425
-
foldi6 #185 de hogyan? mert nem tudok a konyhába bemenni, azt látom amikor a csávó a stukkerel veregeti, de nem tudok oda bejutni... -
#184 ütögesd meg a csövet.
Énis itt akadtam el annó. -
foldi6 #183 A Népkonyhában hogy tudom elérni, hogy a piás hordót felborítsam a polcról? Elhúzatom a polcot, a csávóval, de nem tudom mivel kellene meglökni a polcot...
tud esetleg vki setíteni? -
#182 Akkor férfiasan bevallom én baktam el!
Nem is láttam ott azt az akváriumot... öööö így viszont már mert elsőre
visszavonom a sok rosszat -
#181 Ja, most nézem, a lerázás asszem az akváriumban tenyésző baktériumtelep (azok a bizonyos mikroorganizmusok) etetését jelenti, vagyis „rázod le” a tápot a dobozból. -
#180 Errata: Mem baj -> Nem baj -
#179 fú az durva rész én is angolul játszottam és elszenvedtem vele egy ideig:D de csak meglett, nagyon jó játék! -
#178 A végén elég gyorsan darálja, de nem szabad kihagyni egy lépést sem. Mem baj, hogy közben már a következőt mondja, meg kell jegyezni a sorrendet, és mindet végrehajtani. Olyankor már Marty is futólépésre vált, billentyűzettel gyorsabban oda lehet érni. -
#177 Én angolul nyomtam le. No az télleg kihívás. :) -
xido #176 Az biztos,de nagyon jól sikerült a fordítás is,angolul megőszültem volna:) -
#175 Ez egy szivatós rész... Én kb 15 percet szórakoztam vele :D -
xido #174 türelem..a végén az apja is mondja ezeket,de csak a fiára hallgass:) -
#173 Szét csapja az agyam az ideg akkora ALT+F4 nyomtam a játékra, de mindjárt repül az egerem is!!! MI EZ A FOS?!
Azt mondja figyeljek rá, mit mond!!! Figyelek az @nyádat!
Égő ház, rányomok a tűzre, nem jó! lerázhassam, rányomok az áramfejlesztőre, nem jó! mikroorganizmusok?? mi a s*gged van???? milyen mikroorganizmusok?! -
#172 köcce :) -
#171 Nincs pontosabb dátum.
Ep.2 - Február
Ep.3 - Március
Ep.4 - Április
Ep.5 - TBA
Ez az eredeti terv. -
#170 tudja-e valaki, h febr. hányadikán jön a II. rész? -
xido #169 Nagy kösz a fordításért...végig is szaladtam rajta 3 óra alatt..esküszöm,amilyen kritikákkal éreztem iránta az elején,sok tényező miatt..a közepétől nagyon klasszul beindult a tempója és az izgalmi faktora is..várom a februárt,az előzetesből ítélve a végén..nem lesz rossz:) -
#168 Eskuszom lajkolni akartam a hozzaszolasodat :D (kurva FB) -
#167 Tölthető a magyarítás!
Na el is kezdem elölről értsem is mit kattintgattam. -
#166 ha nem tetszik, ne játssz vele
elmondtad a véleményed, köszönjük ;)
picit kaki az irányítás és nagyon rövid a játék
ELLENBEN
mesteri szinten hozza a filmek hangulatát, nagyon eltalálták a szereplők hangját és az egésznek van egy tökjó feelingje
ennyi
én várom a köv. epizódot :) -
#165 Jólvan. Ezek kábé a minor kategóriába sorolható issue-k... -
#164 Jaj most olvasom vissza. Tehat lenyeg, hogy jol neznenk ki ha a warezolt jobban mukodni.
Es bocsanat, nem hiszem senkirol sem hogy warezol, de aki igen az akkor ebben az esetben lehet hogy szerencsesebb...
Sam & Max elso par reszenel is voltak ilyenek de aztan jobban figyeltek a fiuk... -
#163 Hat TELE van bugokkal.
Peldaul :
Van amikor nincs hang de mozog a szajuk.
Van amikor hamarabb tortenik az mozdulat mint az interakcio.
Szoveg hibak, nem helyesirasi hanem tartalmi.
Volt amikor nem mozgott a karakter, olyan volt mint egy szobor.
Mar a loading screenel peldaul nem vilagitanak a szamok a kocsiban.
A bortonkocsin nincs egy tukor se... na persze.
Van amikor a kamera belenyul szereplokbe es akkor belulrol latom a modelt.
Es meg tudnam sorolni. Mondjuk furcsalom, hogy egyikotok sem vett eszre semmit. Foleg hogy gondolom warezoltok, amirol meg en irok az vasarolt... -
#162 hintekkel még walkthrough se kellett:D -
#161 szerintem ez csak a kedvcsináló volt. A kséőbbi részek már nehezebbek lesznek szerintem. -
#160 Persze érthető, hogy átlagnál könnyebbre készítették, a filmfanok és a kalandjátékfanok csoportjának metszete valószinüleg egy igen pinduri célközönség lenne. Csak én pont ebbe a csoportba tartozok. :) -
#159 nem vagyok a műfaj kedvelője, de "csak" 1 helyen akadtam el és ott is csak figyelmetlenségből. :D -
#158 Ez a béna húzd a karaktert irányba dolog is úgy tűnik mániája lett a Telltalenek, ToMI-ban se tetszett, itt sem, de azért meg lehet szokni (bill+egér kombóval).
Bugokat én se tudom mi lehet, nem rémlik semilyen bug a játékból.
Nekem legnagyobb hibája, hogy túl könnyű lett, így még egy átlag Telltale epizódnál is rövidebbnek tűnt. -
#157 irányítással egyetrétek, az epizóikus dolog a telltale vacka... szerintem se biztos h a legjobb ötlet.
ellenben bugot én nem találtam -
#156 bug?
gamelogic vagy grafikai? -
#155 Ket reszre osztanam a velemenyemet.
+Zene
+Szinkron
+Alap sztori
+Szivegek
-Iranyitas
-Tomerdetlen BUG (de tenyleg, foleg a vege fele! hogy a francba nem lettek ezek kitesztelve, nem hiszem el)
-Kulon reszekre van botva -
#154 Igen nagyon látszik szegényen hogy szét van csúszva! -
#153 akkor bocsánat. -
#152 A videóra értette szerintem! -
#151 J Fox részt sem vett a fejlesztésben, egy imitátor a szinkronszinész. -
Norberto91 #150 Sztem nem hülyül. hanem beteg. Ha jól tudom Parkinsonkorja van -
ricsa008 #149 A Mic J. Fox csak hüjül vagy csak nekem furcsa? -
#148 Magyarítás már készül hozzá! -
miki10 #147 sziasztok!
nincs a játékhoz valami magyaritás vagy magyar szinkron?
mert nem nagyon tudok angolul és jó volna tduni a történetet is:) -
#146 Nekem is nagyon tetszik a játék, vissza tudta adni a filmek hangulatát. Ez mondjuk köszönhető annak, hogy a régi brigádból többen is segédkeztek, azt hiszem Bob Gale a trilógia írója konzultánsként segítette a játék elkészülését, úgyhogy mind a karakterek mind a történet nagyon feelinges. Ebből a játékból egyébként épp ilyen karikaturista kalandjátékot volt érdemes csinálni, nagyon beletaláltak. Kissé rövid ugyan, de ha lesz még jópár rész, akkor nem panaszkodom. Remélem a végén egyben kiadják dobozban.