DC Universe Online (PC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
és ha megvan akkor ugyanugy lehet ott venni 30 day kártyát is?
A PS és PC ugyanazon a szerveren van? Azt hittem külön szerver kell a két platformnak...
Nincs véletlen valakinek egy felesleges buddy key-e? Meglesném a játékot, de nem akarom megvenni látatlanba. Kicsit félek ettõl a PS3-rol való konvertálástól.
Másik kérdésem pár napja írta egyik fórumtárs, ha jól tudom a 13 hozászolásba, hogy Jan 25-tol lesz ingyenes kipróbálási lehetõség. Errõl van valahol bõvebb infó esetleg?
érdekelne, hogy van-e magyar guild az EU szerveren Hero oldalon. Szívesen csatlakoznék.
köszi
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Ez az egesz ilyen jatekoknal teljesen elfogadott, mert cserebe folyamatosan bovulnek a jatekok uj tartalommal ( amihez fizetni kell am a fejlesztoket )
Meg aztan a szervereket is ok tartjak karban.
hogyan???
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
hát eddig csak meg kellett venni egy multis játékot (TDU, TDU2, Neeed for Speed HP, Counter Srtike Scource, stb.), és nem kellett fizetünk a fejlesztõknek díjat.
Legalább csak az áramszámlát kell befizetni a számítógép-használatért.<#confused>#confused> Nem értem, mirõl beszélsz.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Sosem láttál? Akkor nem játszottál még igényes mmo-val.. De tetszik <#idiota>#idiota>
Már az sem elég amikor megvettük???
Ilyen játékot még sose láttam!!! (az rendben van hogy az 1. hónap ingyenes lesz, de nem 1 hónap alatt fogjuk megunni!!!!!!) Ez nagy pofátlanság hogy díjat kell fizetnünk ahhoz hogy szórakozzunk a PC-vel!!!<#violent>#violent><#boxer>#boxer><#gunyos1>#gunyos1><#rinya>#rinya>
- solozni is lehet, de szerintem a grp pvp élvezetesebb
- healer mindenképpen kell, esetleg egy controller sem árt
- igen, megtalálhatók a szokásos archetypeok
Ilyenekre gondolok, hogy van e külön pvp szint; milyen PvP jutalmak vannak (címek/tárgyak); Solo pvpnek van e értelme, vagy csak összeszokott csapatban érdemes e nekiindulni.
Csapat összeállítás mennyire fontos? Vannak-e hagyományos beosztások (tank, dps, rdps, healer)
ON: a képek mutatósak <#eljen>#eljen>
csináltam néhány képet

Valahova illik a komor hangulat, valahova nem. Nekem pl a Batman történethez nagyon is illik.
Azért egy szuperhõs, vagy éppen szupergonosz nem megfelelõ környezetben csak egy ripacsnak tûnik. Fõleg ha kívül hordja az alsógatyáját.
Nagyon utálom a személyeskedést, de meg kell kérdezzem... Miért is kellene nekem pszichológus?
A kornyezet szerintem teljesen rendbenvan, stilusilag is es minosegileg is. Grafikailag egy MMOhoz kepest szerintem szinte kiemelkedo, persze ha vmit nagyon kozelrol nez az ember azert latni, hogy egy MMOrol van szo. De ez szerintem normalis embernek nem okoz semmifele gondot.
Az autok mennek, megallnak a zebranal meg a pirosnal, meg amikor jonak latjak 😄 Ofc nem egy GTA, de jo latni h e'l a kornyezet es nem minden statikus.
Ha a darkos helyeket szereted, azon kivul h latoass meg egy pszichologust, Gothamba is nezz el 😄 Az a sotet varosresz.