DC Universe Online (PC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De gondolom azóta meglett a megoldás, én most idegesítőbb bugba futottam bele...
Gondoltam előveszem gamet, ami nem akar beengedni akármit írok be jelszónak nem fogadja el (tudom hova milyen jelszót használok), és a jelszó resetes e-mail nem jön meg, így kénytelen voltam 1 új accot csinálni, ami azért idegesítő mert a régin már megvettem 1-2 dlc-t, nem baj jó tanulság fostalicska fejlesztőktől nem kell venni semmit...
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2017.02.11. 06:58:44
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
Múlthét péntekig nem csinálta ezt a jelenséget.
A válaszotokat előre is köszönöm.
Asus Rog 702Vs: Intel I7-7700HQ 7. gen. 16Gb DDR4 Nvidia Gforce GTX 1070 8Gb DDR5
Nem rég kezdtem játszani. Van valaki aki rendszeresen játszik vele és esetleg ő is unja egyedül? Hero oldalon van karim! :)
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
Concentration, focus, that is all. The aptitudes come, the tools forge themselves
én is most kezdtem újra a játékot ha akartok keressetek meg:
zsozsetta
Ahogy elnézem eu szerver eléggé kihalt viszont us szerveren elég sok playert látni. Van valahol magyar közösség?
Ha most regisztráltok, és letöltitek a játékot, kezdõ csomagot (ajándékot) kap a karakteretek.
Innen lehet letölteni.
Kellemes szórakozást, jó játékot kívánok.
Concentration, focus, that is all. The aptitudes come, the tools forge themselves
Ennyi volt a beszélgetés:
"-Hali T4es vagy?
-Nem épp csak átjöttünk heroba"
onnantól le se szarja a szád ha nem vagy T4 xD
Sickra néven megtalálsz, ha nem találunk légiót akkor csinálunk^^
Van 1 eladó accom (EU):
lv16Hero(lightning+superspeed)
lv30villain(sorcerer+acrobatic)
Lightning Strikes DLC
Olcsón adom, mert SoE account, és összekevertem a SoE és pro7 accom és a másikra vettem a többit -.-'
Ha érdekel írj.
Magyar klánt keresek, egyedül egy idõ után unalmas, pvp szerveren játszom hõs oldalon.
Eladó EUPC szerveren lévõ accom!
DLC-k: The Last Laugh, The Battle for Earth, Lightning Strikes
Rajta 2 db lvl 30-as kari:
- LVL 30: Power: Earth, Mov: Acrobat, Hero
Cr: 67, Skill pont: 54, nagyon sok Legendary PvP karakter
Cash: 36K
PVE: Chest: T4, többi T3-as, +7 db fegyver mind T3
PvP: T3-as szett
(Ms Boo és Mister Boo megvan )
Marks: Triumph: kb 500, Tachtics: kb 100, Strategy: kb 30
- LVL 30: Power: Electricity, Mov: Flight, Hero
Cr: 38, Skill pont: 31
Chas: 13K
PwE: T1-es szett
PwP: T1-es szett
Marks: Triumph: kb 250
Még több kisebb kari is van, de az nem jelentõs.
Eladás oka: egy másik játékkal tolom mostanság és abba akarom beletolni a lóvét !
Ár: 10 ezer forint
Érdeklödni: [email protected]
Nemtom miféle szeró, gondolom eu, nemtom, nem válszatottam szal "alap" beállítás szerint v mi a tököm...
Hero.
Bamtam.
lvl 7 és nem síetem el...
klán vagy valami emberféleség jelenkezhetne...vagy valami... kicsit monoton solo ban nyomni a cuccot...
Magyar játékosokat (vagy klánt) keresek! Már egy ideje játszom és kicsit kezd laposodni, mert hát eddig csak nagyrészt németekkel találkoztam...
EU, PvE szerveren vagyok, "Torrid Light" néven.
Most jöttem vissza játszani tegnap kezdtem most 11-es vagyok Eu szerón hõs oldalon vannak még magyarok?
nevem:Gagxi
Magyar ligát keresek, ahova beléphetnék. Ha valakinek van, vagy tag, esetleg létrehozna egyet, bevenne engem is? :)
Megtudjátok mondani nekem hogy mi szükséges a Legendary dologhoz?
2 napja kezdtem el a játékot!
Ma találkoztam vele másodjára, h mikor elérem a szintlépést akkor egész egyszerûen nem lép szintet.
4. szintû vagyok. Ingyenesen idáig van korlátozva?
Egy kérdésem lenne hozzátok hát ha tud valaki válaszolni rá.
Régen amikor még nem vásárolta fel az USA/EU szervert a ProSiebenSat1 akkor aki Legendary volt az havonta kapott 400 Sc-t.
Ez most már nem jár a Legendary-nek?
Vagy csak én nem kapok?
Egyéves élõfizetésem van a játékra.
Elõre is köszönöm a válaszaitokat.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Lenne egy problémám, jó ideje játszok már, de most egyik napról a másikra egyszerûen el sem akar indulni a játék, már 3x újra raktam, de a lunchpad-on ha rálépek a playre, egyszerûen kilép a lunchpadból és nem történik semmi......történt már ilyen valakinek? ha igen valami csekély reménnyel kecsegtetne engem aminek köszönhetõen még viszont láthatom a karaktereimet? <#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.
Másik karakterem rumcájsz EU pve szero.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer