RaceRoom - The Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
En multkor 34,99EUR-ert vettem az 5000 vRP-t, ugy jon ki a 899vRP = 6,293EUR 😊
Nem mintha az a 2 EUR sokat szamitana;D Multkor megvettem es 10 perc mulva elhagytam 2 BKV jegyet, mar az nagyobb veszteseg volt;DD

Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2015.06.11. 22:24:22
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.06.11. 19:04:47
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A részvétel NYÍLT és a csatlakozáshoz elegendő egyetlen 1 darab GT3-as autóval rendelkezni bármelyik Pack-ből, gyertek! <#wink>#wink>
Futaminfók: GT3 - Monza
Friss hírek: GTR-Masters Facebook
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.06.11. 02:27:34
de most már igen
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
viszont hiába csináltam másik controller profilt, azon a néven nem jelenik meg, hanem a neve és custom1 van a végére írva
Most mar eleg reszletes az FFB (multkor tettem DTM videot), nehany 1-2 centi razokovet is jol/erezhetoen szamol, igy a kamu razoko effekt csak elnyomja a rendes razokovet (ha tukor sima, akor is razna). A hanggal nemn kell foglalkozni, mert az mindegyiken hasonlo😉
A valtas effekt meg ok minimalisan, de most mar a valtonal is eleg jo a nyometekkulonbseg szamitas, igy azt is erezni ha rant egyet a motor.
kisebb dolog vanami még kicsit zavaró hogy váltáskor elég rendesen ránt egyet a kormányon (bár ha gondolom csökkentem az FFB-t 80%-ról ez kisebb lesz)
ADAC '14-el próbálgatom Bathurst-on és Laguna Seca-n 😊 összességében nekem elég jó most már
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.06.10. 00:52:31
A következő hetekben komolyabban is próbára tesszük az R3E multiplayer módját, most szerda este ismét a 2013-as WTCC-és gépeket fogjuk meghajtani ezúttal Monza-ban. Másnap este pedig a GT3-as gépekkel hajtunk ki a pályára egy kis kiadós kergetőzésre! A részvétel NYÍLT, a szerveren használt kocsi pack-ekből elegendő csak 1 autóval rendelkezni a csatlakozáshoz, gyertek!
Szerda: R3E WTCC 2013 - Monza
Csütörtök: R3E GT3 - Monza
Hírek: GTR-Masters Facebook
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.06.08. 17:45:59
Második versenyen alászedett kormánnyal álltam a griden 😊
Ami engem kicsit zavar az ffb ben az az hogy minden kanyarban kigyorson elveszi az ffb oké hogy erős autók de 3 ban full slickel soha nem forogna ki a kerék.
Ezen lehet állítani valahogy?
Ami még a nem tetszik hogy pálya elhagyasnal amikor mutatja vagy valaki büntit kap kitakarja tükröt.
Jók ezek a wtcc autók és a hangok, zörejek talán itt a legjobbak.. a seat az egy vadállat túráztatva a boxban külső kamerából : )
Az ffb-vel nincs nagy bajom.. valóban csinál néha érdekes dolgokat, de jókat lehet tolni vele.. az más kérdés, hogy itt is elég lassú vagyok a többiekhez képest : ) Összességében nagyon jó kis program, élvezetes csatákat lehet vívni, belefér egy kis kocc is, úgyhogy a fun az fun marad : )
Utoljára szerkesztette: MooneyR, 2015.06.07. 23:09:37
iracing the 'real' race.
Az elsore a rajtra estem be, hatulrol indultam, volt meg mogottem valaki, valszeg nem latszodtam a kepernyon, mertr a start utan az egyenesben csutkan feloklelt;D Felgyurodott motorhaztetovel azert ment a szeker, de inkabb csak teszt volt. Az egfyik kerekveton gurultam is egyet, meghempergettem a palyan, de talpra allt, utana is ment tovabb😄
A masodik futamon kozeprol indultam, de a kor felenel ismet kerekvetoztem, oldalra borult es a boden csusztam egy joideig😄DDD Talan meg tologattak is ide-oda😄
Ha egy kicsit hatarozottabbra vennek az FFB-t, teljesen jo cucc lenne.
Igazabol ahol turkalni kellett, ott sose.lett jo. 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az FFB ero szamitasnal lehet allitani mennyit szamitson az ossz FFB ero szamitasanal az kerekek tapadasa.
- FFB steer force grip weight="1.0" // az kerekek tapadasanak "beszamitasa" az erokbe, ez az alap, jo ez igy, az egyik lenyeges cucc
- FFB steer force front grip exponent="1.0" // az elso kerekek "aranya/szorzoja", ez is alap, ez is jo
Es ami "problemas" es amitol (sokkal) "jobb" lesz:
FFB steer force rear grip exponent="0.25" // ez a hatso kerekek tapadasanak az "aranya/szorzoja", ami alapbol 1.0, ami kicsit gazos, mert hiaba csuszik (alul/tul kormanyzas) vagy forog (elsokerekes diffi) meg az elso kerek, nem erezni semmit, mert ez a hatso tapadas "visszahozza", mindenkeppen erdemes lejebb huzni!
Kiserletezgeteshez
A sajat elmentett profilt (c:\Users\TE_NEVED\Documents\My Games\SimBin\RaceRoom Racing Experience\UserData\ControlSet\*.rcs) inditasnal huzza be a program, futas kozben nem modosithato. A ki- es belepegetes idorablo, es a bellitasok kulonbsegei sem erezhetok a "tobb perces" huza-vona miatt.
Igy erdemes tobszorozni az elmentett beallitast, atnevezve a file-t es BELUL az elso sorban a "NAME=" reszt!
Pl.: ha az alap: paddle.rcs, akkor lehet (a file nev es belul a name resz is!) paddle_reargrip_075.rcs, paddle_reargrip_050.rcs vagy paddle_reargrip_025.rcs stb. Persze, abban a file-ban az erteket is at ell irni😄DD
Igy a jatekban, az autoban ulve a palyan, harom kattintassal ki lehet cserelni a profilt, azonnal erezni a valtozast.
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.06.06. 21:31:32
Itt az ideje, hogy komolyabban is próbára tegyük az R3E multiplayer módját, ezért holnap este még a Forma 1 előtt jó alaposan meghajtjuk a 2013-as WTCC gépeket a Hungaroringen! A részvétel nyílt és a WTCC 2013-as Packból elegendő csak 1 autóval rendelkezni, gyertek! <#wink>#wink>
Infók: R3E WTCC 2013 - Hungaroring
Hírek: GTR-Masters Facebook
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.06.06. 16:07:32
5:05-6:06<#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.06.06. 08:58:14
nagyon jó lett a kormány pedig csak 2 dolgon állítottam
FFB steer force exponent="0.75
FFB steer update thresh="0.01
eltünt a nagy tempónál a mászkálás
nézőket hogy lehet likvidálni😊
és azt hogy lehet be álítani hogy csak fönt középen a virtuális tükröt mutassa egyszer már sikerült beállítani
Nekik, meg Codemastersnek is stb ....
Kapják be ! 😄D Legalább az rF-es plugint megvennék , vagy valami 😊)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.06.04. 20:56:03
Ezt kicsit/nagyon ujra/at kellene irni, de egyszerubb nekik cukrozni a taknyot.
Amug nem olyan veszes. Az iR/AC/rF2 "eladja" onmagat, ennek meg a CARS-nak kell kicsit moge a korites is😊
Van 1-2 amit (meg😛) nem lehet allitani menukbol, bar mostmar a lenyegesebbek bent vannak. Pl.:
- Steer Ratio Speed="0.0" // ez lassu temponal noveli a kormanyszoget, alapbol be van allitva, erdemes nullazni, bar nem veszes
- Speed Sensitive Steering="0.0" // ezt menubol is lehet, de biztos ami biztos😄
- FFB steer force exponent="0.75" // ez az FFB erok linearitasa, alapbol 1.0 (linearis), alacsonyabb szammal erzekenyebb (kissebb a "hintazasa"😉
- FFB steer force front grip exponent="1.0" // az elso kerekek tapadas vesztesekrol csokkenti az FFB erot, kissebb szamnal kevesbe
- FFB steer force rear grip exponent="1.0" // a hatso kerekek tapadas vesztesekrol csokkenti az FFB erot, kissebb szamnal kevesbe
(Az elozo ketto aranyaval talan erdemes kiserletezni, bar csodat nem tesz😄)
- FFB steer update thresh="0.01" // az FFB erok frissitese, igy 100Hz, alapbol talan 25Hz (az AC 333Hz, a tobbiek meg tobb)
Elvileg az elmentett set-et betoltesnel behuzza/frissiti, de azert erdemes a progiban ujratolteni (kivalasztani egy masikat, aztan a sajat mentest).
Robi
a car setupnal van a controll settings ott állítsd be
ezt a gtr masters oldalrol másoltam re mélem nem gond.
ha igen akkor töröljétek
"Ami fontos:
a kormányzás érzékenységét (mennyit kelljen forgatni a kormányon, ugyan akkor mértékű kerékelforduláshoz) a driverben beállított kormányelfordulás és a setup-ban beállított steering lock aránya határozza meg. Ha a két számot elosztjuk egymással, akkor megkapjuk az arányt: 270/15=18. Ha mindkét számot azonos többszörösére növeljük 540/30 = 810/45 = 18, akkor a kormányzás érzékenysége nem fog változni, tehát pontosan ugyan olyan lesz a kormányzásunk, csak tovább tudjuk majd csavarni a kormányt és ezzel a kereket is... (ez akkor igaz, ha teljesen lineárisra van állítva a kormányzásunk, ami javasolt)
270/15 = 18 azonban túl direkt kormányzást eredményez, a valóságban ennyire közvetlen kormányzás még a F1-ben sincs, legfeljebb a gokartokon. Ezért érdemes "puhítani" a kormányzáson a steerin lock csökkentésével, vagy a kormányelfordulás növelésével, úgy, hogy az arányszám 20-24 körül legyen. Pl.: 270/12, vagy 337,5/15 ...és ha már egy mód van rá, akkor a kormányelfordulást növeljük inkább (900/40=270/12), ami kompromisszumok nélkül tágítja a lehetőségeinek a kormányzásban."
Total kezdő vagyok minden autós játékban. Olyan kérdésem lenne tudna valaki G 27 hez egy beállítást mutatni amivel használható a játék ?
Nem kellenek versenybeállítások csak valahonnan el tudjak indulni.
Köszönöm szépen mindenkinek <#worship>#worship>
Elvileg 900 fokon van, de nem is engedi körbe tekerni a kormányt, tekerek 10-15 foknyit és majdnem aláfordul a kerék. Bezzeg ffb-t orrvérzésig lehet állítgatni...
Köszi a segítséget!
iracing the 'real' race.
Kamu effektek nem is kellenek, eleg reszletes lett az FFB, megamugy csak elnyomnak az amugy is macers visszajelzest😊
Ami a gumirol jon, az ugy ahogy OK. A felfuggesztes gazos. Mintha nem lenne linearis az ero, vagy mit tudom en😄 Mintha valami nagy sulyt probalnek jobbra-balra lengetni/forgatni, egy vastag gumi ruddal;D Ha jobbra elforditom es ellentartok 30 fokkal, ellenalas nelkul tudom ugyanannyit balraforditani, ott ellenal, aztan kis kesessel az auto utana billen😉
Autokhoz beallitott normalis kormayelfordulassal (450–720), egy kis setuppal es nagyobb attetellel (plusz az FFB allitgatasok) hasznalhato, de kicsit szokni kell, es erosen autofuggo.
A vedelem miatt eleg sok a biztonsagi resz. Vedik a tartalmat egyreszt a piszkalas ellen, plusz mivel elofizetos, folyamatosan net-en kommunikal a szerverrel, kinek mi van. A dedi szerver is ezt csinalja, a clien/gui online toltogeti realtime a cuccokat.
Valszeg agyon van terhelve az adatbazis szerveruk (vagy hasonlo anomalia).