2424
  • endy papp
    R9 290X ,3x27",5760x1080
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.06.13. 19:29:51
  • Alexease
    Harom monitorra tolja, bazinagy felbontassal:D
  • Adam Jonas
    Milyen VGA-d van? Nekem GTX 660-nal elég simán fut Shanghai-ba a cucc.
  • Adam Jonas
    Igen.
  • haflac
    Ha a steam-ben levő akciós dtm 2014 csomagot megveszem a benne lévő pályákkal együtt,ha jól számoltam,akkor 9,és utána a játékban a store-ban az europai trackpack-et,akkor is csak a különbözetet fogja számolni?
  • endy papp
    Köszi Szabi az infót de eléggé képben vagyok,mivel már csak 3-4 pálya hiányzik,hogy meglegyen az összes amik természetesen nincsenek semelyik pakban sem,sajna,így megvárom míg lemegy az áruk.
    a DTM 13 mint a "1533 hsz-ban" írtam is ,megvan már rég, a 14-el együtt.
    Ami hiányzik , Bathurst,,Salzburgring,Hilclimb,(ez annyira nem érdekel) és a most megjelent Shanghai,amit most kipróbáltam Competitionsban,de ,nagyon gyenge,fps terén (egyedül),így ezzel még van mit kezdeni a készítőknek.
    Régebben a többi pályán is tapasztaltam hasonlót de eléggé rendbe rakták mindet,így akár 20,vagy afeletti ellenféllel is használható médiumon.
    Többet nem bír a nagy felbontás miatt,de nincs vele gondom így is szép médiumon..
  • haflac
    A WTCC 2014-n felbuzdulva gyorsan vettem egy 50 Euros paysefcard-ot,de minél többet agyalok azon,hogy mi lenne a leg-okosabb-ideálisabb-jobb felhasználása,annál nagyobb gondban vagyok,mert nagyon jó kocsik vannak külön is.Pont tegnap előtt láttam Grazban két gazdag gyerek versenyét,természetesen a városban :), egy Corvette C6 vs BMW i8,és most Corvette mánia van.
  • Adam Jonas
    Ritkán értek veled egyet, de:
  • Alexease
    En is eppen ezt akartam irni:)

A csomagok, amelyek palyakat is tartalmaznak, soszor mar a palyak miatt is megerik. Foleg ugy, hogy a palyak "fixek", mas csomagok is tartalmazzak oket, igy azokbol "levonodik", nem kell ketszer kifizetni. Igy ha meg van egy-ket "regebbi", olcsobb, akcios cucc, az azonos tartalmak miatt sokszor eleg kedvezmenyesen osszejon egy uj cucc. Foleg, ha az ujat eleve akciozzak. Es ez mostanaban mukodik is.

Mostanaban sokat javult a program, most a mar a lenyegei resze, a kormanyzas es az FFB is "hasznalhato". Es meg csak 0.3 beta, ami persze semmit nem jelent, mert ma mar kizarolag csak alpha/beta/EA programok jelennek meg:D De erdemes begyujtogetni a cuccokat akciosan, mert osszkepben es hasznalhatosagban a SimBin (S3S) mindig jo volt, meg ha kicsit a "mindenkinek" jelleg fele muzdultak el (ezt csinalta mindenki, mashogy nem megy az eladasok maitt– kiveve az ISI :D).

Ha a "vegen" jo lesz a progi, fajdalmas lesz a tartalmak hianya vagy az egyben vasarlas;)
    Az utobbi ~3 evben evente ~40EUR-t toltam bele, abbol kijott a 10 Pack, a ~80 auto meg a 26 palya.
    Az Codies F1 evente 45–50EUR, ahhoz kepest nem veszes:) De egyben kifizetni kicsit eros lenne;D

Lenyegeben fele-harmad aron. Persze az autok szamaban benne van a dupla-tripla tipus (pl.: ADAC2013/ADAC2014 vagy WTCC2013/WTCC2014 stb) meg a kezdo ingyenes meg kamu autok is.
  • neilszab
    A most akciós DTM 2013-as packben elég sok pálya benne van, az már csak azok miatt is megéri sztem!
  • arty
    és szóltál nekem, hogy ekkora akcio van? :DDD (még az is lehet, hogy igen csap épp spur voltam :( )
  • endy papp
    Na igen van egykét pálya ami nincs meg és ,most nem is "akciós" azokkal várok mert ,kb iRacing áron vannak így akció nélkül.
    Előbb utóbb csak leakciózzák addig meg kibírom nélkülük valahogy,az Amerikai pak 4 pályát is akcióban "megérte" megvennem.
  • endy papp
    Anno mikor megjelent a dtm 13 akkor megvettem és ahogy ígérték a 14 ingyen meg is kaptam.
    A múltkorában majdnem megvettem a dtm 92 pakkot,szerencsére nem tettem,mert most a steam-n majd felébe került mint most leárazva a RaceRoom oldalán
    A WTTC 14 tényleg jó lett,habár a hangokat valahogy nem érzem túl jónak ,de lehet ilyenek amúgy is....
  • Totti5
    Nope, nincs meg. 7 EUR-ért vehetném most a 13-at.

Nagyon jó lett a WTCC 14!
  • arty
    igen, mert már volt 2013-ad gondolom :)

korrektek, hogy egyszer kell nagyot támogatnod, utána kapsz jó kedvezményt... én akcioban vettem a 2013-at, azót a 2014 sose kapott még akkora leárat. de ez valahol igy korrekt, becsüljék meg azt, aki day1 vesz tőlük cuccot.
  • Alexease
    A megjeleneskor vagy akcioban eleg jo aruk van a cuccoknak, utana mar nem annyira:) A WTCC 2014 is most (is elvileg) –49%-os, annyit meger. De teljes aron mar nem annyira buli.
  • Totti5
    "- DTM Experience 2014 (13,99 €)"

8 EUR-ért vettem május közepén.
  • neilszab
    Szombat este RaceRoom Fun futam: WTCC 2014 - Monza!

Most hétvégén pályára visszük napokban megjelent TC1-es gépeket, hogy végre mi is átélhessük milyen "új" technikával versenyeznek az utóbbi két évben a WTCC-ben!

A csatlakozáshoz elegendő a Pack-ból csak 1 autóval rendelkezni, bár a teljes csomag ára sem vészes, 9 euró és tartalmazza az összes 2014-es autót Michelisz Norbi Hondájától kezdve egészen Rob Huff Ladájáig!

Örömmel látunk mindenkit a rajtrácson, gyertek, pontos infók itt:
    Futaminfók: WTCC 2014 - Monza
    Friss hírek: GTR-Masters Facebook

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.06.12. 18:57:53
  • arty
    steames leárazás legalább valódi kedvezmény, ellentétben a saját RR boltal :)
  • Adam Jonas
    Jó de ha csomagot veszel, ott vannak azért kedvezmények. Pl. ha 1100 vRP-t veszel, a vRP/€ másra jön ki, mint amikor megvetted az 5000 vRP-t. Szóval valahogy úgy működik, mint a boltba: minél többet veszel, annál olcsóbb adott egységre számolva.

Egyébként ha már itt tartunk: Summer Sale miatt 50%-os kedvezmény van Steam-en az alábbiakra (zárójelben a kedvezményes ár):
    - ADAC GT Masters 2014 (11,49 €)
    - DTM Experience 2014 (13,99 €)
    - DTM 1992 Car Pack (5,49 €)
    - DTM Experience 2013 (5,79 €)

Akció (akárcsak az AC esetében) június 22-ig tart.
  • Alexease
    Kivancsisagbol csak visszaneztem;P
    En multkor 34,99EUR-ert vettem az 5000 vRP-t, ugy jon ki a 899vRP = 6,293EUR :)
    Nem mintha az a 2 EUR sokat szamitana;D Multkor megvettem es 10 perc mulva elhagytam 2 BKV jegyet, mar az nagyobb veszteseg volt;DD
  • Adam Jonas
    Van 24 plusz vRP-m, azért ír ennyi mindent az alábbi képen.

Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2015.06.11. 22:24:22
  • Alexease
    40EUR-val szamoltam az 5000vRP-t, de akkor valszeg nem annyi;D Ugy emlekeztem, hogy 39.90-ert adjak, de akkor valszeg megis 49.90:D
  • Adam Jonas
    Van az 8,73 € is. :)
  • Totti5
    Fákkjé!
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.06.11. 19:04:47
  • Alexease
    WTCC 2014 Pack / –49% / 899vRP / ~7EUR
  • neilszab
    Csütörtök este RaceRoom Fun futam: GT3 - Monza!

A részvétel NYÍLT és a csatlakozáshoz elegendő egyetlen 1 darab GT3-as autóval rendelkezni bármelyik Pack-ből, gyertek!

Futaminfók: GT3 - Monza
    Friss hírek: GTR-Masters Facebook

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.06.11. 02:27:34
  • Debilon
    ohh..ott nem :)
    de most már igen
  • Alexease
    Atirtad belul a file-ban is a nevet (NAME=)?
  • Debilon
    igen, egyre hazsnálhatóbb

viszont hiába csináltam másik controller profilt, azon a néven nem jelenik meg, hanem a neve és custom1 van a végére írva
  • Alexease
    Az FFB beallitasoknal alul, ha jol emlekszem ott van a harom "kamu" effekt (valtas, fek es a razoko). Azokat erdemes nullara, de legalabbis minimalisra (5-10) allitani.

Most mar eleg reszletes az FFB (multkor tettem DTM videot), nehany 1-2 centi razokovet is jol/erezhetoen szamol, igy a kamu razoko effekt csak elnyomja a rendes razokovet (ha tukor sima, akor is razna). A hanggal nemn kell foglalkozni, mert az mindegyiken hasonlo;)

A valtas effekt meg ok minimalisan, de most mar a valtonal is eleg jo a nyometekkulonbseg szamitas, igy azt is erezni ha rant egyet a motor.

• Debilon
    ez jó volt, most már nem csapkod össze-vissza egyenesben nagyobb sebességnél sem :)

kisebb dolog vanami még kicsit zavaró hogy váltáskor elég rendesen ránt egyet a kormányon (bár ha gondolom csökkentem az FFB-t 80%-ról ez kisebb lesz)

ADAC '14-el próbálgatom Bathurst-on és Laguna Seca-n :) összességében nekem elég jó most már
  • Alexease
    http://www.virtualr.net/r3e-new-wtcc-2014-previews
  • Alexease
    R3E – Shanghai International Circuit released

Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.06.10. 00:52:31
  • neilszab
    Szerda este RaceRoom Fun futam: WTCC - Monza!

A következő hetekben komolyabban is próbára tesszük az R3E multiplayer módját, most szerda este ismét a 2013-as WTCC-és gépeket fogjuk meghajtani ezúttal Monza-ban. Másnap este pedig a GT3-as gépekkel hajtunk ki a pályára egy kis kiadós kergetőzésre! A részvétel NYÍLT, a szerveren használt kocsi pack-ekből elegendő csak 1 autóval rendelkezni a csatlakozáshoz, gyertek!

Szerda: R3E WTCC 2013 - Monza
    Csütörtök: R3E GT3 - Monza
    Hírek: GTR-Masters Facebook

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.06.08. 17:45:59
  • Adam Jonas
  • Alexease
    Shanghai es Macau (es valszeg az autok is) mar sajat gepeken vannak, vagyis betga tesztelik oket. csak nyomnak egy gombot, es hasznalhatok (a vasarlas utan:D).
  • Adam Jonas
    "Shanghai will be released tomorrow, with the FIA WTCC 2014 car pack following later this week!" (Sector3 Studios FB)
  • MooneyR
    Talán a héten lesz már ebből is valami..
  • Adam Jonas
    Shared Memory API