22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Pares #1080 *Pontosabban a történelem nagy csatáiról. -
Cerberus Daily-n minden nap lehet olvasni a ME világáról érdekességeket - gyakorlatilag itt bővítik az ME univerzumot - többek között az SSV flottáról is. Tegnap is volt szó a Budapestről. -
Az SSV-k a flottahajók nevei. SSV Cairo, Warsaw, Budapest, stb. Inkább enciklopédiai, mintsem játéktartalom. A cirkálók városokról kapták a nevüket, a csatahajók hegyekről (Fuji, Everest, stb), a fregattok történelmi helyszínekről, a szállítók pedig híres emberekről. -
sanya200 #1077 képregény
Az SSV Budapestről meg én se tudok többet csak amit írtak, hogy dlc lesz-e vagy a 3. részben lesz nem tudni. -
hali, most olvasgatom a kommenteket és lenne 2 kérdesem :D:
1: mi a tosz ez az ssv budapest pontosan, elolvsatmaa cikket de gőzöm sincs h ez dlc, meg hogy egyáltalán valódi-e o.O
2: illusive manes képregény már lekapható vhonnan?
előre is köszi -
Nekem a történet volt az elsődleges, nem a férfi-női karakter:D Mondjuk a renegát nő az odab*szXD Olyan dumákat lenyom, mindenkit, lelő, stb... -
sanya200 #1074 Nem inkább Shepard kisasszony:)
Mondjuk az első rész végére már nem tudtam több pénzt összeszedni, kifektettem a számlálót mert megállt 10 millánál.
Dögös Shepard Kisasszony:) -
Áprilisban fog megjelenni a 2., így olvastam a hétvégén.
Amerikában már előrendelhető a 4. regény is.
Nekem az első könyv tetszett, jobban meg lehet érteni/utálni Saren karakterét, és azt, hogy milyen teljesítmény volt számára a Fejedelemmel való kapcsolat kialakítása, és azt is elhinti, hogy a fantomoknak mekkora pénzügyi hatalmuk van, valószínűleg Shepard úr is részvényes itt-ott:P
Lényegében megtudjuk miért is nem lett Anderson fantom:) -
sanya200 #1072 Mass Effect Felismerés.Az első mass effect regény ami az első rész előtt játszodik 20 évvel.3 könyv van jelenleg, már mindegyik rég megjelent persze csak angolul.Magyarra az első kötet 2010.dec.1-én jelent meg a második rész pedig már fodítás alatt van az állítólag olyan március körül jelenik meg. -
Gruffersten #1071 Nem volt olyan rossz, de olyan kiemelkedő sem.Nekem a Dragon Age könyv sokkal jobban tetszett. -
Pares #1070 Melyik első? Nem vagyok nagyon képben a magyar fordításokkal. Bár egyiket se olvastam, eddig csak jókat hallottam a regényekről. A képregényekről már nem éppen (nekem viszont azok tetszenek)... -
egyelőre* -
sanya200 #1068 Hát nem tudom akkor te mit olvastál nekem nagyon tetszett.Most olvasom másodjára. -
Pedig az első is sz*r volt:) -
Engem egyenlőre a második ME regény érdekel:) -
Szthomas #1065 Elvileg itt van róla infó:
http://www.cerberusdailynews.com/?tag=ssv-budapest -
Szthomas #1064 Sziasztok újra. Téma? -
sanya200 #1063 Végre van valami amiben egyetértünk:)
Amúgy az az SSV Budapestes cikk a dlc-hez vagy a 3. részhez kötődik? -
Pares #1062 Én sem úgy értettem. Sőt én kifejezetten örülök, hogy a játék teli van mindenféle utalásokkal... -
Pares #1061 Jó ég, vegyél be nyugtatót... -
Pares #1060 Érvek, milyen érvek? Ne nevettess. Egy az, hogy ez itt off, a másik, hogy a játék még meg se jelent. És én az olyanokat, mint Te, aki a megjelenés előtt már elkönyveli, hogy ilyen, meg olyan lesz, nem tudom komolyan venni. Ennyi.
-
Szthomas #1059 A történet eredete szerintem is lényegtelen. Ami a lényeg, hogy sokszínű, összetett, elképzelhető és "átélhető" világot kapjunk. -
sanya200 #1058 Nekem édes mindegy hogy honnan vettek ötletet vagy honnan nem az a lényeg hogy egy nagyin jó kis történetet sikerült alkotni.Amúgy sincs olyan játék vagy film ami nem lopott volna innen onnan ötleteket. -
Gruffersten #1057 Igen, már csak akkor lehetnél ügyesebb, ha a számba rágnád, az összes popkultúrális utalást a Lovecraft művekről.Valószínűleg nem azért hoztam fel Cthulhut, mert gyenge elméjű vagyok vagy hogy kioktassanak olyan dolgokból, ami miatt kikövetkeztethető, hogy a itt is lovectaft mítoszokból merítettek ihletet. -
Szthomas #1056 Jogos! Én sem azért említettem a SW TOR-t, hogy arról kezdjünk el beszélni és vitatkozni. Csak A BioWare-hoz kötődő és a jövőbeli Mass Effect-es lehetőségek miatt. -
Evoluti0N #1055 Akkor még 1x. Ez NEM AZ A TOPIK. -
Sir Cryalot #1054 Itt a biowares szöveg. , első google találatoldal lapalján.
-
Evoluti0N #1053 És főleg egy újabb több oldalas flame-t csinálni olyan játékról, aminek nem ez a topicja. -
Szthomas #1052 Nyugi fiúk! nem kell ölre menni! -
Sir Cryalot #1051 Érvek? Előbb is csak személyeskedésre futotta... -
Pares #1050 Uggggyan már... -
Sir Cryalot #1049 http://lmgtfy.com/?q=swtor+flop
-
Pares #1048 Mi vagy Te, valami elégedetlen Bioware-es fejlesztő?
-
Szthomas #1047 Remélem azért nem lesz bukta. Sok Star Wars fanatikus van (én csak szimpla rajongó), szóval azért nincs akkora vész, mondjuk egy KOTOR 3-nak jobban örültem volna. -
Sir Cryalot #1046 Hát azt borítékolom neked hogy bukta lesz és ők sem derűlátóak , lassan fognka kerekedni a nullák. :))) -
bendáj17 #1045 igen majd meglátjuk mennyire lesz sikeres. -
Szthomas #1044 First Contact War nagyon király lenne. Ott aztán volt harc dögivel. -
Szthomas #1043 A BioWare majd a Star Wars The Old Republic-al vizsgázik arról, hogy mennyire is jók az MMO készítésben. Ha bejön nekik, akkor könnyen lehet, hogy a Mass Effect-re is sor kerül... -
Pares #1042 El tudok képzelni egy olyan játékot is, ami a First Contact Wart, a Rachni Wart, a Krogan Rebelliont vagy a Skyllian Blitzet (Elysium+Torfan és a többi) dolgozza fel... Szóval lehetőség az van akár mennyi... -
Szthomas #1041 Krogan karakterrel nem lenne gond a renegade pontok szerzése. Amúgy zsír lenne, ha egy varenünk is lenne és a harcok során előre lehetne küldeni hogy megharapdálja az ellent...