2424
-
#1784 pilotáknak mind "unreal", talán különbséget se tud tenni a szimek közt ;))) -
ozoli78 #1783 én meg pont az ellentéted vagyok mert engem nem igaán érdekel az ai mondjuk r3e ben szerintem nagyon jó
iR
rookie ként alap tartalommal nem olyan élvezetes ,bár a mazdában oránként minimum 20 indulo biztos van ,van hogy 100++
a cadillac cup az ugye már nem alaptartalmas pedig ha megnézed ott is mindíg vannak az a sorozat 2 óránként van
pl nordon lesz hotlap bajnokság bármivel mehetsz
mazda cupban is benne lesz ilyenkor uj tartalomnál sok szériába be fogják rakni hogy sokan megvegyék
szerintem mindnki meg fogja venni és pedig enyhén szolva sem a kedvencem
ai egyszer talán
nem mindnekinek alternatíva az iR ez is érthető -
unrealnoise #1782 Én sem értem... de ha már felhoztad az iR-t. Borzasztó ami ott is megy. Most regeltem 3 hónapra, de nem hosszabbítok. Egy csomó széria lényegében halott. Lehet esténként csúcsidőben van elég ember, de azért nem fogok én, és nem is tudok mindig másokhoz igazodni. Egy csomó minden kiesik. Az is idegesítő, hogy bár a futamokon megtalálhatod a saját magad emberét, de pár kör után úgy szétszakad általában a mezőny, hogy vicc... Sokan fikázzák, hogy így az AI úgy az AI, egy igazi szimes online tolja, de komolyan mondom, rF2-ben és pCARS-ban (meg R3E-ben is) izgalmasabb és összetettebb versenyeket lehet tolni AI ellen, boxkiállásokkal, mindennel együtt.
Mivel egy csomó széria félig halott, nem is akarok időt fecsérelni rájuk, így nyilván a hozzájuk tartozó tartalmakat sem fogom megvenni. Kész diliház, mert ebben az üzletpolitikában semmi értelme így ennek.
Erre mit csinálnak ezek is? Még több új járgány. Az kell a népnek. Nordon tolnám, szinte akármivel, de ugye
1.) nem én határozom meg
2.) tuti nem rakják be alacsonyabb osztályos verseny szériákba
3.) de ha AI lenne, akkor tuti megvenném azonnal.
Nah ezt így már leírtam párszor, de akkor is idegesít.
A Raceroom meg a másik vicc amúgy, emlékszek még amikor a GTR3-al hitegették a népet. Hát azóta bár sokat fejlődött a cucc, de messze nem ott tart, ahol tarthatna egyébként. Ez még a GTR2-től is olyan messze van, hogy csak nah. Grafikát és hangokat leszámítva...
A pilóták meg itt szinte biztos vagyok, hogy csak PR szinten vannak jelen... -
ozoli78 #1781 Ami erdekes es nem tudom hovatteni vagyis igen marketing, hogy tesztelgetnek pilótákkal es ők nem mondják hogy te figyu már ez és ez nem jo.
En iR utan ezt szeretem a legjobban de ...
-
unrealnoise #1780 Fizetni én is fizetnék érte. :D ám biztos fejlődik ez még, más kérdés, hogy rF1-es alapokból mit lehet kihozni. De ennél biztos, hogy többet. Mondjuk ha jól fogy így is, lehet beleszarnak, de komolyan az összes szim közül ez a leggyengébb vezetési élményre. Pedig más téren nem sok gond lenne vele. -
Timbu #1779 6-ot simán fizetnék érte -
#1778 a fizikáért lehet kérni 6 eurót?
a jobb ffbért?
és egy uj Audi modellért? Spa-ért?
na, ez a gond... -
#1777 " Pl. még a Project Cars is sokkal jobb, élvezhetőbb és reálisabb jelenleg ennél. "
Mondjuk azt nem értem, hogy ez miért meglepő? A SimBin legjobb játékai,( GTL, GTR 1-2,)akkor jöttek ki, mikor még ott volt Ian Bell és csapata, vagyis a mai SMS. :)))) A Race sorozat és annak származéka, a mai RaceRoom csak halvány utánzatok. :)))
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.12.02. 11:12:02 -
unrealnoise #1776 tegnap újra kipróbáltam és hát nagyon tetszene, de tényleg fapad a fizika. kanyarokat pl laguna seca-ban következmények nélkül le lehet vágni. (iR-ben már rég a falban lennél vagy megforognál), de még csak nem is az FFB a legtrébb (elmegy kategória), hanem a vezetési élmény, hogy mennyire nem érezni a tapadást, stb...
Lassan eljuthatnának arra a szinte, hogy a fizikával és FFB-vel is komolyan foglalkozzanak...
Pl. még a Project Cars is sokkal jobb, élvezhetőbb és reálisabb jelenleg ennél. -
#1775 Audi Sport TT Cup Push-to-Pass leiras es sok kep.
-
neilszab #1774 Most szerdán Monza-ban folytatódik a Seat Leon FunCup!
A részvétel NYÍLT, gyertek! -
#1773 Ha nem kizarolag bajnoki vagy szervezett kozosseg (bar az is mukodik), es rendszeres, kiszamithato, normalis, technikailag es mukodesre is hasznalhato online, mukodo letszammal akkor iR. Erre alapoznak, verhetetlen. Bajnokira es rendszeres kozossegi funra, igazabol barmleyik, ha a verseny a fontos, ahhoz mindegy a tartalom vagy a korites. De hat ahhoz 3x annyi ember kellene, hogy rendszeresn maradjon is aki versenyezni tud/akar.
Az R3E-nek hasonloan meg van a pupja, mint a tobbi programnak. De itt nem a tartalo hiany, a kinezet vagy a mukodes problemak, hanem a massziv vasarlos tartalmak es az "elavult" (es/vagy erosen gamepad-re is optimalizalt) fizika/kormanyzas/FFB. Ez a ketto, ami tavoltartja a tomegeket.
Ha most bekerulne az R3E-be egy iR/AC/rF2 fizika (kormanyzas, FFB), amr akkor is kerdeses a tovabbi "siker". Annyira "kicsi" es szerszorodott a "mezony", hogy nehez "osszeszedni". -
#1772 Erosen gondolkodom, sokkal jobban bejon, mint az IR, de gyorsan ismet felteve, megnezve a multit ami a lenyeg szamomra kb 50 jatekos van a szervereken, abbol a legtobben az ingyenes reszen ha jol latom 14/24, 13/24 jatekossal.
Ha most nem, akkor mikor tamadna fel halalabol ez a jatek? -
#1771 Ha tudnám, hogy lesz valami az FFB-vel ,akár egy egyszerű realffb plugin, meg is venném ennyiért ... -
#1770 Meghosszabbitottak az akciot, osszes tartalom 49.99EUR-ert! -
#1769 milyen plazma? tuti nem lehet kikapcsolni az overscant/túlpásztázást? (nekem a panán ki lehet) -
#1768 As a Black Friday promotion sale, you will be able to get ALL the current R3E content for only 49,99 €.
Akinek nem sok minden van hozza es szokta hasznalni, annak talan ~90 autoert nem veszes a 49.99EUR :) Reszleteket nem tudok, a linken es itt, ott, amott;P -
unrealnoise #1767 nebazz, sikerült. Addig állítgattam, GPU kezelés, ez meg az, amíg jó lett. :D -
unrealnoise #1766 nah egy kis segítség kellene.
A probléma adott. TV-vel használom a PC-met. Egy plazma, HDMI-vel.
A winben 1080p 50Hz-re állítva Nvidia driver segítségével fasza a kép, kitölti az egészet.
Viszont 1080p 60Hz-re rakva kilóg egy csomó terület, az asztal szélei, teteje, a tálca nem is látszik már.
Racerromban is ez a probléma. 1080p-re lövöm be, 59Hz-re (csak ezt a Hz-et engedi), akkor szopókat van, mert újfent kilóg minden. Ez meg nem monitor, hogy csak úgy állítgassam a képet, meddig lógjon ki meg hol.
Mert Nvidia alatt ugyan megtehetem ezt, de akkor nem a képet nyomja össze, hanem felbontást csökken, így lesz mondjuk 1920p helyett 1804p. Ezzel nem is lenne gond. DE:
ha belövöm ezt a fasza felbontást a Raceroomban, akkor a program nem kezeli le, mert az egyedi felbontásokat nem ismeri a cucc. (pCARS, rF2, iR-nek nem gond az 1804p-s felbontás sem...
Van valami okosság erre? Előre is köszöntem! -
#1765 Crewchief App V3
-
neilszab #1764 Indul a RaceRoom - Seat Leon FunCup!
Szerdától nyílt Fun sorozatot indítunk a 2013-as Seat Leon-nal, amivel könnyed, de mégis minőségi szórakozást szeretnénk nyújtani minden a RaceRoom-ot kedvelő versenyzőnek. A versenyek a WTCC bajnokságunk futamai között 2 hetenként szerdánként kerülnek megrendezésre, örömmel látunk mindenkit a rajtrácson!
Infók itt: Seat Leon FunCup
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.11.13. 17:42:11 -
#1763 -
Solt #1762
-
#1761 -
#1760 Dehogynem, apránként mire jó ? :) -
unrealnoise #1759 Pont ez a lényege öcsém, hogy nem kell egyben megvenni... :D -
#1758 Ha sokáig várnak vele akkor bukták, ki a fene fogja ezt egybe megvenni ..... -
Timbu #1757 Licenszelkniük kellene az rF2 motorját, és minden meg van oldva. Első osztályú szimulátor első osztályú tartalommal. -
#1756 En is kiprobaltam nehany kor erejeig, es valoban jobb lett. Persze nem uj az FFB szamitas, inkabb csak allitgatott mas fajta.
Erzesre feszesebbre vettek a jobbra-balra terhelodest, ami jot tett neki, mert az (volt) a legidegesitobb resze. De sajnos meg mindig erezhetoen nem szamolja a valodi felfuggesztest, mert mig "normal" esetben eleri az evezetes kuszobot, addig valami "rendkivuli" helyzetben (ellenkormanyzas, megcsuszas) vagy szandekosan egyre gyorsabban es nagyobb szogben ide-oda rangatva a kormanyt erzodik, hogy csak a megindult terhelodest tudja "megjeleniteni". Emiatt (is) erzodik sokszor az FFB lyuk, a holtjatek, a ket terhelodes "kezdopont" kozott a "semmi".
Meg csak hivatalosan v0.3-as verzio, bar ez manapsag semmit nem jelent, de talan terveznek valamit ezzel kapcsolatban is (nem allitgatni, ujrairni az egeeszet:D). -
Debilon #1755 nem tudom igazán mit reszeltek, de nálam/nekem sokkal jobbnak értődik a kormányzás/FFB
nincs a hinta-palinta érzés egyenesben :D -
neilszab #1754 Így néz ki egy csata a RaceRoom-ban a TC1-es WTCC gépekkel!
Sinka Dani körökön át üldözi Mammel Eriket, mire megtalálja megfelelő alkalmat az előzésre..
A következő versenyünk most szerdán kerül megrendezésre a Red Bull Ring-en, hétfő este pedig tartunk egy NYÍLT bemelegítő futamot, ahol kipróbáljuk az új 2 futamos lebonyolítási módot is, gyertek bátran!
WTCC - Bajnokság: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5418
WTCC - Red Bull Ring: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5483
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.10.23. 15:57:34 -
#1753 Némi háttérinfó: a setup mentésére vonatkozó kód már kész van C++ -ba, menübe való implementáláson dolgoznak a fejlesztők. Emellett az üzemanyagfogyasztásra vonatkozó kód első verziója is megvan, jelenleg tesztelik, akárcsak a kötelező kiállást és zászlószabályok megfelelő működését.
R3E update1
R3E update2
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2015.10.23. 15:47:30 -
#1752 Az nincs, csak Perwoll-lal mosva;D -
#1751 New ffb engine ? :) -
#1750 Update -
Finkoo #1749 Üdv, Mindenkinek!
A fórumon új vagyok, de a Raceroom-ot már 2013 közepe óta gyűröm, többnyire amateur módban és free competitionokat... szigorúan kormánnyal, DFGT... most tervezem, hogy kicsit felfejlesztem a játékot, a nekem tetsző kategóriákból egy-egy autót, és min. a European trackpack-ot... így abszolút on-line kompatibils leszek... :D
Tizenvége korom óta simeztek eddig, GTR2, RBR, Race07, Game Stock Car, nem mondanám magam amatőrnek, de tudatosan kerültem az on-line megmérettetéseket... 36 vagyok... :D Majd a gyermekeim...
jah... Audi TT Cup yeeeaaaahh! :D -
#1748 Tomi, megjött a konkurenciád ! :)
-
#1747 Ja, de végül rájöttem, hogy valamiért mégse működött az FFB az AC alatt, mert hiába volt felhúzva minden, és bekapcsolva az FFB mindenhol (játék, profiler), nem adta át az effekteket a kormányra. Szóval a kormányszög 360-ról 540-re való felvétele megoldotta a problémámat. -
neilszab #1746 -
#1745 Nem te voltal az aki, kihuzott(kikapcsolt) ffb-vel jatszol, nehogy tonkremenjen a motor? :)