Transformers 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szolnokboy1
de a fast five nálunk csak jövõ hét csütörtöktõl lesz. 😊

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Magoo
Az remek! Ugyis szombatra mar le van foglalva a jegyem a Fast Five-ra. Szoval akkor latom a TF3 trailert is...kiraaly! 😊

Szolnokboy1
a Fast Five elõtt lesz, amcsiban a thor csak május elején startol. a lényeg, hogy e hét végén, ez már tuti.

Sentinel milyen kocsi lesz?

Talán majd a Thor elõtt leadják, de addig is jöjjön pár Szentinel fõvezér kép.
És egy kis Bukottak bosszúja fricska:

Szolnokboy1
várható volt, mivel bay mondta. igazat az az ember még nem mondott.

Ebbõl sem lett semmi, majd a jövõ héten.

Azért ez fasza, hogy mindenki ugyanaz a háttér elõtt feszít. Sokinak meg szájat csináltak nagyon nagy hiba!

Szolnokboy1
Shockwave:

Szolnokboy1
te válaszoltál a hszemre, amiben ott van a kép rajta h july 1 OMG

szomferi
hát tudom is én, nem szoktam filmes híreket olvasni 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

lolSL

Szolnokboy1
"premier hogy lesz? éjféli kezdés meg ilyenek, vagy rendesen beleteszik a mûsorba azt' haddszóljon?"

még 3 hónap a premierig honnan tudjam? 😄 még a forgalmazó se tudja.

szomferi
igen, ettõl féltem én is... a 2. részt is csak ott tudtam megnézni eredeti nyelven...
pedig az elsõ részét Debrecenben láttam, csak a DVD-re tettek szinkront szerencsére, a mozira nem lett kész...
premier hogy lesz? éjféli kezdés meg ilyenek, vagy rendesen beleteszik a mûsorba azt' haddszóljon?

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Szolnokboy1
mom parkban tuti.

LasDen
a torrenten....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szomferi
aaaajjj de jó lesz getzi 😄
feliratosan adják valahol majd?

Szolnokboy1

Mázli, hogy már hétvége van.<#hawaii>

Szolnokboy1
Helyes! Várjuk szeretettel.

Jövõhéten trailer!

http://tformers.com/transformers-transformers-dark-of-the-moon-trailer-next-week-bay-says-best-3d-of-the-year/15486/news.html
A Soundtrackjében még is lesz Linkin Park,még pedig ez szerintem gáz,de talán majd rendesen belevágják. 😊

Inkább nem SPOILER-ezek! Aki tudni akarja ki a Ferrari-bot valójában Klikk ide.

Looooser

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

berczely
Sentinel Prime

<#eljen>

anti hero

Szolnokboy1
új spot:

berczely

berczely
Sokat olvasgattam, youtube elemzõs videókat néztem és arra jutottam, hogy lehet nem egy új Prime lesz a filmben hanem Ultra Magnus 😊

Na ezen vitatkozzatok inkább!

parttalan vita, es biztos vagyok benne h nem tett le tobbet az asztalra, mint en, foleg a kis buta aggrozo stilusbol itelve (ugyanis ha masnak igaza van akkor nekem van akkora arcom, h azt mondom baszki neked igazad van es nem ragaszkodom a sajat buta faszsagomhoz..), no de maradjunk ontopik-

az elso trailer szar a masodik tetszett<#eljen>

anti hero

nem az h nem kell, csak nem minden esetben!
superman-t se fordították le szuperemberre 😄DD
de most ezeket amiket irtál hülyeség! tökre jó h levan fordítva....
miért kell mindenben a hibát keresni :S

"tanulj meg angolul kisfiam elsokorben aztan majd kesobb dumalunk mi legyen"

1. mifaszért személyeskedsz? lehet h az apád lehetne, a tiszteletet add meg neki mert kijár!
lehet többet tett le õ az asztalra mint te aki itt nagyképûsködik ,szóval füled farkad húzd be és menj a sarokba kukoricára térdepelni <#schmoll2>

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

LasDen
ne magyarázz olyannak akit nem ismersz...de ha már ennyire szeretnéd tudni, akkor elárulom hogy tudok angolul.....nem mondom, hogy jobban mint te mert nem tudom kiféle vagy, de nem szép dolog kötekedni....

de most hogy tisztáztuk, hogy tudok angolul, akkor beszéljünk azokról a nevekrõl.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tanulj meg angolul kisfiam elsokorben aztan majd kesobb dumalunk mi legyen

anti hero

nan76
mit kell itt csicsázni?Sanyi,Béla,Ede..stb azt kész...pfff😊

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Szolnokboy1
de mellesleg engem is érdekelne, hogy te hogy fordítanád. 😄

Szolnokboy1
a magyar neveket a képregénybõl vették, ahol szokás lefordítani õket (lásd: szuperhõsök nevei)

LasDen
akkor mondjad mi legyen??? 😄

(de ha mar leforditjak akkor jobb is lehetne, mert ez igy lof*sz)

anti hero

a neveket nem kell leforditani

anti hero

Looooser
remélem majd kiskukucsék megerõltetik magukat és össze dobnak vmi jó sub-ot megjelenlés után pár nappal

Szolnokboy1
mehet.

LasDen
bannernak?? nem erõltettem meg mmagam...😄

Looooser
so true...

LasDen
az persze még semmit nem jelent...😄

sztem semmivel se néz ki hülyébben mint a madár vagy a második részben az amelyik volt.
Looooser
A fene se tudja ez a lista nem említi hogy lézercsõr benne lenne...