Back To The Future
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
kezdjük elõlrõl...játékban az 1986-as Einstein megérkezik egy Deloriannal, amit Marty kinyit meglátja oké ott van. Elmennek Ednához, miután Carl Sagan néven a dokit megtalálják az újságban, az idõgéppel elmennek 1931 jún 13-ba és ott Marty az autót egy nagy régi kocsis plakát mögött hagyja, Einsteinnel bemennek Hill Valleyba. Na most ott a parkban várakozik végig Einstein, de a fiatalkori Emmett honnan a francból tudja, hogy az a kutya neve, amikor még nem is a kutyája😄??? Mit néztem el ezzel kapcsolatban?
1938-ban született Biff, miután 1937-ben megszökött a börtönböl Kid...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
idõrendi sorrendben fordítva kezdtem el, mert a 2. részével kezdtem😄, ami qva jó volt, most az 1. részt tolom és nekem bejön, bár sokkal igényesebb kaland játékkal is játszottam már, de az alacsony költségvetés ellenére egész tûrhetõ lett, végeredményben egy ilyen filmadaptációnál a hangulat, a szinkronok hitelessége perdöntõ és persze a story is, az irányítás és a játékmód az harmadlagos tényezõ, pláne a grafikát. (bár jobban belegondolva a grafika pont, hogy lényegtelen sztem ez megfelelõ inkább ilyen Sam&Max féle animációs filingje van, de az nem baj...)
történet és szereplõk: 10/8
nagyon jól kitalálták az egészet, de vannak hibák és fenntartásaim, amiket nem bírok kezelni. Kis összegzés:
1986 után játszódnak az események láthatjuk a fiatalkori Emmettet, idõskori is hirtelen elõkerül Carl Sagan néven egy börtönben, aztán hirtelen a Delorian megjelenik a ház elõtt, miközben a Doki cuccait leltározzuk. Beletették Strickland igazgató húgát Ednát is, akit elõbb idõsen majd fiatalon láthatunk. Kid Tannen, Biff Tannen apja is feltûnik egy bûnszervezet tagja, de elõször azt hazudja nekünk, hogy levesfõzdéje van khm. Artúr McFly Marty nagyapja az a kalap hatalmas rajta, de legjobb a fiatalkori Emmett tetszik😄 1931-es év az nagy ötlet volt, egész jól lett kivitelezve, a grafika hiába gyér a környezet remekül lett megvalósítva ennyi elég is...
1. hiba, ill., amit nem értek. Fiatalkori doki kutyáját is Einsteinnek hívják és ugyanúgy néz ki? ez most azért fura, mert kb a kutyafajta ugyanaz, és mi lett pl az eredeti 1985-ös Einsteinnel? vagy az került oda a dokival 1931-be? és a fiatalkori mit babusgatja? ez sztem hiba, de végülis jelentéktelen...érdekes game, de most jelen pillanatban a leveses részt kell megoldanom nem tudok a konyhába bejutni, alkohol kellene a rakéta autóhoz...
2. részt újra kinyomom aztán sztem arról is írok összegzést, annak nagyon EPIC befejezése lett, ahogy a doki eltûnt és Marty a reklámtáblán kötött ki😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De ez már elég nagy ellentmondás, nem gondoljátok? Mert hogy kezdõdik el az egész idõutazós mizéria, ha õ másféle tudóssá válik, és fel sem találja az idõgépet? Egy kissé gyatra, hogy a készítõk ezt felrúgják, csak azért, hogy ütõs fordulatot produkáljanak. Egy nagy ellentmondás már itt a második részben is van. Ugyebár Marty-nak rá kell venni a rendõr csókát, hogy jöjjön össze Jennifer majdani nagyanyjával, mert különben Jennifer meg sem születik, és létrejün egy idõparadoxon. De könyörgöm, hiszen Marty már járt ennek a síknak a jövõjében (ahol a Tannenek voltak az urak)! Most akkor hogy van ez?<#conf>#conf>
nem is volt benne csattanó igazán, csak a következõ rész reklámjában.
de az meg elég egyértelmû.
A doki mondta már játék közben is h a Frankenstein film változtatta meg az életét. Mivel összejött a csajjal(marty miatt), így nem azt a filmet nézte meg, és másféle tudós vált belõle)
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
. : Z E L L E R : .
Még egyszer le kellett töltenem valóban és jó lett.😊)
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Vagy mit csináljak?
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
. : Z E L L E R : .
Amíg ki nem kerül a Magyarítások Portálra, addig innen tölthetõ a Back to the Future - Episode 2 - magyarítás.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Más (egy kicsit(mielõtt belekötnél a címbe nézd meg)):
So, why don't you make like a tree and get outta here?
Þór vígi þessi rúnar
Viszont mas is eszrevette a Forver Alone internetes meme-t a foteren? Kis poszterek a lampaoszlopokon.
Na azt nem igen ertem miert lett belerakva...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Filmsorozattal meg ne hasonlítgassuk, hisz teljesen más médium a kettõ, de mellesleg míg ott 13-24 epizód megy le egy 9 hónapos idõszak alatt, álltalában 4 szünetidõszakot beiktatva, itt 6 epizód 6-7 hónap alatt, és most, hogy a Telltale ennyi játékot készít nem is lesz évente szezon, hanem inkább úgy 3 évente talán.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
epizódikus.. mint a sorozatok. A Big Bang Theory is csak 20 perces, mégse panaszkodsz h nem másfél óra. Ha nem tetszik, meg lehet várni, míg lemegy az évad.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
tényleg rövidebb?<#gonosz3>#gonosz3>
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Þór vígi þessi rúnar
Sajna Parker szövegeire pontosan nem emlékszek. Vissza kéne nézni, de mivel nem mentetgettem játék közben, így most azt passzolom.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Bent vagyok a bárban ahol a Parker rendõrt kéne összehozni a nõvel.
Most mi tévõ legyek?
Þór vígi þessi rúnar
Van egy topik ahol mások idióta logóin röhögnek,a tiedis ott volt.
Sztem jó logo csak a faszparasztok azt nem tudják h micsoda gamenak a képe ez.Máig várom a folytatást.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord