425
-
IXEMGabeo #305 szia bogyó neked hogy tetszik a sorozat?
sztem történetileg és hangulatilag zseniális:) -
#304 Jé tányleg? De jó, köszi szépen. -
#303 Van. Havonta jönnek. -
#302 Már van harmadik rész is? Úgy olvastam, vagy félreértettem?:)) -
#301 Kevés. Vagy mondjuk inkább úgy, hogy nem olyan sok:) -
Quantumleap #300 Nem igazán tudom kivenni a hozzászólásodból:Túl sok vagy túl kevés a szöveg? -
#299 uramatyám:D amennyi szöveg van benne, jó ha 2-3 nap lesz a fordítás:D
amúgy is.. most lektorálással együtt szerintem mire mondjanak százalékot?
ez nem egy neverwinter nights:) -
Quantumleap #298 Hol lehet nyomon követni, hogy hány százalékon áll a forditás? A magyaritasok.hu-n csak annyit látok, hogy készül. -
#297 Ingyen letölthető az első rész! -
IXEMGabeo #296 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azért az kemény volt, amikor a város bemutató pofázta, hogy az USA-ban Hill Valley a legbiztonságosabb hely 1986-ban:D:D
Marty is megkapta a Dork jelzőt, még matek versenyekre járt meg 5-ös volt mindenből:D
amúgy soha senki nem lenne képes ilyesmire, hogy ennyire szabályszerűségre törekedjen, ennyire tökéletes (utópisztikus) életmódot vezessen be. Összegezve az egész arról szólt, hogy Emmett papuccsá vált Edna mellett, a nagyságos asszony pedig kihasználva a férje találmányait megtudta valósítani ezt a rendszert. Kid Tannen fián Biffen állt bosszút azzal, hogy befogta csicskának és egy nyomorult órával hipnotizálni tudja, meg beállítani jó fiúnak:D:D hihetetlen nagy fantázia kell ehhez, h ilyet kitaláljanak ez a legjobb alternatív jövő/jelen, amit láttam
amúgy egy kérdés: Quantum Leap már kérdezte. Hogyhogy nem tűnt el az időgép miután Marty belevágódott a reklámtáblába? Elméletileg a doki másik énjének a Citizen kopasz tudósnak fel se merült volna megépíteni ilyesmit, tehát az időgép soha nem is fog létezni még az alternatív jövőben se ugyebár. Szerintem itt vétettek hibát mondjuk totálisan mind1, mert az időgép leesett és abszolút használhatatlanná vált, miután Marty kiszállt. -
#295 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jah, az tetszett nekem is, hogy végre Jennifer is kapott némi szerepet, meg úgy tűnik a köv részben is fog. :) -
IXEMGabeo #294 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hatalmas rész volt, Edna Strickland elnyomta Emettet és kialakíttatott egy utópisztikus Hill Valleyt, ahol minden maga a tökély:D az eddigi legszínvonalasabb rész volt, mondjuk volt 1-2 dolog, ami hihetetlen volt és nevetséges, pl az az óra Biff kezén, aminek a hatására hipnotizálva lett fura volt. Tetszett a gitáros rész, a kutyás és a szobros rész. Igazán könnyű volt rájönni ott a dolgokra. A végén a dokinál levő képet nem tudom ki és hogyan csinálta meg h pont rajta legyen az idős doki ill a (Sonny Crockett) féle Marty, aki visszament ugye 1931-be. Mindenesetre az megint oltári nagy mák. Jó, hogy belevették Jennifert is, meg Marty szüleit is, Biff pedig szokás szerint kidőlt a végén:D.
Konlúzió:
Kíváncsi leszek a kövi részre ott ugyebár Martynak vissza kell valahogyan térni 1931-be, hogy megakadályozza Emmett és Edna randiját.
-
mentos-boy #293 Köszi! így mindjárt könnyebb volt
Vagy a segítség volt kissé félreérthető, vagy megint az angolt értettem félre -
#292 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem, ennél bénább, azt kell elérni, hogy eltaknyoljon.
- Erősítőt kirúgni.
- Felmászni a szemétrakásra, hogy ő a lécen álljon.
- Ugrálni rajta, így a léc beleng ő meg beletaknyol a kukába. -
mentos-boy #291 Halihó mindenki!
Kéne egy kis segítség a 3. részhez!
Ezt a gyökér gitáros kópét hogy kell leverni ?!
Ha jól értem, el kell érni hogy az erősítője kinyiffanjon, de azt hogy ?!
Nektek hogy sikerült?
Help mee! -
IXEMGabeo #290 félreértetted, nem ellened irányult:D...TE változat nem megfelelő. Jelenleg másik változatot nem láttam fent... -
#289 Már dolgozunk a magyarításon. -
Quantumleap #288 Vagy ha arra gondolsz, én még nem töltöttem le sehonnan. Csak kérdeztem, hogy jön-e a magyarítás. Azt hittem, engem okolsz valamiért. -
#287 Na jó, azt aláírom, hogy EZ az epizód tényleg marha rövid volt... -
Quantumleap #286 Te mi a fenéről beszélsz?
Nem tévesztetted el a házszámot? -
kjhun #285 TE = Twisted EndZ
Vagyis a warez verziót kiadó releaser csapat nevének rövidítése.
Amúgy, nem hogy az oldal volt inkább vírusos, ahonnan leszedted??? -
#284 :) -
IXEMGabeo #283 mi ez a TE változat?
bekaptam egy trójait emiatt...honnan szerezted be? -
#282 Ha az első kettőhöz jött akkor ehhez is fog! -
Quantumleap #281 Magyarítás jön hozzá? -
IXEMGabeo #280 helyes:) kijátszom újra a kettőt, aztán állok is neki:) -
#279 Hunnnnnnnnn van kint? :) -
zsozso29 #278 Ma! Kint van! :DDDD -
IXEMGabeo #277 van hír mikor jön a 3. rész? márciusra ígérték elvileg nem? -
IXEMGabeo #276 nosztalgia dögivel:)
ezek a 80-as évekbeli játékok, azért ezeknek is megvolt a maga hangulata és jól el tudta ütni az ember vele az időt. És még a zene is igen speciális volt -
#275 Egy is érdekesség:
Back to the Future game XS Spectrum (1986)
-
IXEMGabeo #274 játék 2. részében már a rakétameghajtású roncsba ülteti, aztán az óratorony tetején kötött ki a kutyus...az a poén, hogy nem is az ő kutyája akkor még fiatalkorában, de már kísérletezik rajta:D -
Quantumleap #273 Nyilván hallotta, hogy Marty így szolítja. -
IXEMGabeo #272 az jött kézre rögtön:D:D -
IXEMGabeo #271 köszi, azt már azóta megtaláltam:)
kezdjük előlről...játékban az 1986-as Einstein megérkezik egy Deloriannal, amit Marty kinyit meglátja oké ott van. Elmennek Ednához, miután Carl Sagan néven a dokit megtalálják az újságban, az időgéppel elmennek 1931 jún 13-ba és ott Marty az autót egy nagy régi kocsis plakát mögött hagyja, Einsteinnel bemennek Hill Valleyba. Na most ott a parkban várakozik végig Einstein, de a fiatalkori Emmett honnan a francból tudja, hogy az a kutya neve, amikor még nem is a kutyája:D??? Mit néztem el ezzel kapcsolatban? -
IXEMGabeo #270 Kopernikusz volt igen az 1955-ös kutyus. -
IXEMGabeo #269 apja...1. részben megemlíti doki
1938-ban született Biff, miután 1937-ben megszökött a börtönböl Kid... -
#268 Az a Marty által múltba visszarepült Einstein kuty; azt meg tudjuk, hogy elég kutyás a Doki, '55-ben ott van neki Kopernikusz és a harmadik rész végén is visszament '85-be Einsteinért. :) -
#267 Kid Tannen az Biff Tannen nagyapja sz.tem, nem az apja. Az első részben ottfelejtették Einsteint. Úgy tudsz bejutni a konyhára, van egy cső, amit meg kell kopogtatni. -
Quantumleap #266 Hogy lehet a második résszel kezdeni?