RaceRoom - The Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
En most kaptam ajandekba csaladtol egy fabatec valtot, tiszta luxus....:-)
Probaltam monitort kerni jnkabb, de azt mondtak az van,minek meg egy :-)
Probaltam monitort kerni jnkabb, de azt mondtak az van,minek meg egy :-)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Igen, az a poen, hogyigy normalisan kozel van a TV-hez, nem 3 meterrol bamulja, plusz meg a "monitortol" 2 meterre a virtualis kormany (ahogy a legtobben toljak)😄 Mivel – renezesre - mar ez a cucc is 2 evnyi komplett fizetesem, igy lazan beleferne meg ket ilyen TV/monitor ketoldalra😉 Hetfon veszek is egy lottot😄
OK, en is szeretem elvezni, de ha nincs mas, akkor nem sok valasztas van😉
Persze, nekem az rF2 "tokeletes", en foleg azzal szoktam "gyors" versenyeket tolni, a szokasos beallitasokkal (dinamikus 24 oras, 60-szoros idogyorsitas, 24 perc race).
Persze, nekem az rF2 "tokeletes", en foleg azzal szoktam "gyors" versenyeket tolni, a szokasos beallitasokkal (dinamikus 24 oras, 60-szoros idogyorsitas, 24 perc race).
Akkor csak a videon nez ki olyan jol, semmi extra, kellene meg ketto tv akkor lenne igazi:-)
Na jo de en gyoker vagyok, ha sokan megyunk akkor is szeretem ha elvezet vezetni :-)
Amig nem cserelik le a teljes FFB es egyeb modellt alatta, addig neked sose fog bejonni😉 Sajnos ez meg mindig rF1-style, csak sok-sok piszkalassal.
Ne akarj vele egyedul elvezet-autozni, hanem menj azonnal AI-val versenyt. Ugy azert hasznalhato. Sajnos az AC ebbol a szempontbol hasznalhatatlan, az rF2 eleg jo (foleg a full dinamika miatt), de ott meg erosen fugg az auto/palya minosegetol es hangolasatol.
Itt ossze van love minden, es a adaptive AI is eleg jo. Persze, kell nekik nehany kor vagy verseny, amig jol belojjek a te tempodat, de utana eleg tuti.
Egyedul autozni en sem szoktam vele, mert sajnos arra nem az igazi. Ha itt gyorsabban akarok menni, tobbet hasznal az auto megeroszakolasa (pedal, kormany) mint barmilyen autoallitgatas😉
Ne akarj vele egyedul elvezet-autozni, hanem menj azonnal AI-val versenyt. Ugy azert hasznalhato. Sajnos az AC ebbol a szempontbol hasznalhatatlan, az rF2 eleg jo (foleg a full dinamika miatt), de ott meg erosen fugg az auto/palya minosegetol es hangolasatol.
Itt ossze van love minden, es a adaptive AI is eleg jo. Persze, kell nekik nehany kor vagy verseny, amig jol belojjek a te tempodat, de utana eleg tuti.
Egyedul autozni en sem szoktam vele, mert sajnos arra nem az igazi. Ha itt gyorsabban akarok menni, tobbet hasznal az auto megeroszakolasa (pedal, kormany) mint barmilyen autoallitgatas😉
Igen, igy a jo muszerfalig tolva, vagy ha van valamikijelzo akkor azon tul.
Lehet ez egy egyszeru nagyobb tv is akar.
Lehet ez egy egyszeru nagyobb tv is akar.
En most megint elinditottam, nekem meg mindig nem jon be :-)
Igen, én is így látom... nagyobb a potenciál benne mint amit gondoltam. Szeretem a kellemes meglepetéseket... 😊
www.smart-bus.hu
Az egyszeru bug volt, elofordul😉
Elvileg meg mindig v0.3 es Beta a cucc, de ez manapsag nem jelent semmit😉 Ma mar mindenki a kiadott programot folyamataban fejleszti. Jobb esetben. Rosszabb esetben elore beszedik a penzt, aztan nem lesz belole semmi...
Itt legalabb, meg ha eleg lassan, de lathatoan es erezhetoen fejlodnek a dolgok, es azert van benne tartalom rendesen (~60 auto, ~20 palyta), normalis sorozatokkal egyutt (ADAC, WTCC, DTM).
Elvileg meg mindig v0.3 es Beta a cucc, de ez manapsag nem jelent semmit😉 Ma mar mindenki a kiadott programot folyamataban fejleszti. Jobb esetben. Rosszabb esetben elore beszedik a penzt, aztan nem lesz belole semmi...
Itt legalabb, meg ha eleg lassan, de lathatoan es erezhetoen fejlodnek a dolgok, es azert van benne tartalom rendesen (~60 auto, ~20 palyta), normalis sorozatokkal egyutt (ADAC, WTCC, DTM).
Nekem az a múltkori levágásos "okosság" picit rombolta a bizalmamat... 😊 Még anno kipróbáltam, aztán töröltem is... most 1-2 hónapja megint kipróbáltam, és rengeteget fejlődött... ha így megy tovább, nagyon jó lesz az összkép. FFB-n és a gumin tényleg gyúrnának még, akkor feladná a leckét az AC-nek... 😊
www.smart-bus.hu
Valszeg online sem lenne rossz. Eddig csak a korai online megjelenessel mentem nehanyszor (DTM), full pulic cuccon, technikailag nem volt gond, es meg elvezetes is volt. Persze nehany public-ember betegseggel, de az mindenhol megvan😉
Hasonlo mint az AC (hasznalatra! 😛): (NEKEM!) egyedul korozgetni, tesztelni, allitgatni es hotlapozni nem jo (arra inkabb iR es rF2), de AI-hoz es online-ra (elvileg) hasznalhato cucc.
Az iR meg AI-ra nem jo, mert nincs (😄), az rF2 meg mindenre a "legjobb" lenne, csak erosen korlatozott a letszam. Most az rF2 tartamlakon es kinezeten ne ruganyozzunk😄
Hasonlo mint az AC (hasznalatra! 😛): (NEKEM!) egyedul korozgetni, tesztelni, allitgatni es hotlapozni nem jo (arra inkabb iR es rF2), de AI-hoz es online-ra (elvileg) hasznalhato cucc.
Az iR meg AI-ra nem jo, mert nincs (😄), az rF2 meg mindenre a "legjobb" lenne, csak erosen korlatozott a letszam. Most az rF2 tartamlakon es kinezeten ne ruganyozzunk😄
Úgy-úgy... egyre jobb ez a cucc... 😊
www.smart-bus.hu
Most mar csak uj FFB es Tyre model kellene😉
De AI-val meg is "tokeletes", most az rF2 mellett a legjobb.
De AI-val meg is "tokeletes", most az rF2 mellett a legjobb.
Hmmm... nem rossz! 😊
www.smart-bus.hu
Ha meg korabban lett volna a kozvetetis , tobbet sporolnak a kodokkal, mert senki nem tudja beirni😄
Amugy ez a Twitch ultra-szar, k*rv* lassu, nem tudom vegignezni (igaz, kicsit beletekergetnek, annyira azert nem erek ra, de a lenyegi info ugy is kint van az oldalon😛).
Amugy ez a Twitch ultra-szar, k*rv* lassu, nem tudom vegignezni (igaz, kicsit beletekergetnek, annyira azert nem erek ra, de a lenyegi info ugy is kint van az oldalon😛).
a közvetítés alatt beléptem az oldalukra elkezdeni nézegetni a pályákat.. hát jól tettem, a közvetítés végén az egyik kódot sikerült beírnom időben 😄
kaptam érte 350 zsetont 😊
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.02.12. 16:53:11
kaptam érte 350 zsetont 😊
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.02.12. 16:53:11
"Nulla tenaci invia est via"
hohoh DEDI!!!!!!! ...új futó, mi kell még! 😊
Utoljára szerkesztette: Onikaan, 2015.02.12. 16:34:21
Utoljára szerkesztette: Onikaan, 2015.02.12. 16:34:21
arról már tudtunk!
úgy néz ki előszőr a 2014 WTCC pályákat csinálják meg! Autókból csak a Chey, Lada páros van meg!
úgy néz ki előszőr a 2014 WTCC pályákat csinálják meg! Autókból csak a Chey, Lada páros van meg!
remélem megcsinálták az új festést Coronel autójára.. 😄
a pályalista jól hangzik és a kidolgozás is szép.. de ha olyan random mint a Hungaroring...... 😊
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.02.12. 16:18:35
a pályalista jól hangzik és a kidolgozás is szép.. de ha olyan random mint a Hungaroring...... 😊
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.02.12. 16:18:35
mai frissítés
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Game
- Removed forced camera in pits.
- Fixed AI overtaking during rolling start.
- Fixed an issue with Italian FFB descriptions getting cut.
- Optimized graphical performance.
- Fixed an issue where the final standings screen would show the same number for two cars.
- Fixed an issue where force feedback and rumble was still sending data when quitting or getting disqualified.
- Fixed an issue with end results screen.
- Fixed an issue where the amount of fuel in cars differed between game modes.
- Fixed an issue where the last race results overlay showed all entries as “28”.
- Fixed an issue where the default steering lock would change to the wrong default locks.
- Fixed an issue where player would end up in garage menu with DRIVE option with no function, when getting disqualified during qualifying session.
- We now save after each session (practice, qualify, race) instead of after an event (race) in championships.
- Fixed an issue with AI pitting on last lap.
- Fixed an issue with AI being shown as “+1 lap” in results if player wins the race.
- Fixed the squashed red “Quit” button in old menu dialogue box.
- Fixed an issue where the scrollbar was not uniform across all the Controller settings pages.
- Fixed an issue with wheel range and steering lock randomly getting reset.
- Fixed an issue where user was unable to load into a track with AI if the user didn’t own the AI car.
- Fixed lap counter in pause menu not always matching with the real lap counter.
- Fixed an issue where some users were unable to join competitions.
- Fixed an issue where users could get “Invalid game or game settings” error message while going from an experience menu back to the old green orb menus.
Multiplayer
- Fixed a memory leak on dedicated server.
- Fixed an issue with rolling start for Multiplayer Qualify and Race.
- Changed so the default race end time is 60 in case it’s not set on server end to avoid players getting kicked out.
- Added additional logging functionalities to catch the issue where player clicks on the livery repeatedly but nothing happens. Please make sure you have ping to the server before entering.
- Fixed an issue in race results when two players cross the finish line very close to each other.
AI & Physics & Sound
- Revised Aquila Physics.
- Revised Daytona Prototype Physics.
- Adjusted BMW M3 E30 Gr.A sounds.
Art
- Mid Ohio - Various art fixes.
- Slovakiaring – Various bug fixes and updates.
- Hungaroring – Various bug fixes and performance improvements.
- Suzuka – Various bug fixes and improvements.
Portal:
- Optimized images overall. We now use Webp instead of PNG in game themes to improve menu loading.
- Added test drive to purchase item prompt in RR experience.
- Changed the support links to direct to our new forums forum.sector3studios.com
- Added additional login options in various prompts if user is not logged in.
- Fixed an issue where VIP profile backgrounds would take over the Experience style in non RR experience portal pages.
- We now show which packs an item is available in individual item pages rather than in checkout only.
- MP Browser – Changed so that we only show – on servers with no ping for the first time to avoid flickering by repeating.
- Fixed DTM 2014 default leaderboard page showing DTM 2013 car class by default.
- Fixed an issue where users could not load into certain tracks such as purchased via European Track Pack, before the pack was updated with more tracks.
- Removed forced camera in pits.
- Fixed AI overtaking during rolling start.
- Fixed an issue with Italian FFB descriptions getting cut.
- Optimized graphical performance.
- Fixed an issue where the final standings screen would show the same number for two cars.
- Fixed an issue where force feedback and rumble was still sending data when quitting or getting disqualified.
- Fixed an issue with end results screen.
- Fixed an issue where the amount of fuel in cars differed between game modes.
- Fixed an issue where the last race results overlay showed all entries as “28”.
- Fixed an issue where the default steering lock would change to the wrong default locks.
- Fixed an issue where player would end up in garage menu with DRIVE option with no function, when getting disqualified during qualifying session.
- We now save after each session (practice, qualify, race) instead of after an event (race) in championships.
- Fixed an issue with AI pitting on last lap.
- Fixed an issue with AI being shown as “+1 lap” in results if player wins the race.
- Fixed the squashed red “Quit” button in old menu dialogue box.
- Fixed an issue where the scrollbar was not uniform across all the Controller settings pages.
- Fixed an issue with wheel range and steering lock randomly getting reset.
- Fixed an issue where user was unable to load into a track with AI if the user didn’t own the AI car.
- Fixed lap counter in pause menu not always matching with the real lap counter.
- Fixed an issue where some users were unable to join competitions.
- Fixed an issue where users could get “Invalid game or game settings” error message while going from an experience menu back to the old green orb menus.
Multiplayer
- Fixed a memory leak on dedicated server.
- Fixed an issue with rolling start for Multiplayer Qualify and Race.
- Changed so the default race end time is 60 in case it’s not set on server end to avoid players getting kicked out.
- Added additional logging functionalities to catch the issue where player clicks on the livery repeatedly but nothing happens. Please make sure you have ping to the server before entering.
- Fixed an issue in race results when two players cross the finish line very close to each other.
AI & Physics & Sound
- Revised Aquila Physics.
- Revised Daytona Prototype Physics.
- Adjusted BMW M3 E30 Gr.A sounds.
Art
- Mid Ohio - Various art fixes.
- Slovakiaring – Various bug fixes and updates.
- Hungaroring – Various bug fixes and performance improvements.
- Suzuka – Various bug fixes and improvements.
Portal:
- Optimized images overall. We now use Webp instead of PNG in game themes to improve menu loading.
- Added test drive to purchase item prompt in RR experience.
- Changed the support links to direct to our new forums forum.sector3studios.com
- Added additional login options in various prompts if user is not logged in.
- Fixed an issue where VIP profile backgrounds would take over the Experience style in non RR experience portal pages.
- We now show which packs an item is available in individual item pages rather than in checkout only.
- MP Browser – Changed so that we only show – on servers with no ping for the first time to avoid flickering by repeating.
- Fixed DTM 2014 default leaderboard page showing DTM 2013 car class by default.
- Fixed an issue where users could not load into certain tracks such as purchased via European Track Pack, before the pack was updated with more tracks.
Dev Stream starting at 16.00 CET, be there!
http://www.twitch.tv/raceroomracingexperience/

Utoljára szerkesztette: Onikaan, 2015.02.12. 13:09:57
http://www.twitch.tv/raceroomracingexperience/

Utoljára szerkesztette: Onikaan, 2015.02.12. 13:09:57
Az FFB allitasoknal invertald😉
A forgasi szog valszeg autonknet valtozhat, lehet allitgatni, de az animacioban nem mutatja, kivulrol nezegesd, hogy mi tortenik.
A forgasi szog valszeg autonknet valtozhat, lehet allitgatni, de az animacioban nem mutatja, kivulrol nezegesd, hogy mi tortenik.
sziasztok, Logitech DFGT-t próbálom beállítani raceroomban, néztem már videókat is mindent de valahogy nem akarja az igazságot, a játékban szinte önálló életet él a kormány, általában a kanyar íve felé húz elég erősen , csak nagy küzdelem árán tudom egyenesben tartani, és a teljes forgási szöget se nagyon érzékeli.
valakinek valami tippje?
valakinek valami tippje?
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
valaki jön játszani ?...lehetne dumálni is közben..djuliann_zsolt a skype nevem..aki nyomja felvehet.
Utoljára szerkesztette: djuliann, 2015.02.03. 17:53:07
Utoljára szerkesztette: djuliann, 2015.02.03. 17:53:07
Hosszú idő után elővettem a játékot.
A WTCC baromira tetszik, múltkor valahogy az FWD nem jött, most imádtam!
A DTM tapad, mint az atom, itt igazából setupolni kéne jócskán, no meg gyakorolni, de most egyikhez se nagyon volt kedvem. 😊
Viszont a GT3....háthát. Lehet, hogy csak azért furcsa, mert rég mentem vele, de mintha nekem lenne egy ilyen hinta-feelingem 1-2 pályán vele. Mondjuk csak a McLaren van meg nekem, de a Red Bull Ringen piszok nehezen kanyarodott, és néha olyan érzésem volt, mintha 4 kerékkel sodródtam volna 1-2 kanyarban. :/
Összességében elég faszán áll a program, így gyors szórakozásként most nagyon tetszett. 😊
A WTCC baromira tetszik, múltkor valahogy az FWD nem jött, most imádtam!
A DTM tapad, mint az atom, itt igazából setupolni kéne jócskán, no meg gyakorolni, de most egyikhez se nagyon volt kedvem. 😊
Viszont a GT3....háthát. Lehet, hogy csak azért furcsa, mert rég mentem vele, de mintha nekem lenne egy ilyen hinta-feelingem 1-2 pályán vele. Mondjuk csak a McLaren van meg nekem, de a Red Bull Ringen piszok nehezen kanyarodott, és néha olyan érzésem volt, mintha 4 kerékkel sodródtam volna 1-2 kanyarban. :/
Összességében elég faszán áll a program, így gyors szórakozásként most nagyon tetszett. 😊
nem 😊 átlagos (szerintem)
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
köszi..58-as ping akkor nagynak számít a játékban ? 😄
Milyen forgalom lett hirtelen😉
Amugy igen, az eltunes az "szolgaltatas", a nagy pinges embereket hivatott kidobalni. Ez free public online, enyhen arkad stilussal, itt tomegesen fordulnak elo problemak (nem csak ping problema, hanem massziv idiotizmus is), le kell vedeni a dolgokat.
Amugy igen, az eltunes az "szolgaltatas", a nagy pinges embereket hivatott kidobalni. Ez free public online, enyhen arkad stilussal, itt tomegesen fordulnak elo problemak (nem csak ping problema, hanem massziv idiotizmus is), le kell vedeni a dolgokat.
melyik a hivatalos fórum ?
érdekes, hivatalos fórumon, google-ban rákerestél?
amúgy flash kell neki, java-ra nincs szüksége
amúgy flash kell neki, java-ra nincs szüksége
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
javát is bekapcsoltam az sem segít..senkit nem látok a pályán se a térképen de versenyezni tudok velük lol 😄
pingtest....47ms jitter 2ms..packet loss..az meg nem sikerült mert a java nem volt bekapcsolva a gépen...csak nehogy azt mondjátok java kell a játékhoz ?
speedtest-net..32ms ping / 9,89Mbps le/ 1Mbps fel
Utoljára szerkesztette: djuliann, 2015.01.30. 19:30:15
speedtest-net..32ms ping / 9,89Mbps le/ 1Mbps fel
Utoljára szerkesztette: djuliann, 2015.01.30. 19:30:15
Nyomj már rá egy speedtest-et meg pingtest-et, az eredményt pedig légy szíves tedd be ide.
speedtest.net
pingtest.net
speedtest.net
pingtest.net
úgy értem tűzfal ki van kapcsolva..akkor csak is a játék hibája lehet hogy eltűnik mindenki