22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Pares
    *Pontosabban a történelem nagy csatáiról.
  • MerlinW
    Cerberus Daily-n minden nap lehet olvasni a ME világáról érdekességeket - gyakorlatilag itt bővítik az ME univerzumot - többek között az SSV flottáról is. Tegnap is volt szó a Budapestről.
  • MerlinW
    Az SSV-k a flottahajók nevei. SSV Cairo, Warsaw, Budapest, stb. Inkább enciklopédiai, mintsem játéktartalom. A cirkálók városokról kapták a nevüket, a csatahajók hegyekről (Fuji, Everest, stb), a fregattok történelmi helyszínekről, a szállítók pedig híres emberekről.
  • sanya200
    képregény
    Az SSV Budapestről meg én se tudok többet csak amit írtak, hogy dlc lesz-e vagy a 3. részben lesz nem tudni.
  • nyirog
    hali, most olvasgatom a kommenteket és lenne 2 kérdesem :D:

1: mi a tosz ez az ssv budapest pontosan, elolvsatmaa cikket de gőzöm sincs h ez dlc, meg hogy egyáltalán valódi-e o.O
    2: illusive manes képregény már lekapható vhonnan?

előre is köszi
  • Kopiati
    Nekem a történet volt az elsődleges, nem a férfi-női karakter:D Mondjuk a renegát nő az odab*szXD Olyan dumákat lenyom, mindenkit, lelő, stb...
  • sanya200
    Nem inkább Shepard kisasszony:)
    Mondjuk az első rész végére már nem tudtam több pénzt összeszedni, kifektettem a számlálót mert megállt 10 millánál.
    Dögös Shepard Kisasszony:)
  • Kopiati
    Áprilisban fog megjelenni a 2., így olvastam a hétvégén.
    Amerikában már előrendelhető a 4. regény is.

Nekem az első könyv tetszett, jobban meg lehet érteni/utálni Saren karakterét, és azt, hogy milyen teljesítmény volt számára a Fejedelemmel való kapcsolat kialakítása, és azt is elhinti, hogy a fantomoknak mekkora pénzügyi hatalmuk van, valószínűleg Shepard úr is részvényes itt-ott:P
    Lényegében megtudjuk miért is nem lett Anderson fantom:)
  • sanya200
    Mass Effect Felismerés.Az első mass effect regény ami az első rész előtt játszodik 20 évvel.3 könyv van jelenleg, már mindegyik rég megjelent persze csak angolul.Magyarra az első kötet 2010.dec.1-én jelent meg a második rész pedig már fodítás alatt van az állítólag olyan március körül jelenik meg.
  • Gruffersten
    Nem volt olyan rossz, de olyan kiemelkedő sem.Nekem a Dragon Age könyv sokkal jobban tetszett.
  • Pares
    Melyik első? Nem vagyok nagyon képben a magyar fordításokkal. Bár egyiket se olvastam, eddig csak jókat hallottam a regényekről. A képregényekről már nem éppen (nekem viszont azok tetszenek)...
  • SZilaJMaGGoT
    egyelőre*
  • sanya200
    Hát nem tudom akkor te mit olvastál nekem nagyon tetszett.Most olvasom másodjára.
  • MerlinW
    Pedig az első is sz*r volt:)
  • Kopiati
    Engem egyenlőre a második ME regény érdekel:)
  • Szthomas
    Elvileg itt van róla infó:
    http://www.cerberusdailynews.com/?tag=ssv-budapest
  • Szthomas
    Sziasztok újra. Téma?
  • sanya200
    Végre van valami amiben egyetértünk:)
    Amúgy az az SSV Budapestes cikk a dlc-hez vagy a 3. részhez kötődik?
  • Pares
    Én sem úgy értettem. Sőt én kifejezetten örülök, hogy a játék teli van mindenféle utalásokkal...
  • Pares
    Jó ég, vegyél be nyugtatót...
  • Pares
    Érvek, milyen érvek? Ne nevettess. Egy az, hogy ez itt off, a másik, hogy a játék még meg se jelent. És én az olyanokat, mint Te, aki a megjelenés előtt már elkönyveli, hogy ilyen, meg olyan lesz, nem tudom komolyan venni. Ennyi.

• Szthomas
    A történet eredete szerintem is lényegtelen. Ami a lényeg, hogy sokszínű, összetett, elképzelhető és "átélhető" világot kapjunk.
  • sanya200
    Nekem édes mindegy hogy honnan vettek ötletet vagy honnan nem az a lényeg hogy egy nagyin jó kis történetet sikerült alkotni.Amúgy sincs olyan játék vagy film ami nem lopott volna innen onnan ötleteket.
  • Gruffersten
    Igen, már csak akkor lehetnél ügyesebb, ha a számba rágnád, az összes popkultúrális utalást a Lovecraft művekről.Valószínűleg nem azért hoztam fel Cthulhut, mert gyenge elméjű vagyok vagy hogy kioktassanak olyan dolgokból, ami miatt kikövetkeztethető, hogy a itt is lovectaft mítoszokból merítettek ihletet.
  • Szthomas
    Jogos! Én sem azért említettem a SW TOR-t, hogy arról kezdjünk el beszélni és vitatkozni. Csak A BioWare-hoz kötődő és a jövőbeli Mass Effect-es lehetőségek miatt.
  • Evoluti0N
    Akkor még 1x. Ez NEM AZ A TOPIK.
  • Sir Cryalot
    Itt a biowares szöveg. , első google találatoldal lapalján.
  • Evoluti0N
    És főleg egy újabb több oldalas flame-t csinálni olyan játékról, aminek nem ez a topicja.
  • Szthomas
    Nyugi fiúk! nem kell ölre menni!
  • Sir Cryalot
    Érvek? Előbb is csak személyeskedésre futotta...
  • Pares
    Uggggyan már...
  • Sir Cryalot
    http://lmgtfy.com/?q=swtor+flop
  • Pares
    Mi vagy Te, valami elégedetlen Bioware-es fejlesztő?

• Szthomas
    Remélem azért nem lesz bukta. Sok Star Wars fanatikus van (én csak szimpla rajongó), szóval azért nincs akkora vész, mondjuk egy KOTOR 3-nak jobban örültem volna.
  • Sir Cryalot
    Hát azt borítékolom neked hogy bukta lesz és ők sem derűlátóak , lassan fognka kerekedni a nullák. :)))
  • bendáj17
    igen majd meglátjuk mennyire lesz sikeres.
  • Szthomas
    First Contact War nagyon király lenne. Ott aztán volt harc dögivel.
  • Szthomas
    A BioWare majd a Star Wars The Old Republic-al vizsgázik arról, hogy mennyire is jók az MMO készítésben. Ha bejön nekik, akkor könnyen lehet, hogy a Mass Effect-re is sor kerül...
  • Pares
    El tudok képzelni egy olyan játékot is, ami a First Contact Wart, a Rachni Wart, a Krogan Rebelliont vagy a Skyllian Blitzet (Elysium+Torfan és a többi) dolgozza fel... Szóval lehetőség az van akár mennyi...
  • Szthomas
    Krogan karakterrel nem lenne gond a renegade pontok szerzése. Amúgy zsír lenne, ha egy varenünk is lenne és a harcok során előre lehetne küldeni hogy megharapdálja az ellent...