sanyicks#100
Nem tudom te milyen törzsről beszélsz de talán egy kis indián falunyi törzsről... mert bizony voltak akkora törzsek több ezer emberrel ahol aztán rohadtul nem ismert mindenki mindenkit, NAGYON NEM.
Milyen normákat szar le assange? Az emberek elvárása az hogy tudják az igazságot az elvileg ÉRTÜK lévő államról. Ő kiteregeti, és igaza van, ezt minden értelmes gondolkodó ember tudja.
Mondd már el milyen más módja van ennek? Mondjál példákat rá!
Persze hogy nem tudsz épkézláb példát, ami egy naív álomvilágon kívül működik, mert nincs, ezen ő is gondolkodott, és úgy jutott a wikileakshez.
"Ha a választott és általuk kinevezett politikusok és birokraták viselkedése és tevékenysége erkölcsileg és törvényileg kérdéses akkor az ellen tenni kell valamit, de nem úgy, hogy magunk is törvénytelenül és erkölcstelenül viselkedünk."
naívitás királya... mert úgy látszik az egész világon hogy ez csak így megy mi? Gyurcsányt is simán lemondott, vállalta a felelősséget a tetteiért ugye? De bármelyik országban el lehet ezt sütni bármilyen nagyhatalmú emberrel...
Komcsik is kivonultak mo-ról míg szépen kérték '56-ban mi? Az indiánokat sem irtották ki hátbatámadásokkal érdekekből ugye? Izrael is leállítja a népirtást mert millióan kérik ugye?
Te egy álomvilágban élsz ideális demokráciában, az a helyzet. Egy olyan álomvilágban amihez a valóságnak semmi köze nincs.
"mert olyan dolgokra tett szert amelyekre demokratikus úton hozott törvények szerint nem volt joga."
ja persze mint nálunk "demokratikusan" titkosítják egymás disznóságait a politikusok, na nép meg ennek ellenkezőjét akarja, ők meg "demokratikusan" leszarják :DDD
"Röviden azt a hosszú társadalmi láncot akarja szétszakítani, amelyen nem lát keresztül méghozzá úgy, hogy elképzelése sincs, hogy mivel helyettesítené azt, ha elszakad."
Megvan mivel helyettesítené... tisztességes emberekkel a korrupt gyilkos tolvajok helyett, mert ugye ha folyamatosan ott a lebukás veszélye ezek a szar alakok vannak annyira eszesek, hogy nem próbálkoznak újra.
De amúgy köszönöm szépen, (és a világ embereinek nagy része), de én nem kérek olyan társadalomból, ahol nyíltan meglopnak, átvernek, és a pofámba röhögnek fölényesen... és azokról még nem is beszéltem akik sokkal nagyobb nyomorúságban élnek.