RaceRoom - The Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
28.-a nem vasárnap? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Amúgy jó ötlet, én is kipróbálnám, de az ingyenes kocsik/pályák nem hoznak lázba....
Drive everything for free weekend in RaceRoom this weekend. Spread the word! For more info check the Sector3 Studios forum here: Link
Utoljára szerkesztette: Onikaan, 2015.06.23. 18:07:38
Az iR-t toljak folyamatosan jonehany ezren, logikusan mindig van valami szerver, boven van ember, csak hat "regi" es krva draga.
A CARS sokmindenben jo lenne, de vagy a kezelhetoseg nem tetszik az embereknek vagy a felkesz es bugos allapot;) Amikor utoljara neztem, azert rendszeresen 2-3000 ember tolta (bar a nagyresze valszeg arkados...).
Az rF2 is tuti lenne (fizikara es hasznalatra), de a "multja", a pre-gen allapota, a tartalma es a fizetos onlne miatt elvetve hasznaljak (~300 szerver ~30-50 ember).
Az R3E is bombasztik lehetne online-ra, jol nez ki, van szolgaltatas, jo sok normalis tartalom, de sokaknak "regi stilusu" es krva draga;)
Az AC "csinalta" a legjobban, bar sok szempontbol "barkacs" a tobbihez kepest, de mindenbol van benne egy kicsi, es altalaban 6-700 szerveren mindig van 5-1000 ember.
De hat kinek mi.
szerintem
És a pályakínálat is egyre durvább, ha így haladnak...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A következő hetekben komolyabban is próbára tesszük az R3E multiplayer módját, szombat este a GT3-as gépeket fogjuk meghajtani, vasárnap pedig a 2014-es WTCC autóké lesz a főszerep a Nürburgring-en. A részvétel NYÍLT, a szerveren használt kocsi pack-ekből elegendő csak 1 autóval rendelkezni a csatlakozáshoz, gyertek! <#wink>#wink>
Szombat: ADAC GT3 - Nürburgring
Vasárnap: WTCC 2014 - Nürburgring
Aztán hamarosan beindulnak a nyári kupák is, részletes infók itt pár napon belül...
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.06.16. 15:18:41
"Nulla tenaci invia est via"
Aki régebb óta szimulátorozik, az biztosan ismerte a SimSportTV-t, amelyet még Honk-mester hozott létre, és az egyik kommentátor a közvetítésekben Molnár Dávid (MoDa) volt. Nos, az R3E-ben a speaker is ő. <#zavart1>#zavart1> <#idiota>#idiota> (És ráadásul egy 2013-as IndyCar közvetítésből szedték a hangot. :P )
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyõznek a rutinjukkal.” Woody Allen
DTM 2014 Exp (steam)
ADAC 2014 (steam)
WTCC 2014
European trackpack
auto a dtm 92-ből,gtr2-ből
Radical
Bmw M1
most happy van :)
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyõznek a rutinjukkal.” Woody Allen
A tegnapi versenyeket elnézve ,mindenféle,setup nélkül se a végén kullogtam....a kvalin se kaptam többet az elejétől,mind 1-1.5 mp,max 2őt,de ez simán benne van az emberben,no meg ha még picit setupol akkor meg pláne,pedig én aztán nem vagyok egy nagy ász.<#sir>#sir><#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.06.14. 10:51:35
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Utoljára szerkesztette: haflac, 2015.06.14. 08:53:52
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Na erre szoktam mondani,nem a gépem gyenge hanem nem tudtak minden pályát rendesen optimalizálni.
Még a Moszkvai pálya ,ami eléggé akadozós,rég óta,meg még talán 1-2 egy picit,de elhanyagolható, ez a kínai egy kocsival eddig számomra használhatatlan,nem minden pálya szakaszon persze,ezért nem is vettem meg,na meg az ára....
A múltkorában Bathurst próbáltam Competitionban ,de ott is ment szépen.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.06.13. 19:29:51
a DTM 13 mint a "1533 hsz-ban" írtam is ,megvan már rég, a 14-el együtt.
Ami hiányzik , Bathurst,,Salzburgring,Hilclimb,(ez annyira nem érdekel) és a most megjelent Shanghai,amit most kipróbáltam Competitionsban,de ,nagyon gyenge,fps terén (egyedül),így ezzel még van mit kezdeni a készítőknek.
Régebben a többi pályán is tapasztaltam hasonlót de eléggé rendbe rakták mindet,így akár 20,vagy afeletti ellenféllel is használható médiumon.
Többet nem bír a nagy felbontás miatt,de nincs vele gondom így is szép médiumon..
A csomagok, amelyek palyakat is tartalmaznak, soszor mar a palyak miatt is megerik. Foleg ugy, hogy a palyak "fixek", mas csomagok is tartalmazzak oket, igy azokbol "levonodik", nem kell ketszer kifizetni. Igy ha meg van egy-ket "regebbi", olcsobb, akcios cucc, az azonos tartalmak miatt sokszor eleg kedvezmenyesen osszejon egy uj cucc. Foleg, ha az ujat eleve akciozzak. Es ez mostanaban mukodik is.
Mostanaban sokat javult a program, most a mar a lenyegei resze, a kormanyzas es az FFB is "hasznalhato". Es meg csak 0.3 beta, ami persze semmit nem jelent, mert ma mar kizarolag csak alpha/beta/EA programok jelennek meg:D De erdemes begyujtogetni a cuccokat akciosan, mert osszkepben es hasznalhatosagban a SimBin (S3S) mindig jo volt, meg ha kicsit a "mindenkinek" jelleg fele muzdultak el (ezt csinalta mindenki, mashogy nem megy az eladasok maitt– kiveve az ISI :D).
Ha a "vegen" jo lesz a progi, fajdalmas lesz a tartalmak hianya vagy az egyben vasarlas;)
Az utobbi ~3 evben evente ~40EUR-t toltam bele, abbol kijott a 10 Pack, a ~80 auto meg a 26 palya.
Az Codies F1 evente 45–50EUR, ahhoz kepest nem veszes:) De egyben kifizetni kicsit eros lenne;D
Lenyegeben fele-harmad aron. Persze az autok szamaban benne van a dupla-tripla tipus (pl.: ADAC2013/ADAC2014 vagy WTCC2013/WTCC2014 stb) meg a kezdo ingyenes meg kamu autok is.
Forza.
Előbb utóbb csak leakciózzák addig meg kibírom nélkülük valahogy,az Amerikai pak 4 pályát is akcióban "megérte" megvennem.
A múltkorában majdnem megvettem a dtm 92 pakkot,szerencsére nem tettem,mert most a steam-n majd felébe került mint most leárazva a RaceRoom oldalán<#nemtudom>#nemtudom>
A WTTC 14 tényleg jó lett,habár a hangokat valahogy nem érzem túl jónak ,de lehet ilyenek amúgy is....<#nemtudom>#nemtudom>
Nagyon jó lett a WTCC 14!
korrektek, hogy egyszer kell nagyot támogatnod, utána kapsz jó kedvezményt... én akcioban vettem a 2013-at, azót a 2014 sose kapott még akkora leárat. de ez valahol igy korrekt, becsüljék meg azt, aki day1 vesz tőlük cuccot.
Forza.
8 EUR-ért vettem május közepén.
Most hétvégén pályára visszük napokban megjelent TC1-es gépeket, hogy végre mi is átélhessük milyen "új" technikával versenyeznek az utóbbi két évben a WTCC-ben!
A csatlakozáshoz elegendő a Pack-ból csak 1 autóval rendelkezni, bár a teljes csomag ára sem vészes, 9 euró és tartalmazza az összes 2014-es autót Michelisz Norbi Hondájától kezdve egészen Rob Huff Ladájáig!
Örömmel látunk mindenkit a rajtrácson, gyertek, pontos infók itt: <#wink>#wink>
Futaminfók: WTCC 2014 - Monza
Friss hírek: GTR-Masters Facebook
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.06.12. 18:57:53
Egyébként ha már itt tartunk: Summer Sale miatt 50%-os kedvezmény van Steam-en az alábbiakra (zárójelben a kedvezményes ár):
- ADAC GT Masters 2014 (11,49 €)
- DTM Experience 2014 (13,99 €)
- DTM 1992 Car Pack (5,49 €)
- DTM Experience 2013 (5,79 €)
Akció (akárcsak az AC esetében) június 22-ig tart.