RaceRoom - The Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"From Friday 26/06/2015, 18:00 (CEST) until Monday 28/06/2015, 18:00 (CEST)"

28.-a nem vasárnap? <#fejvakaras>

Amúgy jó ötlet, én is kipróbálnám, de az ingyenes kocsik/pályák nem hoznak lázba....

Onikaan
Mark your calenders!
Drive everything for free weekend in RaceRoom this weekend. Spread the word! For more info check the Sector3 Studios forum here: Link
Utoljára szerkesztette: Onikaan, 2015.06.23. 18:07:38
Alexease
"Sajnos" tul nagy a valasztek (AC, iR, CARS, R3E, rF2 es meg rF1-et is toljak), de egy sincs, ami mindenben "tokeletes" vagy "mindenre" jo lenne.
Az iR-t toljak folyamatosan jonehany ezren, logikusan mindig van valami szerver, boven van ember, csak hat "regi" es krva draga.
A CARS sokmindenben jo lenne, de vagy a kezelhetoseg nem tetszik az embereknek vagy a felkesz es bugos allapot;) Amikor utoljara neztem, azert rendszeresen 2-3000 ember tolta (bar a nagyresze valszeg arkados...).
Az rF2 is tuti lenne (fizikara es hasznalatra), de a "multja", a pre-gen allapota, a tartalma es a fizetos onlne miatt elvetve hasznaljak (~300 szerver ~30-50 ember).
Az R3E is bombasztik lehetne online-ra, jol nez ki, van szolgaltatas, jo sok normalis tartalom, de sokaknak "regi stilusu" es krva draga;)
Az AC "csinalta" a legjobban, bar sok szempontbol "barkacs" a tobbihez kepest, de mindenbol van benne egy kicsi, es altalaban 6-700 szerveren mindig van 5-1000 ember.
alma2
x idonkent (felev) eloveszem megnezzem hova fejlodik, (csak az ingyenes resze van meg) most, hogy mar latom a multit is, barmilyen igeretes lehetne, egyszeruen haminc embernel nem lattam tobbet multiban jatszani, ez gyakorlatilag egyenes ut a halalhoz. Sajnos amiota megizleltem milyen multiban jatszani, barmilyen ellenfel ellen, egyszeruen az osszes a.i. teljesen kiabrandito, legyen barmilyen autos jatekrol szo.
De hat kinek mi.

szerintem

50 EUR-t én is beleöltem most, bár még PC-m sincs. :) nagyon jó cucc ez, ebben már most sok olyan dolog benne van, amit az iRacingből hiányoltam. Pl az AI... :)

És a pályakínálat is egyre durvább, ha így haladnak...
Totti5
Beteg ez a pálya. Ezekkel az új erősebb autókkal jóval nehezebb. Mondjuk én nagyon nem érzem az első kerekes vasakat:(
//www.youtube.com/embed/OKZ-lZmXlbE

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Szombat RaceRoom Fun futam: GT3 - Nürburgring! <#vigyor>

A következő hetekben komolyabban is próbára tesszük az R3E multiplayer módját, szombat este a GT3-as gépeket fogjuk meghajtani, vasárnap pedig a 2014-es WTCC autóké lesz a főszerep a Nürburgring-en. A részvétel NYÍLT, a szerveren használt kocsi pack-ekből elegendő csak 1 autóval rendelkezni a csatlakozáshoz, gyertek! <#wink>

Szombat: ADAC GT3 - Nürburgring
Vasárnap: WTCC 2014 - Nürburgring

Aztán hamarosan beindulnak a nyári kupák is, részletes infók itt pár napon belül...

Alexease
Macau released

//www.youtube.com/embed/6scDlGPuag8
OFF: szim Ilyen szimulátort mindenkinek!
Utoljára szerkesztette: Nando8, 2015.06.17. 22:22:34
Totti5
<#eljen>

Adam Jonas
Az a kanyarjelző még benne van a játékban, csak a Video Settings alatt ki lehet kapcsolni.

A lenti Norbis 2014-es videóban már nem látom, de régebben mintha lettek volna ilyen óriás kijelzők amik mutatták hogy milyen erősségű kanyar jön, az valami borzalmas volt. Mintha a lenti videóban még a táj is( a ring falain kivüli rész) szebbnek valósabbnak tűnne.

Adam Jonas
Jó oké, nem azt mondtam, hogy tökéletes. <#idiota>

Szabi
ha már friss az emlék, nézd már meg a játékban hogy hol az átjáró és hogy hova vezet.. amúgy a pálya többi része meglepően jó, de ezen az egy furcsaságon nem tudom túltenni magam :DD
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.06.16. 15:18:41

"Nulla tenaci invia est via"

Adam Jonas
Annak idején - ha nem csal az emlékezetem - szóba került itt, hogy a Hungaroring milyen jól meg van csinálva az R3E-ben, és nem csak a nyomvonalat, illetve grafikai megjelenítést tekintve, hanem hangulat terén is, mint például a magyar nyelvű "speaker". Tegnap előtt volt az első alkalom, hogy meglestem végre a Hungaroringet a játékban, és kicsit meglepődtem, amikor meghallottam a speaker-t, mert nagyon ismerős volt a hangja...

Aki régebb óta szimulátorozik, az biztosan ismerte a SimSportTV-t, amelyet még Honk-mester hozott létre, és az egyik kommentátor a közvetítésekben Molnár Dávid (MoDa) volt. Nos, az R3E-ben a speaker is ő. <#zavart1> <#idiota> (És ráadásul egy 2013-as IndyCar közvetítésből szedték a hangot. :P )

//www.youtube.com/embed/_tGHgnCLIyg

Norisringen csapatás.Nagyon jó volt.

//www.youtube.com/embed/1s1Rrd8V5So

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyõznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Totti5
//www.youtube.com/embed/ZiaM1mQPfTY

<#taps>
Na én is kicsit megtámogattam a Sectoros srácokat kb 50 euroval.
DTM 2014 Exp (steam)
ADAC 2014 (steam)
WTCC 2014
European trackpack
auto a dtm 92-ből,gtr2-ből
Radical
Bmw M1

most happy van :)

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyõznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Megnyugtatás kép eddig semmit nem állítottam a menüben se kormányt se semmit,de nekem így se rossz.<#eljen>
A tegnapi versenyeket elnézve ,mindenféle,setup nélkül se a végén kullogtam....a kvalin se kaptam többet az elejétől,mind 1-1.5 mp,max 2őt,de ez simán benne van az emberben,no meg ha még picit setupol akkor meg pláne,pedig én aztán nem vagyok egy nagy ász.<#sir><#hehe>
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.06.14. 10:51:35
lac coo
Na majd este megnezem, eddig altalaban kiakasztott a hulye menu, meg cifra kormanybeallitas es hagytam a fenebe :))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

De az nem WTCC.....<#nyes> csak vicceltem<#wink>
Ha csak kipróbálni szeretnéd,akkor még nem kell fizetni.Lehetőség van teljesen ingyen kicsit meghajtani az autókat.A Store-ban az auto ikonoknál van egy kis kormány jel,amolyan" test drive gombocska". :)Ajánlom a Radicalt,nagyon jó.
Utoljára szerkesztette: haflac, 2015.06.14. 08:53:52

lac coo
Amúgy mit kéne megvennem , legolcsóbban hogy ki tudjam próbálni a WTCC-t ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Adam Jonas
Lehet még jönni?

Adam Jonas
Ahogy Sompir mester mondaná: nem a mod a hibás, hanem sz*r a rendszered, vegyél újat. <#hehe> <#idiota>

Indul az esti menet, gyertek! <#wink>

WTCC 13 és 14 is engedélyezve van..

A napokban voltam nem egy szerón online 20-23 kocsival is némelyik pályán szinte meg se akad ,de sajna van ahol kevesebbel is.
Na erre szoktam mondani,nem a gépem gyenge hanem nem tudtak minden pályát rendesen optimalizálni.
Még a Moszkvai pálya ,ami eléggé akadozós,rég óta,meg még talán 1-2 egy picit,de elhanyagolható, ez a kínai egy kocsival eddig számomra használhatatlan,nem minden pálya szakaszon persze,ezért nem is vettem meg,na meg az ára....
A múltkorában Bathurst próbáltam Competitionban ,de ott is ment szépen.
Adam Jonas
Ja, így már értem. :D Gondolom a nagy felbontás fekteti két vállra az egészet.

R9 290X ,3x27",5760x1080<#awink>
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.06.13. 19:29:51
Alexease
Harom monitorra tolja, bazinagy felbontassal:D
Adam Jonas
Milyen VGA-d van? Nekem GTX 660-nal elég simán fut Shanghai-ba a cucc.

Adam Jonas
Igen.

Ha a steam-ben levő akciós dtm 2014 csomagot megveszem a benne lévő pályákkal együtt,ha jól számoltam,akkor 9,és utána a játékban a store-ban az europai trackpack-et,akkor is csak a különbözetet fogja számolni?

Köszi Szabi az infót de eléggé képben vagyok,mivel már csak 3-4 pálya hiányzik,hogy meglegyen az összes <#eljen>amik természetesen nincsenek semelyik pakban sem,sajna,így megvárom míg lemegy az áruk.
a DTM 13 mint a "1533 hsz-ban" írtam is ,megvan már rég, a 14-el együtt.
Ami hiányzik , Bathurst,,Salzburgring,Hilclimb,(ez annyira nem érdekel) és a most megjelent Shanghai,amit most kipróbáltam Competitionsban,de ,nagyon gyenge,fps terén (egyedül),így ezzel még van mit kezdeni a készítőknek.
Régebben a többi pályán is tapasztaltam hasonlót de eléggé rendbe rakták mindet,így akár 20,vagy afeletti ellenféllel is használható médiumon.
Többet nem bír a nagy felbontás miatt,de nincs vele gondom így is szép médiumon..
A WTCC 2014-n felbuzdulva gyorsan vettem egy 50 Euros paysefcard-ot,de minél többet agyalok azon,hogy mi lenne a leg-okosabb-ideálisabb-jobb felhasználása,annál nagyobb gondban vagyok,mert nagyon jó kocsik vannak külön is.Pont tegnap előtt láttam Grazban két gazdag gyerek versenyét,természetesen a városban :), egy Corvette C6 vs BMW i8,és most Corvette mánia van.

Adam Jonas
Ritkán értek veled egyet, de: <#eljen>

Alexease
En is eppen ezt akartam irni:)

A csomagok, amelyek palyakat is tartalmaznak, soszor mar a palyak miatt is megerik. Foleg ugy, hogy a palyak "fixek", mas csomagok is tartalmazzak oket, igy azokbol "levonodik", nem kell ketszer kifizetni. Igy ha meg van egy-ket "regebbi", olcsobb, akcios cucc, az azonos tartalmak miatt sokszor eleg kedvezmenyesen osszejon egy uj cucc. Foleg, ha az ujat eleve akciozzak. Es ez mostanaban mukodik is.

Mostanaban sokat javult a program, most a mar a lenyegei resze, a kormanyzas es az FFB is "hasznalhato". Es meg csak 0.3 beta, ami persze semmit nem jelent, mert ma mar kizarolag csak alpha/beta/EA programok jelennek meg:D De erdemes begyujtogetni a cuccokat akciosan, mert osszkepben es hasznalhatosagban a SimBin (S3S) mindig jo volt, meg ha kicsit a "mindenkinek" jelleg fele muzdultak el (ezt csinalta mindenki, mashogy nem megy az eladasok maitt– kiveve az ISI :D).

Ha a "vegen" jo lesz a progi, fajdalmas lesz a tartalmak hianya vagy az egyben vasarlas;)
Az utobbi ~3 evben evente ~40EUR-t toltam bele, abbol kijott a 10 Pack, a ~80 auto meg a 26 palya.
Az Codies F1 evente 45–50EUR, ahhoz kepest nem veszes:) De egyben kifizetni kicsit eros lenne;D

Lenyegeben fele-harmad aron. Persze az autok szamaban benne van a dupla-tripla tipus (pl.: ADAC2013/ADAC2014 vagy WTCC2013/WTCC2014 stb) meg a kezdo ingyenes meg kamu autok is.
A most akciós DTM 2013-as packben elég sok pálya benne van, az már csak azok miatt is megéri sztem! <#wink>

arty
és szóltál nekem, hogy ekkora akcio van? :DDD (még az is lehet, hogy igen csap épp spur voltam :( )

Forza.

Na igen van egykét pálya ami nincs meg és ,most nem is "akciós" azokkal várok mert ,kb iRacing áron vannak így akció nélkül.
Előbb utóbb csak leakciózzák addig meg kibírom nélkülük valahogy,az Amerikai pak 4 pályát is akcióban "megérte" megvennem.
Anno mikor megjelent a dtm 13 akkor megvettem és ahogy ígérték a 14 ingyen meg is kaptam.
A múltkorában majdnem megvettem a dtm 92 pakkot,szerencsére nem tettem,mert most a steam-n majd felébe került mint most leárazva a RaceRoom oldalán<#nemtudom>
A WTTC 14 tényleg jó lett,habár a hangokat valahogy nem érzem túl jónak ,de lehet ilyenek amúgy is....<#nemtudom>
Totti5
Nope, nincs meg. 7 EUR-ért vehetném most a 13-at.

Nagyon jó lett a WTCC 14!
//www.youtube.com/embed/uhAOzDUDxEk

arty
igen, mert már volt 2013-ad gondolom :)

korrektek, hogy egyszer kell nagyot támogatnod, utána kapsz jó kedvezményt... én akcioban vettem a 2013-at, azót a 2014 sose kapott még akkora leárat. de ez valahol igy korrekt, becsüljék meg azt, aki day1 vesz tőlük cuccot.

Forza.

Alexease
A megjeleneskor vagy akcioban eleg jo aruk van a cuccoknak, utana mar nem annyira:) A WTCC 2014 is most (is elvileg) –49%-os, annyit meger. De teljes aron mar nem annyira buli.
Totti5
"- DTM Experience 2014 (13,99 €)"

8 EUR-ért vettem május közepén.

Szombat este RaceRoom Fun futam: WTCC 2014 - Monza! <#vigyor>

Most hétvégén pályára visszük napokban megjelent TC1-es gépeket, hogy végre mi is átélhessük milyen "új" technikával versenyeznek az utóbbi két évben a WTCC-ben!

A csatlakozáshoz elegendő a Pack-ból csak 1 autóval rendelkezni, bár a teljes csomag ára sem vészes, 9 euró és tartalmazza az összes 2014-es autót Michelisz Norbi Hondájától kezdve egészen Rob Huff Ladájáig!

Örömmel látunk mindenkit a rajtrácson, gyertek, pontos infók itt: <#wink>
Futaminfók: WTCC 2014 - Monza
Friss hírek: GTR-Masters Facebook

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.06.12. 18:57:53

arty
steames leárazás legalább valódi kedvezmény, ellentétben a saját RR boltal :)

Forza.

Adam Jonas
Jó de ha csomagot veszel, ott vannak azért kedvezmények. Pl. ha 1100 vRP-t veszel, a vRP/€ másra jön ki, mint amikor megvetted az 5000 vRP-t. Szóval valahogy úgy működik, mint a boltba: minél többet veszel, annál olcsóbb adott egységre számolva.

Egyébként ha már itt tartunk: Summer Sale miatt 50%-os kedvezmény van Steam-en az alábbiakra (zárójelben a kedvezményes ár):
- ADAC GT Masters 2014 (11,49 €)
- DTM Experience 2014 (13,99 €)
- DTM 1992 Car Pack (5,49 €)
- DTM Experience 2013 (5,79 €)

Akció (akárcsak az AC esetében) június 22-ig tart.