1638
DC Universe MMORPG
-
#238 rakj más fegyverre is, megkapod a passzív értékeket. -
#237 no, mar 26osa nature/blasterem, viszont van egy rakat skill pontom felesleges, ezekel mit csinaljak? blaser mellett trainingeljek mas fegyert is vagy mi a szosz? es ha trainelek mas fegyvert is tudok valtani koztuk? -
#236 pvp-ben nagyon nagy előny a lebegés. Ha gáz van gyorsan felrepülsz. Nekem nem a kedvencem, de ez sajnos a legmobilisabb választás. -
#235 nem feltétlen (healernek pl. igen), de tankok dpsek, speedet és acrobatot is szeretik -
#234 igen -
#233 probalgaatom itt a kulonbozo mlozgasi kombinaciokat, de jol erzem, hogy a flight a leghasznalhatobb pvp szempotnjabol? -
sgyul #232 igen van 500 pénzért HQ ban bázison, villain oldalon pit nél -
#231 hi van lehetöség ujra tenni a skill? fát mert elrontotam egy pontot
és ha igen hol?
-
sgyul #230 Bloodstorm pvp serveren villain oldalon vannak magyarok? -
sgyul #229 Egyre jobb ez a game ahogy kezdi az ember megismerni mit hogyan kell mi mire jó meg úgy az egesz lényegét nem egy szájbarágosak a skill leirások utánna kell nézegetni. -
#228 Nincs craft -
warbar #227 Sziasztok! Ha valaki a craftrendszerről tudna írni pár szót vagy adni egy linket ahol meg lehetne nézni plz irjatok,előre is köszi -
weky #226 Sziasztok!
EU oldalon, a Reality Lost PVE szerveren is van egy kis magyar közösség, kb. 10 taggal. A klán neve Avangers. Felvétel ügyében keressétek nyugodtan Beer-t vagy Rodzsi-t. -
#225 tank/healer mindenhova kell, és nagy rá a kereslet, főleg healerre -
#224 közben bekapcsolódtunk int guildbe: Dawn guild
Ha érdekel jelentkezz. -
micisnai #223 én valami batman féle karit vagy valami pvp-set :) -
Since #222 Holnap én is kipróbálom már csurdogál lefelé. Azt hiszem egy "Healer"-t indítok, kiváncsi vagyok mennyire lehet majd használni :-) -
#221 nos, pár nap és 5ik kiskari után azt kell mondjam, kellemesen csalódtam a gammába...
gyors, pörgős, pvp szerveren meg van a kis+ is, arenak instance-lt dolgok, high end nem tudom mi, csak 15ös vagyok, de eddig kifejezetten kellemes perceket töltöttem vele, amikor volt időm játszani... -
sgyul #220 tekerd le kicsit 197es hozzászólás alatt páran beírtuk de jólenne tudni hátha valahol vannak többen magyarok oda átmennék én is -
Since #219 Sziasztok,
Melyik serveren vagytok illetve melyik oldalon? Köszi a válaszokat, esetleg in-game neveket is elfogadok :-) -
#218 danke -
sgyul #217 The EU servers will be brought down at 4AM CET for a small hotifx to address a few outstanding issues. Downtime is estimated to be approximately one hour and players may notice the following changes:
General:
The Chat Filter has been adjusted and should be less restrictive on words and phrases that are commonly used.
Server stability has been improved which should enhance the overall player experience.
Combat:
The Taunt ability should now be much more effective in Alerts, Raids, and other high end content.
Tessék ez jött a mai peccsel :
Telekinesis should no longer affect some mission objectives making them invulenrable.
The use of Psychic Blades will no longer cause your target to focus solely on your character.
UI:
All code redemptions must now be processed through the SOE website or the Playstation Store -
#216 -.- -
#215 bugfixekről nem írnak valahol valamit? :D az jobban érdekelne -
#214 -
sgyul #213 Februárban jön egykis update:
http://uk.ps3.ign.com/articles/114/1147019p1.html
nem is rossz egy hónap után máris -
#212 Nem tudom pontosan melyik gyorsbillentyű, de ha előhozod az inventoryt, akkor az alsó ikonok közül a második. -
micisnai #211 na ma nyitottam számlát kb 2 hét mulva meglesz game :) -
#210 khm, és hol tudom ezt megtenni? -
#209 A külsődet bármikor átállíthatod, vagy "lockolhatod" így nem változik az új ruha megszerzése után. -
#208 nem teljesen ertem, mi ertelme van az elejen annyit vacakolni a ruhazattal,. amikor 10 perc jatek utan mar mas van rajtam, es total nem ugy ne ki, mint ahogy a kari valaszto kepernyon en megalkottam...
az eredetit amugy nem lehet valahogy lattatni? -
#207 csinalta karit, Zuzmara neven, nature/pistoler..ez egy iloyen fel support karinak tervetem..kicsit tolok a szintjen de ramkereshettek azert:) -
#206 nature heal egyébként nagyon táp és nagyon hasznos -
#205 Ebben benne van minden, amit nature-ről tudnod kell :)
nature guide
Fegyver ajánlással ne foglalkozz, próbálj ki többfélét (lehet respecelni), és azzal told, ami leginkább tetszik. PvP-ben mindegyik megállja a helyét. -
micisnai #204 magyarul azt ahol lakom :) -
#203 van valami ajanlott pvp setup amugy? egy nature/blast-l probalkoztam eddig, nemtom mennyire lehet jo pvpben.. -
#202 bahh, villain oldallon kezdtemc csinalni karit..:(
akkor kezdek uj karit..
amugy izgis, hogy lvl 6koent mar lvl30ok gankelnek..:p -
#201 azt a címet ahova a kártyáddal kapcsolatos számlát kapod a bankodtól. -
micisnai #200 Hi al 1x rendelnék bankártyával a rendelésnél oda van irva h számlázási cim 1. sora
és 2. sora oda mit kell beleirni? :O -
#199 Amint megvetted Steamen, onnantól ők úgymond mossák kezüket. A játékot még tőlük töltöd le, benne is lesz a listádban hivatalosan támogatott játékként, de amint rányomsz a libraryban a Play gombra, onnantól kezdve a SOE LaunchPad veszi át az irányítást. Az fog frissítéseket is letölteni.
Kell külön csinálni egy ún. Station accountot a SOE oldalán, majd a Steamtől kapott CD kulcsot oda regisztrálni kell.
A havidíj dolgok is a SOE oldalán vannak adminisztrálva, hogy egyáltalán játszhass, regisztrálnod kell egy bankkártyát, vagy egy pre-payed kártyát.
Valaki aki ért hozzá, tehetne a fejlécbe valami FAQ szerűséget, hogy ne legyen minden 10. hozzászólás "hogy is van ez" kategória. Persze nincs ezzel semmi baj, csak időtakarékosság céljából.