1638
DC Universe MMORPG
-
#198 pár kérdésem lenne hozzátok ha nem gond
1 ha megveszem steamen akkor külön accot kell csinálni vagy onnan indítható és jelszó stb. ugyan az mint a steames?
hogy kell beállítani hogy vonja a havidíjat a játék?
szedi a steam 13gb az egész vagy tesz fel javítás még?
köszönöm a választ előre is. -
#197 Bloodstorm - hero -
#196 Bloodstorm pvp server - Hero - Tessai -
sgyul #195 én Villain oldalon a Looking for Trouble pvp szerveren
Zakkant vagy kopasz néven -
#194 melyik oldalon vagytok/vagy? -
sgyul #193 jaja de csak itt lattam ennyiért -
#192 Ez most komoly, hogy most 19.99?? Akkor nagyon megéri.. -
sgyul #191 Srácok én baromira élvezem ezt a gamet ha valaki kicsit is szereti ezt a dc superhosos kepregenyes világot az oda lesz érte, filing nagyon ottvan grafika szép stb. Harcrendszer eleg jó ezzel a kombo alapu meg blokkolni szakitani kell harc stilussal nem a szokványos mmo nyomom az 1-2-3 gombot action baron. Van sok betegsége de még ezeket is nézve összhatas nagyon ottvan érdemes adni érte 6500 ft ot ennyiért meglehet venni innen: http://cjs-cdkeys.com/products/DC-Universe-Online-Digital-Download-Key-%252b-30-days-free-playtime.html
én is innen vettem -
#190 Nézd, nem azt mondom, hogy a világ legjobb ui-ja, a chat pl. lehetne user barátabb, de nekem nincs gondom vele. -
Since #189 És az UI az milyen? Tényleg olyan szörnyű? -
#188 Nekem is 9800gtm van, open eventnél ahol 40-50 ember is van egyszerre képernyőn sincs semmi szaggatás, annyi, hogy vsyncet ki kell kapcsolni egyből menübe, mert az bugos és belassítja a gamet. -
Since #187 Én tartok a játéktól...Egy részt elég gyenge videókártyám van (9800GT), illetve az UI valahogy nem nyerte el tetszésemet, ahogy láttam összefolyik minden. Aztán lehet hogy tévedek, de így "láthatatlanba" nem szeretnék 10k-t kiadni. Majd ha lesz trial vagy hasonlók lehet meglesem. -
micisnai #186 én ugy hallottam nem is lesz kapható itthon vagy tévedek? -
#185 Spec nekem ez a game az utóbbi 1-2 év gigameglepetése. Irányítással semmi gondom nincs, szerintem marha jó, igazi arcade feeling, 1-2 nap alatt meg lehet szokni és rájössz, hogy ehhez a játékhoz más irányítás nem is illik. A nagy nextgen mmozás közepette, ami az utóbbi években zajlik, nekem eddig ez hozta a legtöbb változatosságot. Igazából nem is értem, hogy a magyar community körében miért ilyen kevéssé ismert. A pvp zseniális, mind a world mind az instanceolt része. Nekem plusz pozitívum, hogy max szint 1-2 hét alatt megvan plusz t1-es pvp gear könnyen kiszedhető. lvl30-on pedig sok lehetőség van mind pve mind pvp terén tevékenykedni. S mivel a játék egyébként nem túl hardcore (nem kell millió birkát farmolni 1 szintért), én úgy vettem észre, hogy a community is inkább az "öregebb korosztályból" áll, ez megint egy pozitívum :). Ha szereted a képregényeket és a szinte 100% akció alapú pvp-t, ahol nem fog ownolni józsika, mert szénné farmolta magát, itt a helyed.
Kipróbálni sajnos elég körülményes, mivel a dobozos verzió tudtommal itthon még nem kapható és sajnos csak ahhoz jár buddy key. -
#184 Azt neked kell eldöntened hogy megéri-e vagy sem. Az irányítás egyszerűbb, de jobban is passzol ehhez a stílushoz, mivel ez egy hack & slash mmo. -
micisnai #183 szteam meg az mmo-k közül ennek van a legjobb irányíása még nem tapasztaltam de mint szuperhősös mmo kiválo irányítással rendelkezik -
#182 megeri ezt a jateklot megvenni megnezni?
azt olvsom eleg ratyi az iranyitas keyb+egerrel..es nem tul fantaziadus az egesz -
#181 Lehet, watchtower vagy hall of doom, attól függően, hogy hero vagy villain vagy. -
#180 lehet -
Since #179 Lehet esetleg skill pontokat resetelni? -
micisnai #178 kössz :) az király -
#177 nem kell elküldeniük semmit, a steamen belül automatikusan elérhetővé válik, ott meg is nézhető a key. -
micisnai #176 akinek megvan a dc u o és mondjuk steamrol rendelte meg annak hogyan érkezett meg kapott emailben egy linket vagy pedig elküldték?
a másik meg h http://www.gametimezone.com/games/cards/dcuo_30_game_card.html
erről az oldalról aki innen szedi a 30 napos havidijat az hogy jön meg emailben a kód vagy hogy?
(külföldről és bankkártya fizetéssel? -
#175 Úgy tudom egyelőre csak dobozos verzióhoz adnak buddy key-t, az pedig itthon még nem beszerezhető. -
#174 Sziasztok!
Van már ehhez a DC Universe-hez trial? A gugli kidobta ugyan a SOE buddy key program ablakát, de kulcsom nincs. Ha van valakinek előfizuja, és egy kulcsa, akkor tudna nekem adni?
Vagy más megoldás nincs erre, hogy megnézzem?
KöszI! -
micisnai #173 mondjuk mkb-nál mastercard dombornyomos azt lehet használni neten is? -
#172 bármilyen webkártya, ami nem visa alapú -
#171 dombornyomott mastercard -
micisnai #170 de akkor mien kártyát érdemes venni? -
#169 visakat valamiért nem szereti a soe, nem sikerült vele fizetni a havidíjat
ellenben steamen meg tudod vele venni a szoftvert, max prepaid kártyát veszel valamelyik webshoból -
micisnai #168 akkor tiszta, mkb visa internetkártyával lehet steamról rendelni és arról az oldalról havidijat fizetni rá? -
#167 Nem kell egész treet kimaxolni, itt a power skillek nincsenek "direkt kapcsolatban" egymással. Max kombozni tudod őket. -
#166 Amint elérhetővé válik a passzív skill, megkapod. -
#165 ahogy en latom tokmind1 mire rakod, igyis ugyis baromi tap leszel es minden ellenfel utalni fog :p -
#164 Viszont még egy kérdés... Amit egyszerübb magyarul meg kérdezni :)
Szoval vannak ugye a power fák.. ICE-nak ugye cry.. meg storm. A storm fán van olyan h ezt irja... Spacializing this tree grants +5% critical damage +25 health. NA most hány pontot kell egy fára elköltenem h ezt megkapjam? az összeset vagy? -
#163 tudom, és meg is fogom tenni, de azért kérdezem itt is hátha tud valaki segiteni elsökézböl -
#162 ajánlom a hivatalos fórumot ott sok segítség adnak én is onnan néztem tippeket -
#161 sziasztok.
Lenne egy kérdésem. Van a DC-ben egy Ice karim, és ezzel kapcsolatba szeretnék kérdezni. DPS karit szeretnék, és meg szeretném kérdezni h milyen elosztásba legyenek a pontok..? Ki kell maxolni a Storm fát teljesen? és a többi 3pontot hova osszam el? vagy nem kell kimaxolni és akkor a maradékot hova meg ilyenek? :) Nekem eddig igy van a karim..
Storm: Inescapable Storm - Arctic Gust - Bitter Winds - Wintry Tempest
Blizzard
Glacier Flash - Avalanche - Resonating Gale
Iconic Powers: Heat Vision, Super Strengh, Weapons Expert, Tactical Genius, Wisdom of Solomon, Powerful Resistance, Intimiditus Gaze
Aki tud segitsen köszönöm szépen elöre is -
krisz073 #160 Tudom, hogy van youtube, de innen szeretnék olyantól kapni aki játszik is most vele. -
micisnai #159 youtube