343
  • Molnibalage
    Miért tartóztassák le, ha megölni is lehet. A letartóztatott tud fecsegni. A halott nem nagyon.
  • Molnibalage
    Jah, persze. Nevetséges vádakkal próbálkoznak ezek a hülye összeesküvők. Olyan bénák, hogy egy mezei civilt, aki nem jártas tikos műveletekben ne találjanak meg? Aha..

A tartózkodási helye ismeretlen. Egy jól képzett bérgyikost rá vagy ügynököt, hulla be a tengerbe, kővel a nyakában. Soha nem találnák meg.
  • Tikal #21
    Ha egy bankrol jelentetnek meg pl informáciot az már nbem biztos hogy olyan vicces lesz... ott megindulhat egy hullám...
  • Molnibalage
    Ez a másik fele.
  • Molnibalage
    A nap csúcsnaív komment díja asszem átadásra kerülhet. :)
  • karesz6
    Én pont másként látom. Olvastam már olyat is hogy a lehman csődjét egy hamis hír okozta a tőzsdén. A postabank is egy hírre ingott meg először.
    Ha magyarország az atomjaira hullik azért nem fognak sok könnyet elyteni de egy súlyos amcsi kormányválság már gazdasági következményekkel is járni fog. Nem beszélve arról hogy mi történhet ha amerika külügyi kapcsolati rendszere összeomlik.
  • JL666
    számomra az nem világos (,hogy ugye az egy dolog hogy mit gondolnak Merkel-ről, meg Sárköziről és nem éppen a legszebb dolgokat), de miért kell ezt leírni?! Én sem írom le a nem létező titkos naplómba, hogy melyik barátomnak nem adnék sose kölcsön pénzt...
  • morden
    Nézed a válság nem attól robban ki, hogy egy újságban megjelenik egy dokumentum... Erre egy jó példa a shell, meghamisították az olajtartalékrukról szóló könyvelést, nyílvánosságra került és kaput a shellnek, namost nem attól csődölt be majdnem, mert nyílvánosságra került, hanem attól, hogy a cégvezetők szétlopták a fejüket, ne keverd össze az okot és az okozatot , előbb van az ok utána az okozat, kauzalitás.
  • Hegi90
    Azért csinálják a cirkuszt, mert bele akarják verni az emberekbe, hogy a WikiLeaks maga az antikrisztus, és egy szavát se szabad hinni.
    Visszajelzések alapján eddig működik a 40 év fölöttieknél :)
  • Crane
    Ezzel a nemi erőszakos átlátszó cirkusszal csak még nagyobb hírverést csinálnak a WikiLeaks-nek.
    Komolyan nem értem, és egyáltalán nem logikus ez az egész. Ha valóban nagyon gázos lenne a dolog, akkor már a célszemély rég lehörpintette volna a plutónium teáját, az adatok meg el sem jutnak a közlésig.
    Most vagy ennyire amatőrök az amerikai ügynökök, vagy az egész WikiLeaks egy nemzetközi színdarab díszlete, és a kiszivárogtatás szándékos, ez az ügy pedig a reklám része.
  • karesz6
    És ha valamelyik nyilvánosságra hozott irat miatt kapunk egy újabb válságot a nyakunkba akkor is ennyire védeni fogjátok? Ezek a dokumentumok nem azért titkosak mert az usa-t olyan kurvára érdeki mit gondol rólla az átlagember. Ezek azért titkosak hogy megvédjék a mi kis kényelmes világképünket hogy a jóságos usa katonák gigászi csatában civil és amerikai áldozatok nélkül legyőzik a gonosz terroristákat majd nyalókát osztogatnak az afgán gyerekeknek. Így működik a rendszer. Szarnak szar de az eddigiek sem voltak jobbak. És ez legalább megadja a lehetőséget hogy csak azokról a rossz dolgokról kell értesülj amikről elkerülhetetlen.
  • rumkola
    Kínával mi a helyzet? Szerintem ők mentenék a palit. :D
  • Mcsiv
    szerintem még nem nyúlt bele, csak ezen belsős iratok után már annyira mélyreható szervezetnek tűnik a wikileaks, hogy egyesek már tartanak tőle hogy olyan helyről is információk szivárognak ki, ahonnan nem kéne. Őt gyorsan keresztrefeszítik hogy elrettentő példát hozzanak.
  • Tikal #10
    az indexen még szeptemberben azt irták hogy megszüntették ezt a nemi erőszakos eljárást... ugy látszik rájötttek hogy mégis rossz ember... nőket erőszakol.. ja hogy közben olyan informácioakt szivárogtat ki amik nem jók az USA-nak? nahát...
  • KP27
    jó most őszintén. nem tudom mégis mit hitt... ahhoz képest hogy az usa mondvacsinált indokokkal indít háborút, egy ember letartóztatása semmiség...
  • Sir Quno Jedi
    Tök8, ha csak veszélytelen kacsa volna, ami a blikkben elmegy, akkor nem akarnák keresztrefeszíteni bármi áron. Valamibe nagyon belenyúlt azért a pali valahol... :D
  • immovable
    Hiába no. Veszélyes a pali. Főleg a kacsacsőrű emlősre.
  • morden
    Én azt sajnálom, hogy pont a svéd rendőrséggel végeztetik el a piszkos munkát (ugye ők adták ki az elfogató parancsot). Ezt meg csak úgy általában, nesze neked demokrácia.
  • Narxis
    "pedig csak igazat akart mondani"

Nem mondott ő semmit, sikerült megszereznie pár iratot, ennyi. Ráadásul a legtöbb vélemény/feltételezés. Pl. hogy mit gondolnak egyes államok vezetőiről. A Blikkbe biztos elférne, hogy teflonnak nevezték Merkelt, meztelen királynak Sarkozyt stb.
  • Sir Quno Jedi
    Azé nem sok ember volt a világtörténelemben akinek egy talpalattnyi föld sem jutott a bolygónkon. Lassan nem létezik ország, amelyik befogadná és/vagy ne körözné, vagy szeretné holtan látni. EZ a legszebb. A fickó lazán elérte azt, ami még senkinek sem sikerült. Automatikusan a világ elsőszámú közellenségévé válik, pedig csak igazat akart mondani!

Ha valaha beköszönt a világösszefogás és a világbéke, az csakis neki lesz köszönhető, mert az ő elhallgattatásának érdekében összefognak az ellenséges nagyhatalmak és vallások vezetői. Kéz-a kézben fogják végignézni, ahogy népünnepély keretében kitépik a nyomorult szívét a fehér ház gyepén, esetleg egy közös ENSZ összeröffenésen!!! Azután majd megsütik mályvacukorral nyárson és ujjongva elfogyasszák... OJVÉ! A demokráciák/dikatúrák mind-mind megmenekültek!
  • KP27
    kiszámíthatóak az emberek, pár hét és el lesz felejtve az egész...
  • TreDoR
    Úgy látszik betelt a pohár, előbb-utóbb várható volt. :/
    De, hogy nem tudtak valami hihetőbb ürüggyel előrukkolni ennél a sz*rságnál, az már röhejes.
  • joebacsi
    Ez az ember pedofil, buzi, neonáci, kommunista és persze terrorista is egy személyben :)