1638
DC Universe MMORPG
-
#398 megnézem, nem toltam fizetősen, úgyhogy nem tudom, fog-e tetszeni
úgy látom, éppen most heggesztik össze a free rendszert -
#397 Majd játszol ezzel, te kocka? Majd tolhatnánk. -
Hikoro #396 Itt az egész nem az okoskodásról szól, csak nem értem... Engem anyám arra tanított, hogy ha hibáztam, nem másba kötök bele, hanem bocsánatot kérek.. ennyi lenne, nem több, se kevesebb. -
#395 Nem is értem, hogy mit vártam amikor betettem a topikot favba. Mindenki csak veri a nyálát meg okoskodik... -
Hikoro #394 Sajnálom, remélem nem taposta bele a lelki világába és emiatt majd nem tud felnőni... Ő hibáz és mi vagyunk a trógerek.. -
#393 Nem érted, elmagyarázom. Ő partysrác, vagány, mindenki kedvence. Te kocka vagy, mert tudsz olvasni. Tetszikérteni? -
Hikoro #392 Ahham és szerinted mi 24/7-ben a virtuális világban vagyunk.. annyit kellett volna, hogy visszaolvass 3 hozzászólás, vagy ha tényleg anynira érdekel a game, akkor már nekiálltál vna kipróbálni, hogy letölthető.. -
shark0017 #391 Bocs h megkérdeztem nem a virtuális világba élek hanem a valódiba. -
Hikoro #390 Na ennyit a magyar-játékosokról.. ezért is nem szeretek magyarokkal játszani, képtelenek felfogni mi az X és mi az Y. :)
Maradok akkor, mint más játékokban International clanban. ;) -
celgene32 #389 Hm, nem kell jatszhatsz mario-val is helyette. -
Hikoro #388 Gratulálok, hogy képtelen vagy felfogni, hogy még nem tölthető..Nagyon sokat kellett volna visszaolvasni..
És emberek, sajnos velük kell majd játszani? -
#387 szerintem ne olvass vissza 3 hozzászólást -
shark0017 #386 Kliens mar tölthető? -
krisz073 #385 Nagyon úgy néz ki. -
#384 Én is csak azt a downloader-t tudtam még letölteni. Amugy tényleg 14gb-t kell majd eltöltenie?:O -
krisz073 #383 Kliens még nem tölthető, csak az a 8mb-s előtelepítő vagy mi a fene.
Szerintem elég a SOE accountot. -
celgene32 #382 Kliens mar toltheto ?
Illetve eleg egy SOE account-ot csinalni hogy majd jatszhassak ? -
krisz073 #381 Akkor mondjátok majd a servert és én megyek oda. -
#380 Ha már ennyien összejövünk , akár mehetnénk egy szerverre is -
#379 jovunk mi is paran sztem...en anol elofizeteses is voltam.. -
krisz073 #378 Ketten már tuti leszünk :D -
#377 Kíváncsi vagyok hány magyar lesz aki pluszban jön játszani, nekem tetszett a játék még fizetős időkben,de alig volt magyar játékos, legalábbis én nagyon kevéssel találkoztam -
krisz073 #376 Még nem megy.
Ha minden igaz megy a server karbantartás. -
darkling #375 Nov. 1-től F2P -
krisz073 #374 :D -
#373 Vajon mikor fogja fel a srác,hogy csak akkor fogja tudni letölteni ha ingyenes lesz... remélem ezek után csak megértette
ui: Nem ő a kocka,te vagy szellemileg leépülve,hogy nem fogtad fel elsőre -
shark0017 #372 Most arrol nem tehet senki h te értesz hozzá mert ekkora kocka vagy. -
Ry0K3N #371 Semmit, vársz míg felnősz agyilag ahhoz hogy gép elé ülj. -
shark0017 #370 És akkor itt most mit csináljak szart se ad ki???:@ -
exoterm #369 http://www.dcuniverseonline.com/ -
shark0017 #368 De kerestem már de nem találtam meg!!! -
#367 Ha idáig eltudtál jönni, google-ig miért megerőltető? Ne legyünk már bénák... -
shark0017 #366 Hello adjatok már lécci egy linket ahonnan letom tölteni a gamet meg egy szerot. -
#365 Hát ha belegondolsz ez egy mmo, vagyis nem olyan mint egy cod amihez akárki vehet szervert:P Szóval igen van. -
shark0017 #364 És van hozzá szerver is? -
#363 igen, ebben a honapban az lesz -
shark0017 #362 Hy bocsi a láma kérdésért de ez most ingyenes lesz majd? -
#361 oktober, de pontosan mikor nemt udni -
#360 de fog, kb ketto hozzaszolassal lentebb latod a valaszt... -
Ry0K3N #359 A free rendszer működik már?