2424
  • Alexease
    Valszeg egy DX11 engine jobban kihasznalja a DX11/12 HW-t, mint a DX9-es. Nem vagyok otthon a technikajaban, de tuti az ujak mar jobban hasznaljak a tobb szalat, memoriat, atviteleket, shader lehetosegeket stb.
    Meg persze a nagyobb felbontasu shaderezo HW-engine miatt, kicsit azert szebb is lehetne, de ezk ugy is csak allokepen jonnek ki:D
    Ahogy ISI irta, naluk, az o jelenlegi megoldasaiknal nem elony a DX11 (legalabbis nem segitene rajta kinezetben es sebessegben), mert nem hasznaljak ki. Az R3E-nek mar tuti segitene, mert teetoltak nagy texturakkal, massziv sahderezessel es postprocess-szel.
  • Adam Jonas
    Egy DX11 engine már lehet megoldaná ezeket a beakadásokat. Nekem nagyon az a gyanúm, hogy ezek a mai VGA-k hiába jóva erősebbek, mint a korábbi, DX9-es társaik, de mintha DX9 alatt nem muzsikálnának annyival jobban, mint amennyivel elvárná az ember.
  • Adam Jonas
    A Nord már volt GTR Evo-ban is 2008-ban, igaz, az nem lézerszkennelt volt.
  • Adam Jonas
    Igen, ez az első.
  • Alexease
    Mindegyik ceg (kiveve persze az ISI-t:D), hasonlo idoben jutott el odaig, hogy penzt es idot aldozzanak a palyara. Plusz a "nagyhirtelen" sietsegbe az is beleszolt, hogy 1-2 eve durvan bizonytalan lett a Nord sorsa:/ Volt hogy durva atepitest es/vagy roviditeseket terveztek, vagy teljes becsukast, vagy atalakitast, dozerelest es az egesz helyere valami "elmeny parkot" vagy mit. Vagyis addig kellett szkennelni, amig meg van, es addig kell(ett) megjelentetni, amig a szerzodes meg az aktualis tulajdonostol van es ervenyes.
  • arty
    ez az első laserscannelt pálya RR-ben?
  • lac coo
    Nagy sláger lett ez a nord, beoszthatták volna a cégek az elmúlt 10 évre :)) mindenki egymásután adja ki ...
  • Alexease
    Igen, a video alapjan nem erdemes lehuzni, itt barmi lehet. Bar korabban is volt mar belassulasuk, de az megoldodott (hogy engine vagy a palya piszkalastol, azt nem tudom).
  • Adam Jonas
    Ezt a videót (is) szerintem 6e66o csinálhatta, aztán lehet, hogy csak nem jók a beállításai a videókonvertálásnál. Most éppen laptopon vagyok, belenéztem a DiRT Rally-s videójába is, ott is időnként tapasztalható (nálam legalábbis) ilyen pillanatnyi belassulások.

Majd kiderül, de ez mire kijön, szerintem még legalább 2 hónap. :)
  • Alexease
    Brutal! :)
    De a video alapjan, ez meg naluk is "receg" :)))) Persze, meg nincs kesz:P
  • Adam Jonas
  • f2d
    Sziasztok,

akik Thurstmaster T150-el tólják azoktól szeretnék véleményt kérni. Mennyire jó a Raceroom-ban, meg úgy általában más játékokhoz mennyire használható.
  • neilszab
    Porsche SuperCup FunRace!

Vasárnap este újabb Fun futam a RaceRoom​-mal, ahol ezúttal a német technikát vegyítjük az osztrák pályavezetéssel és a Red Bull Ring​-en fogunk megmérkőzni a farmotoros fenevadakkal!

Szívesen látunk mindenkit a rajtrácson, infók itt:
    http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5619

Ne feledjétek, hogy hétfőig 50%-os akcióban van a RaceRoom a Steam-en!
    http://store.steampowered.com/app/211500/
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.01.01. 12:11:35
  • neilszab
    Szerda esti RaceRoom Fun futam az INGYENES tartalmakkal!

Következő Fun eseményünkön az igen izgalmas Silhouette Series gépeit hajtjuk meg Portimao-ban, a részvételhez csak az ingyenesen elérhető RaceRoom alapszoftvert szükség letölteni a Steam-ről!

Mindenkit örömmel látunk a rajtrácson szerda este!
    Futaminfók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5604
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.12.29. 17:24:50
  • hqx
    Feldobtam egy olyan gépre, ahol van, de ott maga nyitja a portokat. Szóval, ha azzal lenne a gond, akkor más sem menne. De, majd beállítom külön, hátha úgy jó lesz.
  • Adam Jonas
    Használsz router-t? Mert lehet, hogyha a megfelelő port(ok) nincsenek kiengedve, akkor amiatt dobálja ezt az üzenetet.
  • hqx
    Létrehozok egy szervert, de rácsatlakozni nem tudok már. Kiírja, hogy “No Response from Server”. Szóval, amelyik gépről létrehoztam, arról nem lehet csatlakozni?
  • Adam Jonas
    Is-is. Vannak a Sector3 által létrehozott szerverek is, meg a mások által kreált szerverek is.
  • hqx
    Itt, hogy vannak a szerverek? Kreált, vagy hivatalos?
  • neilszab
    RaceRoom​ akciók és Karácsonyi FunRace!

Január 4.-ig 50%-os kedvezménnyel szerezhető be minden RaceRoom csomag a Steam-en, így most érdemes beszerezni a még hiányzó tartalmakat!

És hogy legyen alkalom hajtani is őket, ezért szombat és szerda este nyílt Karácsonyi Fun futamokat rendezünk a RaceRoom-mal! Ma este a legendás Volvo 240 és Suzuka a soros, a szerdai kombót pedig a Ti kéréseitek alapján határozzuk meg, további infók és részletek itt:

R3E FunRace: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5604
    R3E Steam: http://store.steampowered.com/app/211500/

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.12.26. 15:11:57
  • hqx
    Azt mondjuk nem értettem, hogy mit akarnak már a billentyűzettel, még a gamepad is necces.
  • hqx
    Igazából, nekem nem a gamepad-el van problémám, hanem ahogy használja. Mentem normális versenyeket is.:)
    Utoljára szerkesztette: hqx, 2015.12.24. 20:40:41
  • Alexease
    Sajnos az R3E felhasznaloinak a (nagy)resze a gamepad-es, 180/360 fokos kormanyos, padlofek-padlogaz, ha ki/hatracsuszik akkor megunja kiut valakit vagy okorkodik stilus.
  • hqx
    Gondoltam tegnap, ránézek, de itt is vannak azért bolondok.:D Billentyűzettel, keresztbe a pályán stb.:D
  • Alexease
    Persze azert lenne ertelme, ha normalisan van kitalalva. Az R3E-t azert jobb erzes vezetni. Persze a hotlap-nak semmi ertelme, mert mindig vannak ufo-k plusz idiota stilusban (koze nincs az autovezeteshez) mindenkit lenyomnak.
  • Alexease
    Az SRW jo "volt", a szkennelt, licenszel kismillio tartalom miatt lett volna benne lehetoseg. Sajnos a programmal nem foglalkoztak, maradt alap rF1. Leszamitva a mara mar erosen elavult kormanyzast es FFB-t, az autok eleg jol be voltak allitva. Az online kicsit arkad emberekkel volt tele, a hotlapozas meg kicsit ertelmetlen volt. Bar nyomtam egy joideig, nem volt olyan rossz. De a "gyujtogetos" resze azert eleg igazsagtalan es ertelmetlen volt. Szerintem a mai napig ugyana az a 10 ember nyer meg mindent (dollar ezreket), amibol nekik minden ingyen van, az sem tudjak mire koltsek.

Persze egy kis szerencsevel be lehetett kerulni az elso 10-be ami fizetett, es meg az elejen eleg olcsok voltak az autok hozza (0.1–1$), szinte be lehett szerezni mindent. Aztan jol feltoltak az arukat, ertelmetlen lett.
    Az egyszeru gyujtogetes meg ertelmetlen ido mennyiseg, sokat kelltt volna elotte ulni, annyira meg nagyon nem volt jo.

Jelemzo volt a programra, de inkabb a felhasznalokra, hogy volt "24 oras verseny": aki 24 ora alatt a legtobb kort teljesiti online, az kapja a dijazast (x szad dollar). Volt aki 23.58 percet versenyzet (vag valami hasonlo agyrem). Es nem azon ment a "verseny", ki ul elotte tobet, mert nyomtak sokan, hanem ehhez csalni is kellett, mert csak ugy tudtak gyozni (a haverja lassan korozgetett, amig ki nem lottek a szervert, addig a masik tudott meg menni egy kort:P).
  • hqx
    Kár, hogy R3E-ben nem lehet vRP-t "gyűjteni", mint a Simraceway-ben(?).
  • Alexease
    R3E Nord preview: http://www.bsimracing.com/raceroom-racing-experience-nurburgring-nordschleife-previews/

• Scarry
    Jól néz ki, de olyan, mint a race 08 lenne felturbózva 2010-ben. :D Simbin soha nem fog tudni F1-es szériát csinálni. Nekem Simbin marad.
  • Alexease
    Ha ingyen adjak, akkor OK, promonak jo. De ha penzert, mindegy mennyiert, azert az gaz (OK, azert megveszem:DD). Annyi licensz mellett miert nem fer bele valami normalis (FR2.0, FR3.5, F3, F2, FF, Skippy, Tatuus stb.).
    Az elejen is azzal baltaztak el egy kicsit, hogy kamu autokat es palyakat kezdtek beletolni, penzert.
  • lac coo
  • Adam Jonas
    Még linkelted is a changelogot... :) #1750
  • Alexease
    Ezert is probaltam belefogalmazni, hogy nem vagyok naprakesz:D De az az 1 honap lemaradas nem is olyan rossz:P
  • lac coo
    oLYAN REMEK JÁTÉK, HOGY NAPONTA NÉZEGETI ! :ddd
  • Adam Jonas
    Csak egy hónappal vagy lemaradva. ;) A visszaváltásra való korlátozás az előző patch-el jött, a DTM '15 Experience-el együtt.
  • Alexease
    Es Adaptive AI-n volt, elso verseny, azert lehet oket ilyen konnyen elozgetni;) A 2-3.verseny utan mar "tanulnak", az emberhez lovik a sebesseget, utana mar nehezebb.
  • Alexease
    Jonehany hete/honapja nem teszteltem, most is csak az Audi miatt voltam kivancsi ra. Nem tudom melyik fejlesztes mikori, de latszik hogy
    Kunosek mellett ok is figyelik a tobbieket, es amit tudnak beepitik;) Igy is kell! Nem ugy mint az iSI:/

Ami most feltunt, mint "ujdonsag", ha kikapcsolom a virtualis tukrot, akkor automatan megnoveli a valodi tukor FOV-jat. Ez eleg jo.
    Bettetek ok is a valtas korlatozast a pillangohoz, ne lehessen visszadaralni a sebessegeket (csak az Audit neztem!). Csipog, ha nem jon ossze a valtas (szerintem ez csak funkcio, gondolom az igaziban nem?!). Nem lattam az optionsbankikapcsolast hozza. Cagy csak vak vagyok:D

Plusz a kavics felveroses ami ujnak tunik, vagy legalabbis hatarozattabnak, mert elegge csorog-zorog:D

A kormanyzas/FFB sem olyan rossz, legalabbis amig nincs "akcio". Sajnos az ellenkormayzasnal, extra terheleseknel vagy a megcsuszasoknal azert elejon az rF1 alap... De amugy hasznalhato, csak fizikalisan az autohoz kell allitani a koramnyszoget, ne billegjen:)

Jo lenne, ha ezzel is kezdnenek valamit, mert amugy brutal jo lenne a progi: latvanyos, gyors, sok jo tartalom, jo AI es valszeg az online is jol megy, eredeti ISI.

A grafika NINCS toppon, a hang keverest utana kellett volna allitani, fekem nem nagyon van, elcsesztem a garazsba, csak gyors 10 perces race volt:)

• Alexease
    Az mar kesz van:)
  • unrealnoise
    fizika?
  • Alexease
    Update