Back To The Future

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gideon Wieth
Na am végigvittem a másodikrészt is :-) Tök jó lett, bár a feladványok tényleg kicsit könnyûek még mindig, meg nekem ennek a vége nem lett akkora cliffhanger mint az elsõ részé... De izgatottan várom ennek ellenére a folytatást :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Carlos
Ha van némi írói készséged, akkor hajrá!

Þór vígi þessi rúnar

grebber
Nagyon is jó!

Next PC upgrade: 2022

Gideon Wieth
Sziasztok! :-)

ARra gondoltam, hogy a játékkal párhuzamosan elkezdenék írni majd egy Back to the future könyvet, amit aztán ingyen felrakok valahova... Kicsit kiegészítve itt ott, de alapvetõen a játék storyjára támaszkodva, hogy ha van valaki aki magát a témát szereti de játszani nem tud/akar az is megismerje az új történetet... Szerintetek jó ötlet?

:-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Carlos
Én még csak most kezdtem, eddig nekem kábé ugyanolyan (de tetszik).
Most ott tartok, hogy "éld tovább az életed" vagy valami ilyesmi. 😊 Szóval az elején. Tegnap fél órám volt csak játszani. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Sephi
Hat a masodik resz fenyevekkel jobb lett mint az elso!

Hajra, csak igy tovabb!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

MerlinW
Hát, ez a második rész is baromi jó lett😊

[merlinw.org]

MerlinW

[merlinw.org]

Carlos
Akkor ez este le is csúszik szépen. 😄

Þór vígi þessi rúnar

Megérkezett!
<#taps>

Qwerty4
15.-e , azaz kedd, a wiki szerint...

Qwerty4

Burdi
jah semmi konkrét? ejj..

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

MerlinW
A hónapban.

[merlinw.org]

Burdi
mikor lesz EPIZÓD 2? 😊

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Qwerty4
Ma kipróbáltam.Jópofa játék!

Qwerty4

MerlinW
Elképzelhetõ.

[merlinw.org]

Malakai
Gondolom a JP enginejéhez lesz köze...
1 2 3

(\__/) ( X.x) ( } . { )

MerlinW
Azt írták, hogy új motorral készül és távolról sem lesz vicces. Tehát nem egy szokásos TellTale játékra kell számítani.

[merlinw.org]

bocsi de nem szeretnémmegvenni... olyan linkre gondoltam ahol fogmés letöltöm.. de azért kössz<#hamm><#hamm>
Malakai
Itt próbálkozz! <#idiota>

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Helló tudna segítenivalaki kellene a BtTF hez 1 Crack szedtemle vagy 3 at de nem mûkszik... Léccci segítsen valaki!! 😄
Malakai
Vicces zombik, miért, baj? 😊

Na azért csináltak õk már komolyabb stílust is pl CSI játékok (baromi hullámzó minõséggel), vagy a majd megjelenõ Jurassic Park is.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

takysoft
telltale+walking dead? hehe😄 érdekes lesz

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

balee4
Wháoh Walking Dead-bõl játék, egyik legnagyobb sorozat, istenkirályság. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

MerlinW
Valszeg a doki visszamegy a múltba és változtat a dolgokon.

[merlinw.org]

engem sokkal jobban zavar,ha kezd eltûnni,hogy akadályozzák meg és mikor,hiszen még ott vannak idõben😊
MerlinW
Kérlek definiáld a BttF vilára az "azután"-t 😊 Mellesleg, ha tudnánk a miértet, mi lenne a poén?

[merlinw.org]

Na jó, de ha az csak azután fog megtörténni, akkor miért kezd Marty máris eltûnni?
ott volt az elõzetesben a végén..rámozdulnak Arthur McFly-ra,amikor menne a bíróságra tanúnak és ezt kell megakadályozni...
Malakai
Ja azért voltak zárójelesek, mert azok csak pletykák.
A TWD-esrõl viszont meg is feledkeztem.

Szóval lényeg, hogy S2 könnyen lehet, hogy lesz, viszont nem mostanában.
De hé, mégcsak az elsõ részén vagyunk túl az elsõnek is. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

MerlinW
Perpill a BttF elsõ szériáján és a "The Walking Dead"-en (a zombis sorozat alapján) dolgoznak

S&M S4 nincs bejelentve, ahogy tudtommal a CSI játék sincs még.

[merlinw.org]

Malakai
Szerintem jól fog fogyni a játék, akkor pedig lesz.

Persze várhatóan a Jurassic Park és a ToMI S2 után, vagy mégkésõbb (S&M S4, meg ha minden igaz új CSI játékot is terveznek).

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Már ha lesz következõ "évad".
De végülis miért lenne elképzelhetetlen? Említés történt a hatvanas évekrõl, meg a hippikrõl, lehet, hogy mi is látni fogjuk.
MerlinW
Más korba valszeg csak a következõ évadban mennek.

[merlinw.org]

Azóta már rájöttem, de kösz.

Érdekes befejezés. Vajon mi lehet az okozat? És mi lesz a folytatásban? Remélem, mozdulnak majd más korba is.
Carlos
antenna

Þór vígi þessi rúnar

A rabszállítós résznél mit kell csinálni, hogy megkaparintsam a kulcsot? Pótkerék és kerékkulcs már lezúgott.
Carlos
akkor marad a warez és majd a dobozos. Deal. 😊

Þór vígi þessi rúnar

grebber
Malakai
Ugye nem azért akarsz bemenni, hogy azt a csövet veregesd, ami kinyúlik hozzád is? 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

de hogyan? mert nem tudok a konyhába bemenni, azt látom amikor a csávó a stukkerel veregeti, de nem tudok oda bejutni...
Carlos
ütögesd meg a csövet.
Énis itt akadtam el annó.

Þór vígi þessi rúnar

A Népkonyhában hogy tudom elérni, hogy a piás hordót felborítsam a polcról? Elhúzatom a polcot, a csávóval, de nem tudom mivel kellene meglökni a polcot...
tud esetleg vki setíteni?
Zeller01
Akkor férfiasan bevallom én baktam el! <#pias>
Nem is láttam ott azt az akváriumot... öööö így viszont már mert elsõre <#vigyor3>
visszavonom a sok rosszat <#wave>

. : Z E L L E R : .

TSL16b
Ja, most nézem, a lerázás asszem az akváriumban tenyészõ baktériumtelep (azok a bizonyos mikroorganizmusok) etetését jelenti, vagyis „rázod le” a tápot a dobozból. <#papakacsint>

TSL16b
Errata: Mem baj -> Nem baj

Rage47
fú az durva rész én is angolul játszottam és elszenvedtem vele egy ideig😄 de csak meglett, nagyon jó játék!
TSL16b
A végén elég gyorsan darálja, de nem szabad kihagyni egy lépést sem. Mem baj, hogy közben már a következõt mondja, meg kell jegyezni a sorrendet, és mindet végrehajtani. Olyankor már Marty is futólépésre vált, billentyûzettel gyorsabban oda lehet érni.

Carlos
Én angolul nyomtam le. No az télleg kihívás. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Az biztos,de nagyon jól sikerült a fordítás is,angolul megõszültem volna😊