1638
DC Universe MMORPG
-
#118 Az MMORPGkrol ugy altalaban. Persze van par ingyenes is, de a normalisabbaknal bizony van havidij. A wowrol gondolom mar hallottal, na hat az is fizetos..es elotte is volt mar par mmorpg ami szinten havidijas volt.
Ez az egesz ilyen jatekoknal teljesen elfogadott, mert cserebe folyamatosan bovulnek a jatekok uj tartalommal ( amihez fizetni kell am a fejlesztoket )
Meg aztan a szervereket is ok tartjak karban. -
#117 Hogyhogy?
hogyan??? -
#116 Mi az hogy melyik bolygón???
hát eddig csak meg kellett venni egy multis játékot (TDU, TDU2, Neeed for Speed HP, Counter Srtike Scource, stb.), és nem kellett fizetünk a fejlesztőknek díjat.
Legalább csak az áramszámlát kell befizetni a számítógép-használatért. Nem értem, miről beszélsz. -
#115 Szorakozhatsz ingyen is, senki nem tiltja :D -
#114 Te melyik bolygón éltél az elmúlt 10 évben? -
foxxi #113 Az MMORPG szó jelentése "Massively Multiplayer Online Role Playing Game", azaz masszívan többszereplős online szerepjáték. Ez is az, hiró köntösben. -
#112 mmo? -
foxxi #111
Sosem láttál? Akkor nem játszottál még igényes mmo-val.. De tetszik -
#110 Mi az hogy minden hónapban kell fizetnünk?!
Már az sem elég amikor megvettük???
Ilyen játékot még sose láttam!!! (az rendben van hogy az 1. hónap ingyenes lesz, de nem 1 hónap alatt fogjuk megunni!!!!!!) Ez nagy pofátlanság hogy díjat kell fizetnünk ahhoz hogy szórakozzunk a PC-vel!!! -
#109 ebből lesz dobozos változat is ?
menyire megbízható ez az oldal? -
#108 maxon megy minden, nekem is az van -
Since #107 9800GT-vel mennyire játszható a game? -
#106 - nincs külön pvp szint (ahogy eddig láttam cím sincs), pvpért pontokat kapsz, amiért vásárolhatsz cuccokat
- solozni is lehet, de szerintem a grp pvp élvezetesebb
- healer mindenképpen kell, esetleg egy controller sem árt
- igen, megtalálhatók a szokásos archetypeok -
e57 #105 Ha valakinek van már PvP tapasztalata megoszthatná.
Ilyenekre gondolok, hogy van e külön pvp szint; milyen PvP jutalmak vannak (címek/tárgyak); Solo pvpnek van e értelme, vagy csak összeszokott csapatban érdemes e nekiindulni.
Csapat összeállítás mennyire fontos? Vannak-e hagyományos beosztások (tank, dps, rdps, healer)
-
#104 a legolcsóbb amit találtam, itt 6500Ft körül van DCUO key. -
foxxi #103 OFF: AOC patchekkel együtt, kieg nélkül 43 giga
ON: a képek mutatósak -
Roró #102 Ha érdekel valami akkor miért nem olvasol utána??? Hol keress rá? a neten b+ :DDD. De valószínű még életedben nem nyomultál mmo-val ha ilyeneket kérdezel. Általában minden mmo-nak van 1 hivatalos oldala és ott mindent leírnak alapvető dolgokról pl az árakról is. Most nem nézem meg neked de kb 2hete jártam ott és közel 40k (forintban) a lifetime-os acc. Sőt még segítek neked abban is, hogy a legtöbb mmo-khoz wiki oldalak is vannak és ott minden le van írva amit tudni kell a gameról ajánlom és persze szigorúan angolul, hogy ne lepődj meg és ne kezd el kérdezgetni azt is hol találsz magyar leírást. Elnézést a szarkasztikus flegmázásért de az ilyenek kiborítanak. Nekem amúgy annyi bajom van a dc-vel, hogy fas**ért kell 30 giga 1 gaménak. Már 15gigánál is hőbörögtem de 30 már kiakaszt. peace -
#101 Megnéznék Arkham Asylum stílusban egy olyan DC játékot amiben nem csak Batman sztoriját lehetne tolni hanem vagy 50 karakterrel lehetne lenni coop-ba de fasza lenne.
csináltam néhány képet
-
#100 steam -
micisnai #99 valaki tud mondani egy oldalt, (londonban) ahol egyaránt kaphato a játék pc-be és egy örök bérletes kártya vagy legalább egy évig? -
#98 Jaja, teljesen egyetertek veled. ezen a videon nagyjabol lathatod, hogy milyen hangulatura sikeredett Gotham a jatekban. Szerintem jol el lett talalva.
-
e57 #97 Ok, poén.
Valahova illik a komor hangulat, valahova nem. Nekem pl a Batman történethez nagyon is illik.
Azért egy szuperhős, vagy éppen szupergonosz nem megfelelő környezetben csak egy ripacsnak tűnik. Főleg ha kívül hordja az alsógatyáját.
-
foxxi #96 melyik része nem világos hogy steamen és direct to drive-on lehet megvenni? NINCS dobozos verzió belőle magyarországon! Ha van internetes fizetésre alkalmas bankkártyád megveheted, vagy paypal. -
micisnai #95 most feltszem még1x a kérdést magyarországon meglehet venni majd ezt a gamet mert ha nem akkor majd max kimegyek 1x londonba a tesomhoz és ott megveszem majd egy örök bérlettel mert rohadtul érdekel engem ez a játék :O :) -
#94 ez csak egy gyenge poen, semmi szemelyes, csak me h vonzodsz a darkos helyekhez :) -
e57 #93 "Ha a darkos helyeket szereted, azon kivul h latoass meg egy pszichologust, "
Nagyon utálom a személyeskedést, de meg kell kérdezzem... Miért is kellene nekem pszichológus?
-
#92 Sonic állandóan ott van, nem véletlenül... :D -
#91 Faszas.
A kornyezet szerintem teljesen rendbenvan, stilusilag is es minosegileg is. Grafikailag egy MMOhoz kepest szerintem szinte kiemelkedo, persze ha vmit nagyon kozelrol nez az ember azert latni, hogy egy MMOrol van szo. De ez szerintem normalis embernek nem okoz semmifele gondot.
Az autok mennek, megallnak a zebranal meg a pirosnal, meg amikor jonak latjak :D Ofc nem egy GTA, de jo latni h e'l a kornyezet es nem minden statikus.
Ha a darkos helyeket szereted, azon kivul h latoass meg egy pszichologust, Gothamba is nezz el :D Az a sotet varosresz. -
#90 Nem elég darkos -.- -
#89 Nagyon hangulatos, az autók járják a várost, és vannak gyalogosok is. A grafikával szerintem nincs baj, sőt, haverokkal épp erről beszéltünk hogy akár egy sima single játékban is megállná a helyét. Ha pedig szereted a darkos képi világot, akkor gotham nagyon tetszeni fog. -
e57 #88 A játék atmoszférája milyen?
Pár videót megnéztem, és - lehet rosszul láttam - az utca tele volt autóval, viszont mindegyik állt egy helyben, még az úton is.
A házaknál a textura nagyon kis felbontásúnak tűnt, és az ablak felületek is matt szürkék voltak.
Nekem a batman 1., és 2. része nagyon tetszett. Tim Burton rendezte őket, és nagyon jó komor hangulata volt. Ehhez képest milyen a játék hangulata?
Inkább rózsaszín rágógumi lufikkal, vagy kicsit komorabb?
-
foxxi #87 Bocsi, de aki nem ismer az nem tudja hogy "szeretek" vitatkozni ( és itt van, lesz, volt ) értelme. De inkább told és nyomjad az infókat -
#86 Nem értem mi ez a bizonyítási, "legyőzési" vágyad. Szintén csak beírtam egy infot amit olvastam, de te már is ráugrottál. Na de inkább kimaradok ebből a kommunikációs fekete lyukból... -
#85 Naja, csak a SOEval negativ tapasztalat inkabb van sajnos mint pozitiv.
Ha csak abbol indulok ki h amit az SWGvel muveltek, akkor inkabb ne frissitsenek itt semmit :D
No de hozzak az uj contentet, raideket meg minden, azt akkor lehet orulni! -
foxxi #84 IGEN.. ÉS AZ ncsoft + 7 éve a piacon van. ( ha akarsz se jösz ki belőle jól - és ezekszerint nem igen nyomtad az Everquest sorozatot ami szintén Sony mű.. ) ( a best seller meg egyértelmü mivel heti szinten mérik), jövőhéten meg más lesz - nem nérvadó ) - de ebből meg megint csak az jön le hogy véded... ha csak játszanál akkor a best seller mivoltát 2-3 hónap múlva fírtatnád és nem a megjelenés után 1 héttel. ( Ha pedig allergiás vagy, minek jársz fórumra ahol a lényeg hogy mindenki elmondja a saját véleményét? ).
Na de ugy belemélyedtünk ebbe az értelmetlen savazásba... semmi értelme.
Leírtam 10szer hogy várom a trialt és majd akkor mondok "fentartás nélküli" véleményt. Te meg addig nyomjad
AMugy fórum ( hivatalos ) és tood miről beszélek. De azt is elmondtam hogy minden mmo igy kezd, minden mmo-nak van, volt, lesz hibája - amiket ha community kedvelők a készítők ki is javítanak. Ebben kell reménykedni, aztán majd meglátjuk.
Még a végén annyit vitázunk ( értelmetlenül ) hogy megveszem, csakazértis -
#83 Amúgy steamen best seller lett a játék. Kérdés hogy maradnak-e a játékosok a második hónapban is. -
#82 Nem védtem a játékot, csak allergiás vagyok az instant fikára.
Pozitív példának ott van a Lineage 2, ahol szinte negyed-félévente jöttek és jönnek is ki ingyenes kiegészítők, területek, kasztok. -
foxxi #81 két harci sün -
foxxi #80 Diret to Drive-on is meg lehet venni kb 2 rongyal olcsóbban mint steamen... -
#79 Én eddig csak steamen láttam: http://store.steampowered.com/app/24200/
A másik két harci sün meg húzza fel a cipzárját, mindketten nagyon szépek vagytok, nem kell versenyezni. :P