2424
-
#1704 Szevasz.
549 pont az 5.49 Euroba kerül átváltva? (Mert annyim nincs...) -
#1703 Elő-elő-elő karácsony :D Spa a Store-ban!
-
#1702 Mindig lesznek akik mindig es mindenhol megtalaljak a kiskaput. Mindegy milyen program. A hotlapozas, foleg ha meg nyerni is lehet, az meg hatvanyozottan ide tartozik:D -
#1701 Nem kell azon szerintem kiakadni annyira, mert gyorsan javították. Jó nyilván nem jó ez, hogy egyesek trükköznek ilyenekkel, de na...most is volt DTM-be Lausitzringen egy kis probléma, mert hiányoztak a falat modellező object-ek, és konkrétan az első 3-4 ember átvágta egyenesen a pályát. :) -
Solt #1700 Én a múltkori kanyarlevágós sztori után buktam ki rájuk... az ember küzd mint malac a jégen, aztán kiderül, hogy a sok marha levágja valahol a pályát. Hát az anyátok ... :)
Egyébként nem lenne ez rossz cucc, ha nem lenne AC. :) Mondjuk amióta van Dirt Rally, AC is pihen nálam. :)))
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.09.15. 23:16:23 -
#1699 Nagy a csend... :/ Vagy nagyon dolgoznak valamin vagy nem lesz belole semmi;)
Valszeg az is gond lehet, hogy akit erdekelne a komolyabb FFB, az mar lemondott rola, nem hasznalja, nem panaszkodiki, akinek meg jo ez, az meg miert panaszkodjon?!:) -
#1698 FFB vagy plugin...? -
#1697 Inkabb csak hamarosan, valszeg ezen a heten:)
S3S Spa -
#1696 WIP, de lehet, hogy ma vagy hamarosan:)
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.09.15. 19:18:12 -
neilszab #1695 Indul a RaceRoom WTCC Bajnokság!
Szeptember 16.-án elrajtol Magyarország első szimulátoros megmérettetése a RaceRoom-mal és az új TC1-es versenygépekkel. A 7 fordulós bajnokság során neves európai versenypályákra látogatunk el (Hungaroring, Nürburgring, Red Bull Ring, stb..), első helyszínünk az INGYENES tartalomként elérhető Portimao!
Új generációs szimulátor, profi szervezés, nagy mezőny, korrekt ellenfelek, 0-24 gyakorló szerver.. további infók és jelentkezés itt:
Bajnokság infó: RaceRoom WTCC Bajnokság
1. futam kiírása: RaceRoom WTCC - Portimao - 09.16
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.09.13. 09:19:36 -
#1694 Hali srácok.
Használ valaki TrackIR-t ebben a játékban?
Én most benne vagyok a készítésében szóval ha valakit érdekel csak nyugodtan keressen meg. De most nem ez a lényeg. :D
Járt már valaki úgy hogy a TIR nem működött a RR-ban? Nálam tökéletes minden de sajnos havernál nem működik. El lehet valamit állítani a RR-ban ami "kiüti" a TIR-t? Ki tudja ő miket állogatott benne.
De közben a Freetrack-ben tökéletesen üzemel a cucc, a TIR mittomén milyen pipák be vannak nála is pipálva, elvileg mennie kéne...
Minden öti jól jön. ;)
Ahogy az érdeklődők is. :P Autós videó még nincs de egy techdemót tudok mutatni. -
#1693 -
#1692 -
#1691 Meg nincs kesz. Biztato preview-k voltak rola, talan a Nurb.1000-re kesz lesz. -
Yag #1690 Sziasztok!
Kerestem a Nürburgring Nordschleife féle pályát de nem találtam. Ezek szerint ez a pálya még nincs készen és nem adták ki, vagy csak nem találom mert rossz helyen keresem és valamelyik csomagban benne van ?
Köszi. -
#1689 -
#1688 Sokat szamit az AI belalitas, itt van adaptive, ami igazodik a pilotahoz, es raadasul versenyenkent folyamtasoan "tanul":) Az elso versenyen meg rongya vered oket, utana megszivatnak ha mar bealltak a tempodra:) Meg persaze lehet "rendes" AI-t is allitani. -
#1687 Hat ja;) Brutal mennyisegu cucc van benne, jol nez ki, jo az AI, meg ami kell. Online bulira is jo lenne. Azert remelem csinalgatnak valamit, de itt sem kapkodjak el a dolgokat. -
#1686 Hát pedig kár lenne érte ....
néztem a lenti videót, Codies AI után ez kicsit buta :DD
Azonnal elengedik az embert, és a Nissan is folyamatosan nyomkodja a féket, nehogy utolérje a másik AI-t, F1-ben azonnal meggyepálják egymást :DD
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.08.23. 09:28:28 -
#1685 Gozomsincs;) Egyszer igergettek, ami utan megjelent nehany csuszka a beallitasoknal, aztan azota csend van. Az S3S sem az a kozlekeny, beszelgetos fajta. De a forumon se tul nagy a user nyomas, hogy csinaljanak valamit. Foleg nem az ilyen hozzaszolasok utan: "I find R3E FFB to be excellent, one of the best, and I do very little tweaking to get it so." :) Es akkor ez mar legalabb kormannyal tolja;) A statok alapjan talan az emberek harmada-fele tolja GetReal-ben, az alatt mar eleve necces (ok nem valoszinu hogy komolyabbat akarnanak). De valszeg a getReal es a kormanyosok nagyresze is a "hotlaper" kategoria: 180 fokos kormany, mindenhez pillango, ketpedal, motorhazteto es sinauto stilus.
Igy ha nincs ra tomeges igeny, nem is kell hogy eroltessek a dolgot. -
#1684 És ffb-t nem akarják javítani ? -
#1683 A gumival, felfuggesztessel es egyebekkel mar nincs gond, eleg durvan felhuztak a reszletesseget. Az FFB ami meg a regi modszer alapjan mukodik. Persze, azt is piszkaltak, de inkabb csak cukroztak a taknyot;) Ujra/at kellene irni es/vagy plugin kellene mint a GSC-hez.
Ami itt problemasabb, hogy a szimek kozul ez az, ami leginkabb a "jatektermi" es "mindenkinek" stilusssal probalkozik. -
#1682 videón mindig olyan jónak tűnik, aztán kipróbálom és 15000 méter után kilépek ....
Valamit villanhatnának már az ffb-n, gumin vagy mittudomén min ...! :) -
#1681 Igy teljesen jo, hogy kozel van a monitor. Akkor a kamera latoszog es pozicio miatt ennyre latvanyos. -
#1680 Monitort használ, de itt jobban látszódik:
-
#1679 Nem tudom mivel tolja, a videokon nem latszik:) Valszeg valahol mar leirta. Tippem szerint talan vaszon es projector hatulrol:) -
haflac #1678 Hát a muki nem 17"-os crt-n tolja,az már biztos. :) -
#1677 WIP
-
neilszab #1676 Vasárnap folytatódik a RaceRoom GT3 Summer Cup!
Szerdán pedig a TC1-es WTCC vasak kerülnek előtérbe:
Nagy mezőny, nyílt részvétel, korrekt ellenfelek, 2 eldobható futam, infók itt:
R3E GT3 SummerCup - Zandvoort - 08.02
R3E WTCC SummerCup - Zandvoort - 08.05
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.07.30. 11:46:01 -
#1675 http://www.dtm-experience.com/en/ranking-after-round-6-dtm-2015-virtual-championship/ -
Útjára indul az RCM Motorsport és a Virtual SimRacing közös projektje, a Road to RCM!
A program elsősorban azon tehetségekhez szól, akiknek nincs olyan anyagi háttere, ami elég lenne a magyar autósportban való részvételhez. Az alap elgondolás idehaza teljesen új és egyedi alapokon fekszik: közösségi finanszírozás. Bizonyára mindenki tisztában van vele, hogy a versenyzés nem olcsó és támogatókat sem olyan könnyű találni. Azonban, hogyha mindenki azonos összeggel lép be és egy megfelelően előkészített és megszervezett válogatón keresztül autóba ül, akkor biztos lehet a képességeiben, és abban hogy nem fog kudarcot vallani. Egy bemutatkozó futam mindenkire nagy hatással lehet: csapatokra, szponzorokra, nézőkre. A cél, hogy otthonról, a fotelből kikerüljön egy ember az RCM Cup szezonzáró futamára, Brno-ba.
A győztes még az éles futam előtt 3 napot tesztelni is fog az autójával, hogy Brno-ban tényleg már csak az ívek és a féktávok begyakorlása legyen a legnagyobb gond. A korhatárnak csak alsó limitje van, mégpedig a 12 év. Felső nincs!
A regisztrációt követően egy email-ben kapjátok meg az utalási adatokat.
Minden további információt a weboldalon megtalálsz! -
#1673 meglepően jók ezek a g5-ös autók :D
szép változatos a mezőny is :)
-
#1672 Szokasos kamuleárazas, fillerre ugyan annyi pl az eu trackpakk,mint elotte... De vszeg a group5 is.
Szerk: mondjuk mar tobb palya van, mint korabban
Utoljára szerkesztette: arty, 2015.07.23. 21:17:56 -
#1671 :D -
#1670 R3E FB :)
-
#1669 Ismet folyamatos learazasok: raceroom-summer-sale-free-weekend-and-features-update -
neilszab #1668 Vasárnap folytatódik a RaceRoom GT3 Summer Cup!!
Nagy mezőny, nyílt részvétel, 2 eldobható futam, infók itt:
http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5357 -
twinr #1667 szerinted az monitor? :D -
#1666 Regen is bevalt ez a trukk, monitor videozni direktbe, nagyon baba szokott lenni :) -
twinr #1665 grafikát húzni???
nem mondod meg hogy nem valóság