22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Furcsa élőben látni, jó munkát végeztek a játékban, mert barokkos túlzással, de alig kan különbség 8) -
Pares #3520 Na igen, ha jó színészi képességekkel rendelkezik, akkor simán, első számú jelölt. -
Pares #3519 Egyébként meg sunáznám. -
Pares #3518 Mármint úgy érted, hogy kizárólag nem ferde hajlamú heteroszexuális hímnemű embereknek. -

-
I am Commander Shepard, and this is my favourite picture on the internet.
http://noob.hu/2011/07/13/yvonne-strahovski-bikini-maui-05-830x1245.jpg
Kizárólag Yvonne Strahovski fanoknak (itt nem a Ventilátorra gondoltam)!
-
vg #3515 Matthew Fox? Inkább Mark Vanderloo akiről eredetileg is mintázták Shepard arcát...
-
+1 happy day 
-
"cerbonás" - bazze ez a nap is happy endingXD -
Roman #3512 Hmm és még Gillianről se feledkezzünk meg. Simán lehetne csapattag a ME3-ban, úgyis gyűlöli TIM-et, a maga módján. Külön érdekesség lenne az autizmusa, bár szvsz az enyhült, sokat javult Hádész kutyájának ugatása nélkül. Hisz már a menekülés alatt rengeteget fejlődött, s igazán jól érezte magát a kvariánokkal meg azzal a nagydarab meleg skandinávval.
Bár játékban meg jó szar lenne, mert értem én, hogy már kiskölyökként szingularitást idézett elő, meg szétvert egy menzát, véletlenül ráejtett egy pánczélozott csapatszállító járművet a Cerbonásokra, de valahogy ezeket a meggyőző biotikus képességeket úgyse láthatnánk a gémben. ^^ Pedig egy kedvenc karakter volt, talán azért, mert könnyen tudtam azonosulni vele, a kissé borderline-autizmusom miatt, több közös vonásunk volt, mint bármely' egyéb film-könyv-játékkarakterrel. Hehe.
Kahleeról meg má' gondolkoztam eddig is. Túl fontos, hogy kimaradjon egy ME3-ból. -
sanya200 #3511 Kösz,bár egy kukkot nem értek belőle. xD -
10 dolod amit nem árt tudnunk:) (Sanya200nak is ajánlom:D)
ITT -
Worthingtonnal az a gond, hogy nem tud játszani:) Holloway meg nekem a Lost legszimpibb karaktere. -
először nekem is Whithfield volt, sőt még most is ő az első számú jelöltem, de a betegsége miatt sajnos nem lehetséges. Holloway még talán jó lenne, de Craig semmiképp, Worthingtont meg nem szeretem. :) -
Arcra jó lenne, tudásra is. De én inkább valami ismeretlenebb arcot látnék, Andy Withfield, Lostból a Sawyer, Sam Wothington is elmenne, vagy Daniel Craig, de akkor extra renegát badass motherfucker kéne:D -
"Comic Con-on maximum színészek nevét lehet majd hallani"
Abban a pillanatban, hogy kimondják Matthew Fox nevét, én pezsgőt bontok. :D -
ott a pont -
szvsz nem a mass effectre gondolt... -
Comic Con-on maximum színészek nevét lehet majd hallani, ha olyan nagy bejelentésre készülnek, vagy egy teasert, mint anno a Avengers mozihoz, amin a logó feltűnt. -
vg #3502 dehogy láttál te olyan "trailert", esetleg a harmadik részhez készült élőszereplős előzetest... -
Jó ötlet végül is, de a könyvek alapján találhatunk még "alkalmas" szereplőt erre a posztra. -
Anderson lesz vajon a főszereplő? -
Ja ok. -
Az imdb kb. annyira hiteles, mint az országimázs...semennyire:) Majd a comicconon kiderül minden. -
A filmmel kapcsolatban: Katt. -
sanya200 #3496 Hát jó stúdió csinálja és a bw is felügyeli szóval csak nem lesz szar. -
Akkor biztosan igazad van, bár én már láttam olyan trailert, amiben nem voltak meg a konkrét szereplők, csak duma, meg pár epikus jelenet, ami csak utalt dolgokra sejtelmesen. Na de mindegy is, a lényeg, hogy lesz valami. -
hát trailert biztosan nem, még a színészek sincsenek meg, nemhogy a forgatást elkezdték volna. szerintem leginkább a történetről lesz szó (hogy a trilógiát adaptálják vagy az előzményeket, hasonlók), esetleg 1-2 casting hír és büdzsé. -
Nem volt még, de gondolom valami trailert fognak mutatni belőle és majd kb. jövőre lesz kész az egész. Csak legyen igényes, el ne szúrják... -
nem tudom, hogy volt-e már:
Infók a Mass Effect filmről az idei Comic Conon. -
sanya200 #3491 a-bioware-okosabb-ellenfeleket-iger-a-mass-effect-3-ban -
sanya200 #3490 -
Aranyos... jó kis kép lett! -
bendáj17 #3488 sajnos sajnos -
Hát igen.. csak csúszik és csúszik... :) -
sanya200 #3486 Szívesen elolvasnám már de csúszik a 2. regény is:(
A kiadó se tudja mikor jelenik meg. -
Hoz_Hun #3485 Uh, ez a második ez borzasztó. Az elsővel meg csak az a bajom, hogy elf füle van. Az Ascenzionban leírják, hogy nincs rendes fülük, csak valami fül szerűség. -
Nekem ez a kettő tetszik taliról: -
sanya200 #3483 Csak nem a Formax-ra gondolsz :DDDDDDDDDDDD
Az omegán lehet megvenni a Batáriai kereskedőtől.
De le is töltheted a googlival, már ebben a században is, akár most is:D -
Hoz_Hun #3482 Ezt a képet ismerem és az összes Tali kép közül ez tetszik a legjobban. :)