425
  • foldi6
    de hogyan? mert nem tudok a konyhába bemenni, azt látom amikor a csávó a stukkerel veregeti, de nem tudok oda bejutni...
  • Carlos
    ütögesd meg a csövet.
    Énis itt akadtam el annó.
  • foldi6
    A Népkonyhában hogy tudom elérni, hogy a piás hordót felborítsam a polcról? Elhúzatom a polcot, a csávóval, de nem tudom mivel kellene meglökni a polcot...
    tud esetleg vki setíteni?
  • Zeller01
    Akkor férfiasan bevallom én baktam el!
    Nem is láttam ott azt az akváriumot... öööö így viszont már mert elsőre
    visszavonom a sok rosszat
  • TSL16b
    Ja, most nézem, a lerázás asszem az akváriumban tenyésző baktériumtelep (azok a bizonyos mikroorganizmusok) etetését jelenti, vagyis „rázod le” a tápot a dobozból.
  • TSL16b
    Errata: Mem baj -> Nem baj
  • Rage47
    fú az durva rész én is angolul játszottam és elszenvedtem vele egy ideig:D de csak meglett, nagyon jó játék!
  • TSL16b
    A végén elég gyorsan darálja, de nem szabad kihagyni egy lépést sem. Mem baj, hogy közben már a következőt mondja, meg kell jegyezni a sorrendet, és mindet végrehajtani. Olyankor már Marty is futólépésre vált, billentyűzettel gyorsabban oda lehet érni.
  • Carlos
    Én angolul nyomtam le. No az télleg kihívás. :)
  • xido
    Az biztos,de nagyon jól sikerült a fordítás is,angolul megőszültem volna:)
  • Viktor99
    Ez egy szivatós rész... Én kb 15 percet szórakoztam vele :D
  • xido
    türelem..a végén az apja is mondja ezeket,de csak a fiára hallgass:)
  • Zeller01
    Szét csapja az agyam az ideg akkora ALT+F4 nyomtam a játékra, de mindjárt repül az egerem is!!! MI EZ A FOS?!
    Azt mondja figyeljek rá, mit mond!!! Figyelek az @nyádat!
    Égő ház, rányomok a tűzre, nem jó! lerázhassam, rányomok az áramfejlesztőre, nem jó! mikroorganizmusok?? mi a s*gged van???? milyen mikroorganizmusok?!
  • Muttley
    köcce :)
  • Malakai
    Nincs pontosabb dátum.
    Ep.2 - Február
    Ep.3 - Március
    Ep.4 - Április
    Ep.5 - TBA
    Ez az eredeti terv.
  • Muttley
    tudja-e valaki, h febr. hányadikán jön a II. rész?
  • xido
    Nagy kösz a fordításért...végig is szaladtam rajta 3 óra alatt..esküszöm,amilyen kritikákkal éreztem iránta az elején,sok tényező miatt..a közepétől nagyon klasszul beindult a tempója és az izgalmi faktora is..várom a februárt,az előzetesből ítélve a végén..nem lesz rossz:)
  • Sephi
    Eskuszom lajkolni akartam a hozzaszolasodat :D (kurva FB)
  • grebber
    Tölthető a magyarítás!

Na el is kezdem elölről értsem is mit kattintgattam.
  • Muttley
    ha nem tetszik, ne játssz vele
    elmondtad a véleményed, köszönjük ;)
    picit kaki az irányítás és nagyon rövid a játék
    ELLENBEN
    mesteri szinten hozza a filmek hangulatát, nagyon eltalálták a szereplők hangját és az egésznek van egy tökjó feelingje
    ennyi
    én várom a köv. epizódot :)
  • Carlos
    Jólvan. Ezek kábé a minor kategóriába sorolható issue-k...
  • Sephi
    Jaj most olvasom vissza. Tehat lenyeg, hogy jol neznenk ki ha a warezolt jobban mukodni.

Es bocsanat, nem hiszem senkirol sem hogy warezol, de aki igen az akkor ebben az esetben lehet hogy szerencsesebb...

Sam & Max elso par reszenel is voltak ilyenek de aztan jobban figyeltek a fiuk...
  • Sephi
    Hat TELE van bugokkal.

Peldaul :

Van amikor nincs hang de mozog a szajuk.
    Van amikor hamarabb tortenik az mozdulat mint az interakcio.
    Szoveg hibak, nem helyesirasi hanem tartalmi.
    Volt amikor nem mozgott a karakter, olyan volt mint egy szobor.
    Mar a loading screenel peldaul nem vilagitanak a szamok a kocsiban.
    A bortonkocsin nincs egy tukor se... na persze.
    Van amikor a kamera belenyul szereplokbe es akkor belulrol latom a modelt.

Es meg tudnam sorolni. Mondjuk furcsalom, hogy egyikotok sem vett eszre semmit. Foleg hogy gondolom warezoltok, amirol meg en irok az vasarolt...
  • takysoft
    hintekkel még walkthrough se kellett:D
  • Carlos
    szerintem ez csak a kedvcsináló volt. A kséőbbi részek már nehezebbek lesznek szerintem.
  • Malakai
    Persze érthető, hogy átlagnál könnyebbre készítették, a filmfanok és a kalandjátékfanok csoportjának metszete valószinüleg egy igen pinduri célközönség lenne. Csak én pont ebbe a csoportba tartozok. :)
  • Carlos
    nem vagyok a műfaj kedvelője, de "csak" 1 helyen akadtam el és ott is csak figyelmetlenségből. :D
  • Malakai
    Ez a béna húzd a karaktert irányba dolog is úgy tűnik mániája lett a Telltalenek, ToMI-ban se tetszett, itt sem, de azért meg lehet szokni (bill+egér kombóval).

Bugokat én se tudom mi lehet, nem rémlik semilyen bug a játékból.

Nekem legnagyobb hibája, hogy túl könnyű lett, így még egy átlag Telltale epizódnál is rövidebbnek tűnt.
  • takysoft
    irányítással egyetrétek, az epizóikus dolog a telltale vacka... szerintem se biztos h a legjobb ötlet.
    ellenben bugot én nem találtam
  • Carlos
    bug?
    gamelogic vagy grafikai?
  • Sephi
    Ket reszre osztanam a velemenyemet.

+Zene
    +Szinkron
    +Alap sztori
    +Szivegek

-Iranyitas
    -Tomerdetlen BUG (de tenyleg, foleg a vege fele! hogy a francba nem lettek ezek kitesztelve, nem hiszem el)
    -Kulon reszekre van botva
  • grebber
    Igen nagyon látszik szegényen hogy szét van csúszva!
  • Carlos
    akkor bocsánat.
  • grebber
    A videóra értette szerintem!
  • Carlos
    J Fox részt sem vett a fejlesztésben, egy imitátor a szinkronszinész.
  • Norberto91
    Sztem nem hülyül. hanem beteg. Ha jól tudom Parkinsonkorja van
  • ricsa008
    A Mic J. Fox csak hüjül vagy csak nekem furcsa?
  • grebber
    Magyarítás már készül hozzá!
  • miki10
    sziasztok!

nincs a játékhoz valami magyaritás vagy magyar szinkron?

mert nem nagyon tudok angolul és jó volna tduni a történetet is:)
  • Encore
    Nekem is nagyon tetszik a játék, vissza tudta adni a filmek hangulatát. Ez mondjuk köszönhető annak, hogy a régi brigádból többen is segédkeztek, azt hiszem Bob Gale a trilógia írója konzultánsként segítette a játék elkészülését, úgyhogy mind a karakterek mind a történet nagyon feelinges. Ebből a játékból egyébként épp ilyen karikaturista kalandjátékot volt érdemes csinálni, nagyon beletaláltak. Kissé rövid ugyan, de ha lesz még jópár rész, akkor nem panaszkodom. Remélem a végén egyben kiadják dobozban.