22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Különc
    Furcsa élőben látni, jó munkát végeztek a játékban, mert barokkos túlzással, de alig kan különbség 8)
  • Pares
    Na igen, ha jó színészi képességekkel rendelkezik, akkor simán, első számú jelölt.
  • Pares
    Egyébként meg sunáznám.
  • Pares
    Mármint úgy érted, hogy kizárólag nem ferde hajlamú heteroszexuális hímnemű embereknek.
  • Különc
  • TBTPumpa
    I am Commander Shepard, and this is my favourite picture on the internet.
    http://noob.hu/2011/07/13/yvonne-strahovski-bikini-maui-05-830x1245.jpg

Kizárólag Yvonne Strahovski fanoknak (itt nem a Ventilátorra gondoltam)!
  • vg
    Matthew Fox? Inkább Mark Vanderloo akiről eredetileg is mintázták Shepard arcát...

• broman191
    +1 happy day
  • Kopiati
    "cerbonás" - bazze ez a nap is happy endingXD
  • Roman
    Hmm és még Gillianről se feledkezzünk meg. Simán lehetne csapattag a ME3-ban, úgyis gyűlöli TIM-et, a maga módján. Külön érdekesség lenne az autizmusa, bár szvsz az enyhült, sokat javult Hádész kutyájának ugatása nélkül. Hisz már a menekülés alatt rengeteget fejlődött, s igazán jól érezte magát a kvariánokkal meg azzal a nagydarab meleg skandinávval.

Bár játékban meg jó szar lenne, mert értem én, hogy már kiskölyökként szingularitást idézett elő, meg szétvert egy menzát, véletlenül ráejtett egy pánczélozott csapatszállító járművet a Cerbonásokra, de valahogy ezeket a meggyőző biotikus képességeket úgyse láthatnánk a gémben. ^^ Pedig egy kedvenc karakter volt, talán azért, mert könnyen tudtam azonosulni vele, a kissé borderline-autizmusom miatt, több közös vonásunk volt, mint bármely' egyéb film-könyv-játékkarakterrel. Hehe.

Kahleeról meg má' gondolkoztam eddig is. Túl fontos, hogy kimaradjon egy ME3-ból.
  • sanya200
    Kösz,bár egy kukkot nem értek belőle. xD
  • Kopiati
    10 dolod amit nem árt tudnunk:) (Sanya200nak is ajánlom:D)
    ITT
  • Kopiati
    Worthingtonnal az a gond, hogy nem tud játszani:) Holloway meg nekem a Lost legszimpibb karaktere.
  • Szolnokboy1
    először nekem is Whithfield volt, sőt még most is ő az első számú jelöltem, de a betegsége miatt sajnos nem lehetséges. Holloway még talán jó lenne, de Craig semmiképp, Worthingtont meg nem szeretem. :)
  • Kopiati
    Arcra jó lenne, tudásra is. De én inkább valami ismeretlenebb arcot látnék, Andy Withfield, Lostból a Sawyer, Sam Wothington is elmenne, vagy Daniel Craig, de akkor extra renegát badass motherfucker kéne:D
  • Szolnokboy1
    "Comic Con-on maximum színészek nevét lehet majd hallani"

Abban a pillanatban, hogy kimondják Matthew Fox nevét, én pezsgőt bontok. :D
  • machinarium
    ott a pont
  • Piszkos  Fred
    szvsz nem a mass effectre gondolt...
  • Kopiati
    Comic Con-on maximum színészek nevét lehet majd hallani, ha olyan nagy bejelentésre készülnek, vagy egy teasert, mint anno a Avengers mozihoz, amin a logó feltűnt.
  • vg
    dehogy láttál te olyan "trailert", esetleg a harmadik részhez készült élőszereplős előzetest...
  • Piszkos  Fred
    Jó ötlet végül is, de a könyvek alapján találhatunk még "alkalmas" szereplőt erre a posztra.
  • penge96
    Anderson lesz vajon a főszereplő?
  • Doom 4
    Ja ok.
  • Kopiati
    Az imdb kb. annyira hiteles, mint az országimázs...semennyire:) Majd a comicconon kiderül minden.
  • Doom 4
    A filmmel kapcsolatban: Katt.
  • sanya200
    Hát jó stúdió csinálja és a bw is felügyeli szóval csak nem lesz szar.
  • machinarium
    Akkor biztosan igazad van, bár én már láttam olyan trailert, amiben nem voltak meg a konkrét szereplők, csak duma, meg pár epikus jelenet, ami csak utalt dolgokra sejtelmesen. Na de mindegy is, a lényeg, hogy lesz valami.
  • Szolnokboy1
    hát trailert biztosan nem, még a színészek sincsenek meg, nemhogy a forgatást elkezdték volna. szerintem leginkább a történetről lesz szó (hogy a trilógiát adaptálják vagy az előzményeket, hasonlók), esetleg 1-2 casting hír és büdzsé.
  • machinarium
    Nem volt még, de gondolom valami trailert fognak mutatni belőle és majd kb. jövőre lesz kész az egész. Csak legyen igényes, el ne szúrják...
  • Szolnokboy1
    nem tudom, hogy volt-e már:

Infók a Mass Effect filmről az idei Comic Conon.
  • sanya200
    a-bioware-okosabb-ellenfeleket-iger-a-mass-effect-3-ban
  • sanya200
  • Fpocok
    Aranyos... jó kis kép lett!
  • bendáj17
    sajnos sajnos
  • Mimasz
    Hát igen.. csak csúszik és csúszik... :)
  • sanya200
    Szívesen elolvasnám már de csúszik a 2. regény is:(
    A kiadó se tudja mikor jelenik meg.
  • Hoz_Hun
    Uh, ez a második ez borzasztó. Az elsővel meg csak az a bajom, hogy elf füle van. Az Ascenzionban leírják, hogy nincs rendes fülük, csak valami fül szerűség.
  • Doom 4
    Nekem ez a kettő tetszik taliról:
  • sanya200
    Csak nem a Formax-ra gondolsz :DDDDDDDDDDDD
    Az omegán lehet megvenni a Batáriai kereskedőtől.
    De le is töltheted a googlival, már ebben a században is, akár most is:D
  • Hoz_Hun
    Ezt a képet ismerem és az összes Tali kép közül ez tetszik a legjobban. :)