekében, hogy meg tudja nézni a filmet 3 dimenzióban. A szemüveg ára 150,- Ft/db. Amennyiben már rendelkezik olyan Master Image szemüveggel, melyet ebben a moziban vásárolt, úgy azt kérjük, hozza magával annak érdekében, hogy az újabb szemüvegvásárlás költségét elkerülje.
*Kizárólag a Cinema City mozihálózat Master Image rendszerben működő budapesti mozikban vásárolt 3D szemüvegek használhatóak fel.
*A 3D szemüvegek nem működnek azon mozikban, amelyek nem ugyanazt a 3D vetítési rendszert használják. A választott filmet csak a mozi személyzete által biztosított 3D szemüveggel tudja megnézni.
tényleg haza lehet vinni mostantol a szemüveget és azt kell vinni minden vetitésre? -
#186 és nem szóltak a szék miatt??? vagy a film alatt a szagért??? :D -
#185 nem imax volt, de a bokám akkor is lefostam :d -
Csaba007 #184 Áh elrontottam szóval itt -
Csaba007 #183 Részlet a filmből -
Tripod #182 Nem olyan gáz ez az új csaj :D
-
#181 gondolom magyarul :D
Sam hangja egyáltalán nem illik hozzá, nem is értem miért ezt adták neki, bleee
na de amikor csak fight van, akkor jó lehet, ott legalább nincs szinkron :D
köcsög UIP nem írt még vissza, szakadjanak meg
amúgy a Karib milyen volt? én is tervezem moziban nézni nemsoká, jövő héten meg Másnaposok 2 -
Vrahno #180 Feledésbe merült, meg alulteljesítő filmekbe. -
janihunk #179 Megan Fox hová lett? -
Suffering #178 imax-ban nézted? tf 3d trailert én is látni akarom :D -
#177 Én tegnap voltam a Karib4en , előtte TF3 Trailer volt 3D-be, új jelenetekkel, gyerekek a hideg még ennyire nem rázott, megmerem kockáztatni hogy az avatart is leveri majd a 3d élmény :D -
#176 orosz tesóknál kell nézni majd a warez dolgokat, csak egy tipp, általában ha hozzájuk kerül egy film a master copyt azonnal dobják is warezra, max a hang lesz camos (már ha magyart nézel) az eredetit ált meghagyják -
#175 vótmá?
nagyon felcsigázott, legyen már júni 30./júli 1. -
#174 szintúgy teszek mint te, még várom a UIP levelét az ügyben :D -
#173 a kettőt is ott néztük meg, gondoltam a fast five is lesz ott feliratosan de nem...
Ha csak ott lesz feliratosan akkor ott lesz megnézve, ha nem lesz feliratosan akkor meg nem lesz megnézve (moziban) -
#172 na a MOM-ból írtak hogy még nem tudják mit kapnak, a film vetítése előtt egy héttel tudják meg hogy mit fognak kapni -
#171 gyere te is a MOM-ba :] -
#170 Nem fogom megnézni csak a dvd vagy br rip-et, azért a minőségre adok, csak azt sajnálom, hogy kimarad a 3d, merthogy abban is meg akartam nézni -
#169 de komolyan, ez a 3D elrontja lehet, sokkal élvezhetőbb 2D-be, szemüveges vagyok... na mindegy, ennyi kibírok :D -
#168 nekem szerencsére sikerült, utána mentünk a RIO-ba, szóval legalább nem egy moziért utaztunk haverral fel Debrecen mellől :D -
#167 A 2-nél én is azt csináltam. Sajna nem jutottam fel Pestre. -
#166 hát komolyan mondom, inkább a mozis verzió mint hogy szinkron... na de úgyis kiderítem hogy kik adják feliratosan, már a forgalmazót is zaklatom :D -
#165 inkább lewarezolod valami nézhetetlen szar minőségben....te tudod :D
én megnézem szinkronosan minthogy valami fos akármiből próbáljam kisilabizálni hogy mitörténik.... -
#164 pl. a Fast Five csak az Arénában volt feliratosan
én se fogom megnézni szinkronosan!!! -
#163 mindjárt írok a mozivezető csajnak, a 2. részt is vele beszéltem le :D -
#162 MOM-ban tuti lesz feliratosan, minden filmet adnak ott úgy. -
#161 nem lesz??? NEEEEEE
akkor ezt meg nem nézem moziban, erre az okádék fosgané magyar szinkronra NEM VAGYOK KÍVÁNCSI -
Vrahno #160 Wheelie? Elvileg nagyobb szerepe lesz, csak kevésbé obszcén. -
A6 Intruder #159 Vilit is kivághatták volna...páros lábbal egy felhőkarcolóból. -
#158 csak legyen má...:D: -
Vrahno #157 "Az a plothole, ami miattuk marad majd a filmben..."
... kivételesen olyan lesz, ami felett el tudnak siklani! Vagy esetleg más szereplők majd bemondják, hogy a filmek között eltűntek (mint Mikaela is).
Bár én őszintén csalódtam, hogy nem lesznek a filmben. A képregényben van egy remek jelenetük. -
#156 Az a plothole, ami miattuk marad majd a filmben...
Egyébként tényleg nem lesz nálunk feliratosan. Néztem már a MOM Park műsorát és ott csak szinkronos verzió volt, meg 3D szinkronos. Így legalább nem lesz bűntudatom, hogy nem néztem meg és vártam a DVD-ig. -
Vrahno #155 Mert a nézők úgy utálták őket, mint Jar Jar-t. Legalábbis a kritikusabbak. -
#154 miért vágták ki? -
Vrahno #153 Bay az oldalán 25 ezret ígér annak, aki észreveszi az Autobot ikreket a filmben. Ez is egy jel arra, hogy tényleg kivágták a jeleneteiket. -
Vrahno #152 Az.
Aki nem tudja, az Amazon.com egy alkalmazottja volt a tettes. Néhány érdeklődéskeltő képet kellett volna csak kiraknia az oldalra, ehelyett szinte a teljes képregényt közzétette. Azóta a producerek minden képet eltávolítottak a netről, csak időközben valaki legális úton is hozzájutott a képregényhez, ő meg már szabadon szórhatja a spoiler-eket.
Persze ez nem lenne akkora baj, ha ennek a filmnek is egy olyan kiszámítható, meglepetésmentes, laza összefüggésű cselekménye lenne, mint az előbbieknek. Ám mint kiderült, lesz egy nagy fordulat, amit a képregény alaposan előre lelőtt. És ez nem egy olyan kis csekély részlet, ami talán a filmben más lesz. -
#151 Mármint az IDW Official Movie Adaption? Az előző két film esetében is jócskán eltér egymástól a két média. sajnos a képregény javára. :S -
#150 gratulálok neki....hülye fasz...... -
Vrahno #149 Nem látok beszélgetést a kiszivárgott képregény adaptációról. Ide el sem jutott a hír, hogy valaki nemrég el-spoiler-ezte szinte a teljes filmet? -
Tripod #148 Cannes-I előzetes pár apró új jelenettel