Nemzetközi letartóztatási parancs Assange ellen

← ElőzőOldal 7 / 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még a végén inkább megszüntetik az internetet, emaiatt az Assange miatt 😊

A fogyasztói társadalom három alappillére: a reklám, a tervezett elavulás és a hitel

http://thepiratebay.org/torrent/5723136/WikiLeaks_insurance

Tessék szépen torrentezni.

Mekkora divat itt a configra verni...

<html><head></head><body><pre></pre></body></html>

Ennyi maradt a wikileaksbõl...

Mekkora divat itt a configra verni...

Igaz, nem mindig a legokosabbak ülnek hivatalok székeiben és azt hiszik, hogy a nép csak butább lehet tõlük. Érdekesnek vélem hogy miért van az, hogy pl a magyar jogrendben több büntetésre számíthat az, aki pedofil képeket tart a számítógépén otthon, mint aki konkrétan elmegy a játszótérre és ott próbálja kiélni a hajlamait, lehet paranoiás vagyok, de egy számítógépre nem nehéz csempészni pár képet majd feljelenteni az ürgét. ( természetesen elítélem a pedofilia minden megnyílvánulási formáját, csak egy sajátos dologra hívtam fel a figyelmet).
Van az Assanger ügynek egy különös "bája" ( nagyon idézõjelben), miszerint a svédek adták ki az elfogató parancsot, kanadában valami fejes mondta, hogy meg kéne ölni, usában is halálbüntit adnának neki, és elvileg ezek az országok a föld talán legdemokratikusabb országai (között vannak).
Hát ja, sokkal tisztább lenne ha simán bevallanák, hogy a wikileaks-es tevékenysége nyomán adták ki ellene a nemzetközi letartóztatási parancsot. Úgyis mindenki tudja. Így meg ugyanolyan hibákat követnek el a hivatalosságok, mint amilyenek miatt izgulniuk kell a nyilvánosságra hozott anyagokban.

A fogyasztói társadalom három alappillére: a reklám, a tervezett elavulás és a hitel

persze és ha véletlen eltûnne, akkor nem tudná mindenki hogy kb mi történt vele, és hogy kikkel alszik, vagy mit szagol alulról 😄DD
A "liberális"/globalista rendszer mindig elõször bemocskol, hiteltelenít, és majd késõbb mikor már senkit sem érdekel, akkor teszik el láb alól, legalább is a legtöbb esetben így teszik.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Amúgy egyáltalán nem volna szabad elektronikus eszközöket használnia, úgy tuti elkapják. Lám bin laden évek óta bujkál a hegyekben az egész amerikai hadsereg ellen, s szerintem ezt sokban köszönheti annak, hogy nem használ semmi lekövethetõ eszközt.

Azért az se semmi, hogy Assanger az interpol hivatalos honlapján ott van a fõhelyen, gondolom vélhetõ szexuális zaklatásért nem rakják ki az embert csak úgy fõhelyre, és vannak sokkal komolyabb bûnözõk is akiket keresnie kellene az interpolnak.
Valószínûleg a Wikileaks müködése nem sokban függ Assange-tõl. Inkább csak elrettentésre jó hogy elfogják és megvan az a kockázat is, hogy mártírizálódik. Holló hollónak nem vájja ki a szemét. Minden országnak érdeke hogy a szennyes ne kerüljön nyilvánosságra, ezért összefogtak a pali ellen.

*halni
Kensin
Mintha egyedül õ gyûjtené be a dolgokat...
Elfognak egy csávót, és már meg is szûnik egy weboldal? <#email>

Amúgy szerintem tuti torrentezik is 😊
*lecsukják
Jól csinálta Assanger, ha meg is ölik, vagy lecsúkják vagy ilyesmi, az infók már ott vannak több 100 hanem ezer újságírónál, maximálisan kihasználta a médiát.

Kicsit konspirálok, de gondolom azért van egy néhány 10 ezer dokumentumos életbiztosítása és ha netalántán meg találna hallni, vagy börtönbe kerülne, kicsit kínosabb dolgokat is beélesített jópár honlapra, torrentre.
Tikal
ez igaz,,, abbol a szempontboljo hogy kikerültek az iratok hogy sok disznoságra fény derülhet... mondjuk ezekrõl eddig is "tudtunk", csak most nyilvánosság elõtt ég a pofájuk 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

De nem magában, abba bukik meg a bank, hogy megjelenik róla az infó, hanem abba, hogy csupa disznóságot csinált. Egyszerû a képlet, nem kell csinálni a banknak olyat amit utána a szemére vethetnek.
Kara kán
Gondoljatok bele, hogy ezeket az iratokat történészek és más kutatók csak 30-50-70-90 év múlva tudták volna elolvasni az irattárakban, nagy hercehurca után.
Most itt van nekünk a net, az igazi glasznoszty, transparency, átláthatóság. Ezt akartuk, nem?

Piszkáld te is az SG.hu-t, hogy teremtsenek lehet?séget egyes felhasználók tiltására!

PoWeReDbyChAoS
Szerintem meg már azért ismeretlen a holléte, mert már épp ott van a tenger mélyén, de hogy ne legyen olyan feltûnõ, kiadnak egy körözést ellene, hogy mindenki azt higgye, csak rejtõzködik 😛

Sir Quno Jedi
Én hiszek neked akár, de akkor mégis mi ez az egész?! Nem zörög a haraszt, ha nem hörög a paraszt, én azt mondom...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Molnibalage
Miért tartóztassák le, ha megölni is lehet. A letartóztatott tud fecsegni. A halott nem nagyon.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Jah, persze. Nevetséges vádakkal próbálkoznak ezek a hülye összeesküvõk. Olyan bénák, hogy egy mezei civilt, aki nem jártas tikos mûveletekben ne találjanak meg? Aha..

A tartózkodási helye ismeretlen. Egy jól képzett bérgyikost rá vagy ügynököt, hulla be a tengerbe, kõvel a nyakában. Soha nem találnák meg.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Tikal
Ha egy bankrol jelentetnek meg pl informáciot az már nbem biztos hogy olyan vicces lesz... ott megindulhat egy hullám...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Molnibalage
Ez a másik fele.

Molnibalage
A nap csúcsnaív komment díja asszem átadásra kerülhet. 😊

Én pont másként látom. Olvastam már olyat is hogy a lehman csõdjét egy hamis hír okozta a tõzsdén. A postabank is egy hírre ingott meg elõször.
Ha magyarország az atomjaira hullik azért nem fognak sok könnyet elyteni de egy súlyos amcsi kormányválság már gazdasági következményekkel is járni fog. Nem beszélve arról hogy mi történhet ha amerika külügyi kapcsolati rendszere összeomlik.

számomra az nem világos (,hogy ugye az egy dolog hogy mit gondolnak Merkel-rõl, meg Sárközirõl és nem éppen a legszebb dolgokat), de miért kell ezt leírni?! Én sem írom le a nem létezõ titkos naplómba, hogy melyik barátomnak nem adnék sose kölcsön pénzt...
Nézed a válság nem attól robban ki, hogy egy újságban megjelenik egy dokumentum... Erre egy jó példa a shell, meghamisították az olajtartalékrukról szóló könyvelést, nyílvánosságra került és kaput a shellnek, namost nem attól csõdölt be majdnem, mert nyílvánosságra került, hanem attól, hogy a cégvezetõk szétlopták a fejüket, ne keverd össze az okot és az okozatot , elõbb van az ok utána az okozat, kauzalitás.
Hegi90
Azért csinálják a cirkuszt, mert bele akarják verni az emberekbe, hogy a WikiLeaks maga az antikrisztus, és egy szavát se szabad hinni.
Visszajelzések alapján eddig mûködik a 40 év fölöttieknél 😊

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Ezzel a nemi erõszakos átlátszó cirkusszal csak még nagyobb hírverést csinálnak a WikiLeaks-nek.
Komolyan nem értem, és egyáltalán nem logikus ez az egész. Ha valóban nagyon gázos lenne a dolog, akkor már a célszemély rég lehörpintette volna a plutónium teáját, az adatok meg el sem jutnak a közlésig.
Most vagy ennyire amatõrök az amerikai ügynökök, vagy az egész WikiLeaks egy nemzetközi színdarab díszlete, és a kiszivárogtatás szándékos, ez az ügy pedig a reklám része.

És ha valamelyik nyilvánosságra hozott irat miatt kapunk egy újabb válságot a nyakunkba akkor is ennyire védeni fogjátok? Ezek a dokumentumok nem azért titkosak mert az usa-t olyan kurvára érdeki mit gondol rólla az átlagember. Ezek azért titkosak hogy megvédjék a mi kis kényelmes világképünket hogy a jóságos usa katonák gigászi csatában civil és amerikai áldozatok nélkül legyõzik a gonosz terroristákat majd nyalókát osztogatnak az afgán gyerekeknek. Így mûködik a rendszer. Szarnak szar de az eddigiek sem voltak jobbak. És ez legalább megadja a lehetõséget hogy csak azokról a rossz dolgokról kell értesülj amikrõl elkerülhetetlen.

Kínával mi a helyzet? Szerintem õk mentenék a palit. 😄

fotográfik kolomp edisön :D

szerintem még nem nyúlt bele, csak ezen belsõs iratok után már annyira mélyreható szervezetnek tûnik a wikileaks, hogy egyesek már tartanak tõle hogy olyan helyrõl is információk szivárognak ki, ahonnan nem kéne. Õt gyorsan keresztrefeszítik hogy elrettentõ példát hozzanak.
Tikal
az indexen még szeptemberben azt irták hogy megszüntették ezt a nemi erõszakos eljárást... ugy látszik rájötttek hogy mégis rossz ember... nõket erõszakol.. ja hogy közben olyan informácioakt szivárogtat ki amik nem jók az USA-nak? nahát...

jó most õszintén. nem tudom mégis mit hitt... ahhoz képest hogy az usa mondvacsinált indokokkal indít háborút, egy ember letartóztatása semmiség...

Sir Quno Jedi
Tök8, ha csak veszélytelen kacsa volna, ami a blikkben elmegy, akkor nem akarnák keresztrefeszíteni bármi áron. Valamibe nagyon belenyúlt azért a pali valahol... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

immovable
Hiába no. Veszélyes a pali. Fõleg a kacsacsõrû emlõsre.
Én azt sajnálom, hogy pont a svéd rendõrséggel végeztetik el a piszkos munkát (ugye õk adták ki az elfogató parancsot). Ezt meg csak úgy általában, nesze neked demokrácia.
Narxis
"pedig csak igazat akart mondani"

Nem mondott õ semmit, sikerült megszereznie pár iratot, ennyi. Ráadásul a legtöbb vélemény/feltételezés. Pl. hogy mit gondolnak egyes államok vezetõirõl. A Blikkbe biztos elférne, hogy teflonnak nevezték Merkelt, meztelen királynak Sarkozyt stb.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Sir Quno Jedi
Azé nem sok ember volt a világtörténelemben akinek egy talpalattnyi föld sem jutott a bolygónkon. Lassan nem létezik ország, amelyik befogadná és/vagy ne körözné, vagy szeretné holtan látni. EZ a legszebb. A fickó lazán elérte azt, ami még senkinek sem sikerült. Automatikusan a világ elsõszámú közellenségévé válik, pedig csak igazat akart mondani!

Ha valaha beköszönt a világösszefogás és a világbéke, az csakis neki lesz köszönhetõ, mert az õ elhallgattatásának érdekében összefognak az ellenséges nagyhatalmak és vallások vezetõi. Kéz-a kézben fogják végignézni, ahogy népünnepély keretében kitépik a nyomorult szívét a fehér ház gyepén, esetleg egy közös ENSZ összeröffenésen!!! Azután majd megsütik mályvacukorral nyárson és ujjongva elfogyasszák... OJVÉ! A demokráciák/dikatúrák mind-mind megmenekültek!

kiszámíthatóak az emberek, pár hét és el lesz felejtve az egész...

TreDoR
Úgy látszik betelt a pohár, elõbb-utóbb várható volt. :/
De, hogy nem tudtak valami hihetõbb ürüggyel elõrukkolni ennél a sz*rságnál, az már röhejes.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

joebacsi
Ez az ember pedofil, buzi, neonáci, kommunista és persze terrorista is egy személyben 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

← ElőzőOldal 7 / 7