RaceRoom - The Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sector3 Dev Stream 2015/05/28
Szép is lenne ha kárt tudna tenni a felhasználóban egy termék a gyárilag állítható értékeken belül 😄D
Ezt nem is tudom milyen indíttatásból mondtad, kb. mintha azt várnád hogy egy ilyen ütközésnél szilánkok repüljenek az arcodba a szétrobbanó monitorból...ha nem akkor nem is monitor.
Az ütközés egyébként sem kormányjáték, ott egyszerű mechanikai deformálódás van, ahogy a kasztni is rádgörbül, soha semmilyen körülmények között nem jelentkező erők hatnak az alkatrészekre, abnormális eset az ütközés.
Mind vezetünk autókat, sztem nincs jelentős különbség, csak 'élő' vezetés közben nem függetlenítesz csak a kormány hatásaira. Lehet hogy fixált pozícióban kevésbé éreznéd előnek...sok kritikát hallani döglött érzetű kormányvisszajelzésekről ilyen-olyan autókban, ahogy kiemelkedően jónak is ítélnek egy-egy ilyet.
..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
"De olvastam már olyat, hogy valaki az FFB-től gyors, na ettől áll égnek a hajam."
Én biztos hogy gyorsabb vagyok, mert kikapcsolt FFB-vel szinte irányítani sem tudom, attól félek hogy letöröm a kormányt! 😊
Utoljára szerkesztette: Onikaan, 2015.05.28. 22:39:52
De olvastam már olyat, hogy valaki az FFB-től gyors, na ettől áll égnek a hajam.
(Egyébként a legvégére írt mondatomat látom nem vágod, miért írtam.)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
"kormánykímélési szempontból kedvezőbb kikapcsolt FFB-vel játszani " - innentol teljesen feleslegesen beszelunk barmirol😄<#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1>
Kikapcsolt FFB-vel játszol? Háááát... te tudod! 😊))
www.smart-bus.hu
Ez lenne a lényeg, nincs alattam az autó, de valamit-valahonnan-valahogy tudnom kell mi történik az autóval, merre csúszik, melyik oldalra van terhelve stb ....
Nekem ez az FFB ezt csak nyomokba adja és ritkán .
En azert remenykedem benne, hogy elobb utobb csinalnak valamit. Akciosan bevasarolgatok, aztan kiderul😊
Mielőtt megkérdezné valaki, hogy én miért nem használom, 2 oka van:
a) ahogy leírtam, nekem nem adja vissza azt az érzetet, amit elvárok/kellene
b) kormánykímélési szempontból kedvezőbb kikapcsolt FFB-vel játszani (Logi DFGT-t nyúzok)
Ezért mondom, hogy jó ez az FFB, csak nem ennek kéne az elsődlegesnek lenni, mert maximum csak egy érzetet tud adni, ergo vagy sikerül vele átvágni az agyadat, vagy nem. Kb. mint a pizza: otthon csinálhatsz olyan valamit, ami hasonlít egy pizzára (esetleg íz terén is), de sose fogja elérni azt az ízvilágot, mint egy igazi olasz pizza... (Most jó, tök hülye a példa, de na 😄 )
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Vagyis a kormanyom (FFB-n) meg lehet "jeleniteni" az "elvart" eroket, mozgasokat viszonylag normalisan. Most a szorasba ne menjunk bele: analog-digital, nyomatekok, reszletesseg, motor(ok), fogaskerekek, ekszijjak, holtjatekok, surlodasok, szervo megoldasok, valodi komolyabb autoknal a sebesseg es egyeb fuggo kormanyzasok stb.
Persze, sose lesz az igazi, de minnel jobb a HW es a SW, annal kozelebb lehet a valosaghoz.
vagyis, en nem azt akarom, hogy igazira csinaljak, hanem legalabb probaljak meg megkozeliteni. Vegyenek peldat a tobbiekrol, szinte mind kicsit mas utat jar (AC, CARS, iR, rF2), de a vegeredmeny jobb-rosszabb, de ennel (R3E), ami lenyegeben megmaradt a 15 eves megoldasnal, biztos hogy sokkal jobb;D
Rakás ótvar mindegyik ....
Ez a 'csukott szemmel megmondom mit csinál' dolog meg ne haragudj, de elég erősen placebo.
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2015.05.28. 21:01:04
Legalább is a jó ffb ilyen . NKP-ban csukott szemmel megmondom éppen mit csinál az autó ....
Plusz az sem árt ha élvezetes is mellette 😊
De ha az FFB nem arra van, hogy a valóságot szimulálja, akkor a szimulátor sem arra van, hogy a valóságot szimulálja - ergo akkor nem értem, mit panaszkodtok ilyen téren állandóan akármelyik topikba, hogy ez így szar, meg úgy szar.
Szumma: az FFB célja leginkább az, hogy 'átverje' a felhasználó agyát - magyarul megpróbál olyan érzetet kelteni, mintha az valós lenne. Van, akinél bejön, nálam mondjuk pont nem, de nem is ezért írtam ezt most. Szerintem ha szimulátorral játszunk, akkor ahhoz hozzátartozna, hogy ténylegesen ugyanazt az erőt kapom vissza, közel hasonló intenzitással, mintha a valós autót tartanám a kezeim között - de egy vacak kis elektromotor soha az életbe nem fogja visszaadni azt az érzetet számomra. (De ez meg a hardver hibája.)
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2015.05.28. 20:59:21
DTM 14et vettem meg most h akciós volt ( 2 k-ból kijött ). Jóféle az is.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Aznem valosag szimulalasa, az ffb, ennyi, vagy jo vagy nem 😊
Ne felejtsd el, nem 2db 20W-os fogja a valós érzéseket visszaadni, innentől kezdve meg aligha lesz akármelyik játékban is normális erővisszacsatolás.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Új felfüggesztés, backfire- és revlimiter hangok
- Új váltómodell, melyhez a ROAL Motorsport nyújtott segítséget (mindegyik autó frissítve lesz az új modellhez)
- Dedikált szerver opció érkezik a jövő héten!
- Új, frissített menürendszer, mellyel a töltési idő csökken, valamint átláthatóbb és egyszerűbb lesz a menü
- Az egyes élmények (Experience) közötti váltások is könnyebbek kivitelezhetők, illetve gyorsabbak lesznek
- WTCC 2014 hamarosan érkezik, mint autócsomag (pontos dátumot még nem tudni)
- Nordschleife fejlesztés alatt; megpróbálják a lehető legtöbb kombinációt megvalósítani, valamint a tervek szerint felvezető körnél elég lesz majd csak a GP részen lévő szakaszt megtenni
- Spa fejlesztés alatt
- Audi R18 szintén fejlesztés alatt, immáron a játékban
- P1 és P2 géposztályokat terveznek, melyek jól elkülöníthetők lesznek egymástól teljesítmény alapján
- Formula autó készítés és fejlesztés alatt
- Audi TT Cup még az idén érkezik, push-to-pass (P2P) rendszerrel
- DTM 2015-tel egyelőre majd csak a ’Competition’ játékmódban találkozhatunk, de az ingyenes lesz
- A DTM 2015 új fizikával fog megjelenni, ahol a fejlesztés során számos valós DTM-pilóta is segíteni fogja a csapat munkáját, mint például Bruno Spengler
- Macau és Shanghai pályák is érkeznek a jövő heti patch-el
- Az R3E történetének legnagyobb méretű, közel 10 GB-os javítása jön majd, mely a sok újdonság mellett számos teljesítménybeli javítást is magába fog foglalni
+ Alexnek: API cuccok is fejlesztés alatt vannak a szerverhez <#circling>#circling>
Meg is kérdeztem tőlük gyorsan, tudják-e, hogy május 26.-át írunk, és nem április 1.-jét. <#hehe>#hehe>
\"If in doubt, flat out!\"
De nyugi, szerintem hamarabb meg fog jelenni a WTCC 2014, mint a dedicated szerver opció. <#levele>#levele>
Utoljára szerkesztette: Ludowik, 2015.05.19. 19:35:55
guglizz rá, én is valami angol nyelvű oldalon találtam meg a megoldást
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Utoljára szerkesztette: Ludowik, 2015.05.18. 22:19:59
Utoljára szerkesztette: Onikaan, 2015.05.18. 21:18:24
mármint steam kliensben a játék nevén mindez
Utoljára szerkesztette: Debilon, 2015.05.18. 21:17:51
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!